Fixa ditt utseende och bli hatad av hela Sverige.

I onsdags så gjorde jag botox och la upp det på Instagram. OCH FYFAN VAD MYCKET ELAKA kommentarer jag fick. Folk skrev att jag förstörde mig själv, att jag blev fulare(fast det tar upp till 5-14 dagar innan jag man ser resultat)..  Så nu tänkte jag ha lite skola med er som inte vet vad botox är.

Botox är ett nervgift, som är muskelavslappnande och håller mellan 3-5 månader. Det har alltså ingen ”filler-effekt” som t.ex. det man har i läpparna har. Jag gjorde botox eftersom att jag faktiskt har rynkor i pannan, eftersom min panna är stor så rynkar jag den ofta. Det kommer från barndomen för att jag hade komplex över den. Och att jag vart mycket i solen. Nu har jag inte komplex längre, men tänkte att det var en rolig grej att göra eftersom att det gör så att huden ser slätare ut. Man rynkar inte pannan när man får solen i ögonen osv.

Men nu till saken. Jag kan förstå att människor tycker att man förstör sin kropp med läppar och näsoperationer och JÄTTEpattar. Men botox? Det är som en ansiktsbehnadling tycker jag. Sen att man kan använda det när man är äldre. Men det är inte bara tanter som gör det. I både USA och Brasilien så gör nästan alla unga tjejer det, det är liksom ingen big deal. Men en grej bara. DET ÄR MIN KROPP, mitt utseende. Jag gör som jag vill och om andra tycker att jag är dum i huvudet som gör det så får dom väl gotta sig i att dom är naturliga skönheter istället och var glada för att det inte är någon som TVINGAR dom att fixa sina solrynkor i pannan. Utan det är jag 🙂 Bara jag. Bara min kropp.

Nu var det alltså 4 dagar sedan jag gjorde. Och kolla bara vilken skillnad. Tänk att det kommer att forstätta i 10 dagar till ungefär.

Skärmavbild 2014-03-29 kl. 19.05.39

Jag rynkar pannan för kung och fosterland på båda bilderna. Ser ni skillnaden?

(Visited 455 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Matilda - tonårsliv i rullstol mars 29, 2014 at 8:07 e m

  Ja precis, jag har fått botox för min nervskada för att den ska slappna av (hjälpte tyvärr inte men hah). Men sprutar ju det för att det ska bli avslappnat, sen om det används till att pannan ska bli slätare eller att en muskel ska sluta krampa är ju ingen big deal. Som sagt, DIN kropp och du bestämmer över den. Förstår inte heller varför folk klagar så mycket. x)

  Reply
 2. Linda Mikaelsdotter mars 29, 2014 at 8:22 e m

  Brukar aldrig kommentera, men när folk är elaka mot andra. Då blir jag arg. Du är fin precis som du är! 🙂
  Det värsta är ju att om du inte hade varit känd hade ingen brytt sig och nu är man helt plötsligt dåligt föredömme mot unga. Men strunta i dom, du är bra på ditt sätt som vågar göra det du vill 🙂

  Reply
 3. linnea mars 29, 2014 at 8:45 e m

  jäklar vilken skillnad. Tycker att du ska göra precis som du vill.

  Reply
 4. Perr mars 29, 2014 at 11:55 e m

  Nu tycker jag verkligen att det är upp till dig själv vad du vill och inte vill göra med din kropp men min personliga åsikt är att botox är läskigare än fillers just för att det faktiskt är ett nervgift, med andra ord så är det giftigt för människor och de är därför man inte kan rynka pannan, för att man förlamar muskler. Det tycker JAG är läskigt hehe. Sen så tycker jag inte om botox för att det används så otroligt mycket försöksdjur för att testa det giftet, och då snackar vi hundratusentals djur (minst) som har fått offra sina liv för att vi vill spruta in gift i våra pannor :/

  Reply
 5. Josefine mars 30, 2014 at 12:42 f m

  Stå upp för dig själv och skit i deras negativa kommentarer! Skönt att någon vågar vara sig själv iaf 😀

  Reply
 6. V mars 30, 2014 at 9:57 f m

  oj vilken skillnad redan! 🙂
  Ibland eller ja ofta känns de som vissa läsare verkligen letar efter saker att klaga på hos kända bloggare! :S

  Reply
 7. Nathalie mars 30, 2014 at 11:16 f m

  Ja fast du missar den största poängen av allt. Botox ger musklerna en avslappnande effekt för att du inte ska rynka och inte kunna göra så att du får rynkor i FRAMTIDEN. Måste tror att botox tar bort rynkor fast det förebygger bara uppkomsten av rynkor när man blir äldre.

  Reply
 8. Maria mars 30, 2014 at 11:43 f m

  Tycker det är skandal att man som ung person gör såna saker mot sig själv. Säkert att du mår bra?

  Reply
 9. Nettan mars 30, 2014 at 11:55 f m

  Fattar inte varför folk blir så hysteriska när man gör något med sin kropp :S

  Reply
 10. Linda mars 30, 2014 at 12:10 e m

  Du e så fin så 🙂 !

  Reply
 11. Malin mars 30, 2014 at 1:50 e m

  Nu är jag ingen djurrättsaktivist.. äter både kött och tycker att folk som gillar päls kan bära det ungefär.

  Men bland det värsta jag har sett är hur botox testas på små möss – varje dos testas! De bara låg och sprallade och kved av smärta och efter jag såg det så hade jag aldrig kunnat testa den skiten. Vidrigt! När det börjar hänga på mig får det helt enkelt bli kniven och ett ansiktslyft.

  värt att tänka på 🙂

  Reply
 12. Lisa mars 30, 2014 at 5:14 e m

  Men kom igen nu Paulina. Det här är bara fånigt. Botox har tidigare endast används i medicinskt syfte för att hjälpa personer med problem så som kraftiga svettningar eller spända muskelknutor ~ det är ett nervgift men sedan människor började bli så utseendefixerade förändrades Botox originalanvändning. Det är ett nervgift som skall användas på rätt sätt och du har absolut ingen aning om vilka bieffekter det kommer ge dig men det är din kropp och om du vill fortsätta förstöra den så varsågod. Snart kommer du se ut som Joan Rivers och det är väl någonting att sträva efter så ’vacker’ som hon är? Lär dig att älska dig själv för den du är istället.

  Reply
 13. synni mars 30, 2014 at 5:14 e m

  Då har du inte blivit informerat riktig, det tar 1-3 dagar innan den går i gång, så stoppar det där! Du får INTE ”mer och mer” effekt eftersom dagarna går, haha.

  Reply
 14. Evelin mars 30, 2014 at 8:23 e m

  Men du sprutar in GIFT i kroppen och ser det som en ”rolig grej”..(?) Det är väl mer sunt att folk reagerar på en sådan sak.

  Reply
 15. ida mars 31, 2014 at 12:16 e m

  Jag får botox i panna, käkmuskler och nackmuskler för att ta bort min huvudvärk. Jätteskönt att ha avslappnade muskler som annars bara krampar!

  Reply
 16. anna mars 31, 2014 at 12:22 e m

  Hej. Jag är själv intresserad av att botoxa pannan, vad fick du betala?

  Reply
 17. Fr mars 31, 2014 at 2:44 e m

  Brasilianska gör inte botox sorry

  Reply
 18. Hanna mars 31, 2014 at 10:29 e m

  Tycker om dig som fan paow!
  Men du borde se en dokumentär om djurtester som utförs för att folk ska kunna använda botox, för VARJE dos botox som används, offras 150-200 möss som dör av svåra kramper, kvävs ihjäl långsamt och smärtsamt för det är ju somsagt ett nervgift som du skriver. Och dessa tester görs alltså om och om och om igen för varje dos som ska användas.
  Testerna ju självklart förbjudna i Sverige men botox importeras. Gör vad du vill med ditt utseende du e skitsnygg, men se en dokumentär om det först. 🙂

  Reply
 19. Mela april 2, 2014 at 4:32 e m

  Det blev ju verkligen stor skillnad! Gjorde det ont???

  Reply
 20. jenny april 4, 2014 at 8:56 e m

  Jag är så jävla trött på att folk hela tiden är så negativa.. herregud ok om du frågar- hej vad tycker du, fixade mina boobs? Då måste folk få vara ärliga.. men om man annars inte har något snällt att säga så får man hålla käften tycker jag 🙂

  Tycker du är jätte fin oavsett vad

  Reply
 21. Emma april 6, 2014 at 10:26 f m

  Du är superfin oavsett tjejen. Bry dig inte om alla taskiga kommentarer. Skitsnygg kropp också med p e r f e k t a kurvor som många tjejer skulle döda för. You go girl!

  Reply
 22. *L april 7, 2014 at 11:27 e m

  Varför har du lagt upp en bild på en äldre person när det gäller ”innan”? Jag har jobbat med hud i många år så jag ser skillnad på en ung hud mot en äldre.

  Reply
 23. Eva Carlberg april 22, 2014 at 4:40 f m

  Jag tycker inte att det är något konstigt med att skönhetsoperera sig och fixa till sig och det har jag aldrig tyckt sedan jag var liten. Bra att du står på dig och det är ditt ansikte och din kropp och det är ens eget val. Blev ett jättefint resultat Paow!! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *