Vad jag lyssnar på just nu…

Många har frågat mig vad jag lyssnar på för musik och på senaste tiden har det blivit väldigt mycket Veronica Maggio. Hon är grym och jag kommer alltid att älska hennes musik men har ni hört talas om ”NONONO”? Det är dom som gjort låten ”Pumpin Blood” som spelas i Samsung, Netflix och Garniers reklamfilmer.

Jag har lyssnat på den ett tag men sedan klickade jag mig runt på youtube och hittade deras nya hit ”Hungry Eyes” som tydligen toppat listorna den senaste tiden. Gruppen har varit med i Skavlan och hos Jimmy Kimmel som är en utav USAs största tv-shower 🙂

Länk till låten på spotify: http://open.spotify.com/track/6Hl2mHTodiM6unR96yO1RY

Länk till Musikvideon som är grym: http://www.youtube.com/watch?v=afybwxDS1ho

nonono-pumping-blood-jane-doze-remix nonono2

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Elin mars 14, 2014 at 3:37 e m

    Kan du inte lägga upp före- och efterbilder på dina bröst?:) skulle vara kul att se skillnaden

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *