Sorry för damp.

Sorry för mitt osammanhängande damp inlägg. Och tack för alla icke utbildade psykologer som försöker trycka ner mig ännu mer. Men jag vet nog hur jag lever mitt liv. Och tänk på. Att hela mitt liv skriver jag faktiskt inte ut i bloggen. Men ja, så fort jag lägger ut lite festbilder så festar jag tydligen VARJE dag, och knullar nya killar varje gång jag är ute för att jag älskar att ha sex. Inte med olika killar varje dag. Fast det är tydligen rätt lätt att ta miste på när alla hjärnforskare här inne vet allt om mitt liv. Shit är fortfarande bitter märker jag. Men det får man vara ibland. Jag behöver SOL. Och även jobba lite mer på att få hudcancer. Eller menar sola.

P3380176-600x411

En Bild på en person som får mig glad.

(Visited 199 times, 1 visits today)

35 Comments

  1. Maria mars 18, 2014 at 9:41 f m

    Jag tycker det är konstigt att du skämtar om hudcancer. Är inte cancer någon stor grej för dig?

    Reply
  2. andreia mars 18, 2014 at 9:52 f m

    Du må ikke bry deg om hva folk sier om deg så lenge du vet det ikke stemmer. Jeg tror du har ett bedre hjerte enn anja. Som legger ut lettleste bilder av seg hele tide. Kan ikke forstå hva som er som fint ved å Være så tynn og ikke ha noe former som anja. Grusomt er det. Du er ekte paulina. Sier alt rett og dømmer ikke folk. De pengene du tjener er pga bloggen du driver. Og det er faktisk en jobb. Fuck the haters !!! Kan heler ikke fordra Paula Uribe.. Hun virker så forbanna drama Queen som ser ned på alle andre. Og tror hun er så jævlig fin og onkli. Hun lever av pengene til Hugo Rosas. Og driver med mobbing av malin. Ekle kjerringa. Paulina. Du er best:) ekte og ærligt:)

    Reply
  3. Nathalie mars 18, 2014 at 9:59 f m

    What? Jag läste igenom dina kommentarer på det inlägget och 98% var positiva. Det var en som skrev att du förtjänar det och en annan som sa att hon vill att du ska dö. Hemska kommentarer, men dom bra då?

    Vad är det med er bloggare och fokusera på de dåliga kommentarerna? Är det någon gemensam hobby ni har eller? För det är dom elaka kommentarerna som får svar. Men dom som lägger ner tid på att berätta hur mycket dom gillar dig, får dom något tillbaka? Nepp.

    Hur orkar NI? Elaka kommentarer suger och det är förjävligt, men istället för att ge dom uppmärksamhet så blocka dom eller anmäl dom. Gör inte inlägg om dom? Det är det DOM vill, och vi andra pallar fan inte läsa om dom nå mer.

    Skärp er allihopa. Lägg ner energin på dom som faktiskt bryr sig (vilket i de allra flesta bloggar är majoriteten) så blir det roligare för dig och för oss andra.

    Reply
  4. Carro mars 18, 2014 at 10:18 f m

    you go girl! du är grym precis som du är. Det är inte många som vågar gå sin egna väg och stå för det. Tror det handlar om avundsjuka från dessa små människor som mår bättre av att trycka ner andra.

    Reply
  5. Ebba mars 18, 2014 at 10:32 f m

    Man behöver inte vara psykolog eller läkare för att förstå att du är förvirrad i dig själv.
    I alla fall så förstår jag inte varför du håller på med mobbning när du själv vet hur mycket det svider. ”Ja men folk ska få smaka på sin egna medicin”. Ja, men tänk då på alla oskyldiga som du samtidigt trycker ner? Du bidrar endast till att nätmobbning fortsätter.
    Sen om du faktiskt behöver skriva av dig, jag förstår det., kan inte vara lätt med alla påhopp från idioter. Skaffa en privat blogg, en dagbok, vad som helst, läs igenom dina inlägg innan du publicerar dem och tänk till en extra gång. Har du råd att gå till psykolog? Unna dig själv det! För en gångs skull ska du unna dig någonting BRA för dig själv.

    Reply
  6. R mars 18, 2014 at 10:32 f m

    Försök att stå emot Paow! Det är märkligt att människor ska vara så jävla taskiga nuförtiden. Det verkar som att alla är så jävla ouppfostrade och inkompetenta rent socialt att jag är rädd för att hela det svenska folket kommer läggas in på psyk snart (tror att det är flest 90-talister som har det här sociala problemet). Nej nu alla kidz där ute (kan skriva så då jag är 30 år) skulle det inte kännas bättre att lägga tid på att bete er mot andra som ni själva vill bli behandlade? Sprid kärlek och förståelse och bete er som normala människor? Ni har verkligen problem…en hel generation som antagligen kommer vilja lägga sig under en sten och gömma sig när ni tillslut förstår vad ni håller på med. Tragiskt

    Reply
  7. Sandra :) mars 18, 2014 at 10:34 f m

    Du är verkligen skitfin paulina, vet att det finns as många som skriver massa skit men det beror på avundsjuka alltihop. Du är skitfin och en skitbra tjej så försök att skita i dom! Det finnt 1000 andra som älskar dig! Kramiss

    Reply
  8. Eleonora mars 18, 2014 at 10:59 f m

    Hey paow! Jag har sett vad som har hänt och tycker det är framför allt jävligt onödiga kommentarer . Celine tamimi var tjejen som kommenterade dina ”fläckar” och jag förstår verkligen att du tar åt dig . Vi har samma sjukdom , jag har psoriasis också men jag har det i hårbotten. Jag förstår varför du tog åt dig när hon kommenterade dina fläckar , hon själv är en jävligt dålig tjej. Hon själv lägger ut bilder där man ser hela hennes bröst , jo jag undrar varför ? Det är ett tydligt täcken på att hon söker efter något . Hon är jävligt patetisk tjej , och hon har en jävligt dålig rykte. Det är många saker jag har hört om henne , både från vänner och personer jag knappast känner , Celine är känd som orre här i Sverige . Jag tycker att hon inte ska kommentera saker om dig när hon själv har bilder där man ser hennes silikon pattar och framför allt hennes botox läppar. Ja paow och jag vill bara säga till dagens folk , hora är när man säljer sig inte när man har sex i tv framför hela Sverige . Jappe & paow var ändå ett ”par” dom hade ” känslor ” och det är något normalt , sen var det inte bara paow som hade sex utan flera andra hade det också . Niklas och Mia tillexemoel ska ni börja kalla Mia för hora också nu eller ? Jag tycker det är jävligt respektlöst för paow är en härlig brud , hon har också varit med om jävligt massa saker i sitt liv som varenda person har varit med om. Att sitta och kommentera äckliga ord får inte er att se bättre ut . Paow du är jävligt strong girl , jävligt underbar brud och skit i vad alla säger om dig !❤️ Det viktiga är att du bryr dig om dina vänner , närmaste och familjen<3

    Reply
  9. Elenor mars 18, 2014 at 11:15 f m

    Du är bäst Paulina!! ❤️

    Reply
  10. synni mars 18, 2014 at 11:59 f m

    ”Och tack för alla icke utbildade psykologer som försöker trycka ner mig ännu mer”

    Altså.. Lungn nu. Du fick typ ÈN hatkommentar och 30 fina kommentarer..

    Reply
  11. Kim mars 18, 2014 at 12:00 e m

    Var försikig med hudcancern. Jag fick malignt melanom som 26-åring och det var väldigt onödigt och jobbigt. Ta hand om dig och akta känslig hud.

    Reply
  12. Jennifer mars 18, 2014 at 12:20 e m

    Hej Paulina, jag är ett stort fan av dig och har följt dig en längre period, och så tänkte jag om du inte ska till Karlskrona någon gång i ditt liv, inte för att det är så mycket att se här nere men för att jag gärna vill träffa dig, men jag är bara en i mängden. Kram jennifer

    Reply
  13. Mags mars 18, 2014 at 12:25 e m

    Brukar inte kommentera och är 100 år för gammal för att läsa din blogg men för mig är orskaken till folks beteende enkel! Avundsjuka… Tyvärr gör det inte det hela lättare att skaka av sig men försök!!! Håll huvudet högt och fortsätt vara den du är,du är amazing!!! 🙂

    Reply
  14. Mags mars 18, 2014 at 12:27 e m

    Stavar som ett retard såg jag… 😉

    Reply
  15. Jasmine mars 18, 2014 at 12:37 e m

    Tänk om alla hade vaknat upp varje morgon av att hundratals spyr galla över än, inte fräscht alls. Tänk då att det är de paow vaknar upp till varje dag, tror att folk glömmer bort att hon är en ung brud med samma kött och blod som oss andra.
    Vi borde hylla varann istället för att spy på varann.

    Jag tycker du rockar med dina ärliga texter, inget krims krams utan bara en ren och skär bild av vad som händer i paows värld.
    Du är en förebild – keep it up paow!

    Reply
  16. Sofie mars 18, 2014 at 12:38 e m

    Synd att du får så mycket negativa kommentarer ,för mig e du en stor förebild du e grym!!!!

    Reply
  17. Frida mars 18, 2014 at 1:59 e m

    Jag tycker i alla fall du verkar grym, Go shitless osv. Och tänk vad trevligt hur många psykologer som läser din blogg! Flera tusen lixom! GRYMT 😉

    Reply
  18. Ella mars 18, 2014 at 2:36 e m

    Hej Paow!

    Jag vill bara säga att du är en otroligt stark människa som orkar med all skit som vissa väldigt fega människor skriver till dig. Jag förstår inte hur du orkar med all skit som skrivs och sägs om dig. Jag tycker du är en tuff tjej och du borde vara en förebild till andra tjejer.

    Har läst att du får många kommentarer angående din operation och läppförstorning etc. Och jag förstår inte varför varje person har med det och göra, det är liksom din kropp och dina val. Jag säger bara you go girl! Skit i vad alla medelmåttiga wannabe coola skriver om dig, det är bara patetiskt. Jag har läst din blogg väldigt länge och tycker att du har mognat och mognat med åren. Visst, fine du hade sex i TV. Men vem i Paradise Hotel eller Big Brother har inte? Det är väl en del av programmet, så istället för att attackera dig borde de personerna attackera TV-bolaget.

    Ville bara skriva att jag beundrar ditt mod, din styrka och dig som person.
    Hoppas du alltid är den här starka tjejen, för det är den vi tycker om.
    XO

    /Ella

    Reply
  19. Emelie mars 18, 2014 at 3:18 e m

    Hahah, du är klockren Paulina! Har alltid hejat på dig. Tycker du är vettigaste bloggaren och håller med dig i 99% vad du skriver här på bloggen. Förstår inte hur folk kan vara så hjärndöda och skriva så sjuka saker.. Hur kan man önska att någon dör liksom? Tror inte folk förstår vad dom säger egentligen.

    Oj, visste inte att du tjänade så bra som du gör! Hur började du när du ville starta ditt företag? 🙂 Är jättenyfiken. Jag har själv funderat på att starta eget.

    Reply
  20. Yellow mars 18, 2014 at 3:50 e m

    Nätmobbning är sorgligt… och jag tycker inte det är något man ”måste” stå ut med bara för man är kändis. Vadå, ska man stå ut med mobbning i skolan då också? På sin arbetsplats? Vad är skillnaden? Är man en stark personlighet får man utstå mobbing vart man än går känns det som. Och tyvärr är du en stark personlighet med starka åsikter. Jag håller inte med om ens hälften av vad du säger men jag tycker det är hemskt att folk sitter bakom sina datorer och bara trycker ner en bloggerska för att hon uttalar sig på ett visst sätt. Vart får folk energin från? Har folk så mycket tid att de sitter och skriver kränkande kommentarer? Jag fattar inte? Jag tycker att du ska skita i vad folk säger och inte ta åt dig. För det spelar ingen roll hur du är eller vad du gör – man kan leva ett snällt och perfekt liv som Blondinbella och ändå få tonvis med skit. Men man lär nog behöva gå i terapi som bloggerska för att orka med allt asså… Stå på dig!

    Reply
  21. Tessan mars 18, 2014 at 4:12 e m

    Hej. Försök ha i bakhuvudet att dessa negativa kommentarer skrivs av små barn. Skitungar med föräldrar utan minsta koll vad uppfostran är.

    Jag är 30 år, gillar din blogg och den jag ser du är (utifrån din blogg, sen vet jag ju inte om jag hade gillat dig irl eftersom vi inte känner varandra :P)

    Jag känner så igen mig i dig och din frustration. Jag lever dock som medelsvensson. Skild småbarnsmorsa.

    Försök att ignorera idioterna som gömmer sig bakom skärmarna.

    Kram / Therese

    Reply
  22. Olivia mars 18, 2014 at 6:34 e m

    Blogg pausa för en stund och tänk bara på dig själv och gör saker som får Dig att må bra. Alla som skriver negativa saker till dig har förmodligen ett sugit liv som behöver trycka ner andra för att må bättre själv. Jag lackar galet mkt när jag ser alla negativa kommentarer jag menar hallå vad fan vet dom om dig egentligen? Nä nada vet dom. Ta hand om dig själv Paulina låt dom inte komma innan för skinnet på dig!! Kram

    Reply
  23. Iz mars 18, 2014 at 6:54 e m

    Fruktansvärt hur hemska människor kan vara. Hoppas att du har riktigt bra vänner som ställer upp för dig!

    Reply
  24. Emelie mars 18, 2014 at 7:03 e m

    Ta ingen skit, du är vacker som du är och du verkar vara en härlig tjej. Jag vet att det är svårt att inte bry sig när någon säger/skriver något elakt, jag vet hur det känns men försök, du ska också må bra.

    Stora kramar vackra du.

    Reply
  25. Sandra mars 18, 2014 at 9:15 e m

    Du, det du skrev igår är bara mänskligt! Förstår absolut att man måste ventilera ibland. Och förresten, dom som skriver en massa jävla skit, det bevisar bara att dom saknar ett eget liv/sexliv, annars förstår jag inte varför man ska sitta och kommentera eller ens läsa din blogg, haha så sjukt töntigt!! Dom är avundsjuka på dig Paulina, alltså: dom vet att du är tusen gånger bättre än vad dom själva är 😉 tänk på alla dom som gillar dig för den du är, skit fullständigt i dom som inte gör det!

    Reply
  26. Emma mars 18, 2014 at 9:38 e m

    Haha så jävla skön är du!

    Reply
  27. Linda mars 18, 2014 at 9:43 e m

    Förstår att du blir ledsen och arg av alla dumma kommentarer, du är inte mer än människa. Men istället för att ta åt dig Paulina bör du fråga dig varför du är ”hatad”. Jag kan ge dig en lista:

    -Du är 93:a och tjänar mer än vad de flesta av dina läsares föräldrar tjänar tillsammans.
    -Du har råd att leva det livet som alla andra drömmer om.
    -Du är snygg, snygga människor får uppmärksamhet av människor (mogna människor ger komplimanger, medan omogna försöker sänka ens självförtroende).

    Hoppas du tänker om varje gång du får en elak kommentar av en avundsjuk och omogen jävel och ser fördelen i det 🙂

    Reply
  28. Kath mars 18, 2014 at 10:03 e m

    Hej Paulina.
    Va bara dig själv jag gillar dig och tycker att du är en sjukt cool brud.
    Rasist är du inte, ( är mörkhyad och jag vet vad som är rasistiskt och vad som inte är).
    Att du har en hud sjukdom som fler har gör inget du utmärker dig mer faktiskt och jag tycket att det passat dig du är sjukt cool rolig och vacker. Kämpa på och var dig själv du vinner i slutet.
    // Kram Kath

    Reply
  29. Viccy mars 18, 2014 at 10:24 e m

    Vill bara skriva och säga att du är en grymt stark tjej som ens orkar driva en blogg när du ständigt blir
    påhoppad med alla möjliga fula ord och elaka kommentarer!
    Folk är uppenbart avundsjuka på dig, men förstår inte vitsen med att vara elak pga det?! Då är det bättre att sluta följa dig i din vardag liksom..

    Försök att vända på de ist, all negativ energi dem sprider, vänd de till något bra, boosta ditt egna självförtroende! för dom som ständigt håller på och trycker ner dig, dem är så jäkla osäkra i sig själva och du är en så jävla grym tjej, du är så mkt bättre en dessa idioter, du har kommit så långt för att vara så ung som du är!.
    Ta vara på dig själv, du är stark och en otroligt grym tjej med attityd:)
    Du kommer komma långt i livet!! Jag har följt dig i flera år och ja inspireras utav dig!
    Keep on! Rock the world girl!
    Kramar viccy 🙂

    Reply
  30. F mars 18, 2014 at 10:29 e m

    Jag tycker du är stark som dealar med hat från människor du aldrig träffat, VARJE dag. Hade antagligen gjort samma sak som dig, tryckt ner personer som försökt trycka ner mig. Typ det sämsta och mest klyschiga man kan säga men, skit i dom.

    Reply
  31. Sarah mars 18, 2014 at 10:56 e m

    Hej Paulina Jag måste helt ärligt säga att jag att du är för det mesta en skön tjej! Bra åsikter ”för det mesta” Och så i bland brister mitt förtroende till dig när du angriper typ Anja. Då upplever jag som tittare, läsare att du verkar avundsjuk på henne! Varför? Samir som är din vän har ju haft en relation till henne ändå trycket du ner henne! Då blir det motsatt effekt !!!! / då vinner Anja i längden. Jag gillar dig när du inte trycker ner andra var genuin

    Reply
  32. Sofia mars 19, 2014 at 7:05 f m

    Paulina!
    Du klagar utan anledning, du ingår inte bland ”flickor som mobbas på näten”
    Du är inte en flicka länge, du är en kvinna. En kvinna över 20 års ålder
    I din ålder ska man stå för sina handlingar.
    Du berättar själv hur du lever och man har rätt till att tycka.

    Reply
  33. Ika mars 19, 2014 at 8:57 f m

    Jag fattar INTE hur människor kan ha ett så stort krav på en person att de tror att man ska leva upp till alla deras krav. Läser man en blogg får man vara beredd på att vissa saker som sägs inte passar en till 100% men so what?
    Jag tycker du är GRYM och tänk bara att de tråkiga jävlarna som ens orkar slösa sin energi på att skriva negativa och kränkande kommentarer är bajs och hur roliga är dem att umgås med själva då? Det är ju dem som är har en taskig attityd de borde arbeta på istället för att läxa upp andra.
    Det är bara tomma ord, försökt att bara se det som det och ta istället till dig alla fina kommentarer du får!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *