Kaffe

Mycket snack om PH nu jag vet och det är rätt skönt att det snart är slut så att livet kan gå tillbaka till det vanliga igen. Vart massa fram och tillbaka, upp och ner och jag vet vad ni tycker och jag är som sagt inte så bränd som många av er verkar tro hela tiden. Länkar till olika inlägg som folk skriver för att jag vill att ni SKA SE någonting annat än den bild ni har framför er av hur saker och ting är och spräcka er bubbla lite. Pryda svenskar, väx upp!

Har kvällsfikat och hängt med Jasse och Daniel och bara varit, drog hem till Daniel sen och åt lite godis och hängde. Kvalitetstid liksom, så mysigt!

P3390755P3390756P3390757P3390760

(Visited 206 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. eeik februari 4, 2014 at 11:04 e m

  Så fina

  Reply
 2. Hanna februari 4, 2014 at 11:13 e m

  Bara jag som inte förstår varför folk klagar på dig? Tycker du känns väldigt..normal i programmet 🙂 Inte självisk, inte girig, ingen mobbare. Hellre en bra förlorare än en dålig vinnare 🙂

  Reply
 3. Stephanie februari 4, 2014 at 11:49 e m

  Jesper Johansson. Var ska jag börja? Homofob,psykopat eller ett svin?
  Under hela PH’s gång får vi ser herr Jeppe förvandlas från man till mus, från trevlig till elak och från mänsklig till psykopat. Han påstår att alla i huset är falska ,men TH,Paow,Anja, Jeppe F. Vad jag kommer ihåg har ingen av dessa personer varit falska. Ingen av dem har huggit någon i ryggen, knullat för att vinna, spelat med andras känslor som schakpjäser. Offrar man den personen man har ”känslor” för, är man inte lite väl girig då? Att man hellre tar pengarna än kärlek, värme och närhet. Man har ett kallt hjärta, pengarna är allt han ser ni men om ett halvår eller tio år från nu kommer han ångra sig. Att han sedan har mage att säga att Paow är skadat gods i studio paradise är bevis på att han leker. Han inser att han måste va cool och kaxig för att verka bättre än Paow. Men det faktum att han ljuger och försöker dölja vad vi sett i programmet,han försöker dölja sina känslor. Visa sig kall, omänsklig. Paow, du förtjänar bättre, det är synd att du blivit drabbad av en sak som honom men du är fan en stark kvinna med en bra personlighet,glöm aldrig det!

  Reply
 4. Sara februari 5, 2014 at 11:12 f m

  J: ”får jag en puss?”
  P: ”nej, du får en sen”.

  Jag hoppas verkligen du inte ger honom pussen. Så dum kan du bara inte vara.

  Reply
 5. Lisa februari 5, 2014 at 2:32 e m

  Man behöver inte vara pryd eller inte ha växt upp, snarare har man väl växt upp om man inte vill att hela svenska folket skall se när man ”knullar” i tv. Ditt ordförråd är ”knulla”, inte mitt. Sen finns det andra länder att bo i om man inte giller Sverige.

  Reply
 6. Katarina februari 6, 2014 at 8:34 f m

  Jag är lite för gammal både för Paradise Hotel (som jag kollar på lite sporadiskt) och för att läsa bloggar, men jag tycker du är skitbra. Både genuin, snäll och intelligent, framstår du som i programmet. Sen hoppas jag du inte köper Jeppes skit, men efter att ha sett programmet hemma tror jag inte det!

  Reply
 7. Alex februari 7, 2014 at 10:07 e m

  Hej, gick in här för att se att Katarina skrivit exakt det jag tänkte skriva. Jag är också ”lite för gammal” för allt detta men kände så starkt för dig bara efter de två avsnitt jag såg nu på slutet. Du gjorde jätte bra ifrån dig och vill bara skicka en stor systerlig kram. Walk tall, upp med hakan du är en jätte fin person! klyscha men du är värd så mycket bättre xox

  Reply
 8. mary februari 8, 2014 at 12:43 f m

  Hej, vad har du gjort med dina läppar?

  Reply
  1. Elin augusti 8, 2014 at 8:47 e m

   jag har plastikopererat dom!

   Reply
 9. Elin augusti 8, 2014 at 8:46 e m

  Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta du är så bäst hur ska jag någonsin kunna tacka dig! Du är så bra om jag skulle kunna hade jag gett dig allt jag äger. Vill så gärna träffa dig! LOVE YOU FOREVER!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *