SOLA!

Shit.. Känner mig ganska så grillad alltså. Är verkligen hur blek som helst och försöker att undvika att bada iallfall en vecka till med tuttarna… Även fast dom sa att jag kunde bada i pool. Men det är HUR mycket ungar som helst i poolen, så dom kissar säkert. Haha livrädd..  Kanske går ner till havet imorgon 🙂 Det är okej va?

Jag har alltid vart dålig på att använda solskyddsfaktor. Men nu kör jag på 50 i ansiktet och 30 på kroppen. Egentligen så vill jag olija in mig som en pannkaka och lägga mig och steka. Men det är ju inte bra för huden. Så får ha lite tålamod. Ska ju som sagt vara borta rätt länge. Har ingen hembiljett bokad xD

P9370390

Gillar faktiskt mina kruvor!

P9370391Skärmavbild 2014-03-29 kl. 18.36.18

Och för er som undrar så solar jag INTE ärren. Har 4 lager tejp och bikini över 🙂

Mitt hotellrum. Inte så mycket att hänga i granen kanske 🙂

(Visited 146 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Anna mars 30, 2014 at 1:32 e m

  Gillar verkligen hur din kropp ser ut nu och att du också gillar den själv, en bra förebild!

  Reply
 2. Anna mars 30, 2014 at 2:08 e m

  jag har själv opererat brösten och jag vill bara ge dig ett tips och använd verkligen den stöd bhn som du fått med dig! jämnt och ständigt för det tar upp till ett år för brösten att falla på plats, tror risken kan bli annars att du kan få lite hängiga eftersom de inte får rätt stöd. Du har säkert koll på detta själv men ville bara tala om det från egna erfarenheter! 🙂

  Reply
 3. m mars 30, 2014 at 4:37 e m

  Sjukt snygg kropp. ändra inget, det där är perfektion

  Reply
 4. Elinor mars 30, 2014 at 10:17 e m

  Hur länge ska du vara i Thailand ? Eftersom man får bara vara borta i en månad utan visum, eller..? har du skaffat det eller ska du åka hem efter 30 dagar? 🙂 ska själv åka snart så tacksam för svar.

  Reply
 5. Fr mars 31, 2014 at 2:49 e m

  Du är small och inte kurvig 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *