Hela gatan ser, inte ett öga torrt

Har vart på gig hela helgen men är på väg hem nu…turnelivet är jobbigt haha! Nä skoja men längtar hem till min säng och till en lagad middag. Ska bli mysigt! Ska också fixa nytt löshår i veckan, är så trött på det här korta håret att ni inte anar! Har ju typ haft det sen jag var 12 så man blir ju rätt van och ja, jag har kysst tanken om ”naturligt långt hår” farväl för länge sedan, haha! Men jag lägger inte in så många slingor som folk tror ändå.

Hoppas ni har en fin söndag!

IMG_1316_2000pix-11390618470513tumblr_mg5ve7NdiS1rne198o1_500Ha quote-About-Lifequotes-life-loving-life-quote-best-life-quote-quote-for-life-Favim.com-55144020141222259565570977609_sbig

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Alma februari 16, 2014 at 2:01 e m

  Vad är din syn på feminism och skulle du kalla dig själv det? Är du insatt? (om du har någon dårå)

  Reply
 2. Linnea februari 16, 2014 at 2:34 e m

  Har också haft otroligt jobbigt att spara ut mitt hår och det har inte hänt något på över 4 år men nu har jag provat med att borsta igenom hela håret+hårbottnen med en svinborste morgon och kväll och det har börjat växt igen! Tänkte bara att det kunde vara värt att testa 🙂

  Reply
 3. catrin sandberg februari 16, 2014 at 3:09 e m

  Tune in for SS14 wanties, inspo pics, DAGENS OUTFIT (primeboots, bootcut, MK osv) och allt annat. Kram

  Catrinsandberg.blogg.se

  Reply
 4. Helene februari 16, 2014 at 5:09 e m

  Jag klippte av mitt till page och fick panik! Började äta silica som finns på Willys! 4 tabletter om dagen och det växte som ogräs! Har nästan till svanken nu om jag plattar det!

  Reply
 5. Pimp my hair - Jennifer februari 16, 2014 at 9:48 e m

  Hej Paow!
  Följt dig lite sporadiskt på bloggen några år & alltid velat sätta mina fingrar i ditt hår & göra löshår som inte sliter på ditt egna så du ngn gång kan få långt hår.

  Jag har jobbat med extensions/problemhår i över 10år & är bland de bästa i landet.
  Det jag gör är att sätta rätt keratinfästen, små små platta som inte sliter på det egna håret så att det egna får växa med/under hårförlängningen.
  Många av de Kunder jag har har antingen varit sjuka, ätit medeciner som förstört håret, fått det förstört/avklippt av frisör eller det vanligaste -fått håret förstört med dåligt satta förlängningar.

  Kika gärna på http://www.facebook.se/pimpmyhairgoteborg eller insta: pimpmyhairse
  (Min hemsida http://www.pimpmyhair.se är tillfälligt nere då den håller på att göras om)

  Jag & salongen jag nu jobbar på har ett litet erbjudande till dig & tycker du det verkar intressant så maila mig så går jag in närmare på det via mail 😉

  Kram på dig! /Jennifer – Pimp my hair

  Reply
 6. Anna februari 17, 2014 at 11:18 f m

  Älskar dessa bilder på dig! Outfiten, sminket, vinkeln, redigeringen! Allt! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *