Inte långt kvar till värmen nu :)

Tjaa Babes!

Jag vaknade för en stund sedan och kände mig väldigt glad! Tror att det har med solen att göra. Som ni vet älskar jag  ju värme och som jag nämnde tidigare kommer jag att åka iväg till Thailand snart för lite relaxing. Behöver verkligen komma bort efter alla galna bar-gigg och partykvällar känner jag.

Var på Finest Awards i onsdags bara för att jag var nominerad. Orkade egentligen inte gå och trängas bland fulla människor men det var kul att träffa alla vänner. Dessie vann ”Årets Personliga blogg” och det unnar jag verkligen henne. Vi är dom två som allid säger vad vi tycker och tänker vilket är viktigt när man driver en stor blogg enligt mig.

Jag minglade en stund men när folk började bli för berusade åkte jag hem. Jag ville ju inte att någon skulle komma åt mina bröst eftersom jag fortfarande har ganska ont!

Idag ska jag vaccinera mig inför Thailand  och sedan möta upp Rosie på Stureplan. Vi tänkte ta en härlig lunch i solen och bara snacka skit. Behöver komma ut lite nu när jag legat inne i flera dagar.

Men först en dusch – Inte lukta usch!

Längtar otroligt mycket till värmen

Jag  i Thailand!

Love u

(Visited 121 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Jasmine mars 15, 2014 at 8:52 f m

    Var i Thailand rekomenderar du en att åka ?

    Reply
  2. Ella mars 15, 2014 at 11:29 f m

    Så himla fin, och hatten är dösnygg! Vart har du köpt den? 🙂

    Reply
  3. Jojje mars 16, 2014 at 10:37 e m

    Hej Paulina, älskar din blogg och försöker läsa den så ofta jag kan och jag vill bara säga dig att andra bilden i detta inlägg gillar jag på dig för du är riktigt snygg på den bilden så tårarna rinner ner från ögonen så vacker tagen bild på dig.

    Önskar dig en fortsatt skön kväll och sommar på dig.

    Käcka gärna in på min blogg oxå, och den hittar ni om ni klickar på namnet.

    http://www.nattstad.se/jojjesnoveller

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *