Godmorgon!

Hej hopp gummisnopp. Jag vaknade nyss.

Eftersom att jag åker utomlands på torsdag så har jag HUR MYCKET energi som helst. Trots att jag sover skitdåligt. Det är som att jag vet att jag ska dra iväg och inte återvända på ett BRA tag. Fyfan vad skönt. Så sorry alla som skriver på facebook, vi ses om två månader!

Ringde upp Ellen precis när jag vaknade och vi bor bara 1 km från varandra så vi ska gå till ett fik vid mig och äta frulle. Sen så har jag glömt mina ”hemnycklar” hemma hos henne, klantigt för då når jag inte min resväska. Ja.. Vi kan dra en sammanfattning att jag har en SJUK resfeber. So FAAAB!

P9370044

Kan inte fatta att det var ett halvår sedan jag var utomlands sist. Om man inte räknar med Norge dåå…

(Visited 92 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. isabelle mars 25, 2014 at 11:51 f m

  langa Bild på nya frippan snygging!

  Reply
 2. Lisa mars 25, 2014 at 1:07 e m

  Men du ska väl till club ocean i Halmstad på lördag? 🙁

  Reply
 3. Sara mars 25, 2014 at 1:23 e m

  Vart ska du resa någonstans? Du skulle väl till Thailand om någon vecka väl?

  Reply
 4. ida mars 26, 2014 at 1:57 e m

  Hej jättefin blogg! Jag är 20 år gammal och har nyligen startat en blogg som handlar mycket om ätstörningar och mobbing. Jag håller dessutom på att jobba med ett företag där jag kommer att åka runt i skolor och föreläsa om just ätstörningar. Kika gärna in och säg vad du tycker. Kram på dig!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *