NY FRIPPA

Hej på er!

Nu sitter jag vid min stora stationära dator och bloggar. Det var länge sedan jag var ute på stan och använde en riktig kamera. Nu känns jag som gamla blogg-Paow. Yeei! Inatt så kunde jag inte sova så bra. Har fått en brännande känsla i brösten vilket är sjukt jobbigt. Men mina ärr är läkta och dom varar inte så det är ingen infektion. Har bara vart en av dom som har haft oturen att få väldigt ont. Men efter 3 timmars sömn så krigade jag mig upp och gick till bästa Bobby för en extrem hair makeover. Tog ut allt löshår och frägade utväxten. För mitt hår var KAOS! Efter det så mötte jag upp Aina och Daniel för mat på tures(min favorit) och en massa shopping. Tror jag brände säkert åtta tusen idag.. Har köpt så himla mycket kläder på sistonde, och smink. Men har vart för lat för att lägga upp det på bloggen.

Var även på Rapide Brown bar i MOOD gallerian och fixade mina små strån till ögonbryn. Fast det får ni se imorgon! Visar även upp det nya håret imorgon också 🙂

 IMG_0965

Jag idag påväg till frissan 🙂

P9370329

Jag och Bobby. Innan allt hår rök!

IMG_0966

Håår!

IMG_0969

Färg färg!

IMG_0978

Jag är typ lite sne. Därför jag är skev.

P9370359

Min fina Daniel Paris!

P9370360

Och min fina Aina. (läs hennes blogg här)

IMG_0985

Och min ÄNNU finare råbiff. ÄLSKAR DEN MER ÄN LIVET <33

(Visited 207 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Liza mars 25, 2014 at 10:29 f m

  Härligt med ett besök hos frissan!

  Reply
 2. Elina mars 25, 2014 at 12:07 e m

  Tror du på riktigt att du bara kan ha infektion om det varar från snitten? Om dom har läkt ihop kan det ju inte komma ut nått var. Far och ta infektionsprover. Kan ha blivit inflammation i bröstmuskeln också.

  Reply
 3. ester mars 25, 2014 at 2:50 e m

  Du kanske borde opererat din näsa , som är synlig,än dina bröst…. dina bröst var hundra gånger snyggare innan. Dina nya passar inte in på din lilla smala kropp…:( blev rädd när jag såg efterbilden

  Reply
 4. Lisen mars 25, 2014 at 8:01 e m

  Det kan stråla i brösten när nervtrådarna börjar läka ihop. Har själv opererat brösten för 1,5år sedan och bra lång tid efter kände man som små brännande ilningar i boobsen. Så länge inte brösten blir varma/röda så kan du vara lugn. Tänk också på att träna upp rygg och axlar så fort du har läkt för det blir påfrestande med 900g extra att hålla upp 😉 Jättefina bröst har du, är lite avis på känslan innan man hade vant sig och ständigt gick runt och klämde på dom, haha! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *