Brutalt jävla ärligt.

Jag sitter och läser mina gamla inlägg. Och jag blir nästan förvånad över mig själv, vilken brutal jävla ärlighet. Är det kanske så att desto äldre man blir, desto mer bryr man sig om vad andra människor tycker? Det kom som en uppenbarelse för mig där jag helt plötsligt började ursäkta mig själv, för allt. För att jag var känd. Eller kanske inte superkänd. Men jag är ändå medveten om vem jag är. Och jag tycker synd om mig själv. Jag har börjat inse att jag faktikst bryr mig om vad folk tycker. Jag har inte orkat vara stark hela tiden. Och spciellt tiden efter Paradise Hotel, det har vart svårt att bara skaka av sig så mycket hat. Sen så har jag vart rätt så bitter på vardagen och inte fokuserat på det som är bra. Jag och Samir pratade om det.. Att man inte uppskattar så mycket, faktiskt nästan ingenting längre. Inte komplimanger, inte gester inte pengar.. Ja ingenting och jag vet inte varför. Jag ställer frågan till mig själv gång på gång. Varför? Nu under hela vintern så har jag aldrig ätit så mycket happy pills som jag gjort som jag fått utskrivet från läkaren för att få känna mig lite gladare men som vilket i sin tid fått mig att känna mig patetisk för att jag behöver piller för att  vara glad. Eller lära mig att hantera ångesten.

Det är något som jag utvecklat till ångest. Som i senare tid gjort så att jag fått ont i hjärtat. Jag känner mig egentligen inte ostabil. Bara otillräcklig. Jag mår inte dåligt, men jag känner mig ensam. Och tom.  Jag vill egentligen inte alltid blogga. Det har tagit emot på senare tid. Det är för att jag är konstant stressad. Dyngnet runt. Det är alltid något som jag måste göra, om det nu är inspelningar eller att jag måste höra av mig till min mamma, eller te.x att (haha here we go agin) den där jävla tvätten. Att man lägger på sig så mycket skit så att man knappt får något gjort. Sen så dricker jag för mycket också. Jag tror att jag supit konstant i 2 år. Minst 2 gånger i veckan. Så ja jag är nog lite smått alkoliserad. Men det är ett annat kapitel som vi kan ta någon annan gång.

Nu på tisdag när jag gör operationen så kommer jag ju inte att kunna röra mig typ. Då måste jag slappna av. Inga barjobb, bara sånt jäkla chill. Jag tänkt använda min operation som en liten omstart. Att jag ska må bättre och bli bättre. Sen den 16 maj så får jag min DRÖMLÄGENHET, 91 kvd på söder, nyrenoverad, TVÄTTMASKIN+DISKMASKIN, 6 st garderober, och den ligger i slussen. Jag tänker inte ens berätta hur mycket den kostar i månaden. Men det får det fan vara värt.

Gud vad skönt det var att skriva av sig lite. Nu känns det genast mycket lättare och jag blev gladare! Och som jag har sagt förut. Ogillar ni mig, gå inte in här. Och kommentera inte. Det får mig bara att undra hur lite liv andra människor har egentligen. Hata mig får ni göra om ni känner mig,

20140303-013257.jpg

(Visited 1 497 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. isabella nyqvist mars 3, 2014 at 2:58 f m

  jag vill sända glädje & kärlek till dig paow, tycker du är en stört skön & härlig brud!! 🙂 & du ska fasiken inte låta ”haters” trycka ner dig, dem menar säkert inte ens de dem säger! haters i dagens samhälle består 99% av avundsjuka. just sayin. gör vad du vill & stör dig folk, LÅT DEM göra det, deras beskymmer
  puss!!

  Reply
 2. Lotten mars 3, 2014 at 3:35 f m

  Jaha, så var man tillfälligt back.

  Det var dumt med Paradise men du är ung och gör dina misstag. (Vi har alla gjort dem, ehum..)

  Måste säga lägenheten låter underbar. Men ett tips; hör med grannar hur där är att bo. Är där lyhört, bråkigt o.s.v. INNAN du tackar ja till kontraktet. Och hör inte bara med en utan med flera. Ring dem gärna anonymt och säg du funderar på en lägenhet där men inte är säker och vill kolla med grannarna först för säkerhets skull. Folk brukar vara hjälpsamma.

  Vad gäller måendet vill jag tacka dig för att du skriver ut om antidepressiva. Stod på dem själv, har just slutat och mår apedåligt. Jag tycker som dig där:det är inte bra att man behöver ta en tablett för att må normalt, för det handlar ju inte om att bli lycklig utan om att må normalt, slippa depressionen. Så många man ser och tänker: ”Han/hon har ett liv med trygghet och glädje! Om jag ändå fick byta liv med hen” Men bakom kulissen tar de också antidepp och har äktenskapsproblem. Svenskar pratar inte utan alla försöker överträffa varandra.Den ene ska vara bättre än en andre. Mycket kall kultur vi lever i. No wonder Sverige har en hög självmordsstatistik!

  Det är en sjuk värld vi lever i, ett sjukt samhälle och allt blir bara värre. Ingen mår nog riktigt bra..Kolla Kissies blogg; verkar vara en bra tjej men hon opererar sönder sig och festar för mycket, hon mår inte heller bra. Och ni är båda så unga.. Ryser vid bara tanken men för mig började måendet i den åldern också så jag förstår er men det ska inte vara så och man känner sig så ensam när man måste ta antidepp. Därför är det jättebra att du skriver ut det, att du visar att en känd ung tjej som är med i tv och allt också måste ta antidepp. Det gör att man känner sig mindre ensam. Och det är STORT! Önskar fler kunde göra det men ingen vågar vara så ärlig som du för de vet att det blir snack bland kommentarerna och i skvallerbloggar sedan av de som är avundsjuka på era framgångar och inte mår helt bra de heller. Deras vent är att trycka ner er, så fel men hade de mått bra hade de inte haft något behov av att behandla någon så. Sadly..

  Hur som haver vill jag tacka dig för att du skrev om antideppen. Jag har som sagt samma inställning som dig, därför jag slutat med dem men det kändes bra när man såg man inte var ensam om att ha tagit dem, att du också mår kasst och tar antidepp. Det var en stor tröst jag vill tacka dig för.

  Vad gäller Samir, måste jag nog säga att han verkar vara den bäste kille (rolig dessutom!) du känt/haft..jag hoppas faktiskt det blir något mellan er, mer än vänskap, för han verkar faktiskt kanon. Okej han gjorde misstaget av att frestas i Paradise och hånglade med de andra tjejen när han var ”ihop” med..gah, glömt vad hon heter men du vet vem jag menar.
  Men….vet du..Han ÄR en jävligt bra kille. Han är typen som lyfter dig när du ligger ner. Hugo är typen som sparkar. Och den där HEMSKA..den ljuse, glömt hans namn också men han var fanimig den värsta hittills. Googla psykopat, så har du honom; bryr sig bara om materiella saker, pengar, se lyckad ut, festa och lösa förbindelser och uppvisar inga känslor eller kärlek. Helt enkelt en jävligt kall typ. Den typen man inte vill möta sent i en mörk gränd. :/

  Men Samir..Honom ska du behålla..om inte som pojkvän, så som vän isåfall. Han verkar reko.

  /Peace Out!

  Lotten

  Reply
 3. Lotten mars 3, 2014 at 3:40 f m

  Just ja: Glömde..

  Vad gäller operationen säger jag inget, har själv opererat näsan så. 😉 Men det är dödligt skönt med narkos. För mig, de 90 minuterna jag var sövd, var som en omstart, att födas igen. Jag kan förstå att Michael Jackson blev beroende av propofol för det ÄR underbart att inte behöva existera ett tag, iaf när man mår kasst.

  (Fast naturligtvis tycker jag ju inte du behöver det och tänk sen om du tycker de blev för stora och ångrar dig och skinnet är slappt..njaa..Du är snygg som du är, men jag förstår dig om du har något du inte är nöjd med.)

  Reply
 4. Daniel mars 3, 2014 at 7:49 f m

  Tummen upp för din ärlighet, den enda bloggen som jag faktiskt läser. Du sticker ut, kör ditt egna race och gör det svinbra. Du kommer hitta din lycka , tro mig!

  Reply
 5. Fnas mars 3, 2014 at 8:24 f m

  Jag lider med dig.
  Men jag måste säga en sak om flytten, förvänta dig inte att en flytt blir en omstart, man kan inte flytta ifrån sina problem.
  Jag tror nog att tuttop blir en bättre omstart eftersom du måste ligga still, ta det lugnt och får mer tid att tänka efter.
  Kanske du är som jag, en högkänslig person? Läs det här http://www.expressen.se/halsa/hogkanslighet-ger-dig-mojlighet-att-njuta-mer/?fb_action_ids=10152002746777293&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
  Det gav mig svar på en hel del, som varför jag blir helt utmattad av att dra på stormiddageller varför jag ibland gråter för att jag inte har tid att bara få vara ensam och sitta hemma en helg.
  Ta reda på vem du är och lev efter det så kommer du må bättre.
  <3

  Reply
 6. alicia mars 3, 2014 at 8:30 f m

  Du jag hatar inte dig har aldrig gjort heller. För som du säger så känner jag inte dig blir lite svårt då.Tror inte du behöver ha det där fösvaret. Gör saker mer för din skull. Som nu mådde du bättre av att skriva av dig. Gör sånt oftare om du behöver. Girl just do what’s makes u happy! Kram

  Reply
 7. Line mars 3, 2014 at 8:30 f m

  Du är en inspiration för många fina paow. Ta in alla fina kommentarer för det är så himla många som älskar dig och står bakom dig. Försök att dra ner på tempot lite för det ända som är viktigt i slutändan är att du mår bra! Sen är det ju alltid kul att läsa om ditt liv men ta en paus från bloggandet en stund om du känner för de så tror jag att efter ett tag så kommer du komma tillbaka starkare. Alla som bryr sig om dig kommer vänta och försätta läsa din blogg när du känner att du orkar ta tag i de igen. Ta hand om dig nu paow ! Massa kärlek till dig

  Reply
 8. Emily mars 3, 2014 at 8:41 f m

  Jag älskar dig
  Du är så otroligt ärlig skön och dig själv. Folk kommer alltid att hata tyvärr. Dagens svenska avundsjuka. Jag blir så inspirerad av dig och du är aldrig värld någon dum kommentar. För det finns inget att hata med dig. Utan ren avundsjuka. Du kommer bli något stort en dag för du är föd kung:)emily

  Reply
 9. eki mars 3, 2014 at 8:47 f m

  Försök och sluta med pillrena…dessa mediciner är starka och har en rad för och nackdelar. Försök hitta någon professionell att bolla tankar med samt få råd. Det är super skönt och prata ut med en som inte känner dig och få råd av någon som inte är dina vänner eller familj.fungerade superbra för mig! Det är även viktigt med egentid och att reflektera över sitt liv. Vad man vill göra vaf man intr vill göra… man ska göra allt som man mår bra av ! Det ordnar sig!!!!

  Reply
 10. Sara mars 3, 2014 at 9:11 f m

  Hoppas allt blir bra med dig.

  Reply
 11. Ann-Charlotte mars 3, 2014 at 10:00 f m

  Hej Paow!!
  Du är så himla Underbar o Ärlig! Jag Älskar sådana Människor som går sin egen väg o inte följer alla! Jag tyckte du var grym på PH!
  Det skulle skulle finnas fler som vågade gå mot strömmen! Ha det bäst! You Go Girl!!!
  //AC

  Reply
 12. cattis mars 3, 2014 at 10:06 f m

  ….förstår vad du menar…när man har allt men ändå inte är nöjd, har varit där…det jag gjorde då var att jag satte försökte sätta upp lite större mål …allt ifrån jobb/kärlek/hem/ekonomi/utbildning ja allt…När du sen nått dessa kände jag mej iallafall mer nöjd o harmonisk i min livssituation… o du… börja sålla bort energitjuvar i ditt liv som äter upp dej inifrån o omedvetet
  ta hand om dej Paow

  Reply
 13. johanna mars 3, 2014 at 10:20 f m

  Dra ner på alkoholen! Alkohol kan vara en stor anledning till att du mår som du mår.. det säger jag av egen erfarenhet. Jag blev väldigt sjuk för 2, 5 år sedan och kunde inte festa på ett bra tag. Iom det försvann också ”vännerna” jag brukade festa med (inte lika kul att umgås utan alkohol tydligen). Jag började märka att trots att jag var sjuk och kroppen var svag så blev psyket starkare. Slapp ha bakisångest flera dagar i veckan och jag hade inte längre de ytliga vännerna omkring mig. Det var en befrielse, och samtidigt konstigt att jag inte sett det som ett problem tidigare. Jag vet ju inte alls om du har samma orsak till dina problem, men jag hoppas att det löser sig för dig. Jag har mycket jag hade velat säga dig men ska inte skriva någon längre roman här nu! Lycka till och TA HAND OM DIG!

  Reply
 14. Hanna på Malta mars 3, 2014 at 10:50 f m

  Passa på och läs givande böcker, som tex Alkemisten av Paolo Cohelo eller den 9 onde insikten. Ibland behöver vi människor stanna upp, stäng av telefonen, läs böcker, titta inåt…
  FInns jättebra avslappningsövningar på youtube, sök på avslappningsövningar. GE det en chans, vet att det lindrar ångest.
  Hoppas du mår bättre, men som sagt aldrig fel att stanna upp och bara läsa en bra bok och njuta med god choklad. LÅt tankarna skingar och bara spänn av 🙂
  kram från Soliga Malta

  Reply
 15. Elin mars 3, 2014 at 11:19 f m

  Du är grym Paow!

  Reply
 16. Christina mars 3, 2014 at 11:26 f m

  Hej vackra Paulina!
  Kan inte du börja med ”veckans blogg” som du väljer ut bland de som kommenterar? 🙂 Hade varit ganska roligt att kunna bli länkad av dig.

  Vill också säga att du är en underbar person, vad jag ser i din blogg. & Att du fortfarande står på två ben, med huvudet högt ser jag på som en seger. Även om det är jobbig ibland, så blir det bättre. & som du skrev själv längst ner inlägget, känns det bättre av att skriva av sig.

  Kram på dig! <3

  Reply
 17. Olivia mars 3, 2014 at 12:04 e m

  Du. Är. Så. Jävla. Grym. Helt jävla seriöst!

  Reply
 18. Sab mars 3, 2014 at 12:12 e m

  sorry men allt det du beskriver beror på att du drick så mycket och ofta. Inget är så ångest framkallande som alkohol!!!

  Reply
 19. Bea mars 3, 2014 at 12:12 e m

  Du duger så bra som du är! Det är modigt att vara brutalt jävla ärlig. Jag vet känslan av att känna sig otillräcklig och det enda man egentligen kan göra är å försöka tänka annorlunda och försöka tänka positivt. (Medan pillerna får dämpa ångesten) Själv har jag ett färgglatt och snyggt anteckningsblock som jag fastän saker kan kännas skit, skriver ned vad som faktiskt varit bra varje dag och då känns det lite bättre 🙂 promenader, träning och att omge sig av de man tycker om och som gör en glad är oxå guld värt! Sen så går det snart mot mkt ljusare tider och då har du även en ny härlig bostad att ”börja om” i! Kramar å kärlek till dej! ❤️

  Reply
 20. Nisse mars 3, 2014 at 12:21 e m

  Hej Paulina. Jag måste säga att när jag såg dig i PH första gången så tänkte jag att där är ju den där idioten som alla pratar sakit om. Jag tänkte hon är väl ett as sen åker hon ut så får alla vatten på sin kvarn bla bla bla MEN DAMN GIRL! Fan jag älskar dig du är grym:D Låt ingen sänka dig gumman eller få dig att må dåligt. Du är en kanonbra tjej kom i håg det. Lätt att säga men jag gör det iaf bryr dig inte så mycket om vad andra tycker om dig, Människan är ett flockdjur och vi vill alla bli sedda och omtyckta men det är också det som kan sänka oss. Hitta dig själv Hitta ”Paulina” och dem som gillar ”Paulina” dem är dem som ska bryr sig om dig och dem som bryr sig om dig det är dina riktiga vänner. Människor som är värda att finnas i ”DITT” liv. Ta ha hand om dig söta du kram:D

  Reply
 21. Jila mars 3, 2014 at 1:20 e m

  Jag vill så gärna ta hand om dig och visa dig att det finns riktiga vänner som finns där för dig när du känner dig nere. Styrkekramar! P.S det är bara maila mig om du behöver support 🙂 Bor i Märsta men jag kan pendla för att en person ska må ”bra” så är det värt.

  Jag har 99% kontroll över min ångest och stress. Ibland kommer ångesten tillbaka (alla får ångest över något dom ogillar, t.ex tvätta, diska, söka jobb etc men det är ”smågrejer”) men jag har slutat stressa mig HELT 😀 Alltså har slutat spy, skaka, frossa, dålig i magen osv och jag kan lära dig alla mina knep.

  Reply
 22. Jila mars 3, 2014 at 1:28 e m

  btw jag kommer vara en sån vän som säger ”men sätt dig förihelvete och skit i ölen! Istället ska vi vara hemma (lr ute) och prata! Kanske laga mat, fixa naglarna, vara framför datorn, fixa inredningen hemma, spela biljard, gå på bio, eller göra grejer som man gjorde som små när man var yngre t.ex rita, göra fula armband etc. Finns så mycket små roliga grejer som man tar för givet.
  Om du redan har en sån vän TA VARA PÅ HEN! 🙂 Dom är guldvärda!

  Reply
 23. Fannys Frihet mars 3, 2014 at 1:44 e m

  En bamsekram till dig! Ja, en sån dära´… jag vill skänka lite kraft till dig.
  Tycker du är en fin människa, bortom sprit, fester och sånt trams, för det gillar inte jag. Men jag har förstått att du är underbart härlig trots allt. Ta det inte fel bara, men i grunden måste vi alla våga stanna upp och ta hand om oss själva ibland, lyssna på vad vi behöver för att må bra. Och klart det tar emot i början. Men det är en del av resan.. Hm, vet inte hur detta tolkas… menmen… Tror på dig! Kram.

  Reply
 24. Tova mars 3, 2014 at 4:14 e m

  Jag förstår att du bryr dig mer om andra tycker om dig och jag tror att det är för att du visat ditt ”inte så glamorösa-jag” när du var med i PH och vad jag har märkt har du inte visat den sidan för oss läsare förr. Men ”i dont blame you” för jag fattar att du inte vill att folk ska se den sidan. Visst har du visat en grisig sida på bloggen men det är inte samma grej enligt mig för då har du bara lagt upp en ”kolla, har fått en finne i pannan”-bild. Jag säger inte att du inte visat ditt riktiga jag för det ser jag, jag ser samma paulina i bloggen och i paradise, men det jag säger att att du inte visat hela dig, alltså allt som finns, kärlek, gråt osvosv du har bara skrivit om det. Men vi.har inte sett det.

  Reply
 25. Sara mars 3, 2014 at 4:55 e m

  vad kostar lägenheten!? :OO

  Reply
 26. A mars 3, 2014 at 5:10 e m

  Paulina, du är grym!

  <3

  Reply
 27. Emma mars 3, 2014 at 7:03 e m
  Reply
 28. Emma mars 3, 2014 at 7:03 e m
  Reply
 29. Emilia mars 3, 2014 at 7:27 e m

  Jag känner igen mig mycket hos dig på vissa saker. Jag har också emetofobi, ångest och depressionssvackor. Jag har under hela mitt liv levt på uppmärksamhet från andra för att höja mitt självförtroende och jag har alltid haft mindervärdeskomplex. När jag läste detta ville jag bara krama dig och säga att allt blir bra! För det blir det, men vägen dit är så jävla krokig. Du är bara människa, precis som alla andra! Jag hoppas att du får stöd från dina närmaste och att du kan börja ta vara på dig själv! Kram

  Reply
 30. Ida mars 3, 2014 at 7:35 e m

  Hej Paulina. Även jag äter anti depp sedan några månader tillbaka. Har en depression och ångest. Innan detta har jag jobbat 4 år inom psykiatrin. Trodde aldrig det skulle drabba mig. Tack för att du skrev om detta! Om du vill ha en mejlkompis att utbyta tankar med så mejla gärna mig. Kram

  Reply
 31. Annie mars 3, 2014 at 8:21 e m

  Jag började läsa din blogg några avsnitt in i ph. Jag tillhör nog den äldre skaran av dina läsare så mina ord väger mer:-) jag tycker du är skön för att du är rak och står för alla dina sidor. Jag ser en ung tjej med ett stort hjärta som hon låter alla ta del av, trots att hon med alla medel försöker skydda det bakom väggar av… yta? Jag tror många kan känna igen sig i dig, och det är därför de ”hatar”. För du gör som du vill och säger det ingen annan vågar. Samtidigt är du på många vis en bra förebild för att du vågar visa alla dina sidor, även de svaga. Tro mig, allting kommer bli lättare med åren. Dina happy pills är ett tecken på att du behöver ta hand om dig själv och inte behaga andra. Nätkärlek till dig!

  Reply
 32. ebba mars 3, 2014 at 8:50 e m

  Vad kul att du skriver av dig på det här sättet! 🙂

  Jag har själv käkat antidepp i 1 1/2 år slutat nu sen dec… i början känns det jobbigt, skippade att ta medicinen för att jag inte märkte av hjälpen jag fick av medicinen och från psykologen. De var inte bra val och min psykolog fick mig att börja ta dom igen så jag lyssnade pä honom. Oj vad mycket bättre det blev efter 2 månader. Jag kände mig lite gladare men framför allt kände jag mig starkare som tar de här medicienra även fast jag var skeptisk i början.

  Tack vare medicinen så har jag lyckas sluta röka på (använde de o alkhol som själv medicinering innan) , lyckas plugga upp mina betyg och lärt känna en säkrare mig!

  Även fast det är jobbigt så är de värt att ta emot.medicinen o den hjälp du erbjuds, de kommer att gå upp och ner men de gör det för alla & i längden kommer du må bättre och vara glad över att du tog emot hjälpen innan de gick/går för långt 🙂

  Jag vet inte ens om du läser kommentarerna men om du gör det så hopöas jag att du börjar må bättre och fortsätter kämpa på med medicinen för det är värt de!

  Många kramar till dig från mig <3

  Reply
 33. Eliin mars 4, 2014 at 9:49 f m

  <3

  Reply
 34. F mars 4, 2014 at 12:33 e m

  Jag älskar ärlighet. Du är så jävla bra Paulina!!!! Go go go!

  Reply
 35. Ihnez mars 4, 2014 at 5:46 e m

  kommer du till Excet i göteborg på fredag då?

  Reply
 36. Amira mars 4, 2014 at 10:40 e m

  Du är vacker, stark, ärlig men inte dömmande. Visst du kanske gjort några dåliga val, men de är dina val och du står för dom. Alla har gjort dåliga val, det blir pinsamt först när man börjar förneka saker och ljuget tills man glömmer sanningen. I mina ögon är du på många vis en förebild. Någon att både se upp till och känna igen sig i. Tack!

  Reply
 37. Isabella mars 5, 2014 at 1:24 e m

  Jag minns för några år sen när man var inne och läste varenda jävla blogg som var ”inne” och läsa just då. Sen något år tillbaka är det bara din blogg jag läser för jag älskar att du är så ärlig,att du skriver hur du känner och hur du mår, men framförallt för att du verkar vara en sån genuin person. Hoppas verkligen det ordnar upp sig med allt och hoppas du blir nöjd med tuttarna :* Ha det så bra snygging!! Och du paow? Du är bäst

  Reply
 38. Lisa mars 5, 2014 at 7:32 e m

  Du e så jävla go!

  Reply
 39. Sofia mars 6, 2014 at 10:14 e m

  Det är så fint att läsa dina rader, dina ärliga ord om sanning. Skönt att läsa något så ärligt! Det är inte alltid så lätt att se sina begränsningar & att växa upp… Fortsätt va ärlig som bloggar eller utan. Önskar dig all lycka till med din ”nystart” . Jag har haft det en gång efter min bror tog livet av sig, här är jag fortfarande 1,5 år efter och kämpar… Bara försöka ta dagen som den kommer, mår du inte bra gråt. Mår du bra, le. Ja ta vara på alla dagar, minnen kan du aldrig få för mycket av! Pusss paowlina

  Reply
 40. Lisa mars 7, 2014 at 9:38 f m

  Du är en himla fin människa 🙂

  Reply
 41. Sarah mars 9, 2014 at 12:36 e m

  Hej Paow!

  Jag har börjat följa din blogg sen du var med i Paradise Hotell, jag tycker att jag känner igen mig i några av dina inlägg. Och jag måste bara säga att du poängterar allt så rätt, men jag bara undrar hur man ska ta sig vidare?? Jag tycker det är svårt att ”glömma” alla dessa dåliga/jobbiga minnen. Jag har själv ätit tabletter förut, men nu är det över 1 år sedan, mycket tack vare min sambo som gör mitt liv så mycket lättare. Men jag vill fortfarande komma ”förbi” alla dessa gamla minnen och börja på nytt! Jag tänker väldigt ofta och mycket på allt som jag en gång gjorde och ångrar (men samtidigt kan man inte ångra det som redan skett) och vet inte hur jag ska släppa allt. Jag har äntligen det bra med min partner men kan bara inte släppa gamla tankar. Jag gick hos psykologen ett tag, men jag kände inte att jag ville prata med henne om hur det kändes att vara utnyttjad av killar. Hon förstod inte riktigt och hos henne kände jag mig som ”pryda” Sarah och inte den där som hade haft sex med några idioter som bara var ute efter sexet.

  Det är kanske fel sätt att uttrycka sig på, men det känns otroligt skönt att jag inte är ensam om att känna vissa saker. Hur ska jag komma vidare i livet? Vet att du inte är en psykolog, men du har ju själv dina egna besvär som du har handskats med och fortfarande kanske gör och du kanske kan hjälpa mig på traven hur jag ska handskas med mina?

  Tack för en bra blogg och för att du är en otroligt underbar och snygg tjej, med hjärtat på rätt plats! =)

  Puss o kram <3

  Reply
 42. ida mars 11, 2014 at 11:27 f m

  <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *