Operations dag..

Shit vad taggad jag är.. Fast ändå nervös. Vaknade för en liten stund sedan, hungrig och torr i munnen. Men får ju inte äta förns kl 3-4-5 idag då jag är färdig opererad.

Nu är det dags för sista ”riktiga” duschen på ett tag med bakterie dödades medel. Oppa!

20140304-101859.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)
 • Eira

  Lycka till!!! Komma gå asbra 😀

 • Malin Wilensjö

  Lycka till 😉
  Gjorde bröst för 5 veckor sen ungefär 🙂 du kommer ha jätte ont efter när tabletterna går ut kroppen 😉 du kanske spyr som en gris också för det kan man göra xd men jag tänkte på de jag har 350 och det är D och min kompis har 375 och det är DD och du skulle göra 450 och det var DD men då borde dom lura dig för 450 är ju F typ då 😉 men vi får se det kanske blir super bra 😉 men ska du göra bakom muskeln eller bakom 😉 gör du bakom är dom fasta hela tiden 🙂 gör du framför blir dom hängiga sen efter några månader när dom blivit mjuka 😉

 • Julia

  Åh detta ska jag göra i höst.
  Hoppas du kommer bäretta en op bärettelse elr liknande! Lycka till med allt!

 • Emma

  Hej lycka till hoppas du slipper ha ont själv hade jag ont 3-4 dagar jag la själv in 450cc i ena den andra 400cc och fick D men lär göra om vill ha E/F

 • Julia

  Gör inte det
  Du är bara intresserad pågrund av dina bröst
  Du får fruktansvärt smärta i nacken och ryggen
  Som du brutit nacken och ryggen

 • Wilma

  Lycka till med operationen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *