Jag har visst ett jobb. Och det svider i ögonen för mina haters!

Okej. Det är min kropp. Och jag accepterar om att alla inte gillar tatueringar. Men det gör jag och det har blivit lite utav en hobby för mig och JAG tycker att det är snyggt och får mig att känna mig fin, cool och sexig. Folk som skriver också att jag aldrig kommer att få ett ”riktigt” jobb nu? Men vet ni vad? Det här är mitt jobb. Och då menar jag inte bara bloggen, utan allting runt omkring. Mitt jobb är att marknadsföra mig själv. Att hålla mig kvar, precis som alla andra a-b-c-ö kändisar. Och den som säger att jag inte lyckats har inte riktigt fattat varför dom är inne här och läser?. Visst jag var delvis med i Paradise hotel för att få min blogg att gå bättre, och att ha sex med en kille som jag tyckte var riktigt attraktiv i TV var lite för att jag visste om att jag skulle få mer uppmärksamhet. Att säga att jag ”knullat mig hit”.. Mja.. Jag låg i TV för att jag tyckte han var snygg då och för att jag ville! = Det gynnade mig. Både kärlek och uppmärksamhet.

Men fick en ersättning för att vara med i paradise + att jag vann 30 tusen kronor där inne = jobb(sola bada fest och få cash ca 40 tusen för 5 veckor är ganska bra. Eller?). Min blogg gick upp i besökar antal igen = mer pengar. + barturnerna så tjänar jag mellan 30-60 tusen i månaden, vitt. Så ja jag tycker att jag har ett jobb. Jag kommer förmodligen inte att jobba som VD på ett medicin företag där jag pratar med kunder och se repesentabel ut hela tiden. + att jag ser folk som jobbar som doktorer, matbutiker, klädbutiker osv med tatueringar hela tiden.

Sen så säger alla ”tänk hur du ser ut när du blir gammal”.. Ja. Jag orkar int hela tiden tänka ”men”.. Det är därför folk sitter där i sina små hålor och klagar på att jag väljer att tatuera MIN KROPP. Och det stör många utav er. Men VARFÖR? Och vad är ett riktigt jobb? Ni behöver inte gilla mina tatueringar. Men acceptera det. Jag sitter ju inte och skriver till folk på facebook som jag tycker är fula. Det är ju bara taskigt? eller.

Det här är mitt jobb. Och vet ni vad? JAG ÄLSKAR DET. Jag förstår att det sticker i ögonen på en del människor som har ”riktiga jobb” och tjänar ca 10-16 tusen i månaden på att slita arslet utav det. Och det är inget fel med det. Så kommer jag och ”knullar i tv” ”gjort bort mig” ”bara super… Men jag trivs med det. Och jag har värdighet kvar.

Men jag gör faktiskt jävligt mycket och det här livet är väldigt påfrestande och jobbigt och jag tar det sällan lugnt. Och jag bloggar inte om allt jag gör heller för att jag är så stressad hela tiden. Har börjat få ont i hjärtat så måste börja ta det lite lugnt nu… Men det är ändå jäkligt kul 🙂

kisskisspaow

(Visited 92 times, 1 visits today)

39 Comments

 1. carro februari 23, 2014 at 8:54 e m

  Jag tycker det är skitcoolt o häftigt att du tjänar så mkt på att bara va dig själv o ha kul!! Är absolut ingen avundsjuk person, jag tycker det är härligt när det går bra för andra.
  Jag visste vem du var innan du var med i ph, men inte förrän nu jag börjat läsa din blogg.
  Och jag går gärna in här lite extra, så att du kan tjäna mer 😉

  Skulle gärna blogga, flänga runt, festa o tatuera mig för att få cash!
  Har två ungar, hus på landet, jobbar arslet av mig o får svensson-lön, ska vi byta? hehe..

  Fortsätt va häftig o ball.
  kram!

  Reply
 2. Annica februari 23, 2014 at 9:20 e m

  Vill börja med att säga att jag är en helt vanlig tjej mitt i småland, 25 år och har också tatueringar . Med dig i Svensk media kan JAG tycka är bra ! Du står upp för dig själv, du lever ditt liv till fullo och du gör saker för att överleva- precis som oss andra .
  Alla tjänar vi pengar på olika vis, och sålänge du är nöjd så kör på !
  Jag har följt dig i PH, det var av den anledningen som jag började kolla på det (nu låter jag som värsta stalkern, men så creepy är jag inte haha).
  Fortsätt med dig och ditt som gör att du mår bra .
  Keep it strong girl !

  Reply
 3. Josefin februari 23, 2014 at 9:22 e m

  Du är bäst! Fortsätt köra ditt race
  Puss&kram

  Reply
 4. F. februari 23, 2014 at 9:36 e m

  så jääävla bra!

  Reply
 5. Hemlig beundrare februari 23, 2014 at 9:40 e m

  Jag tycker du är helt underbar Paow! Otroligt akkraktiv och ärlig, det är personer som du som jag saknar runt min omgivning! Fortsätt med det du gör för du är helt underbar! 🙂

  Reply
 6. Hanna Tegin februari 23, 2014 at 9:47 e m

  Tänkte bara säga att du inspirerar mig med dina åsikter i alla fall och att du är galet snygg!

  Reply
 7. annapp februari 23, 2014 at 10:05 e m

  Folk alltså, ni ska fan alltid hitta fel på allt och alla! Fy fan säger jag bara, sköt erat eget är det så jävla svårt att fatta. Fin är du iaf P!!! 🙂

  Reply
 8. hej februari 23, 2014 at 10:15 e m

  Om ditt liv nu är lika ’påfrestande och jobbigt’ som ett ”riktigt jobb” så förstår jag inte ens varför du skriver allt det här…

  Reply
 9. Fröken Grön februari 23, 2014 at 10:21 e m

  Att det ens blir en grej utav det, det är så pass många som har tatueringar i dag. Du är vrål snygg! 🙂

  Reply
 10. anna februari 23, 2014 at 10:45 e m

  Så bra skriver<3

  Reply
 11. Gabriella februari 23, 2014 at 10:45 e m

  Jag förstår inte riktigt det här argumentet med ”när man blir gammal”. För det första så förstår jag mig inte på människor som nojar över hur livet kommer se ut om så väldigt många år in i framtiden. Vad är det för liv om man konstant nekar upplevelser, chanser, erbjudanden, etc. för att man eventuellt ångrar sig när man är t.ex. 65? Låter som ett skitliv. För det andra så tycker jag att äldre (rynkiga) människor med tatueringar ser riktigt tuffa ut. Så med det vill jag gratulera dem och ett framtida dig (och mig), om du har chansen att leva så länge. 🙂 Fortsätt stå på dig. Det gör dig bara mer awesome.

  Reply
 12. Johanna februari 23, 2014 at 10:47 e m

  Alla som gnäller är bara avundsjuka, fattar väl vem som helst. Du ska va glad för det du har, jag hade gärna haft ditt liv, men alla kan ju inte få allt, plus att dina tatueringar är fina så jag fattar inte vad problemet är ^^

  Reply
 13. Helena februari 23, 2014 at 10:50 e m

  Alltså du är så grym! Jag älskar att du är precis som du är och skiter i andra. Att du står för allt du gör och inte tycker att man ska behöva be om ursäkt för saker man gör bara för att göra andra människor nöjda. Jag önskar att jag hade insett det när jag var lika gammal som du (inte så att jag är gammal direkt, 25 är en rätt så bra ålder), och vågat stå för den jag är och det jag gör på samma sätt som jag gör nu. Du är grym, ändra aldrig på den du är! ☺

  Reply
 14. my februari 23, 2014 at 10:52 e m

  Rosen är snygg, men inte på handen..
  HELA handen lixom!

  Reply
 15. sara februari 23, 2014 at 11:09 e m

  du är så jävla grym och SÅ JÄVLA SNYGG

  Reply
 16. Jila februari 24, 2014 at 12:05 f m

  Jag vill börja umgås med dig, lära dig hur du slipper stress och tar det lugnt istället. Själv gick jag igenom en tuff period där jag spydde, hade ont i magen, skakade, dyspné, dålig mage, andnöd, och tankarna var spridda överallt. Jag är helt fri från det nu eftersom jag har lärt mig att möta stress och hantera det istället. Från lyssna på dubstep och rock till att meditera och vara glad.

  Vi borde ta en kopp kaffe tillsammans. Jag kommer definitivt bjuda dig på kaffe i min framtida café. Kanske nästa år? 🙂

  Puss!

  Reply
 17. Jasmine februari 24, 2014 at 12:13 f m

  De roliga är att du inte har någon värdighet kvar.

  svar: hater. Jo JAG har de 🙂 förlåt att säga det. Men det vet jag nog bäst själv. Eller är du synsk och telepatis?

  Reply
 18. Sandra februari 24, 2014 at 12:56 f m

  ”Knullar i tv, gör bort mig, super hela tiden” du har helt rätt det sticker i ögonen WHAT?! Sluta hävda dig

  Reply
 19. Karro februari 24, 2014 at 8:20 f m

  Du är så jävla blåst så det är fascinerande 🙂

  Reply
 20. A-k februari 24, 2014 at 9:34 f m

  Herregud va folk e mossiga. Inte få ett jobb pga tatueringar? Jösses de e väl fler som HAR tatueringar än som inte har de nu för tin. Jag har då aldrig haft nå problem på mitt jobb när de gäller mina tatueringar, jag jobbar i butik . Äh du gör rätt i att va stolt över dina gaddningar, du e skitsnygg! Kram påre!

  Reply
 21. Nettan februari 24, 2014 at 9:43 f m

  Folk kommer nog ALDRIG att fatta att var och en människa har rätt till att se ut hur dom vill,vara hur dom vill,göra som dom vill med sina kroppar!!
  Finns inget rätt eller fel där

  Reply
 22. Johanna februari 24, 2014 at 9:56 f m

  RESPEKT. You go girl.

  (Bort med att du röstar på SD, så är du min nya förebild.)

  Reply
 23. anaa februari 24, 2014 at 12:01 e m

  Stå på dig! Den förlegade synen att tatuerade människor är oseriösa måste bort.
  Jag är väldigt tatuerad och ska om ett år doktorera i psykologi. Mina tatueringar säger ingenting om min intelligens, de säger bara att jag hellre har konst på min kropp än i mitt hus.

  Reply
 24. Jossan februari 24, 2014 at 2:01 e m

  Verkar som du redan förstått att du inte ska ta åt dig av sådana onödiga kommentarer från bittra avundsjuka människor, men vill bara säga att det verkligen är så. Så grymt av dig att våga vara dig själv. Gällande tatueringar när man blir gammal så tror jag det kommer vara med ovanligt att 75åringar INTE har tatueringar än att de har om typ 50 år. Keep it up och fortsätt vara grym! Ha en fin vecka!

  Reply
 25. nina februari 24, 2014 at 2:31 e m

  Tjena 2014..
  Hur inskränka är somliga människor..?
  Jag är 26 år gammal tjej, har tatueringar på nästan hela min högra arm, lite mindre på vänstra & även på ställen där det inte syns påklädd.
  Jag jobbar som platschef som räknas som ett ”bra” jobb, jag jobbar i kortarmat VARJE dag.
  Varje dag på min arbetsplats får jag KOMPLIMANGER för mina tatueringar av mina kunder/gäster och dessa är i alla åldrar. Senast igår var det en kvinna på 50+ som berättade hur fina hon tyckte dom var. Dessa underbara människor gör min dag!
  Sluta bry er så himla mkt om vad andra gör eller hur dom ser ut, det är väl fan ens eget val.
  Jag rockar mina tatueringar & tycker det är jävligt sexigt. Och det gör Paulina med!

  Reply
 26. Hanna februari 24, 2014 at 3:36 e m

  Bra skrivet!
  De som håller på att gnälla om andras kroppar är antagligen inte nöjda med sina egna. Du får ju göra som du vill och vi andra som vi själva vill. Jag tycker iallafall att dina tatueringar är skitsnygga! 🙂

  Reply
 27. V februari 24, 2014 at 4:13 e m

  Bra skrivet! Jag tror vissa verkligen LETAR efter saker att klaga på för att du är känd, kan leva ditt liv som DU VILL eller jaa, finns som flera tusen saker haters/folk som är avundsjuka letar efter att få klaga på..!

  🙂

  Reply
 28. Therese februari 24, 2014 at 5:45 e m

  Dina tatueringar är fettjävla snygga! Så avis:):) fortsätt som du gör & kör ditt race! Go paulina!

  Reply
 29. rebecka februari 24, 2014 at 7:52 e m

  Många säger att man inte får ett jobb osv osv för att man har tatueringar och percingar, men det är inte lika viktigt längre för att det är så pass vanligt med det nu så man får jobb. När man tänker tatueringar tänker man mer över hela ansiktet som man kanske inte får jobb för. Men de tatueringarna du har skadar inte ett jobb.
  har sett många som har tatueringar på de ställen du har som jobbar!
  så att lyssna på alla är inte alltid rätt, you go girl. grym är du

  Reply
 30. amanda februari 24, 2014 at 8:48 e m

  you go girl!!, har inte så mycket mer att kommentera utan att du är bäst, inspireras verkligen utav dig =)

  Reply
 31. malin februari 24, 2014 at 8:51 e m

  Tycker faktiskt att det du skrev var riktigt bra! Människor är så bittra och tänker inte ”outside the box” nu för tiden..Kör ditt egna race!

  Reply
 32. Isa februari 24, 2014 at 10:18 e m

  Jag tycker det ser sjukt mycket bättre ut MED tatueringar. Det är ju döhett =)

  Reply
 33. Anna februari 24, 2014 at 10:37 e m

  Vill bara tillägga att det beror så jäkla mycket var man har dem också.
  Så länge man inte gaddar hela ansiktet (som Knivmicke) så är det väl inga större hinder i livet. Visst fan gör han som han vill men han blir ändå jäkligt begränsad med alla dessa gaddningar i hela ansiktet. Utöver det så är det bara att smycka sig. Överallt. =)

  Reply
 34. Sophie februari 25, 2014 at 9:39 f m

  Tja! Det här inlägget gillar jag starkt och kände att jag var tvungen att kommentera! Jag tycker för det första att du är snygg som bara den, för det andra att du skriver/säger saker som folk tycker men ingen vågar säga, för det tredje att tatueringar är vardagsmat och sexigt (har nästan en hel arm tatuerad själv) jag får också höra allt det där och jag tycker det är respektlöst (oftast äldre som yttrar sig) men det roliga är att jag tror dom som inte är äldre och som säger nått, det är dom som gärna hade velat tatuera sig men inte vågar;) alltså avuuuundsjuka! Mitt liv är inte lika roligt som ditt för tillfället men vem vet, det kanske kan bli haha! Ha det fint och kör på som vanligt! Kiss n hugs

  Reply
 35. Ulrika februari 25, 2014 at 8:04 e m

  Helt utmärkt skrivet! Tycker att du kan göra vad fan du vill utan att folk ska hacka ner på dig.. Tror dem flesta är avundsjuka på att du vågar vara dig själv! You go girl!

  Reply
 36. Angelica februari 26, 2014 at 9:26 e m

  Ähh.. du är grym! Gillar dig ännu mer sen du var med i PH! Skön och avslappnad! Fortsätt med de du gör! Lev livet!
  Pöss å Kram från en 29 årig morsa!

  Reply
 37. Jossan februari 27, 2014 at 3:39 e m

  Jag har själv en del tatueringar och jag blir så jävla irriterad på dessa kommentarer. ”hur kommer du se ut när du är gammal tror du med alla tatueringar?”.. då svarar jag ba: ”fucking fabulous!” .. eller ”lika ful som du när du själv är gammal och rynkig!”..
  När vår generation är gamla så har ju de flesta av oss tatueringar i alla fall, inga konstigheter då.
  Bra blogg förövrigt! du är så cool!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *