Får OFTA många frågor om vem som tar hand om Maddiken när jag är borta.

Självklart så skulle jag ALDRIG i hela mitt liv lämna henne ensam. Hon är en STOR del av mitt liv, och jag skulle offra mig för henne för allt i världen.

Antagligen så är det mamma pappa eller Daniel som tar hand om henne. Läste någonting på nån skvallerblogg att jag bara ”ljög” om att jag skulle åka och träffa min pappa. För att jag gjorde bort mig och sa att ” min pappa tar hand om min katt”.. Ja det stämmer. Min mamma ELLER pappa. Nu är det ju självklart mamma som tar hand om henne.

Saknar mitt lilla gryn redan! <333

20130520-203053

(Visited 32 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sabina mars 29, 2014 at 10:57 e m

    Vad söt hon är! 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *