Om katten själv får välja!

dryck: Cola light
mat: thaisallad
djur: Katt!
efterrätt: semla
flingor: havregrynsgröt
frukt: granatäpple
godis: surisar
glass: isglass
färg: grön
låt: Kolmårdstroll
bästa vänner: Daniel Paris. Samir typ
land: Spanien, Thailand och Mexico
märke: Bryr mig bara om märken på smink.
sminkprodukt: mascara,
sminkmärke: clarins, lancomr och Mac.
parfym: Hugo boss
Victoria´s Secret dofter: puré sedaction
Hollister dofter: ingen :p
fullständiga namn: Paulina Denise Danielsson
hårprodukt: torrschampo

20140217-095210.jpg

(Visited 16 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. V februari 17, 2014 at 1:22 e m

  Du är så snygg! 🙂

  Reply
 2. Katja februari 17, 2014 at 2:28 e m

  Hej! Jag har en fråga till dig om dina tatueringar. Jag har sett att du har tatueringar på insidan på ett finger eller fler och jag har tänkt göra en tatuering där också. Men dem på studion sa att man måste fylla i och hålla på. Så tänkte fråga dig om det nöts bort fort efter en omgång och om du har fyllt i många gånger? 🙂

  Reply
 3. Gunilla februari 17, 2014 at 8:39 e m

  Roligt att träffa dig idag,jag blev som vanligt nöjd hos Jasmine….
  …:-)

  Reply
 4. sandra februari 20, 2014 at 1:42 e m

  Hej Paow!
  jag och några tjej kompisar ska åka till Magaluf i sommar och vi undrar och du har tips på några bra hotell och partyställen? eller föredrar du något annat partyställe framför Magaluf? 😀
  Grym blogg ! 😀

  Reply
 5. Sofie februari 26, 2014 at 11:24 f m

  Sitter på min säng i mitt ungkarlsrum o förbannar min mor att jag inte föddes dum. Min enda chans är att kunna få besked om att få komma till en vinschen logogi. Om du låter som ett kolmårdstroll.. bäste låten 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *