BYE BYE PARADISE HOTEL.

Jag är faktikst inte arg för att Niklas mördade mig. För att när han mördade Jeppe så mördade han mig också. Känns jävligt cheesy, men Jeppe var den som jag litade mest på där inne och som förgyllde min vardag där inne. Även vad jag tycker om honom nu så fick han mig att må bra DÅ. Jag hade nog aldrig pallat att vara där inne utan honom. Inte som det kändes just då i alla fall.

Jag sket i att bråka där inne, tyckte det var helt onödigt. Jag skiter fullständigt i pengarna. För jag har pengar – om jag hade snålat lite så hade jag nog kunnat torka mig med 20 lappar hela månaden. Som jag säger så var jag aldrig där inne för att vinna. Jag tyckte ändå att jag tog mig långt, mycket längre än vad jag trodde. Jag höll mig borta från drama och det var inte för att jag är konflikträdd utan för att jag bara inte pallade att bråka om vem som hade sagt vad. Känns dock töntigt att jag gråter. Men men, efter 17 dagar inne i det där huset så blev man lite cp, var extremt trött på varandra så det var nästan som en befrielse att lägga sig i hotell sängen och bara pusta ut..

Jag känner mig nöjd med min insats. Trots att jag haft mycket sex så har jag inte pratat illa om någon och inte blivit för full… Jag tycker ändå inte att jag är någon dålig människa och jag står för allt jag gjort där inne.

Men imorgon… Om dom duktiga detektiverna pekar ut mördaren så får vi komma tillbaka. Och vem vet. Det får ni titta på imorgon 🙂

2013129233561291969899_sbig Screen Shot 2013-12-12 at 9.51.27 AM 2013-11-18_22-43-49 5D769F722B1E89EA9A08ACA51BF_h498_w598_m2

(Visited 638 times, 7 visits today)

28 Comments

 1. liciash januari 7, 2014 at 11:04 e m

  Lite surt faktiskt. Det var du som gjorde programmet intressant..

  Reply
 2. S januari 7, 2014 at 11:08 e m

  Fast nu förstår vi ju att du inte kommer tillbaka…
  Synd, för du var ju anledningen till att jag tittade på paradise.. Fin är du! Och du kan hitta någon som är mycket bättre än det där slisket jeppe!

  Reply
 3. Amanda januari 7, 2014 at 11:18 e m

  Hej paow! En fråga som jag funderat på länge, hur många dagar är ni i huset på riktigt? Den som är kvar till sist? Blir det bara 4 veckor? Känns sjukt att du vart i huset bara 17 dagar när det händer så
  Mycket och det visas på tv så sällan!!! Väldigt kul att se dig på tv iallafall. Hoppas du kommer tillbaka imorgon! Kram!

  Reply
 4. E januari 7, 2014 at 11:28 e m

  Respektlöst och vidrigt att skriva ordet ”Cp” då det finns människor som faktiskt har det!!

  Reply
 5. Matilda januari 7, 2014 at 11:49 e m

  Fortsätt rocka!!!!! Du är grym!

  Reply
 6. Anna januari 8, 2014 at 12:08 f m

  Hej Paulina!! Inte för att vara elak eller låta för på… Men var glad att Jeppe visade sig vara ett svin, för precis vad han är!! Så förnedrande han behandlade dig inför kamerona efter och medans ni hade sex!!! Fy ett riktigt svin med så dåligt självförtroende ochssjälvkänsla

  Reply
 7. Anna januari 8, 2014 at 12:12 f m

  Inte alla normalt beetende… jag hoppas verkligen att han växer upp och hittar sig själv, så han slutar beete sig så illa mot kvinnor!! Han måste ha en hemsk kvinnosyn eller så mår han själv fruktansvärt dåligt!! Inte bra att små unga tjejer ser hans beteende och tror att killar ska vara så!! Illa… riktigt illa!! Du förtjänar bättre… ingen förtjänar någon som beter sig som han… lev väl….

  Reply
 8. emlig januari 8, 2014 at 12:44 f m

  ”Trots att jag haft mycket sex så har jag inte pratat illa om någon…”

  lol

  Reply
  1. my januari 8, 2014 at 12:52 e m

   Hon hade bara sex…

   Reply
  2. knjj december 4, 2016 at 12:05 f m

   guguhu

   Reply
 9. sanna januari 8, 2014 at 12:49 f m

  Hade du bara vart där 17 dagar när du åkte ut? :O trodde det var mycket längre!

  Reply
 10. Catrine januari 8, 2014 at 12:54 f m

  Hoppas du får komma tillbaka in igen! Dock det är kanske lite otroligt eftersom du fick komma tillbaka en gång tidigare. Men hoppas kan man.

  Tycker du verkade vara en av de (i brist på annat ord) normalaste där inne. Fast det kanske berode just på att du inte spelade på samma sätt som de andra..

  Reply
 11. lisa januari 8, 2014 at 1:29 f m

  Vad nyfiken jag blev nu, har du och jeppe ingen kontakt? Du kanske nämnt det innan men har inte sätt något om de…

  Reply
 12. josefin jåstad januari 8, 2014 at 8:03 f m

  tråkigt HOPPAS DU KOMMER TILLBAKA vem vet ?

  Reply
 13. Lisa januari 8, 2014 at 10:56 f m

  Du vet att de flesta skulle kunna torka sig me tjugor om de snåla hihi blir typ 700! Du och Samir<3 sa det sen ni var på dejt i pH , så fina tsm

  Reply
  1. my januari 8, 2014 at 12:49 e m

   Haha precis

   Reply
 14. my januari 8, 2014 at 12:45 e m

  Jag blev såååå glad när jeppe åkte ut! Bästa som kunde hända! Hatade honom redan från första avsnittet…
  När en tjej skulle mördas kände jag på mig att de skulle vara du och så blev de.
  Dock var de ju ganska dåligt att niklas valde dig precis efter jeppe, för som du sa.. Var ledsen, mådde dåligt och allt. Men ändå var de bra att du fick lämna, för jeppe var borta..

  Reply
 15. Baronen januari 8, 2014 at 1:20 e m

  Dina föräldrar måste vara så stolta över dig! Vilka bedrifter du har gjort nu på svensk TV.
  Mycket bra att addera till ditt CV.

  Reply
 16. Elinna januari 8, 2014 at 3:47 e m

  är det någon som vet vad som hänt mellan jeppa och Paulina efter Paradise hotel? sist jag kollade var dom tillsammans på en bild och festade och verkade ha hyfsat kul…men vad händer egentligen`?

  Reply
 17. Julia januari 8, 2014 at 4:09 e m

  Hej Paulina jag älskar dig och tycker du har världens snyggaste blogg. Plus att du äger i paradise hotel. Jag är 12 år och tittar på paradise hotel varje kväll på min iPad. Men lycka till med paradise hotel heja på dig paow karm julia

  Reply
  1. Jimmy januari 8, 2014 at 8:28 e m

   Julia du är 12 år, snälla säg inte att du kollar på den skiten. Men lova mig en sak bli aldrig som dom människorna i paradise hotel. Det är inte något att sträva efter. Kom långt i livet min vän, Paulina är ingen bra förebild. Ledsen men det är sant. Sköt om dig kram.

   Reply
 18. Elina januari 8, 2014 at 4:32 e m

  Är man med i leken får man leken tåla, som du en gång sa 😉

  vart också som många andra sååååå glad över att jeppe åkte ut, blev ett litet glädjetjut! 😀

  Reply
 19. Sara januari 8, 2014 at 10:34 e m

  Sämsta förloraren jag sett! Någon sa tidigare ”är man med i leken får man leken tåla”. Sucker!

  Reply
 20. J januari 8, 2014 at 10:38 e m

  Alltså, har alltid haft svårt för dig för du uttryckt dig ganska klumpigt politiskt, men efter PH.. Du är så jävla grym!
  Jag ÄLSKAR din inställning till sex, du visar att kvinnors sexualitet inte är något att skämmas över. ”Man kan ha sex med fleeeraaa…” Har tittat på skiten enbart på grund av dig så det enda positiva med att du är ute är väl att jag kan sluta titta. Anyhow, du är grym, sluta aldrig köra ditt race.

  Reply
 21. Linnea januari 8, 2014 at 11:02 e m

  Hejsan PAOW du är min idol och jag avgudar dig du är awezome och jag undrar om du och Jeppe blev något utanför Paradise 🙂 älskar din blogg

  Reply
 22. A januari 8, 2014 at 11:48 e m

  Läs om en sjuksköterskestudents vardag och om hur studierna är och går till. Jag skriver givetvis också om alla roliga moment vi får lära oss! http://Www.blivandessk.blogg.se

  Reply
 23. Emma januari 9, 2014 at 12:54 f m

  Asså… Jag fatta inte riktigt ändå.. Trampa på nån som redan ligger ner?? Jag menar… Kom igen! Tycker du att alla ska visa hänsyn till dig och spela annorlunda för att du är ledsen just nu? För att äckel päckel jeppe åkte ut? Dessutom lackar du och tänker inte säga hej då. Haha vilket skämt ändå!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *