Och ja vad ska man säga? Vi är båda rätt slitna & trötta. Samir hade supit och jag hade sovit i en timma! Så lite lagom buttra hahah..

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)
 • sabina

  det ser ut som att ni är kära på bilden som visar videon 🙂

  Träffade dig i örebro i december och det var sjukt kul 🙂

 • Linnea

  Hej! Kika gärna in på min blogg, skriver helt öppet och rakt om min behandling på en psykiatrisk klinik, ska få hjälp mot ätstningar och panikångest. Varit här i snart 4 veckor och hittills bara gått ner i vikt och mår sämre än någonsin.. Tung läsning, men somsagt, väldigt öppet, ärligt och rakt, jag förskönar ingenting och bloggar om vad som egentligen pågår här på psyket… Mitt dåliga mående är ingenting jag döljer och skriver om hur de känns att må riktigt jävla dåligt och vara nere på botten. Kramisar!

 • Fiona

  Hej Paow ! jag skulle gärna vilja lära känna dig jag tycker du är grym peraon hoppas du ser min kommentar och hoppas du är det bra stora kramar från din läsare Fiona 🙂

 • Fiona

  hoppas du har det bar *

 • sawen

  alltså jag älskar Samir , han ä j”””vla skön kille. och ärlig är han också.

 • Linnea

  Hahaha, ni är så sköna båda två! Detta klipp gjorde banne mig min måndagskväll.

  Ha det bra Paow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *