Äntligen framme!

Hej på er! Efter många om och men så är jag framme. Sjukt läskigt att resa själv. Speciellt när man ska mellanlanda. Flög Arlanda-Arabmineraterna-bangkok-krabi…

Somnade som ett litet barn när jag kom fram och nu har jag bara legat och solat hela dagen! Så jäkla najs! Som jag har saknat det här. Och pappa. Han har vart borta alldeles för länge. Jag och pappa brukar i vanliga fall inte ha så mycket tid för varandra. Men han åker hem snart och då åker jag vidare till norra Thailand för att hänga med min plastmamma och min vovve är planerna!

P9370387Skärmavbild 2014-03-29 kl. 18.35.50

Två bilder från igår!

(Visited 123 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. thess mars 29, 2014 at 7:48 e m

  Tips: Jag vet att du gillar Lindsay Lohan, hon har sin egen realityshow nu som heter ”Lindsay”, sänds från Oprahs tv-kanal.

  Reply
 2. Hannah Alvefelt mars 30, 2014 at 5:46 f m

  Hej! Vart i Thailand är du nu och vart ska du osv. för jag bor på Koh Lanta och eftersom du landade i Krabi är du antagligen på Phi Phi, Krabi, Koh Lanta eller något? Vart är du och hur länge ska du vara där? Kram

  Reply
 3. j mars 30, 2014 at 10:00 e m

  Gold’s gym ligger inte i krabi, finns dock i mexico där vi alla vet att du är =)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *