RÖSTA PÅ DESSIE TILL ÅRETS PERSONLIGA BLOGG, ELLER MIG OM NI VILL

Om ni vill. Det spelar inte så stor roll för mig. Men känns som det bara är ”fejkbloggare” som ljuger hela tiden och är allmänt opersonliga, tråkiga och man har ingen aning om vilka dom är. Äsch..

Fast jag tycker nog att dessie är värld och vinna 🙂 och den som är minst värd watt vinna är nog Anja från PH. Hon är en det vi bloggare kallar än sponshora, sitter hela dagarna och ljuger om sitt läsar antal för att få gratis grejer sånt gjorde jag när jag var 16. Riktigt pinsamt. Fast det är ju standard för ph deltagare. Jackie ferm blev till och med banad från event för att hon plockade på sig och kärvade så mkt och ljög om sina läsare.. Hon hade sagt till min gamla frisör att hon hade 60 tusen läsare om dagen.. Det är ungefär vad jag har. haha… rest my case.

 GO DESSIE

Gå in hääär! http://www.finest.se/finestawards/

(Visited 173 times, 1 visits today)

40 Comments

 1. Carro februari 24, 2014 at 2:59 e m

  Haha skrev precis en kommentar på Anjas blogg, att hon borde ta lite inspiration från dig! Hon e värdelös o hennes blogg kan va bland den tråkigaste jag läst!!

  Reply
 2. anonym februari 24, 2014 at 3:20 e m

  Anja är så himla irriterande. För att hon skriver konstant på sin insta ”in och rösta på mig” heeeela tiden. Snälla! är det så jävla viktigt och vinna ett jävla pris? Gå ut och skaffa dig ett liv, typ 🙂

  Reply
 3. Fhjskksvebkd februari 24, 2014 at 3:36 e m

  Så jäävla lågt att trycka ner anja för att få folk att gilla dig!!!!

  Reply
 4. my februari 24, 2014 at 3:56 e m

  Hoppas dessie vinner! Hon måste de
  Min favoritbloggare forever

  Reply
 5. Me februari 24, 2014 at 5:43 e m

  Haha ännu ett bevis på att du är svartsjuk på Anja! Tufft att vara nummer två? Du är pinsam!

  svar: Nummer två? Jag och Samir har vart vänner bara. Allt var bara för att lur folk 😉

  Reply
  1. Sophie februari 25, 2014 at 12:05 f m

   Paulina, det är tydligen så du måste göra för att få fler läsare, ljuga, luras och vara oskön. Anja klarar sig jävligt fint, och det är pinsamt hur du går och stör dig och måste nämna henne i var och vartannat sammanhang. Obsessed much?

   Reply
 6. Rebecca februari 24, 2014 at 5:59 e m

  Haha ofta ens Anja är nominerad? Vilket jävla skämt

  Reply
 7. Frida K februari 24, 2014 at 6:09 e m

  ASSÅ DIN DUMMA ÅSNA SLUTNA SNACKA SKIT OM ANJA…. det är du som är körd i huved… du fyller dina läppar o tror du är så snygg din benrangel..

  Reply
  1. anna februari 24, 2014 at 6:44 e m

   haha chilla?

   Reply
  2. Carro februari 24, 2014 at 8:23 e m

   Åh ät skit!

   Reply
  3. Amanda februari 24, 2014 at 10:44 e m

   Haha, gör väl anja med? 😉

   Reply
 8. Annna februari 24, 2014 at 7:01 e m

  Varför så taskig mot Anja? Blir ledsen när jag ser det. Tycker om dig som person, och efter att ha sett paradise hotel tyckte jag om dig enu mer. Blev nästan förvånad över att se hur jäkla bra och snäll människa du är. Men så går man in på din blogg och ser att du ”hänger ut” Anja. Ganska taskigt. Alla människor är känsligare en vad man tror och antar att Anja borde bli ledsen när hon läser denna text eller får höra om den….

  Reply
  1. Becca februari 24, 2014 at 11:54 e m

   Jag håller med dig till 110%!
   är så trött på att paow skriver så mycket negativa saker om anja och många fler bara för att få uppmärksamhet. hon gnäller själv när hon får hat och sedan ger hon hat till andra.. inte okej enligt mig!

   Reply
  2. *L februari 25, 2014 at 7:59 f m

   Jag håller med dig Annna. Dessutom så är dissen mot Anja helt onödig för det är ju läsarna som valt fram A så ”värd” måste hon ju vara då. Så i min bok är det ett rätt korkat uttalande och blogginlägg av P.
   Här plockar vi fram den stora stenen och kastar in i glashuset=
   Hallåååå! att snacka om fejk. *s* Hur var det nu med Samir? DET var väl fejk om något för att få mer pr. :p

   🙂 ****************************** DUBBELMORAL kallas det******************************** 🙂

   Reply
 9. Emma februari 24, 2014 at 8:33 e m

  haha gud så avis du verkar vara på Anja !!!

  Reply
 10. josephine februari 25, 2014 at 12:07 f m

  Seriöst nu ”paow”. Du är 20 bast.. vem är du att veta precis allt här i livet? Är det nån som är en dramaqueen eller ”attention-whore” är det du.. det är knappast ok att snacka massa skit om folk bara för att man har en känd blogg.. Det gör inte dig till en bättre person, så hoppa ur blöjan lille vän. Du är inte finare än någon annan i röven som är nybajsad! 😉

  Reply
 11. Hanna februari 25, 2014 at 12:14 f m

  Brukar inte kommentera bloggar, men jag är så förbannat jävla less på ditt PATETISKA beteende paow så nu kommenterar jag och sen tänker jag ALDRIG mer följa dig. Du ska föreställa någon slags förebild genom din blogg och ändå är du den enda som vägrar lägga PH bakom dig??? Du kastar skit och kastar skit om och om igen på Anja och kan aldrig ge fan i det. Du försöker höja dig själv genom att kasta skit på andra. Vet du vart man kommer då?! INGENSTANS. Så jävla falskt och omoget så jag vet inte vad. Du kunde väl ha visat dig vara mogen men du visar raka motsatsen. Det verkar ju snarare vara du som har problem med att Anja fick Samir innan dig, eller vad handlar det om? BÖRJA VISA DIG LITE MOGEN och lägg PH bakom dig och framför allt, låt Anja leva sitt eget liv. Där förlorade du ytterligare en läsare, hoppas du är nöjd gumman!

  Reply
  1. Paow februari 26, 2014 at 10:17 f m

   Håller såååå med!!!

   Reply
 12. nina februari 25, 2014 at 12:47 f m

  fick mig bara att vilja rösta på Anja 🙂

  Reply
 13. Åsa februari 25, 2014 at 12:44 e m

  Hoppas Anja vinner hela skiten ! 😀

  Reply
 14. Viktoria februari 25, 2014 at 1:27 e m

  det ä faktiskt du som är pinsam. Varför säger du att Anja är en hora, seriöst fan vad omogen du är. Du är svartsjuk. Men för det behöver man inte vara elak. Du har skrivit ett par gånger om Anja. Alla röstar på den man vill man behöver inte trycka ner någon annan för att du tycker att hon inte är värd det. lite roligt att tycker så om henne när du var den som var slampigast i PH. Just saying.
  Du sa att det finns många fejkbloggare. och att Anja ljuger när det gäller bloggen. Men du sa ju att du gjorde det själv så du är inte du mycket bättre isåfall så jag förstår inte varför du ens skriver det. Du vill att Dessie ska vinna priset. kul men du behöver inte prata skit om en annan.
  dessutom är du faktiskt ganska tråkig. Du är lika fejk som de du pratar om.

  Reply
  1. Paow februari 26, 2014 at 10:18 f m

   Precis

   Reply
 15. Anna februari 25, 2014 at 2:09 e m

  Bara en fråga. Mår du så otroligt dåligt att du ständigt måste ha hack-kycklingar? Var och varannan dag hänger du ut folk. Jag tycker uppriktigt synd om dig att du har de behovet att trycka ner andra, men de finns hjälp att få. Mobbning är inte ok.

  Reply
 16. M februari 25, 2014 at 3:23 e m

  Detta kanske också är PR era dumma nötter! Ta inte åt dig Paow :*

  Reply
 17. Urs för Anja februari 25, 2014 at 3:30 e m

  Skulle aldrig någonsin rösta på Anja, hon är den falskaste, vidrigaste människan i denna värld. Som hon betedde sig i ph till att börja med, stackars Samir! Tål inte ens höra hennes röst, stängde alltid av ljudet på tvn när hon pratade, hur fan stod ni ut i 5 veckor. Stör mig på henne liksom många andra gör, endast fjortisar som hon själv som uppskattar hennes blogg och att hon blivit nominerad till finest award är pinsamt. Stackars Adam som hon hänger mer, det måste ju vara ett straff att vakna upp med henne varje morgon.

  Reply
 18. Felicia februari 25, 2014 at 6:54 e m

  Du är så äckligt svartsjuk på Anja. Men det är ju inte konstigt heller eftersom hon är mer omtyckt än dig. Folk läser ju bara din blogg enbart för att se om du lägger ut nått på samir eller Anja. Annars är ju din blogg helt värdelös. Du är riktigt pinsam. O du skämde endast ut dig i pH – och är det någon som är hora ja du är det väl du

  Reply
 19. Aleks februari 25, 2014 at 7:00 e m

  Ja usch fy o skäms. Varför är du så svartsjuk på henne? Anja är sjukt snygg, vacker, söt med jätte fin personlighet. Du visar nu vilken skit personlighet du har. Ditt fula ansikte med förstörda läppar (värsta ja sett) o skabbig kropp som själv är horaktig har väl inte rätten att tycka ner andra

  Reply
  1. en irriterad tjej februari 25, 2014 at 8:23 e m

   Håller med där!!

   Reply
  2. lena februari 26, 2014 at 11:21 e m

   Varför skriver du så elakt om Paulina? Vad ger det dig? Känner du dig mer maktfull eller är det bara soft att hata en stund? Den sista meningen du skriver i din kommentar borde du läsa själv flera ggr om och sedan när du väl förstått att den är elak, hatisk och jävligt juvernil så ska du radera den. Skriv om o skriv med värme.

   Reply
 20. Sofia februari 25, 2014 at 8:36 e m

  Förstår inte hur det alltid kan vara fel på ALLA andra när du hela tiden bråkar med folk hit och dit, måste ju bero en hel del på dig också Paulina.

  Den som förtjänar att vinna allra mest av dem nominerade är Egoina, ingen annan.

  Reply
 21. Nathalie februari 26, 2014 at 12:14 e m

  Paow varför bryr du dig ens om Anjas blogg ? Som du själv säger ”60 tusen läsare om dagen.. Det är ungefär vad jag har. haha… rest my case”
  Så varför så desperat efter att klanka ner på Anjas blogg ?
  Hoppas man kan få ett svar på detta. Men antar att du kommer komma med ett helt inlägg om vrf du stör dig på Anjas pga av att det är ju inte bara jag som tycket du gör fel!

  Reply
 22. Jag februari 26, 2014 at 12:29 e m

  Varför allt hat mot Anja? Läser båda bloggarna och ibland kan ju paow vara för mycket och Anja upplevas som ”tråkig”. Men jag har fan inte sett Anja skriva hat om paows blogg över de sakerna hon inte gillar! Ni gillar inte Anja? Håll er för er själva tack. Om Anja ”köper” sina röster genom att visa upp produkter är det fortfarande ett mycket bättre sätt än att ”köpa” sina läsare genom att skriva hat.

  Reply
 23. Charlotte februari 26, 2014 at 3:11 e m

  De som respekterar dig efter allt du skriver är inte folk man önskar respekt ifrån. När man gör som du gör, trycker ner andra för att själv försöka känna sig bättre, är fruktansvärt tragiskt. Jag har läst din blogg och jag har läst Anjas blogg, och jag kan säga att jag utan tvekan dras mest till Anjas blogg. Du förstör för dig själv genom att vara så elak, hoppas du växer upp någon gång i framtiden.

  Reply
 24. Malin Risberg februari 26, 2014 at 3:45 e m

  Läste artikeln om Anja där hon pratar om ditt näthat emot henne. Jag vet inte vad jag ska tycka om hela grejen men det känns som att du och anja har en del att reda ut. Om inte annat så kanske ni borde tänka på att hänt är hänt och även om ni har strulat till det med samma kille som kommer inte hatet förändra något. Jag tycker bara att ni är patetiska och onödiga båda två…

  Reply
 25. Therese februari 26, 2014 at 3:48 e m

  Väx upp lilla snorunge. Anja är en fin person vilket du missat!
  Hoppas folk slutar gå in på din blogg…..
  Spruta in mer i läpparna kanske så blir du tyst

  Reply
 26. emmi februari 26, 2014 at 7:08 e m

  hatar anja usch

  Reply
 27. kajsa februari 26, 2014 at 7:12 e m

  FYFAN VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ ER SOM KOMMENTERAR!
  Paulina kallade inte Anja för hora hon kalla henne för sponshora som har en heeeelt annat betydelse. Korkade hela högen! Dessutom är nog Anja den mest irriterande personen jag sett hon försöker vara så jävla perfekt hela tiden fast hon bara är en avundsjuk äcklig face brud. Snälla ni..

  Reply
 28. Tess Montgomery februari 28, 2014 at 3:31 e m

  Vilken kategori föreslår du att jag ligger inom då eftersom även jag är nominerad i samma kategori…?

  ”Men känns som det bara är ”fejkbloggare” som ljuger hela tiden och är allmänt opersonliga, tråkiga och man har ingen aning om vilka dom är””

  Reply
 29. Airin Mehryan mars 10, 2014 at 11:58 f m

  Vem över tolv, i sitt fulla sinnes bruk, bryr sig överhuvudtaget om den substanslösa idioti som florerar i ditt meningslösa huvud?

  Liv. Du borde skaffa dig ett.

  Reply
 30. Smitha526 april 5, 2014 at 4:47 f m

  I do accept as true with all of the concepts you have offered in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for beginners. May you please extend them a little from next time? Thanks for the post. bdffddbddc

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *