En sak som jag måste ta upp som känns väldigt typiskt för killar är att dom ska vara så jäkla stolta, och skäms när dom blir t.ex dumpade och ljuger om det. Vi tjejer är ju inte alls likadana, vi tar hellre på oss offerkoftan och tycker jättesynd om oss själva om vi blivit sårade haha, medan killar istället spelar orörda och ljuger om det. När jag tror att det är killarna som brukar ta den största tjejen..

Och av alla dom tre killarna jag vart tillsammans med ” på riktigt ” skulle jag nog säga Peter Hugo och Jesper. Och jag har faktiskt ”gjort” slut med dom allihopa pga av olika anledningar. Eller Peter och jag började bråka. Tröttnade på Jespers attityd och var aldrig kär i Hugo. Men ändå så håller dom fortfarande på än idag att det var dom som ”kastade mig”.. Coola snubbar 😉 Dock så bryr jag mig egentligen inte om någon av dom. Hugo tänker jag typ aldrig på. Men var inne på hans blogg för första gången på år och dar idag. Kul att det går så bra för honom. Och Peter och jag hängde ju för ett tag sedan fast bara som vänner. Och den andra storyn vet ni ji.

Någon som känner igen sig?

How-Guys-Girls-think-it-will-be-after-Breaking-up

Haha..

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (19)
 • Yes

  Alla vet hur besatt du va av Hugo i flera år, höll på o smutskasta Paula. Du hängde med Hugo men han ville inte ha tillbaka dig o du va olycklig.

  Du gör bort dig när du försöker va den coola nu

  svar: Mjaa.. Jag var arg på han för jag tyckte han hade förstört mig. Fast vi knullade även när han och Paula dejtade och han tjatade om att han fortfarande älskade mig. Vi bråkade mycket på sms och det jag gjorde var att skriva i bloggen. Medans han bråkade med mig via sms. Fast det var länge sedan. Gillar Paula nu 🙂

  • Anna

   Att påstå att du aldrig var kär är ju bara lögn… När det gäller Jeppe så syns det sååå tydligt att du var kär i PH men han spelade bara.. Han gjorde ju miner till kameran hela tiden som visade vad han egentligen tyckte :S

  • Yes

   antar att hon inte tror på dig när du säger att ni låg även när dom dejtade?
   Men var det inte han som lämnade dig?

 • Sabina

  Håller med till fullo! Killar kan inte berätta den Sanna historien pga att dem inte kan svälja som stolthet. Dem ät patetiska.
  Vi tjejer ser ju gärna en anledning till att få supa ner oss osv, hehe 😉 medan killar bara ska leka macho, löjligt men sant!

 • catrin sandberg

  LÄS – Shopping, outfit bilder (primeboots, MBMJ, Tiger, MK osv.), LIVE FRÅN FJÄLLEN, Stockholms tjej.

  Catrinsandberg.blogg.se

 • jejje

  hahaha så jäkla sant! den bilden säger verkligen hur det är.
  kan du berätta mer om dig och hugo`?:)

 • kordholmen

  aaa för du dumpa ju jeppe,….. herregud han körde dig som en trasig spelkula…

  Svar: Inte visste jag att du visste så mycket av vad som myckeet av vad som hände efteråt! Det var jag som bad han hämta sina grejer, vissligen för att han betedde sig som ett as. Men han försökte hela tiden make it up. Tills jag tröttnade 😉

  • kordholmen

   Jag menar, det var ju stenklart att han inte hade känslor för dig i huset, man ligger inte med en annan dagen efter, o man tar inte ut personen, man säger heller inte att ”vi har inget” när du är borta……. redan där visade han vart du stod för honom..

 • Hanna

  Visst tycker jag att du har en poäng. Men finns tjejer som beter sig likadant. Min bror var tillsammans med en tjej. När han gjorde slut sa hon till honom: Bara så du vet dumpade jag dig. Kommer aldrig säga nått annat. Så jävla patetiskt faktiskt. Av både tjejer och killar! Men är nog vanligare bland killar

 • Mwambike Foundation, ideell förening

  VARA MED OCH HJÄLPA UTSATTA BARN TILL EN BÄTTRE FRAMTID?

  HJÄLP OSS BYGGA ETT HEM FÖR GATUBARN I UGANDA, EN TRYGG PUNKT FÖR DESSA UTSATTA BARN I DERAS VARDAG. Det kan vara psykiskt, fysiskt eller sexuellt utsatta barn.
  KOLLA VÅR FACEBOOK OCH HEMSIDA.

  50 KR GÖR SKILLNAD.

  FACEBOOK: MWAMBIKEFOUNDATION
  HEMSIDA: http://WWW.MWAMBIKE.DAGSDEBATT.SE
  BANKGIRO: 182-3681

 • Amelie

  SÅ SANT!!!!!!!! Bilden säger allt. Haha klockrent!

 • lilo

  haha håller med dig så himla mycket. killar ska alltid spela allan ballan, när det komiska är att killar är mer känsligare än tjejer inte många som vet om det då dom alltid leker ”ice cold”. och du låter bilderna tala för sig, det är exakt så det är i verkligheten. tjejer mår alltid bättre efteråt medans killen mår bajs och inser vad han förlorat men ändå spelar tuff för vänner osv.
  / http://www.liljanaa.wordpress.com

 • Nettan

  Har nog hänt en gång när jag dumpade en ”cooling”. Fick svar tillbaka men jag har juh redan dumpat dig.

 • Amanda

  Ja! Jag var tillsammans med en kille i ett år, han var väldigt elak men det tog iaf ett bra tag innan jag samlade nog med mod att göra slut. Han ringde varje dag i över en vecka o grät i telefon o försökte övertala mig att ta tillbax honom… Men sen efter ca en månad så träffade jag ett gäng av hans närmaste vänner på en fest, o de var väldigt snälla mot mig o undrade hur jag mådde efter att ha blivit dumpad… :S När jag förklarat situationen trodde de mig iaf, o vart rätt förbannade över att han ljugit för dem. Han hade tydligen berättat värsta lilla berättelsen om hur det gick till när han dumpade mig. Jag tror det handlar mycket om självkänsla, om att vissa inte vågar visa sig som svaga. Det kändes iaf jävligt bra att hans vänner fick reda på sanningen.

 • Nathalie

  Tycket det är läskigt ni som skriver ‘alla vet’ och liknande. Tror att det är rätt omöjligt att veta saker igenom att läsa en blogg, men alla vet ju inte skillnaden mellan internet och verkligheten obviously det var ju ingen nyhet…När man läser igenom kommentarerna du får Paulina ser man att det är barn som skriver, alltid tvärt emot bara för att vara tvärt emot och fullt av meningslöst gnäll bara för att alla jävla surfittor MÅSTE gnälla. Jag hoppas VERKLIGEN inte att du tar åt dig av de här barnen…Peace

 • bella

  Du var ju helt besatt av Hugo? och smutskastade hans nya tjej osv. Du betedde dig som en stalker. Men om du nu aldrig var kär i honom så är det hela ännu värre och riktigt vidrigt, att lura någon på det sättet. Isåfall har du inget hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *