En kattunge och blommor.

Jag har inte ens fått se en bild på en kattunge så hoppas Jeppe har med sig en imorgon när vi alla ska ses ;@

Jag har sagt det förut och säger det igen. If you can’t get love. Get a cat.

20140205-003600.jpg

20140205-003607.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (24)
 • Frida

  helt sjukt vad han lekte med dig…. :/

 • anonym

  snälla snälla skriv ett inlägg om vad du tyckte om emelie och saker vi inte får se på tv

 • C

  Skriver sällan, rättare sagt aldrig kommentarer, men nu är det nog dags. Jag skiter i vem du ‘är’ för att i mina ögon är du en tjej precis som alla andra, en tjej som lever livet och som kanske råkade bli kär i ‘fel’ kille. Men vem fan har inte blivit det? Alla har vi väl gått på minor som sprängts under våra fötter och lämnat oss med öppna sår. Ingen är finare än någon annan, alla spelar vi på lånad tid och på samma regler, det gäller bara att leva lite under tiden. Fan, bara kör, ingen vet bättre än du vart du vill och vart du ska ta vägen i livet, och även om du inte vet det själv just nu, så vad fan gör det? Det löser ju sig, livet är inte så allvarligt. Stay strong!

 • louise

  så klockrent, orkarinte.

 • Johan Krüger Haglert

  Katt sen 9+ år. Men jag var osäker på om jag skulle ha en även om jag har levt med kissar tidigare också. Gillar ju sällskapet men om det var rätt osv.

 • M.G.S

  Du var den vettigaste bruden i hela PH. Synd att det slutade som det gjorde.

 • Jag

  Det där smile:et säger ju allt! Paulina, du säger att du också varit svinig och varit otrogen mm mm men jag tror ärligt du inte att där med ett hånflin efteråt! Snälla! Tala aldrig mer med honom han är ju helt knäpp!!!!!

 • Jag

  Det där smile:et säger ju allt.
  Paulina, du säger att du också svinat och varit otrogen mm mm men jag tror knappast du suttit och hånleendes stirrat rakt på personen.
  Prata aldrig mer med honom!!! han är ju helt knäpp!!!!!

 • Anna

  Vi är nog lika kattgalna vi 2 haha. Har en birma nu och tänkte skaffa ett syskon till henne så fort vi flyttat till större. 🙂

 • jejje

  han är omogen,,knäpp och helt stöööörd!

 • SANDRA

  FYNDA BILLIGA KLÄNNINGAR, KLÄDER OSV!!! UTFÖRSÄLJNING – FÖRST TILL KVARN! http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3133930

 • Anna

  Jag tycker du verkligen ska tänka över vilka killar du hänger med och var dina gränser dras. Kan väl inte bli sämre än jeppe psykisk misshandel. Men han verkar även vara en kille som kan skada tjejer fysiskt… A kan inte bli mcket sämre. Akta dej Paulina annars kan du träffa på en ny psykopat som kan skada ännu värre. Tycker du ska gå till en psykolog som kan förklara för dig varför du vill ha sviniga killar. Jag börjar tro att du är masochistisk faktiskt efter det här med jeppe och på hur du reagerar när han gör dig illa.

 • Rebecka

  Man ser så tydligt på Jeppe i pandoras att han verkligen bryr sig om dig Paow, man ser att han är orolig att han aldrig ska få träffa dig igen. Han tyckte jätte mycket om dig, det ser vi tv tittare. Speciellt nu de senaste avsnitten. Säger han något annan så är det lögn 🙁 kramis grymma och vackra Paulina! <3

 • Anna

  Alltså – jag blir nästan arg att du överhuvudtaget nämner den där människan.
  Han är det största svinet jag nånsin sett på tv.
  Ok att du gillar svin men han har ju varit så satans taskig mot dig.
  Ett riktigt AS!
  Han förtjänar att krypa på alla fyra.

  • David

   Alltså tycker Jeppe låter som en typisk kille som ligger runt mycket, väldigt lätt att bli lite douche och sociopat då.
   Det han å andra sidan har verkar vara trygghet, styrka att göra sin egen grej och han är inte needy. Känns spontant som att det är det de flesta tjejer blir attraherade av.
   Men av det jag ser har han inte varit otrogen, otrogen är man om man är i ett officiellt förhållande.

 • Fredrik

  Du förtjänar något bättre tycker jag! Dock vet jag inte hur Jeppe är som person utanför Paradise Hotel men jag tycker du är värd någon som älskar dig för den du är Paow! 🙂

 • Elin

  Herregud låt Paulina göra vad som behagar henne. Vart har ni som kommenterar här verklighetsuppfattningen?? Alla är svin nu för tiden. Å ännu mer svin blir man om man medverkar i paradise hotel, helt uppenbart. Det ÄR ju faktiskt ett spel. Jag tror verkligen Jeppe har känslor för Paulina å jag tror hon förlåter å glömmer just för att PH är ett spel å då kan man inte förvänta sig att sin ”partner” ska vara trogen. Du rockar Paow!

 • fellan

  Jeppe är antagligen också mänsklig och det syns rätt tydligt under delar av programmet. Dock är han en sån kille som alltid vill vara störst, bäst och vackrast. Kallar sig själv ”kingen” och tror att han är as hård och tuff. Lite tråkigt att en del killar tror att det är så dom måste bete sig. Jag tror också att Jeppe verkligen gillade Paulina. Synd att han var tvungen att fälla kommentarer som ”tjejer blir ju kära så fort man har lite sex med dom” osv.. Förstår också att Paow blev sårad när han spelade ut henne, men det är ju trots allt ett spel.. rätt fult men helt lagligt

 • Madde

  A asså skit i den sopan…

 • Diana

  Trodde att du aldrig mer skulla skriva om han i bloggen….

 • Elin Brunlöf

  Men hur lite självrespekt får man egentligen lov att ha?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *