JAG & SAMIR KOMMENTERAR NYA TOP MODEL.

Och ja vad ska man säga? Vi är båda rätt slitna & trötta. Samir hade supit och jag hade sovit i en timma! Så lite lagom buttra hahah..

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. sabina februari 23, 2014 at 9:32 e m

  det ser ut som att ni är kära på bilden som visar videon 🙂

  Träffade dig i örebro i december och det var sjukt kul 🙂

  Reply
 2. Linnea februari 24, 2014 at 9:19 f m

  Hej! Kika gärna in på min blogg, skriver helt öppet och rakt om min behandling på en psykiatrisk klinik, ska få hjälp mot ätstningar och panikångest. Varit här i snart 4 veckor och hittills bara gått ner i vikt och mår sämre än någonsin.. Tung läsning, men somsagt, väldigt öppet, ärligt och rakt, jag förskönar ingenting och bloggar om vad som egentligen pågår här på psyket… Mitt dåliga mående är ingenting jag döljer och skriver om hur de känns att må riktigt jävla dåligt och vara nere på botten. Kramisar!

  Reply
 3. Fiona februari 25, 2014 at 1:05 f m

  Hej Paow ! jag skulle gärna vilja lära känna dig jag tycker du är grym peraon hoppas du ser min kommentar och hoppas du är det bra stora kramar från din läsare Fiona 🙂

  Reply
 4. Fiona februari 25, 2014 at 1:05 f m

  hoppas du har det bar *

  Reply
 5. sawen februari 25, 2014 at 1:40 e m

  alltså jag älskar Samir , han ä j”””vla skön kille. och ärlig är han också.

  Reply
 6. Linnea mars 3, 2014 at 8:36 e m

  Hahaha, ni är så sköna båda två! Detta klipp gjorde banne mig min måndagskväll.

  Ha det bra Paow!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *