Vad jag har att säga efter jag blev utröstad!www.oddwolf.se – Sveriges bästa e-cigaretter!

(Visited 41 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Eda januari 8, 2014 at 10:33 e m

  Äntligen åkte du ut hurra! 😀

  Reply
 2. Magdalena januari 8, 2014 at 11:50 e m

  Hjälp! Satt och kollade på live sändningen på tv3 play och blev irriterad över vilket jävla äckel Jeppe är! Förstår verkligen vad du menar med att han är ett svin..
  Jag bryr mig inte hur media vinklar, man märker att han är en hjärtlös jävel som har daddy-issues, vilket live-sändningen bekräftade.
  Jag brukar inte önska olycka till människor, men han pressar mig oerhört.

  Jag tycker du ska köra på som du gör! Du är väl en av få som haft sex i TV, kommer ut och kan stå för det! För att vara så ung så är verkar du oerhört stark. Ta hand om det bara! Kramar

  Reply
 3. Johanna januari 9, 2014 at 12:43 e m

  Hej! Har läst din blogg i flera år nu, och blev så sjukt glad att du var med i PH, hoppades verkligen att du skulle vinna för du var fan den skönaste personen där inne, du är så rak och ärlig. Och den där Jeppe, asså vilken jävla idiot. Jävla patetiska människa asså. Hoppas att du har det bra nu iallafall. Puss Johanna.

  Reply
 4. cassi januari 9, 2014 at 10:02 e m

  Asså jag kommenterar aldrig bloggar men nu asså! Jeppe, vilken jävla bumbibjörn. Skiter ju sig själv i ansiktet hela tiden. Han verkar ju helt dum i huvudet. Good for you att du inte är med han längre! All cred till dig, coolare, ärligare o goare brud får man leta länge efter! Säg i från om du är Linköping! Skulle vara kul å ta ett glas vin. Puss å kram!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *