Hej alla där ute!

Vädret är ju bara för grått och trist just nu, så jag tar det mesta dels lugnt idag kollade på Paradisehotel med ett gäng igår och det var mysigt så blev det lite filmmys efter det. Tog en taxi hem för orkade verkligen inte sitta på tunnelbanan. Men men..

Blir nog lite mys ikväll igen och lite PH häng, hehe. Nu ska jag ta tag i all tvätt som hänger över mig och äta något.

1557568_10151800498760025_1071117553_n

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)
 • Fia

  Fasen så fin du är! Vad har du för foundation ? Eller vad har du för smink i huvudtaget i ansiktet ?
  Tack för svar! Kram från Fia!

 • Sofia

  Tycker inte du Paow att alla på Paradis var halv analfabeter?
  Det kan finnas en koppling mellan det och att ni bara drack, åt och knullade, alltså ganska primitiv stämning. Om flera i samhället levde så , skulle vi inte ha genier, skapare, ledare.
  Det var kul i alla fall att Jeppe mördades, jag anar att han kommer tillbaka.
  Silka läskiga typer alla killarna på Paradis. Tjejerna är absolut mycket bättre MEN korkade.
  Hur fan kan man tappa så mycket på fokusen och låta killarna bete sig som svin. Svinen Niklas valde rätt. Han mördade den äckligaste av alla typer. Jeppe är så vulgär och saknar djuphet. En åsna bara….
  Du är sött och egentligen hoppas jag du tar dig bort från destruktiva livet du lever i just nu.
  Kram

 • hihi

  när kommer videoinlägget med svaren på frågestunden? 🙂 du är bäst, puss

 • anita

  Vet att du inte bryr dig eller tycker något är pinsamt mm MEN ärligt undrar bara ifall det inte är lite pinsamt med skåningen (Jeppe) som du har lite doggy sex med i senaste avsnittet i ph, när han gör gester som om han vore någon sex gud??!! Lite skämmigt ändå tycker nästan synd om honom stackaren vill så gärna vara häftig på något tramsigt sätt…

  Och hade jag sett min dotter i tv och någon åsna som Jeppe göra så hade jag dött!! Av skam!!
  Sen att man väntar sig lite sex i ett program som ph absolut men be classy not trashy!!

  Annars är du rätt ok.

  Anita 🙂

 • Men

  hahahaha menar du allvar med att du storgrät efter att Jeppe åkte? HAHAH LOL

 • Mikael

  Synd du åkte ut från paradise hotel 🙁

 • Jasmine

  Måste bara säga att jag diggar dig sjukt mycket efter att jag började kolla på Paradise Hotel, hoppas att du vinner hela skiten! Känns som att du är ärligast där inne och du är typ den enda tjejen som verkligen bjudit på sig själv hittills enligt min åsikt.

 • Lisa

  Jag fixade massa instagram följare genom att följa den här guiden: http://www.youtube.com/watch?v=IXctLj5XoHc

 • Hanna

  Du och Jeppe är verkligen bäst i PH!!

 • Isaa

  Usch, läs om det här! 15-årig pojke som höll på att kvävas till döds i vansinnig lek!!! 🙁
  http://nyheternasverige.se/pojke-sag-doden-i-brunogat/

 • KP

  Skönt med detta väder också på sätt och vis.. inte skönt med snö och kyla. :/

 • Rebecka

  Vad har hänt med din ig? Uppdaterar du inte kattpaow?

 • Lina

  Fan fan fan! Kollar på ph nu och tjuter! Du gör hela programmet! Du är så jävla fucking awesome! Verkligen dig själv till 110 och så jävla snygg inifrån och ut!
  Du är fan Sveriges LINSAY LOHAN! Förutom hennes trasch stämpel som hon fått! Haha nej men du är sjukt underbar!

 • Vanja

  Hade uppskattat om du kunde vänta typ ett dygn med att tala om att du åker ut för jag jobbar kväll så kan se avsnitten när jag kommer hem 23.00 gjorde misstaget bägge gångerna du åkte att klicka in på din blogg.Du förstör liksom spännningen

 • pernilla

  Paulina, måste helt ärligt säg att jag fått en bättre bild av dig sen PH, tycker du är grym! så pissigt om du ska åka ut…

 • Eva

  Heej!
  Tycker verkligen du är jättefin och nu när jag kollar på PH så har min uppfattning av dig förändrats så enormt mycket, till det bättre!
  Jag undrar om du någon gång skulle kunna dela med dig av dina sminktips eftersom att jag tycker att det blir så fint och jag inte direkt är någon vidare på att sminka mig.

  Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *