#Nofiltertv

Har ni sett #nofiltertv än?! Programmet där jag, Messiah Hallberg, Tilde Fröling, Isabel Adrian, Daniel Paris, Calle & Alex Schulman, Katrin Zytomierska och många fler skojar lite med alla näthatare genom att läsa upp några av de kommentarer som kommer in dagligen. Näthat är inget att skratta åt men ibland kan man inte göra annat. De flesta av er sköter er men det är en hel del märkliga saker som trillar in här och ni får se till att bete er!

Se de tre första avsnitten nedan. Kommer upp ett avsnitt i veckan!

(Visited 33 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Anna februari 17, 2014 at 3:35 e m

  Hahaha alltså garvade på riktigt högt av det här! Sköna allihopa och tycker det är så fint att man kan ta alla elaka kommentarer med en nypa salt.

  Reply
 2. IDA COOLIDZ februari 17, 2014 at 3:48 e m

  Ahh som celebrities read mean tweets! Ha ha, se det, du kommer gilla det=) (Om du inte sett det såklart)

  Reply
 3. Ekan februari 17, 2014 at 5:43 e m

  Men då måste jag verkligen fråga dig hur du rättfärdigar ditt hat på Twitter där du skriver till en tjej att hon är tjock?! Plus alla andra gliringar du/ ni bloggare skriver hit och dit. Ta av dig offerkoftan och börja föregå med gott exempel.

  Reply
 4. Elina februari 17, 2014 at 6:19 e m

  Kolla på ”mean twitters” ist, mycket bättre och roligare! 🙂

  Reply
 5. Jenny mars 1, 2014 at 4:14 e m

  Hahaha vilka kommentarer! Men sjukt roligt av er att SKRATTA åt dem istället, ni bara förlöjligar de hatiska och arga kommentarerna och får de att framstå som INGENTING, ni är GRYMMA!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *