Ventilerar

Alltså jäklar vad tiden har gått fort. Det kändes som det var igår som jag stod i baren på Grabbarna Grus.

Det känns som Paradise Hotel bara var en dröm och inte på riktigt. Jag har ganska lätt att hålla kvar i dom stunderna jag tycker är bra och har ibland svårt att sikta framåt. Men jag vet ju att det har hänt och nu så är det över. Blir lite ledsen när jag tänker på hur dom flestas relation ser ut idag.

Jag kan nästan inte fatta ibland varför jag är så långsiktig och stolt när jag väljer att hata människor som jag egentligen saknar ihjäl mig efter. Men jag måste liksom bara ogilla någon.

Hybris? Ja jag har vart inne i någon Paradise Hotel koma som jag sakta men säkert vaknar upp ifrån. Eller jag tror till och med att jag redan har vaknat upp ifrån den och även om det går så JÄVLA bra för mig just nu. Men jag skulle behöva sakta ner. Har väldigt svårt att koppla av.

Och jag BEHÖVER åka utomlands. NU. Jag är blek, känner mig äcklig och irreterad. Har psorisis överallt och min kropp skriker efter d vitamin. Funderar på att åka till typ Thailand om en vecka.. Fast sen så kom jag på att jag inte har tid. Hatar att känna mig fast på ett och samma ställe(Sverige).. Det jag älskar(älskade) med bloggen var friheten. Och cashen.. Att kunna dra vart man vill, hur man vill och när man vill. Men det går ju inte nu när jag tackat ja till en massa saker. Som förövrigt är ganska så roligt faktiskt!

Aja.. Blandade biler.

1451472_10151852385798645_2099127591_n plippo1 plippo3 lisa5 plopp2 fislisa3

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *