Mobilblogg
Var sjuk inatt.. Så är kvar hemma hos mamma. Har bara chillat hela dagen så har inte haft så mycket att skriva om. Har bakat kladdkaka mer systeryster 🙂
Fast mina kladdkakor blir aldrig speciellt kladdiga . Men det ska bli gott! Först middag! Och till det så blir det stuvade maksroner och köttbullar. Gott med hemlagad mat! <3
(Visited 32 times, 1 visits today)
Maja
Blev du smittad av Samir? Isåfall, skönt att du kan äta så snabbt igen efteåt!
Isabel
Du har en skit fin blogg paow 🙂 skulle bli as glad om du la in en kommentar i min blogg :* min blogg heter isabellisplutt.blogg.se tack i för hand :*********
lisa
Ville bara säga att du är min största idol någonsin, inte bara för att du är vacker men även för att du står för allt du gör! Jag är inte jätte gammal. Men jag vet iaf hur jag vill bli, precis som du! Och du är jävligt stark. Du är helt enkelt bäst!♡
Chef Box
Inte jätteunderligt att kladdkakorna ej blir kladdig. A och O vid alla former av smet blandningar är att du ser till att arbeta in ingredienserna ordentligt. Bassmeten (som är en vanlig socker smet) skall vispas hårt tills det att färgen blir gulaktig och konsistensen är porös. (i regel brukar man säga 5 minuter på högsta på elvispen)
När du sedan vänder ner din kakaoblandning i socker smeten så är det viktigt att du tar det lite i taget och vänder ner blandningen försiktigt. Annars är det lätt hänt att du slår luften ur din smet och då blir det färdiga resultatet tortt och trist.
Det låter svårare än det egentligen är, och följer du dessa tips så lär du ha kladdiga kladdkakor på nolltid.
Lilly
Samirs magsjuka?? >.< Stackars stackars isf… Men du verkar ha återhämtat dig snabbt å det där såg såå smarrigt ut!
Anna Skipper
Seriöst, hemlagad mat? Snarare köpelagad skit… Bygg en kropp på det där, haha. Köpebullar fyllda av restprodukter, sockerstinn ketchup och så vitt mjöl i mjölk. Toppen!
aa
Blanda i lite sirap så kladdar det till sig 🙂