Äntligen hemma.

Nu är jag redo att påbörja mitt nya liv. Efter en vecka i soffan hos mamma och ca 17 timmars sömn varje dag. Fortfarande lika ont i brösten och vet att jag måste röra på mig mer, men så fort jag velat någonting så har jag bara ropat på min underbara familj och fått allt serverat. Så blev lite lat. Nu är det dags att röra på sig!

Madde blev glad över att komma hem också! <3 hon har undrat varför jag inte velat gosa med henne. Men jag har haft för ont. Nu har jag lätt mig hantera det bara. Pappa kommer strax hit med mat då jag inte orkar handla själv.. 🙁 måste vara så här det känns att vara gammal. 20140311-184257.jpg

20140311-184313.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (16)
 • jejje

  hoppas de blir bättre snart / jeco.spotlife.se

 • Malin Wilensjö

  Måste få se lite bilder på brösten snart 😉 inte utan någonting på kanske ;)<3

 • sanna

  Har du en katt tröja vart har du köpt den?

 • Per

  Det verkar som om du inte skriver själv utan har någon annan som skriver åt dig.
  Stämmer det?

  Svar: Äh, nej…?

 • Nettan

  Tur du hade dom som kunde hjälpa dig 🙂 .

 • katja

  Hej!
  Jag har haft psoriasis sedan 6- årsåldern. Inte brytt mig mycket, vant mig men haft olika behandlingar. Nu tar jag dock en medicin som heter Methotrexate ( cellgift) och alla mina utslag är borta! Skönt, faktiskt. Det jag även drabbats av är en reumatisk sjukdom, psoriasisartrit.
  Inflammationer och värk i leder. Vill bara upplysa dig om ifall du får någon svullen led, värk och stelhet så sök upp läkare och behandling kan sättas in snabbt. Drabbar inte alla med psoriasis, tack och lov!
  Ha det bra, Katja

 • Snowwhite

  Tycker du verkligen att de är rätt ände att starta i när du ska börja ett nytt liv? Stoppa in silikon å tänka ”Nu äntligen ska de bli förändringar nu startar mitt nya liv” !?

 • *L

  Aj då.. fortfarande ”sjukling”. Betyder det att du missar Finest ikväll eller?
  Hoppas du blir ”normal” snart igen för det är så B att gå å ha ont. Är själv sjuk med ständig värk i hela kroppen som jag får dras med resten av livet..så jag vet hur det är att ha jävligt ont. 🙁
  Önskar dig snabb bättring. 🙂

 • Sofiya

  På vilken klinik OP du brösten?

 • emlig

  men kattpaow….du är jätte fin utan silikontuttar? jaaaja, du har säkert en egoistisk förklaring.

  • sara

   Hur tänker du nu, vad skulle hon annars ha? En förklaring som passar i dina ögon eller hennes andra läsares ögon? Låt henne göra vad hon vill med sin kropp. Förstår inte ens varför hon skulle behöva ge en förklaring överhuvudtaget!

 • Julia

  Segt att ha ont :/
  Hoppas det känns bättre snart! 🙂

 • Sara

  Hej Paow!

  Jag har funderat länge över att göra mina bröst lite större, vart gjorde du dina och hur mycket fick du betala ungefär och är du nöjd? 🙂

  Kram

 • Sofia

  Idioter alla dina nära och kära som springer och servar en människa som inte gör ett skit med sitt liv mera än att utsätta sig för köns sjukdomar, dricker, gör sig bort inför hela svenska folket….fy, fy tur att man inte har dig som släkt.

  Svar: Wow, jag brukar få höra här att JAG är fördomsfull, men jag tror att just idag får du ta och bära den flaggan! Fast tack ändå, du läser ju tydligen min blogg! 😉

 • Emma

  Hoppas det blir bättre fina du! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *