Om ni vill. Det spelar inte så stor roll för mig. Men känns som det bara är ”fejkbloggare” som ljuger hela tiden och är allmänt opersonliga, tråkiga och man har ingen aning om vilka dom är. Äsch..

Fast jag tycker nog att dessie är värld och vinna 🙂 och den som är minst värd watt vinna är nog Anja från PH. Hon är en det vi bloggare kallar än sponshora, sitter hela dagarna och ljuger om sitt läsar antal för att få gratis grejer sånt gjorde jag när jag var 16. Riktigt pinsamt. Fast det är ju standard för ph deltagare. Jackie ferm blev till och med banad från event för att hon plockade på sig och kärvade så mkt och ljög om sina läsare.. Hon hade sagt till min gamla frisör att hon hade 60 tusen läsare om dagen.. Det är ungefär vad jag har. haha… rest my case.

 GO DESSIE

Gå in hääär! http://www.finest.se/finestawards/

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (40)
 • Carro

  Haha skrev precis en kommentar på Anjas blogg, att hon borde ta lite inspiration från dig! Hon e värdelös o hennes blogg kan va bland den tråkigaste jag läst!!

 • anonym

  Anja är så himla irriterande. För att hon skriver konstant på sin insta ”in och rösta på mig” heeeela tiden. Snälla! är det så jävla viktigt och vinna ett jävla pris? Gå ut och skaffa dig ett liv, typ 🙂

 • Fhjskksvebkd

  Så jäävla lågt att trycka ner anja för att få folk att gilla dig!!!!

 • my

  Hoppas dessie vinner! Hon måste de
  Min favoritbloggare forever

 • Me

  Haha ännu ett bevis på att du är svartsjuk på Anja! Tufft att vara nummer två? Du är pinsam!

  svar: Nummer två? Jag och Samir har vart vänner bara. Allt var bara för att lur folk 😉

  • Sophie

   Paulina, det är tydligen så du måste göra för att få fler läsare, ljuga, luras och vara oskön. Anja klarar sig jävligt fint, och det är pinsamt hur du går och stör dig och måste nämna henne i var och vartannat sammanhang. Obsessed much?

 • Rebecca

  Haha ofta ens Anja är nominerad? Vilket jävla skämt

 • Frida K

  ASSÅ DIN DUMMA ÅSNA SLUTNA SNACKA SKIT OM ANJA…. det är du som är körd i huved… du fyller dina läppar o tror du är så snygg din benrangel..

 • Annna

  Varför så taskig mot Anja? Blir ledsen när jag ser det. Tycker om dig som person, och efter att ha sett paradise hotel tyckte jag om dig enu mer. Blev nästan förvånad över att se hur jäkla bra och snäll människa du är. Men så går man in på din blogg och ser att du ”hänger ut” Anja. Ganska taskigt. Alla människor är känsligare en vad man tror och antar att Anja borde bli ledsen när hon läser denna text eller får höra om den….

  • Becca

   Jag håller med dig till 110%!
   är så trött på att paow skriver så mycket negativa saker om anja och många fler bara för att få uppmärksamhet. hon gnäller själv när hon får hat och sedan ger hon hat till andra.. inte okej enligt mig!

  • *L

   Jag håller med dig Annna. Dessutom så är dissen mot Anja helt onödig för det är ju läsarna som valt fram A så ”värd” måste hon ju vara då. Så i min bok är det ett rätt korkat uttalande och blogginlägg av P.
   Här plockar vi fram den stora stenen och kastar in i glashuset=
   Hallåååå! att snacka om fejk. *s* Hur var det nu med Samir? DET var väl fejk om något för att få mer pr. :p

   🙂 ****************************** DUBBELMORAL kallas det******************************** 🙂

 • Emma

  haha gud så avis du verkar vara på Anja !!!

 • josephine

  Seriöst nu ”paow”. Du är 20 bast.. vem är du att veta precis allt här i livet? Är det nån som är en dramaqueen eller ”attention-whore” är det du.. det är knappast ok att snacka massa skit om folk bara för att man har en känd blogg.. Det gör inte dig till en bättre person, så hoppa ur blöjan lille vän. Du är inte finare än någon annan i röven som är nybajsad! 😉

 • Hanna

  Brukar inte kommentera bloggar, men jag är så förbannat jävla less på ditt PATETISKA beteende paow så nu kommenterar jag och sen tänker jag ALDRIG mer följa dig. Du ska föreställa någon slags förebild genom din blogg och ändå är du den enda som vägrar lägga PH bakom dig??? Du kastar skit och kastar skit om och om igen på Anja och kan aldrig ge fan i det. Du försöker höja dig själv genom att kasta skit på andra. Vet du vart man kommer då?! INGENSTANS. Så jävla falskt och omoget så jag vet inte vad. Du kunde väl ha visat dig vara mogen men du visar raka motsatsen. Det verkar ju snarare vara du som har problem med att Anja fick Samir innan dig, eller vad handlar det om? BÖRJA VISA DIG LITE MOGEN och lägg PH bakom dig och framför allt, låt Anja leva sitt eget liv. Där förlorade du ytterligare en läsare, hoppas du är nöjd gumman!

 • nina

  fick mig bara att vilja rösta på Anja 🙂

 • Åsa

  Hoppas Anja vinner hela skiten ! 😀

 • Viktoria

  det ä faktiskt du som är pinsam. Varför säger du att Anja är en hora, seriöst fan vad omogen du är. Du är svartsjuk. Men för det behöver man inte vara elak. Du har skrivit ett par gånger om Anja. Alla röstar på den man vill man behöver inte trycka ner någon annan för att du tycker att hon inte är värd det. lite roligt att tycker så om henne när du var den som var slampigast i PH. Just saying.
  Du sa att det finns många fejkbloggare. och att Anja ljuger när det gäller bloggen. Men du sa ju att du gjorde det själv så du är inte du mycket bättre isåfall så jag förstår inte varför du ens skriver det. Du vill att Dessie ska vinna priset. kul men du behöver inte prata skit om en annan.
  dessutom är du faktiskt ganska tråkig. Du är lika fejk som de du pratar om.

 • Anna

  Bara en fråga. Mår du så otroligt dåligt att du ständigt måste ha hack-kycklingar? Var och varannan dag hänger du ut folk. Jag tycker uppriktigt synd om dig att du har de behovet att trycka ner andra, men de finns hjälp att få. Mobbning är inte ok.

 • M

  Detta kanske också är PR era dumma nötter! Ta inte åt dig Paow :*

 • Urs för Anja

  Skulle aldrig någonsin rösta på Anja, hon är den falskaste, vidrigaste människan i denna värld. Som hon betedde sig i ph till att börja med, stackars Samir! Tål inte ens höra hennes röst, stängde alltid av ljudet på tvn när hon pratade, hur fan stod ni ut i 5 veckor. Stör mig på henne liksom många andra gör, endast fjortisar som hon själv som uppskattar hennes blogg och att hon blivit nominerad till finest award är pinsamt. Stackars Adam som hon hänger mer, det måste ju vara ett straff att vakna upp med henne varje morgon.

 • Felicia

  Du är så äckligt svartsjuk på Anja. Men det är ju inte konstigt heller eftersom hon är mer omtyckt än dig. Folk läser ju bara din blogg enbart för att se om du lägger ut nått på samir eller Anja. Annars är ju din blogg helt värdelös. Du är riktigt pinsam. O du skämde endast ut dig i pH – och är det någon som är hora ja du är det väl du

 • Aleks

  Ja usch fy o skäms. Varför är du så svartsjuk på henne? Anja är sjukt snygg, vacker, söt med jätte fin personlighet. Du visar nu vilken skit personlighet du har. Ditt fula ansikte med förstörda läppar (värsta ja sett) o skabbig kropp som själv är horaktig har väl inte rätten att tycka ner andra

  • en irriterad tjej

   Håller med där!!

  • lena

   Varför skriver du så elakt om Paulina? Vad ger det dig? Känner du dig mer maktfull eller är det bara soft att hata en stund? Den sista meningen du skriver i din kommentar borde du läsa själv flera ggr om och sedan när du väl förstått att den är elak, hatisk och jävligt juvernil så ska du radera den. Skriv om o skriv med värme.

 • Sofia

  Förstår inte hur det alltid kan vara fel på ALLA andra när du hela tiden bråkar med folk hit och dit, måste ju bero en hel del på dig också Paulina.

  Den som förtjänar att vinna allra mest av dem nominerade är Egoina, ingen annan.

 • Nathalie

  Paow varför bryr du dig ens om Anjas blogg ? Som du själv säger ”60 tusen läsare om dagen.. Det är ungefär vad jag har. haha… rest my case”
  Så varför så desperat efter att klanka ner på Anjas blogg ?
  Hoppas man kan få ett svar på detta. Men antar att du kommer komma med ett helt inlägg om vrf du stör dig på Anjas pga av att det är ju inte bara jag som tycket du gör fel!

 • Jag

  Varför allt hat mot Anja? Läser båda bloggarna och ibland kan ju paow vara för mycket och Anja upplevas som ”tråkig”. Men jag har fan inte sett Anja skriva hat om paows blogg över de sakerna hon inte gillar! Ni gillar inte Anja? Håll er för er själva tack. Om Anja ”köper” sina röster genom att visa upp produkter är det fortfarande ett mycket bättre sätt än att ”köpa” sina läsare genom att skriva hat.

 • Charlotte

  De som respekterar dig efter allt du skriver är inte folk man önskar respekt ifrån. När man gör som du gör, trycker ner andra för att själv försöka känna sig bättre, är fruktansvärt tragiskt. Jag har läst din blogg och jag har läst Anjas blogg, och jag kan säga att jag utan tvekan dras mest till Anjas blogg. Du förstör för dig själv genom att vara så elak, hoppas du växer upp någon gång i framtiden.

 • Malin Risberg

  Läste artikeln om Anja där hon pratar om ditt näthat emot henne. Jag vet inte vad jag ska tycka om hela grejen men det känns som att du och anja har en del att reda ut. Om inte annat så kanske ni borde tänka på att hänt är hänt och även om ni har strulat till det med samma kille som kommer inte hatet förändra något. Jag tycker bara att ni är patetiska och onödiga båda två…

 • Therese

  Väx upp lilla snorunge. Anja är en fin person vilket du missat!
  Hoppas folk slutar gå in på din blogg…..
  Spruta in mer i läpparna kanske så blir du tyst

 • kajsa

  FYFAN VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ ER SOM KOMMENTERAR!
  Paulina kallade inte Anja för hora hon kalla henne för sponshora som har en heeeelt annat betydelse. Korkade hela högen! Dessutom är nog Anja den mest irriterande personen jag sett hon försöker vara så jävla perfekt hela tiden fast hon bara är en avundsjuk äcklig face brud. Snälla ni..

 • Tess Montgomery

  Vilken kategori föreslår du att jag ligger inom då eftersom även jag är nominerad i samma kategori…?

  ”Men känns som det bara är ”fejkbloggare” som ljuger hela tiden och är allmänt opersonliga, tråkiga och man har ingen aning om vilka dom är””

 • Airin Mehryan

  Vem över tolv, i sitt fulla sinnes bruk, bryr sig överhuvudtaget om den substanslösa idioti som florerar i ditt meningslösa huvud?

  Liv. Du borde skaffa dig ett.

 • Smitha526

  I do accept as true with all of the concepts you have offered in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for beginners. May you please extend them a little from next time? Thanks for the post. bdffddbddc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *