Paradise hotel dröm.

Shit.. Jag drömde att jag skulle vara med i Paradise hotel igen. Mötte upp fyra tjejer på flygplatsen och så sa den ena att vi inte alls skulle till mexico, utan till frankrike och vara instängda i en källare. Fast det var samma upplägg som paradise hotel.. Men när vi kommer fram så är det mer som farmen. Det luktar illa och killarna hade redan kommit dit och slaktat en gris. Det här är reslutatet av för mycket tittande på farmen senaste dagarna haha..

Jag börjar få panik över att jag inte hade pratat med killarna på flera veckor och var arg för att pdouktionen lurat mig att det var ett paradise när det i själva värket var en svinstia. Sen så dyker min killkompis Niklas Vigren upp i en vinjett där han står och dushar naken med sin mormor? Alltså… drömmar är bara så knäppa ibland.

Att förvänta sig det här..

paradisehotel-1

Och få det här:

img0-1.tv4cdn.se

(Visited 595 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anna mars 18, 2014 at 7:33 e m

  Även om du och jag är väldigt olika varandra är det så skönt att komma in på din blogg. Få läsa om en tjej som inte följer samhällets normer. Det är ett väldigt stöd ska du veta! När jag kommer in och läser din blogg släpper lite av dagens bekymmer för man blir bara ”Nej Fuck haters” haha.. Missförstå mig rätt!
  Du har girlpower! Det är väldigt skönt, friska fläktar behövs!

  Kram

  Reply
 2. Julia mars 18, 2014 at 11:36 e m

  Heeej! Kolla in min nystartade blogg som handlar om min flytt till Norge! Har precis (för 1 månad) sen flyttat hit till Norge så nu ska jag se hur jag lyckas här.
  Jag kommer berätta för er hur var och när jag lyckas 😉
  Den handlar också allt inom mode, inredning, mat, tips & skönhet och självklart mycket mycket mer 🙂

  Kika in och se hur de går 🙂

  XOXO
  http://www.lifeofjulia.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *