Vart tog den lilla kroghoran vägen?

Jag sitter ofta och tänker på henne. Hon känns så långt bort nu. Jag pratar alltid om krogluder, som om det vore något dåligt. Jag har för det mestadels alltid betalt för mig ute på krogen. Men visst har jag blivit bjuden också, och gått hem med killar. Det har hänt. Det har nog hänt oss alla någon gång. Men jag ser inte något fel i med att vara ett krogluder. Vi får gratis sprit och om killarna har tur så får dom ligga. Men varför gick vi då ut på krogen? Om vi inte hade pengar och visste att vi skulle ligga med något äckel som vi skulle ångra dagen efter. Och det var inte för att vi var fulla vi gjorde det, även om vi ofta ringde kompisen vi var ute med igår och säger ”alltså såååå jävla packad igår, gick hem med han med bordet. han hade skit liten kuk btw” och sen så pratar vi om det hela veckan och ändrar historien till alla vi pratar med. Fast egentligen så ångrar man det, även om tid och rum var rätt just då.

Och jag säger inte att alla tjejer på krogen är så, men dom här historierna har jag både hört och dragit så många gånger. Även om målet aldrig vart att gå ut och ligga.

Och så har vi ju dessa tjejer som är pryda, dryga och tror att det enda dom är värda är en bartender på stureplan/småfet nattklubbschef eller en dokusåpa kändis. Det spelar ingen roll hur han ser ut eller hur länge sedan det var denna person var aktuell, men klart att om man kan välja mellan Samir och Joppe så kanske man heller tar Samir.. Men dom killarna jobbar ju ändå i krogbranschen och jag tror automatiskt att dom flesta tjejerna sänker sig så långt till det dom själva tycker är värda.

Som jag själv. När jag ska beskriva min ideal kille så skulle jag ju inte beskriva det som piloten som jag haft sex med under 4a års tid. Som är sjukt snygg och charmig. Jag skulle vilja säga det men jag vet att det vi har. Det är sex, och jag tycker att det är okej och ganska rolig relation. Men min idealkille är nog en kille som jag skulle besrkiva utan framtid, som är lite lätt sårbar och som ångrar sina halvfula tatueringar och leker kung i baren och tycker typ våldtäckt är coolt(lite grovt men hoppas ni fattar changern). Är det för att jag inte tycker att jag förtjänar bättre? Jag vet faktikst inte

Att gå in i mitt ligg CV så har vi nästan bara charter killar, en del dokusåpadeltagare, nåt mercyknull , några kändisar, och någon lite högre uppsatt.

Jag vet att jag kommer att kunna träffa en kille som jag utesluter det ovanstånde. Och nu handlar inte allt bara om sex. Det gör det inte längre. Men jag har umgåts så mycket med killar och det enda mina killkompisar pratar om är SEX. Seriöst. Jag har blivit livrädd, för både Samir och andra i min omgivning.

Nu kommer vi till det här. Vart tog den lilla kroghoran vägen? Jag är rädd för killar, jag är rädd för hur folk ser mig. Många tror att jag är enkel att få i säng, när det kommer fram ett illalukande slisk till mig och drar dålig raggningsrepliker, läser twitterflöder ”vem får knulla Paow idag måtro”… Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte legat med någon sen Jeppe. Jag känner inte samma behov längre. Jag vill inte se killar som objekt, och jag vill ha respekt. Och även om jag inte haft rent mjöl i påsen jämt. Så ser jag mig idag som fräsh. Och ingen lätt krogslampa. Och nästa kille jag träffar vill jag känna något för. På riktigt.

——> ”objekt”

Det här är en ganska grisig berättelse men jag var nysingel full & ensam. Och en kille som var med i Paradise Hotel för några år sedan stötte jag på ute på krogen, en ganska bra klubb faktikst. Jag ser honom som ett enkelt byte, lite avdankad och kåt på uppmärksamhet med tanke på hur många gånger han puffat mig på facebook tänkte jag. Jag lät han bjuda mig på några drinkar innan vi gick in på toaletten för att ”hångla”.. Det är lite äckligt när jag tänker efter och skäms lite över att skriva det. Fast egentligen? Den här gången var det jag som var svinet. Jag drog ner klänningen. Sa tack och gick ut därifrån medans han höll på att klä på sig. Sen har vi aldrig med hörts. Jag ville ha ett mercy fuck och han ville säga att han legat med Paow inne på toan. WIN WIN.

————————–>

540155_737_484_1 545155_737_484_1 564099_737_484_1 613371_737_484_1 624466_737_484_1 669086_737_484_1

 

(Visited 720 times, 1 visits today)

47 Comments

 1. Linn mars 3, 2014 at 3:08 e m

  Du är en sån stark person! Du ska bara veta hur mycket jag ser upp till dig

  Reply
 2. noelia mars 3, 2014 at 3:33 e m

  Jag vet inte men du säger att din drömkille är en idiot i princip, varför vill du ha en idiot? Vill du bli illa behandlad och må dåligt? Ibland får jag jätte destruktiva vibbar från din blogg, från dig. Som att du inte har respekt för dig själv och inte förstår att du förtjänar en BRA kille.

  Jag levde tillsammans med en sådan kille och tappade bort mig själv totalt. Jag var 18 år när vi träffades med en inte så bra självkänsla och utför gick det. Ångest och panikattacker men kärleken är blind och kanske om jag kunde förändra honom, att han kunde vara sådär mysig på heltid som han kunde vara ibland. Och han var ju SÅ SEXIG att jag inte kunde slita mig ifrån honom, hunda efter honom, alltid vara till lags. Bara jag fick komma nära och känna hans doft och ta på hans vältränade tatuerade kropp. När vi hade sex var det oftast jag som skulle jobba, han kunde ju komma så lätt om han var över mig och ”spände” kroppen.
  Jag vill berätta så mycket mer då vår relation varade i 4 år men jag vågar inte här.

  Det jag vill komma till är att det inte var KÄRLEK utan SEX. Jag har för första gången i mitt liv fått uppleva riktig kärlek. När ens partner bryr sig lika mycket om en som man själv gör för honom. Att bli uppvaktad ibland och att han redan handlat när man ringer och frågar vad som behövs. Att man kan lita på varandra och drömma tillsammans. Ett stabilt och tryggt liv utan spel, BARA ÄKTA kärlek. Jag kan börja gråta ibland för att jag är så lycklig nu, jag får vara jag och han älskar mig. På riktigt.

  Nu när jag ändå är här inne och kommenterar (är ledig och har inget liv) så kan jag berätta vad JAG tycker. Jag tycker inte att du ska göra dina tuttar eller läppar. Jag tycker inte att någon som redan är fin ska hålla på och spruta in saker i läpparna och lägga plastpåsar under huden så att det bucklar ut lite mer så man kan känna sig sexig inför sig själv och andra. På riktigt, folk lägger silikonpåsar under huden så att det ska puta ut det är sjukt. Framför allt när man redan är vacker. Tänk dig att du skulle operera in en silkonpåse i låret, helt sjukt.
  När jag ser en tjej med jätte opererade bröst, risigt löshår och ankläppar så ser jag bara en tjej med SÄMST SJÄLVKÄNSLA och tycker synd om henne.

  Ja, jag tycker att det är okej att operera sig om man har haft fina tuttar och sedan fått taxöron efter en graviditet. Om man har någon missbildning osv men när man redan är vacker så är det något annat som är fel. Operera självkänslan istället.
  När man är glad så känner man sig oftast snygg, när insidan mår bra så blir man snygg och utstrålningen fångar alla och folk dras till en för att man glider runt med superskön energi 🙂

  Reply
 3. Bellman mars 3, 2014 at 4:07 e m

  Din brutala ärlighet är fantastiskt beundransvärd, att du vågar blotta dig såhär trots allt hat. Keep it up!

  Reply
 4. Emma mars 3, 2014 at 5:17 e m

  Lilla hjärtat känner jag bara! Jag har varit en kroghora och nu är jag gift sen 5 år tillbaka. Jag är bara 24 men hunnit med mkt då jag började tidigt. Hemmafesthora till kroghora till gift. Och nu när jag ser tillbaka på den tiden blir jag ledsen över hur lågt jag värderade mig själv. Man kan intala sig att man själv väljer vem man knullar med och att det inte är något fel i det osv. Men för de flesta handlar det om låg självkänsla.

  Fokusera på dig själv och bygg upp din självkänsla så kommer du träffa någon som respekterar och älskar dig för den du är.

  Reply
 5. Mimmie Fredriksson mars 3, 2014 at 5:39 e m

  Jag tycker det är så jävla grymt utav dig att faktiskt skriva ut såpass mycket som du gör om dig själv och även stå för det. Trots att hat du har fått och även kommer få för detta inlägg så struntar du i det och skriver ändå. Folk som också känner sig som krogluder hade aldrig vågat skriva ut det då vissa vet hur mycket hat dem hade fått utav det. du skiter i det och kör ditt egna race vilket jag tycker är så fruktansvärt grymt!
  Att vara krogluder och sånt där är la inget direkt att hänga i granen men man ska ändå kunna stå för det ifall det skulle vara så att man faktiskt är en.

  Bra skrivit Paulina och bara älskar att du står upp för dig själv!

  Reply
 6. Therese mars 3, 2014 at 5:40 e m

  Jag älskar att du skriver verkligheten som den är.
  Jag själv levde ”kroglivet” för några år sen. Låg med den jag kände för, på mina villkor, för att jag tyckte det var kul.
  Många säger att det tyder på dålig självkänsla att ”hora runt på krogen”. Och visst, säkert i många fall. Men det finns dom tjejer som gör det för att dom vill. För att det är kul att gå ut, spela på sex, ligga med nån random, bara göra det man känner för inte det som anses ”rätt”.
  Jag hade som mål att ligga med minst 100 personer innan jag blev kär på riktigt. 😛 Jag lyckades nästan!
  Och det gjorde jag för att det var kul! Jag har haft så sjukt kul med många utav mina ligg. Det är få gånger jag gjort nånting jag inte velat.
  Många tror att det är ”stackars tjejer” som mår dåligt osv som ligger runt.
  Det finns dom som gör det för att det är kul!
  Jag tänker ofta tillbaka till den tiden och ler. 🙂 Jag ångrar inte nånting jag någonsin gjort. Det jag gjort har gjort mig till den jag är idag. Och jag är grym! 😉
  Kör alltid ditt eget race! Då kommer man längst. Riktiga vänner accepterar dig för den du är och dömer dig inte för hur du lever ditt liv.

  Ta hand om dig!

  Reply
  1. lia mars 3, 2014 at 11:48 e m

   100 ligg? jävlar .. hade ångest över mina 2

   Reply
  2. Kalle mars 6, 2014 at 5:02 e m

   Tror dock problemet med att rida kuk-karusellen är att om man gillar den för mycket så blir det svårt att sluta. Alltså, risken för att du är otrogen/ att ditt förhållande spricker är nog mycket större iom att du förmodligen kommer att sakna den tiden när du är i ett fast förhållande.

   Reply
 7. sly mars 3, 2014 at 5:47 e m

  usch

  Reply
 8. frida mars 3, 2014 at 6:33 e m

  Det jag verkligen beundrar med dig är att du är så ärlig som du är! Det är så häftigt, utstickande och modigt att verkligen vara sig själv och stå för vad man tycker. Du säger verkligen de saker som folk har inom sig och som de inte vågar säga, du sätter ord på känslor och framförallt så står du för det. DET är beundransvärt Paulina och sedan får folk faktiskt ta och tycka precis vad dem vill, för fördomar & avundsjuka kommer alltid existera. Folk kommer alltid ha ett såpass tråkigt liv att de ständigt måste prata om andras. Dock ska du ha i ditt minne att när folk pratar så om dig, så kommer de alltid ha en slags beundran som grund, långt där inne bakom alla onda ord de säger, så finns en avundsjuka och dröm om att vara lika modig och självsäker som du är.
  Lev ditt liv precis som du vill, vi lever bara en gång och då ska ingen jävel kunna sitta och predika hur någon annans liv ska se ut. You go girl!

  Reply
 9. Josefin mars 3, 2014 at 6:40 e m

  Så jävla bra skrivet! Jag känner igen mig så himmla mycket i dig
  Kramar

  Reply
 10. nicki mars 3, 2014 at 7:02 e m

  alltså jag bara älskar när du ”skriver av dig”. du är fan bra på att skriva. märks när du lägger ner med tid på texten i dina djupa inlägg istället för typ ”hej-idag-åt-jag-blablabla-hade-på-mig-detta-blablabla-ska-iväg-i-tre-dar-nu-blablabla”.
  You go girl!

  Reply
 11. My mars 3, 2014 at 7:24 e m

  ”Som tycker våldtäkt är coolt”??????? Ja, jag fattar genren. Vilka JÄVLA IDIOT-ÄCKEL umgås du med egentligen? Det där säger man inte ens ”på skämt”!!! Operera dig INTE förrän du får testa på hur schyssta, SMARTA, normala killar är!!! De finns där ute, tro mig.

  Reply
 12. Jennifer mars 3, 2014 at 7:26 e m

  Fan vilken snygg cheetah tröja var finns den eller nån liknande!?

  Reply
 13. Sandra mars 3, 2014 at 7:41 e m

  Jag tycker verkligen synd om dig….

  Reply
 14. my mars 3, 2014 at 7:48 e m

  de finns ett citat från filmen Perks of being a wallflower som är så jävla fint o sant:
  – Why do nice people choose the wrong people to date?
  – We accept the love we think we deserve.

  Reply
 15. Lindixx mars 3, 2014 at 8:48 e m

  Omg du är så trashyyyy….

  Reply
 16. Helena mars 3, 2014 at 8:49 e m

  Men älskade barn!
  Jag vill liksom bara krama om dig och säga att du är vacker som du är!
  Du har de mest fantastiska lökarna men vill ändå operera dom?! För vems skull?
  Kommer du bli lyckligare? Kommer du tycka bättre om dig själv? Ja kanske. Men hur länge?

  Reply
 17. Hanne mars 3, 2014 at 9:30 e m

  Du behöver verkligen jobba på din självkänsla och självbild. Hoppas du förutom ”happy pills” även erbjuds samtalsterapi.

  Reply
 18. hej mars 3, 2014 at 10:14 e m

  Classy….

  Reply
 19. Ella mars 3, 2014 at 11:17 e m

  Okej …

  Reply
 20. Malin mars 3, 2014 at 11:28 e m

  Älskar dig efter detta blogginlägg. Kom ihåg att du är fin och att du kommer hitta din prins.

  Reply
 21. natta mars 3, 2014 at 11:28 e m

  Vilket horigt o slampigt betende och tänkande du har, lycka till o hitta en man som respekterar dig och vill ha dig som fru

  Reply
 22. sandra nillper mars 3, 2014 at 11:29 e m

  Jag vill faktiskt bara krama dig. Det var det som kom upp i huvudet när jag läste inlägget. Och bara det att du skriver ut det såhär visar att du är otroligt stark. Innan man kan göra något så måste man kunna ”erkänna” sina brister, och också kanske sina problem. Sen kommer allt att gå framåt, det kan inte gå åt något annat håll efter det, för då har man redan tagit steget till ”ett bättre jag”. Paulina, du är helt sjukt stark, och absolut en bra förebild för många som kanske kliver lite snett, just för att du kan erkänna fel, men också stå upp för en hel del. Ta ingen skit – lite så är du, eller ja verkar vara iallafall. Och det är så bra att du visar dessa ärliga och kaxiga sidor! Go paow!

  Reply
 23. Ella mars 3, 2014 at 11:29 e m

  Älskar dig Paulina.

  Reply
 24. Paulina Eneslätt mars 3, 2014 at 11:43 e m

  Nice namn du har till att börja med, haha 😉
  Nej men det jag ville säga är att du är grym. Så jävla grym. Att du blottar dig, ditt mående, din historia och dina känslor inför så många och trots allt hat som slängs över dig. Tack och lov att det äntligen finns en mer ”kändare” människa som vågar stå upp för sig själv och visa vad som finns under ytan, att det äntligen finns någon man kan känna igen sig i till viss del och relatera till, som inte bara gömmer sig bakom fancy kläder och snobbfester. Keep it up girl, du är ännu en gång, helt enkelt, riktigt jävla GRYM

  Reply
 25. Emma mars 4, 2014 at 1:11 f m
  Reply
 26. jess mars 4, 2014 at 1:49 f m

  Du kan nog vara en av de ärligaste människorna ute i internetvärlden, och på det sättet behöver vi fler som dig. Och du, vackra skapelse, gör precis vad du känner för. Det är ditt liv.
  You go girl.
  Ha det så bra.
  Kram

  Reply
 27. F mars 4, 2014 at 9:42 f m

  Alltså.. Jag ligger för att jag vill ligga, och jag väljer själv ut vem jag vill ligga med. Blir jag ett krogluder då för att jag som tjej raggar på krogen? Kanske har jag dålig självkänsla, för tjejer kan ju inte känna sig kåta, eller? Jag väljer när, med vem och hur jag ligger, men eftersom jag är tjej blir jag automatiskt en slampa. Blir så arg på sånt här. Skippa snacket om krogluder och hora. Man blir inte billig om man ligger runt.

  Reply
 28. Nettan mars 4, 2014 at 9:59 f m

  skönt att inte ALLA leker ”normala” . Verkligheten ser ut så som din gör. 🙂 Skönt att någon kan säga

  Reply
 29. Mj mars 4, 2014 at 11:02 f m

  Paow, så grov, så rå, så brutalt ärlig i din text. Jag älskade att läsa det. Jag vet inte varför eftersom jag aldrig ens haft ett one night stand, men jag har full förståelse och tycker nästan det är sexigt.. Du är den enda bloggaren som kan och skriver sånt här. Uppskattar det, tror vi tjejer behöver ta del av sådana ärliga texter, det var riktigt intressant att läsa Paow . Lycka till nu med brösten fy fan hoppas inte du spyr brun galla som jag gjorde, av narkosen. Efter 3 dagar kunde jag åka bil, det gjorde så jävla ont i svängarna! Men tramadolen jag fick utskrivet var det enda som hjälpte.
  Stor kram på dig Paow, tack för texten o lycka till nu, vi hörs igen :*

  Reply
 30. my mars 4, 2014 at 11:44 f m

  Om killen vill bjuda? Varför inte
  Om båda vill ligga? Varför inte
  Inget fel!

  Reply
 31. Ems mars 4, 2014 at 5:04 e m

  Tungt! Ärlighet när den är som bäst! Love it!

  Reply
 32. Anna mars 4, 2014 at 9:15 e m

  Hur står det till egentligen?! Tycker du att killar som nedvärderar tjejer är coola? Killar som tycker att våltäkt är okej är vettiga? Ligg med vem du vill men låt dig inte tryckas ner av killar som hatar tjejer och ser dom som nån slags sopor som man kan behandla hur som helst… Okej om du är undergiven och har ett förhållande med någon du litar på som får behandla dig trashigt för att du går igång på det men det måste finnas gränser… Du mår ju dåligt, känner dig deprimerad och äter lyckopiller skriver du, då kanske nåt är fel med ditt liv? Du kommer aldrig få några vettiga killar om alla vet att du ligger runt och är värsta ludret.

  Reply
 33. Madde mars 5, 2014 at 12:29 f m

  Du är så vidrig. Och ful men lång panna 🙂

  Reply
  1. Hanna mars 9, 2014 at 10:33 f m

   Skärp dig för helvete Madde

   Reply
 34. Linds mars 5, 2014 at 2:04 f m

  Rolig och brutalt ärlig text, kändes lite krönika stuk över det, eller ett stycke ur en kommande bok om paow!

  Reply
 35. Sanna mars 5, 2014 at 9:32 e m

  Kan inte fatta varför man ska ligga runt och sprida massa könssjukdomar…

  Reply
 36. Sara mars 5, 2014 at 10:46 e m

  Efter att ha läst det här inlägget blir jag väldigt äcklad.. Har dock alltid sätt dig som white trash och den här typen av person så jag blir inte så förvånad.

  Dock tycker att killar som beter sig på det här sättet förtjänar ”krogluder” stämpeln mer än tjejerna eftersom de är oftast värst.

  Reply
 37. Kim mars 6, 2014 at 2:36 e m

  Jag älskar din blogg. Jag har läst den till och från huuuur länge som helst och jag måste bara få säga att du verkar vara en underbar person! Jag känner igen mig i så himla mycket som du skriver och det känns ibland som att läsa om sig själv.. Fortsätt vara den ärliga och härliga människa du är! 🙂

  Reply
 38. Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥ mars 6, 2014 at 7:51 e m

  Nej vekligheten för de flesta ser inte ut på det sättet, känner inte alls igen beteendet från min ungdom. De tjejerna fanns absolut, men tillhörde inte den skaran. Rätt eller fel, det finns inget sånt facit. Allar har sitt eget facit, sin egen moral och etik. Thats that !

  Reply
 39. Naty mars 8, 2014 at 12:17 f m

  Har träffat dig en gång, under konstiga omständigheter & vi kom inte alla överens. Men måste ändå påpeka att jag älskar din ärlighet & vi tjejer skall ju hålla ihop sägs det, så fortsätt med din brutala sanning. Jag älskar det!

  Reply
 40. Dada mars 13, 2014 at 2:56 e m

  Grymt ärligt skrivet! Och jag hoppas från hjärtat att du träffar någon som visar dig respekten du förtjänar! Ha det bäst!

  Reply
 41. Lina mars 16, 2014 at 6:06 e m

  Jag diggar dig! Jag tycker du är riktigt strong som vågar öppet berätta det här. En stor jävla elouge ska du ha! Ingen är perfekt alla har sina brister och det är så modigt av dig att stå för det. Alla har sin väg och jag blir glad för din skull att du vill bättre för dig själv även om du inte är dålig på nått sätt om du inte vill mer än att ha sex. Jag önskar att jag vågade vara lika ärlig som du inför så många människor. Det är ju nog svårt att vara ärlig till sig själv. Hur som haver you go girl 🙂 i belive in yoou♥

  Reply
 42. diy aquaponics system mars 19, 2014 at 5:47 e m

  An Aquaponics garden may be set up indoors or
  outdoors inside backyard. And you are going to know they come from
  a clean organic source. For those people who are impatient, that might be the way to go, but many people want to wait
  for circumstances to develop naturally.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *