Så jävla trött på all jävla nätmobbning.

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag synd om mig själv. Enda sen jag var 14 år så har jag hört allt, hur ful äcklig och hur mycket mindre värd jag är. Jag har hatat mig själv ibland, och det är tack vare alla jävla idioter. Har haft några riktigt dåliga dagar så jag har inte orkat bry mig.

Jag har kommit till en gräns där jag knappt tycker att det är kul att blogga längre eftersom jag får så mycket negativa kommentarer. Och ska jag vara helt ärlig så väger det upp en del av dom bra. Att det lätt blir så att man fokuserar på det dåliga. Det är ALLT. Hur ful jag är. Att jag är en hora. Efter att jag hade sex i TV med en kille som jag var kär i så har folk fått för sig att det är okej att säga hora? Så ska jag vara helt ärlig så har jag inte haft sex med någon efter Jeppe. Och om jag skulle känna för att knulla någon gång så skulle jag nog inte ens kunna njuta utav det för att jag är rädd vad den personen skulle säga till sina kompisar. Dock är sexet ingenting jag bryr mig om då jag vet att jag är en JÄVLIGT bra tjej. Och ja till och med bättre än helylle bruden Anja. Jag gör ALLT för personen jag tycker om även om jag blir behandlad som skit tillbaka. Och kom inte och säg att jag var otrogen när jag var 15 år i ett förhållande som var baserat på PR. Jag har lärt mig skillnaden.

Jag är ledsen för alla jävla kommentarer. Vad hände med Sverige? Alla säger ”jag är ingen” mellanmjölks svenne. Jo men det är exat vad dom flesta är(läs till haters).. Speciellt så är jag trött på alla jävla småkillar som skriver ”hora” ”äckel” ”slampa”… Då undrar jag vad dom lär sig hemma? Att det är okej att kalla en tjej i bikini slampa? Nu så bryr jag mig egentligen inte för att jag vet vilken jävla snygg kropp jag har och då tycker jag ibland att det är lite roligt att låta alla tjockisar kommentera elaka saker.

Så nu känns det bättre igen. Jag vet att det mesta handlar om avundsjuka. Jagmed folk i svängarna, blir bjudna på alla event och mitt företag drar in 100 tusen i månaden. Haha så larvigt. Men jag kände för att skriva det. MOHAHAHA.

Jag blir ju elak själv när jag får så mycket elaka kommentarer. Så om någon brukar skriva något dumt till mig, så kommenterar jag ALLT som jag tycker är fel på den personenen. Som att det var en brud som skrev ”haha du är helt fläckig” då skrev jag ” haha jag har en kronisk hudsjukdom som hela 15% av sveriges befolkning har, hoppas du dör”.. Och det är exat så jag tycker 🙂 Efter det så var jag en ”svennehora” då skrev jag ”babbehora”.. Ja men då var man ju en rasist. Ibland så tänker jag inte hålla tillbaka. Jag ger tillbaka med samma mynt ibland. Jag har ju trots allt inte lärt mig bättre

sug min röv skitblogg

1962647_10151943076660025_293714883_n

Ja nu kan alla med mindre tuttar som hatar mig skriva till och önska att jag dör i hudcancer.

/ en arg paulina

(Visited 681 times, 1 visits today)

298 Comments

  1. Malin mars 17, 2014 at 9:59 e m

    You go girl!! 🙂

    Reply
  2. Ida mars 17, 2014 at 10:03 e m

    Man är ju bara människa.. Skönt att få det ur dig förstår ja! U made a point! Bra skrivet!:)

    Reply
  3. Anonym mars 17, 2014 at 10:05 e m

    Har du förstorat dina bröst?

    Reply
  4. linnea mars 17, 2014 at 10:06 e m

    Jag tycker att du är störtskön! Inte okey att folk skriver som dom gör till dej, allt handlar om avundsjuka, du är känd, du har råd att göra sillisar, åka utomlands och en jävla massa snygga tatueringar! Då tycker de att de kan spotta på dej bara för att du har lyckats! Och folk tror att om man är känd så kan man skriva precis hur man vill till dom. Men även om man är känd så är man bara människa och mår minst lika dåligt som vilken som helst, bara att man antagligen inte visar det.. stå på dej! Du är en förebild ♡ du är ärlig! Kram på dej

    Reply
  5. Hanna mars 17, 2014 at 10:07 e m

    Bry dig inte om dom! Du har fucking världens finaste kropp. 😉

    Reply
  6. Lina mars 17, 2014 at 10:08 e m

    Tycker du är asgrym! 🙂

    Reply
  7. venne mars 17, 2014 at 10:08 e m

    hahah asså, bästa jag läst! Tror ingen kan förstå din frustration du har inom dig mot allt och alla som tror dem vet något om dig för dem läst din blogg eller andras bloggar eller sett dig i tv. Om sånna människor brukar jag tänka ”ni är bajs under min sko” …

    puss och kram till dig tjejen hoppas du får en fortsatt trevlig kväll!

    Reply
  8. Ace mars 17, 2014 at 10:08 e m

    Vet precis hur det känns. Det är så svårt att inte ta åt sig, och tillslut blir man elak själv. Det är då man får komma ihåg att försöka stå på sig, komma ihåg vem man är och vad man åstadkommit här i livet! Du har ju hunnit med väldigt mycket trots att du är så ung!
    Jag tycker du är över häftig i alla fall, du vågar vara dig själv till 100 %, och göra precis det du känner för utan att fjäska runt för andra! Stå på dig och fortsätt lev ditt liv som DU vill att det ska vara! 🙂

    Reply
  9. Maria mars 17, 2014 at 10:09 e m

    you go girl!! Älskar verkligen hur du ger tillbaka till alla idioter!
    bästa bloggen och bästa tjejen är du, keep it up!

    Reply
  10. Amanddda mars 17, 2014 at 10:09 e m

    Älskar dig så otroligt mycket poaw! Och du skriver så rätt grejer! Och du står för att du är dig själv! Blir så glad att du står för allt du säger och bara är så jävla bra!

    Reply
  11. Celine Tamimi mars 17, 2014 at 10:10 e m

    Jag tycker att du förtjänar det 🙂

    Reply
    1. Lotta mars 18, 2014 at 10:46 f m

      Ingen förtjänar kränkande kommentarer, inte ens du. Men man blir bra sugen på att ge dig allt Paulina får höra, så får du känna på hur det känns.
      Sluta va så jäkla bitter!

      Reply
    2. jessica asplund mars 18, 2014 at 11:06 f m

      Alla som är idioter och skriver elaka saker. Knip era pinsamma käftar och dra långt åt satan era satans pussy`s

      paow du är så skön, u go girl!

      Reply
  12. Magdalena mars 17, 2014 at 10:11 e m

    Jag vet precis hur det e att få elaka kommentarer och det e som mina såkallade vänner säger. De e avis på dig eller så mår de skit dåligt det e därför de vill trycka ner en. Jag blev mobbad i 9 år och det var inte lätt. En dag blev jag arg på min mobbare och ville ta livet av honom så när han mobbade mig flög jag på honom och la händerna runt hans hals hade han inte sparkat mig i magen vet jag inte vad som hade hänt. Vill bara säga skiti dom var dig själv. Stå på dig och var stark.

    Reply
  13. Sophia mars 17, 2014 at 10:16 e m

    You go girl! Du vet ju själv hur jävla snygg och stark du är! Synd att hatkommentarerna har tagit över, ska försöka bli bättre på att ge peppkommentarer för jag älskar din blogg och tycker du är GRYM! Stå upp för dig själv och var precis den du är, låt inte människor som inte ens känner dig döma dig?! Troligtvis är det småskitar eller osäkra och bittra jävlar som ger elaka kommentarer, och dom är inte värd varken din ilska eller sorg!!

    Reply
  14. Fröken Grön mars 17, 2014 at 10:17 e m

    Så tragiskt med nätmobbning! *arg Ha det fint du vackra kvinna! 😀

    Reply
  15. julia mars 17, 2014 at 10:17 e m

    Jag älskar dig. ♡

    Reply
  16. Angela mars 17, 2014 at 10:18 e m

    Vet du en sak Paow, Jag tror det handlar om ren avundsjuka dom som håller på att skriva elaka,omogna saker till dig och alla andra kändis bloggare. Skulle jag nån gång här i livet stötta på dig så skulle du få en stor bamse kram av mig. Du är lika mycket värd som alla andra här på jorden. Kram från en Norrlands tjej 😉

    Reply
  17. Klara mars 17, 2014 at 10:19 e m

    Och jag hoppas att DU dör 🙂 puss o kram din babian, ps jag e helsvensk 100 %, och jag anser också att du är en rasist och en hora, alltså inte bara ”blatte killar” som tycker så 🙂

    Reply
    1. felicia mars 17, 2014 at 10:49 e m

      hur kan du ens sitta där bakom din skärm och skriva en sån sak, helt sjukt.
      man kallar inte någon för hora bara för att man har sex med någon man tycker om/ älskar, annars hade fan hela jävla världen varit horor.
      tragiskt att det fins sånna människor som du där ute som sitter och skriver till paulina att hon är en hora bara för att du själv aldrig får till de..

      Reply
    2. hanna mars 17, 2014 at 10:54 e m

      Du är fucking dum i huvet!

      Paow du ska veta att jag ser upp till dig sjukt mycket. För att du är dig själv och är som du är. Ascool och skitsnygg:)

      Reply
    3. carro mars 17, 2014 at 11:08 e m

      hur kan man ANSE att någon är en hora? antingen är man det eller inte. du ”anser” det med det betyder inte att det är fakta. fakta är fakta och kan inte ändras för att någon anser nått annat.

      Reply
    4. Sofia mars 17, 2014 at 11:26 e m

      Celine och Klara ni kan ju bara gå å suga ner er själva i ett hål eller nåt för världen behöver inte folk som er tack på förhand!

      Reply
      1. Celine Tamimi januari 30, 2015 at 1:58 f m

        Kan redan notera att det inte kommer att ske!
        Varsågod på efterhand 😉

        Reply
    5. Linnea mars 17, 2014 at 11:41 e m

      är du en kille klara? hon relaterade till det manliga könet

      Reply
    6. katta mars 17, 2014 at 11:52 e m

      Hur vet du att du är 100% svensk.. du kanske har släktingar sen flera 100 år sen som inte kommer från sverige.. sen kanske du borde forska om vad rasist är för något.. du verkar ju tycka det är ok att en svensk blir kallad för svenne.. är inte dom rasister då. Vet du föresten vad hora betyder ?

      Reply
    7. Linnéa mars 18, 2014 at 12:09 f m

      Men vad är du då, klara? En mobbare? Mår du bättre nu efter att du varit elak?

      Reply
    8. Hannah mars 18, 2014 at 12:20 f m

      Mogen du är 🙂

      DU ÄR GRYM PAOW OCH LÅT FAN INGEN TA DET IFRÅN DIG! <3

      Reply
    9. Sabina mars 18, 2014 at 1:55 f m

      Sån jäkla onödig kommentar Klara! Tycker synd om dig som besitter så mycket aggressioner att du måste spy ut dem på offentliga personer bara för att du själv är anonym!
      Alla har rätt att tycka som dem vill och ha en egen åsikt. Men man kan ha en egen åsikt utan att göra personangrepp på folk. Det är bara fel, fegt, elakt och det bevisar att du själv inte är en sån stor person.
      Tänk dig för nästa gång du kommenterar nåt taskigt till någon eller säger någonting taskigt . För det kommer slå tillbaka till dig själv i slut ändan. Karma is a bitch säger dem, och ja, jag tror dem har rätt.
      Var snäll mot din medmänniska för då kommer din medmänniska vara snäll emot dig.
      Ha en bra dag! Kram.

      Reply
    10. Carro mars 18, 2014 at 6:54 f m

      Åh klara ät skit!!!! Sån onödig kommentar!

      Reply
    11. Kimberly mars 18, 2014 at 8:03 f m

      Känner du dig grym nu? Idiot.

      Reply
    12. Wilma mars 18, 2014 at 9:04 f m

      Även störd 100 %. Är du stolt för att skriva det där också eller? Haha alltså gumman:(

      Reply
    13. Linda mars 18, 2014 at 9:50 f m

      Men ge dig din skit. Tycker du verkligen att det är ok att hoppas att en person dör? Att kalla henne för hora? Förstår inte på vilket sätt Paow är en hora, är hon en hora pågrund utav sina val? Eller för att hon helt enkelt gillar sex och är öppen med det?
      Lev du i din bubbla där kvinnor bara ska stå i köket och laga mat och tro att sex enbart är en siffra.

      Reply
    14. Emma mars 18, 2014 at 9:51 f m

      Tycker så synd om dig, va fan är ditt problem. Hur kan du kalla henne hora? Har hon fått pengar för att ha sex? Skulle inte tro det. Rasist? Att kalla någon svenne är lika mycke ”rasism” som att kalla någon för blatte. SKÄRP DIG SJÄLV & STYR UPP DIG!

      Reply
    15. emelie mars 18, 2014 at 10:40 f m

      fan va pinsam du är, skärp dig förfan din lilla fitta. skulle vilja se dig skriva det där när dina föräldrar ser på! fast det är ju deras fel att du har blivit så misslyckad, synd.. haha du kommer också dö, så sluta tro att det är något hemsk. i ditt fall vore det en förbättring

      Reply
    16. Emma mars 18, 2014 at 12:23 e m

      Mogen kommentar, skaffa dig ett liv!

      Reply
    17. Kalle mars 18, 2014 at 12:48 e m

      Du är en hora äckliga klara vad fan gör du här?? Skulle slå pannbenet av dig om jag såg dig din äckliga blattesvenne Gå och knulla din pappa fast han vill inte ha dig din äckel …

      Reply
      1. Till kalle mars 18, 2014 at 11:34 e m

        Din kommentar var ju hundra gånger värre än klaras, så förstår inte varför du blir sur när du själv beter dig sådär.

        Reply
      2. Anonym mars 19, 2014 at 12:04 f m

        haha kalle som slänger ur sig hora där också och ”din äckel”
        du verkar inte speciellt svensk heller lilla blattekillen 😉

        Reply
    18. Jess mars 18, 2014 at 1:35 e m

      Hur kan du önska någon döden som du inte ens känner?? DU är en elak människa och det är såna som du som gör att folk tar livet av sig pga nätmobbing. Vidrigt.

      Reply
    19. Nathalie mars 18, 2014 at 2:12 e m

      Du menar alltså att hon tar betalt för sex?
      Och du menar också att det kändes bra att skriva den kommentaren till en annan människa?
      Du har problem.

      Kram!

      Reply
    20. Linnea mars 18, 2014 at 3:00 e m

      En vacker dag kommer du ångra och inse hur pinsam du var som kommenterade en sådan sak, även om du vill eller ej.

      Reply
    21. Lina mars 18, 2014 at 3:31 e m

      Vilken hemsk människa du är. Önska livet ur någon. Fega jävla människa, det skulle du aldrig våga säga i det verkliga livet. Du är säkert 12 år men det gör det inte okej att skriva som du gör. Paow är rasist och umgås med invandrare? Och yttra dig inte om ordet hora förrän du slagit upp ordet i en ordbok. Dumma snorunge!

      Reply
    22. Alva mars 18, 2014 at 6:21 e m

      Herregud människa, skaffa dig ett liv istället för o försöka trycka ner någon som uppenbarligen inte tar åt sig.
      Väx upp !

      Reply
    23. Carol mars 18, 2014 at 6:38 e m

      Väx upp!!! Lägg din energi på ditt självförtroende istället!

      Reply
    24. Milla mars 18, 2014 at 7:19 e m

      Och vad ger dig rätt att säga sådana saker om en annan individ? Vad gör dig så speciell? Det är skillnad på att uttrycka sina meningar och att vara en mobbare. Och du framstår som en mobbare! En elak individ med lite självrespekt och respekt för andra människor.

      Reply
    25. Jonna mars 18, 2014 at 7:39 e m

      Och du lär ju inte ha några hjärnceller kvar.
      Tänk på dom som mår psykiskt dåligt och du säger till någon att dom ska DÖ.

      Då är det ju du som är dum i hela jävla huvudet.

      Reply
    26. L mars 18, 2014 at 8:08 e m

      Och iq-befriad är du med. -.-

      Reply
    27. Matilda mars 18, 2014 at 8:54 e m

      Haha vilken jävla idiot du är.

      Reply
    28. - J mars 19, 2014 at 10:33 f m

      Jag tror dock inte hon säljer sex för pengar, Klara. Då är man hora, eller prostituerad. Fy skäms på dig. Alla är vi olika och det är inte ok att häva ur sig sådana saker, det borde du nog ha lärt dig.

      Reply
  18. Hanna mars 17, 2014 at 10:19 e m

    Alltså paow, har följt din blogg sen du startade den, har nog aldrig kommenterat förut men vill bara säga hur förjävla cool du verkar vara. Tycker du är en av de bästa bloggerskorna, alltid ärlig oavsett vilka snedsteg du tar. Du är ung (precis som jag haha vi är lika gamla) och det är helt okej att ta snedsteg då och jag vet att jag inte kan säga att du ska strunta i näthatet för jag kommer aldrig förstå hur det är men jag vill att du ska veta att det finns vi som hejar på dig här bakom skärmen. Kram på dig <3

    Reply
  19. E mars 17, 2014 at 10:21 e m

    Jag vet att du fått mycket skit nu för tiden, men jag måste bara säga hur fruktansvärt bra du är. Du verkar så brutalt jävla skön, snäll, gullig – sen att du är så jävla snygg är ju en annan femma. Dvs är du en tjej helt i min smak.
    Tycker det är jävligt synd att se hur mycket haters du fått, men jag hoppas att du någonstans hör vad jag (och alla andra lovers) säger, jag kan inte säga att jag skulle göra någonting annorlunda än som du gjort. Sjukt bra är vad du är! Galen!
    Tusen kramar från en annan likasinnad brud!

    Reply
  20. camilla mars 17, 2014 at 10:22 e m

    Du är grym, ser extremt bra ut! Älskar dina gadds och hela dig. Fortsätt att vara dig själv. Folk är haters…

    Reply
  21. Frida mars 17, 2014 at 10:26 e m

    Hej!

    Vi håller på att slutföra vår kandidatuppsats på Handelshögskolan och skulle behöva din hjälp! Följ länken nedan och fyll i enkäten som handlar om bloggar. Den tar max 3 min. Stort tack!

    http://hhs.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3VnQx6mdKDCIxeJ

    /Frida och Charlotte

    Reply
  22. Maria mars 17, 2014 at 10:26 e m

    Jag har aldrig skrivit en kommentar i en blogg men nu kände jag att jag måste!! Förstår din frustration och håller med dig till fullo. Man kommer till en gräns då det inte räcker med att intala sig med att det grundar sig i avundsjuka och människor som har det bättre än en själv ska man ju trycka ner?? Eller hur? För då ” får man bort” dom som syns och hörs ( oftast syns och hörs man för att man vågar och för att man själv mår bra av de) Men att andra då ska komma och säga åt en att man är dittan och dattan och få en till att må dåligt över val som man själv har gjort är så lååågt!! Att utlänningar ( oftast) kallar svenska tjejer för horor och div saker beror på att vi i Sverige oftast redan blivit av med vår oskuld och då anses vi redan ” förstörda” i deras ögon. Men det är väl så vart i världen man än är att gör man något man gillar, vill eller tycker om och står för det… Då jäklar då är man en hora!! Stå upp för dig och fortsätt att va den du är då vinner ingen annan över dig!! För så länge det talas illa om dig så gör du något som den som pratar illa om dig inte har! Kärlek och respekt till dig!! Puss och Kram

    Reply
    1. Sara mars 18, 2014 at 12:04 f m

      Jag håller med dig till viss del men varför ska allting komma tillbaka till utlänningar? Visst vi har andra principer och normer men vi är inga djur som går runt och kallar vartenda svensk tjej för hora. Sen får du hålla med om att svensk killar och tjejer även kallar andra för horor så varför tar man inte upp de också i diskussioner eller låter de bättre om man bara tar upp vad utlänningar gör? Blir trött på att allt skitsnack om utlänningar, vi är inte perfekt men är svenskar de? Vi kanske kallar er horor men läs tidningar Och se vad som skrivs om oss. Paow talar om orättvisa ändå pekar hon ut och kränker en hel folkgrupp, är de bättre? Ta ut er frustration men försök att gör de utan att förolämpa någon annan, var bättre än alla haters istället!

      Reply
  23. Lollo mars 17, 2014 at 10:27 e m

    Jag förstår dig paulina, men jag måste även få säga att det var lite fel av dig också att skriva sådana kommentarer på celine’s bilder! Nu kanske jag är helt ute och cyklar eftersom jag inte vet vem som BÖRJA

    Reply
    1. Tina mars 18, 2014 at 9:00 f m

      Tycker du kan hälsa Cecilia att är man med i leken får man leken tåla 🙂

      Reply
    2. synni mars 18, 2014 at 11:55 f m

      vem är Celine?? Vilka bilder?

      Reply
  24. Juljul mars 17, 2014 at 10:28 e m

    Hej Paow! Jag är kanske inte din bästa fan men det behöver man inte vara för att respektera en annan individ. Du står alltid för vad du gör/säger och alla de andra som bara kan säga något negativt på andra sidan av skärmen kan dra åt h…. De kommer aldrig våga säga det de tycker rakt in i ditt ansikte och bry dig inte på de äckliga människorna! Du har en snygg kropp och är ärlig! Fortsätt så !

    Reply
  25. L mars 17, 2014 at 10:28 e m

    Du är så jävla cool på alla sätt och vis Paow! Jag har följt dig i många år och tycker du är en så härlig brud, du står för vad du tycker, har attityd som få och ett så vacker utseende som väl matchas med en såå vacker kropp med nu ännu bättre tuttar ;). Fortsätt som du gör, jag kommer då vara en trolig följare på din blogg!

    Reply
  26. Lina mars 17, 2014 at 10:28 e m

    Tänkte bara säga att du är grym!
    En av de få bloggar jag läser och faktiskt tycker om, just för att du är just den du är.
    Lite annorlunda, lite uppkäftig och inte rädd att säga vad du tycker och tänker.
    Fortsätt bara vara den du är, du gör det bra!

    Reply
  27. Humlisss mars 17, 2014 at 10:29 e m

    You go girl 😉 skit i hatet, om dem hatade dig på riktigt skulle de hålla sig borta från din blogg

    Reply
  28. Therese mars 17, 2014 at 10:31 e m

    Hej Paow!

    Jag förstår dig fullständigt att du är trött på nätmobbingen, det har du all rätt att vara. Jag kan iaf säga att du verkar vara en bra tjej, men! du säger att du är så trött på alla negativa kommentarer så då undrar jag varför du själv lägger ner tid å energi på att nämna en person i din blogg? Negativt också. Går du inte emot dig själv lite nu?

    Tycker iaf du ska köra ditt egna race, å ha kul med pattarna så länge du själv är nöjd å mår bra. Knulla kan du också göra, för det är inget som angår nån annan än dig själv – ingen har rätt att döma.

    Reply
  29. Smilla Krafft mars 17, 2014 at 10:32 e m

    Du är grym!

    Reply
  30. Sara mars 17, 2014 at 10:32 e m

    Du är det du är. Ingen annan kan klanka ner på dig!
    I mina ögon är du en otroligt stark tjej, du beundrar mig. Älskar när folk är ärliga på detta sätt. Skit i alla andra små fjortisar som bara är osäkra på sig själva, du är bättre än så.
    Och nej du är ingen hora för att du låg i tv. Du var den enda av de där inne som verkade som en riktig människa. Du gjorde saker som vi alla gör. Du låg, du visa känslor, var arg, och bitchig. Medans de andra var som jävla robotar, rädda för att göra bort sig och verkligen visa sig själva.
    Paulina, du är otroligt mogen, stark och cool person. Just be you and never let IT change.
    YOUGOGIRL, let the other be normal u can be proud, because u are unique

    Reply
  31. Sonia mars 17, 2014 at 10:33 e m

    Jag har dyslexi som du kommer att se i texten
    Asså jag är blatte och jag har allitid fåt höra av min föräldrar att jag ska va snäll och inte prata dåligt om någon även om jag vill och jag tror att alla får höra sånt av sinna familjer jag tror att det är mest förhållandet dom lever i som skriver elaka kommentarer som hora osv jag bor på Lidingö och har gjort hela mitt liv mina föreldrar kom hitt innan jag föddes jag skulle aldrig tänka mig att skriva hora och orre och allt till någon meniska men dom flästa invandrare har det inte som jag dom flästa hamnar i en sunkig förort som Rinkeby och inte har några pengar och känner att dom kanske kan få någon annan att må dåligt kanske dom skälv mår bättre för att då kanske det är någon som mår sämre en än skälv

    Reply
  32. Teresia mars 17, 2014 at 10:33 e m

    Jag står på din sida. Det är aldrig okej att skriva elaka kommentarer till någon! Du är vacker, du gör vad du vill och är en person som uttrycker dina åsikter, det irriterar människor. Jag tycker det är kul iaf 🙂

    Reply
  33. h mars 17, 2014 at 10:34 e m

    Det spelar ingen roll hur många du ligger med, du kommer aldrig bli de vidriga saker folk kallar dig. Du bestämmer över dig och din kropp. Vill du ligga – ligg. INGEN ska döma dig. Du ska göra det du mår bra av och ingen annan än du kan säga vad du mår bra av eller hur du ska leva ditt liv för att bli en lycklig människa.
    Och var inte rädd för vad nån skulle säga om dig ifall du skulle legat med dem. Skulle de snacka efteråt är det synd om dem och de vill bara ha uppmärksamhet för att de överhuvudtaget fick komma innanför kändis-paows trosor – PAFUCKINGTETISKT. Så ignorera det!!
    Du är inte mer än människa, folk glömmer det bara för att du är känd. Och man får inte bete sig precis hur man vill mot människor för att de är kända. Man behöver inte alltid hålla med om beslut eller åsikter och det är okej att framföra åsikter men det ska man göra på ett respektfullt sätt, precis som man beter sig mot alla andra människor här i världen.
    Ingen äger dig, DU ÄGER DIG. Så länge du kan gå med ett rent samvete och kärlek till dig själv är allt bra och då kommer du kunna motbevisa varenda människa som tror sig veta något om dig!

    Reply
  34. Sanna mars 17, 2014 at 10:35 e m

    Ja fyfan för nätmobbning.
    Alla dessa avundsjuka anonyma jävlar. Sådana som sitter hemma och mår så dåligt själva att de har ett behov av att trycka ner andra. Jag blir så arg! Usch!
    Nej, stå på dig tjejen!
    Jag och många andra tycker att du är ascool och vi står på din sida!

    Reply
  35. Lilly mars 17, 2014 at 10:40 e m

    Du kommer säkert få massor med kommentarer om att du är omogen nu, MEN, det är inte det jag har tänkt skriva. Jag förstår att du inte klarar av att vara så jävla tapper hela tiden, och kontra allt hat med rättvisa och godhet tillbaka. Jag tror, nej, VET att du klarar så mycket mer än de flesta människor där ute när det gäller att få elaka och kränkande kommentarer och jag tycker att människor som klagar på att du inte kan hantera näthatet är helt befriade från sympati överhuvudtaget. Du är människa, och ärligt talat så tycker jag att det inte är mer än rätt att svara tillbaka spydigt på idiotkommentarer som du får. Som man bäddar får man ligga!
    Jag håller inte med dig om allting alltid, men det spelar ju för fan ingen roll. Du har lika mycket rätt till respekt som alla andra människor men folk bakom datorn beter sig ju som om du skulle ha mördat någon, ungefär. Tycker det är starkt av alla bloggare att klara av sån här skit!

    Reply
  36. Malin Wilensjö mars 17, 2014 at 10:41 e m

    Inte bra att sola så tidigt:) inte bra för silikonet efter som att det inte har mjuknat än 🙂 och absolut inte bra för såren eller tråden 🙂

    svar: Ja jag brukar sola med bh annars. -.- solar inte ens på ärre

    Reply
  37. Maria mars 17, 2014 at 10:43 e m

    Ni som hatar… VARFÖR läser ni bloggen då?? Stå för att Paow har något ni inte har och det resulterar i avundsjuka!!! Hon är snygg, fin kropp och huvudet på skaft!! Jobbigt att det stör er.. Säger mer om er än om henne!!

    Reply
  38. Jasmine mars 17, 2014 at 10:44 e m

    stor tumme upp till detta klockrena inlägg!

    Reply
  39. Sophie mars 17, 2014 at 10:44 e m

    Jag har följt din blogg nu sedan du va me i PH, du är absolut en favorit. Vill först tacka för en superskön blogg, du verkar vara en grym brud och för de andra så vill jag bara säga att jag tycler du är en sjukt vacker tjej. Kan inte säga att jag vet hur de är men kan förstå dig när folk håller på såhär, de är ju bara som sagt avundsjuka! Jag är dock också avundsjuk OCH har små bröst men tycker ändå att du är en GRYM brud, stå på dig !!!!!!

    Reply
  40. linnea mars 17, 2014 at 10:47 e m

    Du är stark som vågar stå upp för dig själv. Jag är också trött på alla (babbe)killar som sitter o kommenterar på alla ”kända” instagram, bög, hora, slampa, knulla? hit och dit .. stå upp mot dom. usch

    Reply
  41. Christine mars 17, 2014 at 10:47 e m

    Attityden mot tjejer och kvinnor idag är FÖRJÄVLIG!! Fortsätt kämpa och kom ihåg att ingen annan ska få sätta en stämpel på vem du är! Jag hejar på dig!!!

    Reply
    1. Lina mars 18, 2014 at 3:35 e m

      Ja attityden är för jävlig mot tjejer från tjejer. Det är hemskt att småungar runt 12-15 år sitter bakom en skärm eller mobil och kommenterar hur ful och dålig någon är. Att en person som har sex är en hora. Bakom skärmen är folk så enormt tuffa medans i det verkliga livet är dom troligen fega små små människor.

      Reply
  42. J mars 17, 2014 at 10:50 e m

    Ja du… både de som skriver svennehora till dig och du som faktiskt vare sig du vill erkänna det eller ej har oprovocerat kallat invandrare för blattejävel och babbe är rasistiska. Har folk verkligen tappat det helt om vad rasist egentligen betyder.? Använd lite logik här, ni uttrycker er på ett sätt där man förnedrar personen p.g.a. sitt etnicitet så ja det är rasism. sluta förneka det.
    Nä säger inte att du är en rasist men du uttrycker dig rasistiskt. Att du säger att ingen svensk säger så till dig kanske stämmer JUST PÅ DIG men det är bullshit att svenska killar inte säger slampa eller hora till tjejer.
    Och bara att du gör en sån skillnad där betyder automatiskt att du ser ner på invandrare och ser de som mindre värda för att ’oj invandrare är så hemska och gör all ondska här i Sverige men svenskar är så snälla och skulle inte ens göra illa en fluga’ . Det är ju typ så du tänker.
    Och de som kallar dig för svennehora gör precis samma sak så ingen av er är bättre. det är 2014 så sluta upp med allt skit rasism och skilja på personer pga deras etnicitet. Jag är en som du säger ’blatte’ tjej och har själv utstått med rasism från svenskar men jag snackar inte skit om svenskar och drar alla över en kam och får de att framstå som kräk. Du skriver på ett sätt som många gör på typ flashback och friatider.

    svar: Det är aldrig jag som börjat.

    Reply
  43. Annika mars 17, 2014 at 10:54 e m

    Förstår dig. .

    Btw dina bröst ser asnice ut 🙂

    Reply
  44. Lizette mars 17, 2014 at 10:57 e m

    Du är grym Paulina! Behövs fler som dig som vågar säga ifrån. Tjejer får ta en jävla massa skit! Och alla avundsjuka jävlar som sitter bakom en skärm och skriver kränkande saker kan bara döööööö! Love you

    Reply
  45. Julia mars 17, 2014 at 10:57 e m

    Jag har aldrig kommenterat en blogg förut, men jag måste bara säga att du är fan bäst! Kärlek till dig!

    Reply
  46. P mars 17, 2014 at 10:58 e m

    Så irriterande att man ser sånt.. Tycker att du ska skita i allt som stör dig, klart som fan att man blir arg/ ledsen när folk skriver en massa elakt, sjukt omogna.

    Jag gillar dig paow, tycker att du är as GRYM så fortsätt med det du gör!

    Reply
  47. Anna mars 17, 2014 at 11:01 e m

    Gillade din blogg mera förut då du ej var så himla kaxig.

    Reply
  48. moa mars 17, 2014 at 11:02 e m

    vill bara säga att du är awesome och jag fattar inte vad som hänt med denna värld. helt sjukt vad vi lever i. men keep it up, bästa paulina!!

    Reply
  49. ida mars 17, 2014 at 11:03 e m

    har läst din blogg i fem år (tiden går fort haha) och alltså: du är så jävla grym. du är det. skit i haters. du äger. verkligen

    Reply
  50. N mars 17, 2014 at 11:05 e m

    Som Grynet skulle ha sagt ta ingen skit. Du är bäst å skit i alla andra

    Reply
  51. Julia mars 17, 2014 at 11:05 e m

    Hej pawo! När jag läste detta blev jag faktiskt riktigt irriterad på hur människor kan behandla andra. Varför ens gå på dig? Visst alla har vi någon gång gjort fel, men ingen behöver kommentera på grund av det. Du är en riktigt bra förebild för många, speciellt för mig. Du står upp för dig själv och verkar leva ett jäkligt bra liv med mycket upplevelser. Var riktigt roligt att se dig i paradise, dock förvälla tråkigt hur jeppe behandla dig. Men som jag förstått det håller du ändå inte på att gå på honom osv, för du har vett i huvudet och förstår att det inte gör saken bättre att gå på folk och trycka ner dom, sånt som andra många inte verkar ha. Och detta med att du kan kommentera taskiga saker tillbaka tycker jag är mer än rätt, varför ska inte dom som börjar skicka skit få skit tillbaka? Men detta med att man går på folk som absolut inte gjort något emot dem är ju helt fel. Du är helt klart min största förebild, du är bra mycket bättre än alla därute. Älskar din blogg, kram! 🙂

    Reply
  52. j mars 17, 2014 at 11:06 e m

    Tre ord, I love you!!

    Reply
  53. Jessica N mars 17, 2014 at 11:06 e m

    Va grym du är, så jäkla bra skrivet..:)

    Reply
  54. molly mars 17, 2014 at 11:09 e m

    fattar inte vad folk snear dig för? du e helskön! folk har sex, du hade inte varit hora om du haft sex med Samir, Niklas, Jesper OCH Joppe om du så känt för det, det är ditt liv o dina beslut. Du ska få njuta hur jävla mycket du vill, hade velat se hur jävla felfritt dem kaxiga medelmåttornas liv som sitter o försöker trycka ner dig. du e den enda bloggaren med vett, ärlig men vettig.

    Reply
  55. Johanna mars 17, 2014 at 11:09 e m

    Så jävla bra Paulina!

    Reply
  56. sanna mars 17, 2014 at 11:10 e m

    Hur kan du lyssna på alla avundsjuka?
    Du borde inte göra det för du är söt och har kropp to die for!
    kämpa på för du är snäll och en ärlig och bra tjej!
    Ta inte åt dig paow

    Reply
  57. Emma mars 17, 2014 at 11:10 e m

    Bra skrivet Paulina !
    Jag tycker du verkar vara en jävligt bra tjej som är rak och ärlig och framför allt är dig själv ! Och det är viktigaste !

    Reply
  58. Carro mars 17, 2014 at 11:13 e m

    Du är en av Sveriges grymmaste människa, idol till tusen!

    Reply
  59. molly mars 17, 2014 at 11:13 e m

    fattar inte vad folk snear dig för? du e helskön! folk har sex, du hade inte varit hora om du haft sex med Samir, Niklas, Jesper OCH Joppe om du så känt för det, det är ditt liv o dina beslut. Du får njuta hur jävla mycket du vill, hade velat se hur jävla felfria dem kaxiga medelmåttornas som sitter o försöker trycka ner dig e. fula e dem också. varenda en. du e den enda bloggaren med vett, ärlig o vettig på samma gång jävla fullträff där Paulina

    Reply
  60. Linn mars 17, 2014 at 11:13 e m

    Tror de är första gången någonsin jag kommenterar din blogg.

    Men jag diggar dig! Jag levde inte som du exakt i punkt och pricka men svängde rejält i svängarna och sket i vad folk tyckte och de slutade bra för mig också – men jag lever kvar i att jag gör de som känns rätt för mig.

    Kör på Paulina! Du är äkta

    Reply
  61. Alma mars 17, 2014 at 11:16 e m

    Varför så mycket hat ? Du har väldigt rasistiska kommentarer ?! Din vän Samir är ju invandrare ? Vf måste du ta uppp svensk och invandrare ? När du blev sönderknullad och förnedradpå national tv av en svensk kille ?? Sluta tyck synd om dig själv du vill bara ha läsare men Fyfan va lågt du sjunker för det. Du är så falsk när du va med på tv och fick frågan pm du va rasist och vad du tyckte om sånt du tog tillbaka allt nu du visar din rätta sida !? Rasism bygger på okunskap och det min är något du har brist på . Du har verkligen noll koll. Du tror allt handlar om knulla … Du har försökt förändra dig sj utseende mässigt på så
    Många sätt men ändå min vän : så är du själv .. Du har gjort allt för att få någon men ingwn vill ha dig till någon annat än ett hål som de kan komma i. Du snackar om Hugo sååååå mkt kom igen nu ge upp för fan han har ett liv nu som du inte har och kommer aldrig att kunna vara med i. Så nästa gång du väljer att skylla på invandrare kolla dig själv i spegeln pch se vilken typ av människa du är så du kan stånga din mun och inte kränka folk bara så där. Du blir kallat dem orden för du har gjort dig förtjänt av de orden. Palla vf är du så avundsjuk på Anja ? Låt tjejen va hon har tillskickad från dig klass och stil något som du aldrig kan få bye hater

    Reply
  62. Michelle mars 17, 2014 at 11:28 e m

    Helt jävla rätt!!!

    Reply
  63. S mars 17, 2014 at 11:29 e m

    Hej. Du är grym . Skit i alla små barn

    Reply
  64. Ebba mars 17, 2014 at 11:30 e m

    You go girl! Fuck the haters!

    Reply
  65. Ida mars 17, 2014 at 11:36 e m

    Håller med dig!

    Reply
  66. Tobbe mars 17, 2014 at 11:40 e m

    Du är fan finaste tjejen ever ! FUCK HATERS och avundsjuka jävlar!

    Reply
  67. Emelie mars 17, 2014 at 11:47 e m

    Så djävulskt härligt ärligt inlägg! 🙂 på dom ba!

    Reply
  68. Lins mars 17, 2014 at 11:53 e m

    Haha Tung du är!!

    Reply
  69. Blattekille mars 17, 2014 at 11:53 e m

    Jag tycker du är grym Paow! Direkt när jag såg dig i TV gillade jag dig. Din attityd, utstrålning och karisma. Fett snygg och din kropp är oemotståndlig. Det goda övervägde de onda och jag tänket knappt på dem. Det är starkt gjort av dig att stå ut med alla kommentarer, sjukt starkt att du fortfarande står på dig.

    MEN

    Det är jävligt tråkigt när du skriver så här när det faktiskt finns ”blattekillar” som faktiskt tycker om dig och inte har gjort något mot dig. Det är synd att TV kan drabba en person så mycket att man tilltalar med Ni/Er, och det är knappast för att vara artig.

    Och nej, du kan inte ge mig samma gamla mynt som du gav någon annan blattekille som kallade dig hora, för det är redan utgivet. För att ge mig ditt jävla mynt så ska du ge det till mig för det JAG har gjort och inte någon annan. Och det är ingen fan ursäkt att säga att du aldrig har lärt dig bättre, för det är aldrig för sent att lära sig nya saker.

    Ja jag tycker också synd om dig, hatkommentarer är fan inget roligt. Men främst av allt tycker jag synd om dig för att kändisskapet har gjort dig blind för hur man behandlar andra människor. Du vet vad som är fel, det har du förmedlat väldigt tydligt, men vet du vad som är rätt?

    Reply
    1. gabriella april 2, 2014 at 11:47 e m

      Bästa kommentaren jag läst under hela mitt liv.

      Reply
  70. Sofia mars 17, 2014 at 11:54 e m

    Hahah så jävla bra <3

    Reply
  71. Ceren mars 17, 2014 at 11:54 e m

    Detta inlägget gör mig så frustrerad. Läser din blogg sällan men har följt paradise hotel och av det jag sett och läst så tycker nästan alla att det är mer okej om killar har sex än att tjejer har det.
    Om alla går på dig och kallar dig för hora bara för att du har gjort något som varje människa gör så känner jag mig mållös.
    Vad är det för människor som kommenterar egentligen?
    Hur kan man kalla en person för något efter att man bara sett några minuter av den personen på tv. Och varför skulle det vara slampigt av dig att ha sex i tv, KOM IGEN!!!!!
    Blir så jävla arg och jag märker nu att denna kommentaren inte kommer någonstans. Vill bara göra det tydligt att man har lika mycket rätt som tjej att ha sex i tv om killar har det utan att bli kallad för något äckligt och fult. Ingen har rätt till att döma någon annan.
    Folk får fan skärpa sig. You go girl!!!!!
    Peace

    Reply
  72. jennifer mars 17, 2014 at 11:56 e m

    Jag tycker att du är grym rett og slett! Ta inte åt dig av andras skit och fördomar, bara avundsjuka! Du har skinn på näsan och är en tuff brud i lyxförpackning! 🙂

    Reply
  73. Nahla mars 17, 2014 at 11:57 e m

    Jag tycker du är GRYM!! Kram från en ”babbe” 😀

    Reply
  74. Lisa mars 18, 2014 at 12:01 f m

    Det är lätt att vara tuff bakom en skärm och låtsas vara någonting man inte är. Jag tror detta kan va det bästa jag har läst på länge. Har aldrig läst en blogg i hela mitt liv för jag finner det aktris sjukt ointressant. Men det gjorde du bra, även fast du bara sa va du tyckte så gjorde du det bra. Eloge till dig Paulina !

    Reply
  75. julia mars 18, 2014 at 12:06 f m

    Paulina jag vet att du vet detta innerst inne själv, men INGEN smart människa som skriver sånt till dig. ingen lyckad människa som skriver så till dig.. ingen snäll människa som skriver så till dig.. domdär blattarna har en skev människosyn pga annorlunda kultur , om dom fick bestämma skulle du ha burka på dig och det är därför extremt provoserande med tjejer som visar hud. sen spelar det ingen roll om du skulle haft en bustier eller sensurer över bröstvårtorna. vi ska vara glada att vi inte har samma syn som dom för det är synd om dom. .. vi ska vara glada att vi är frispråkiga, inte rädda för lite hud och tycker att tjejer och killar ska ha samma rättigheter.
    du är så otroligt söt, fin, gullig, snygg, fin kropp, smart, framgångsrik och förtjänar det allra bästa.
    Jag är 24 år gammal jag är helt säker på att det är max 17 åringar som kommenterar din blogg , utan helt utvecklad hjärna och konsekvenstänk…men nu kände jag mig tvungen att visa att såna som jag (som aldrig annars kommenterar) faktiskt FINNS.. och hejjar på dej!! =)
    Jag hoppas att du har ett bra självförtroende och en stark självkänsla för du förtjänar det.

    Reply
    1. Till julia mars 19, 2014 at 9:44 e m

      Man kan tro att du är 12 Julia, din människosyn är vidrig. vadå de? Jag från mellanöstern och det är flera av oss i Sverige som inte alls är radikala islamister så hållkäften med dig. Du vet ingenting om oss ’blattar’ bara för att vissa har sagt hora till Paow så drar du och alla andra här alla invandrare över en kam? fy fan alltså. lär er lite sunt förnuft.

      Jag tar på mig korta kjolar, har bikini på stranden och lever mitt liv precis som jag vill. så vem fan är du att säga att det är synd om oss? snälla kan tänka mig att du inte har en enda ’blatte’ vän och därför vet du egentligen inte hur det ligger till.

      Reply
    2. gabriella april 2, 2014 at 11:50 e m

      Så svenskar tjejer är med andra ord och en liten twist, horor?

      Reply
  76. Julia mars 18, 2014 at 12:13 f m

    Hej Paow…
    När jag läste ditt inlägg bestämde jag mig för att jag skulle kommentera något klyftigt om att du inte ska bry dig om vad andra tycker. Och det menar jag verkligen. Jag tycker verkligen du är grym. Men så blir jag lite frustrerad när du skriver att det är tjockisar som hatar, och där måste jag säga att du drar alla över en kant. Jag tycker genom att du skriver på de viset att du anser att alla som har en sämre kropp än du, att de är idioter och sprider har. Jag reagerade iaf på detta. Jag tyckte de va en aningen klumpigt. Jag håller till 110% med dig i sak. Att det är fel att sitta och skriva skit som anonym. Men tycker ändå att det inte är schysst att skrivs så, då det säkerligen finn folk med ”sämre” kropp som prisar dig.

    Reply
  77. Cecilia mars 18, 2014 at 12:14 f m

    Du är grym, har själv psoriasis! Dom ska bara hållakäften! Håll huvudet högt och låt dom äta din skit. Fast dom är knappt värda det;)
    Massa love too you och jävligt snygga tuttar blev det:)

    Reply
  78. Den som vet mars 18, 2014 at 12:18 f m

    I dagens samhälle får man inte leva som man vill, vi lever på 2000 talet men vi beter oss som vi levde kvar på 1700 – 1800 talet. En kille får knulla hej villt, tatuera sig över hela kroppen, supa som ett svin, resa jorden runt och skippa ansvar och klä sig white trash, då är han rolig och lever ett skönt liv, gör en tjej det är det lika med elektriska stolen. Lev ditt liv för sjutton, du är brutalt snygg, och har riktiga fräsha nya pattar, visar man att man bryr sig, så äter dom upp än utifrån och in. För mig är du ev livslevande Lara Croft i blont hår, fortsätt kriga!

    Reply
  79. Therese mars 18, 2014 at 12:20 f m

    Hej Paow! Jag har aldrig suttit i samma sits som dig och haft min vardag så offentlig som dig. Jag vet att det kan vara svårt att låta saker, kommentarer (i det här fallet) rinna av en. Men det är som du skriver oftast små tragiska nollor som en avis på det du har och det du är. Nånstans får man lära sig att ignorera sånt för du vet säkert innerst inne att du är bättre än allt som alla säger och skriver om dig. Du är en grym brud, så ta ingen skit. Du ska inte behöva förklara för alla hela tiden. Du är inte mer än människa du med. Alla gör misstag och tar fel vägar ibland men huvudsaken är väl att man lär sig något utav det och du verkar vara en jordnära tjej så jag tror att du har koll på läget. Kör på snygging och låt ingen köra över dig! kram

    Reply
  80. hejhej mars 18, 2014 at 12:26 f m

    jag har mindre rattar än dig, betydligt mycket mindre.. nästan så jag skäms (A-KUPA) och fan vad jag älskar dina pattar, så jävla snygga, ska fan skaffa egna

    Reply
  81. jadu mars 18, 2014 at 12:30 f m

    När du kanske tar o fakkin slutar klanka ner dig på anja o nämna henne varje gång du ska prata ut så kanske börjar folk sluta skriva elaka kommentarer t dig.

    Reply
  82. Cristina mars 18, 2014 at 12:41 f m

    Alla tjejer måste har silikon, sprutar sak i ansikte allt med löshår, 100 kilo smink o hela tiden måste har bild på sin kropp.. Varför kan man inte vara normala o naturlig? O

    Reply
  83. mickis mars 18, 2014 at 12:46 f m

    Så jävla bra skrivet!! Många tummar upp! 🙂

    Reply
  84. Sassa mars 18, 2014 at 12:52 f m

    Ge fan i alla som
    Fan mobbar dej vet hur de e skit i dom
    Du e fan vacker o du e fan int ful e fan de sista du e du e damp snygg så va Me de ja dom e fan ba avensjuka på att du e vacker o int dom o dom skull fan int ens få sex fö dom e så jävla fula som håll på kram
    Vackraste du u go girl dom
    Kan gå å knulla sig i röven du klarar allt ge fan int upp

    Reply
  85. hahaha mars 18, 2014 at 12:56 f m

    ”Så ska jag vara helt ärlig så har jag inte haft sex med någon efter Jeppe” Haha jo det går ju verkligen att lita på en brud som varit otrogen med en snubbe som _Nemo_ under ett förhållande. Dig är nog den sista folk kan lita på.. ”OHH NÄ MEN JAG VAR SKITFULL” smuts.

    Reply
  86. hahaha mars 18, 2014 at 12:57 f m

    Hahahaha ett förhållande som var baserat på PR. Du är inte lite fräck du? Du vill ju verkligen framstå som en vidrig människa

    Reply
  87. Emma mars 18, 2014 at 1:15 f m

    Paow. Jag har väldigt små bröst men jag hoppas verkligen inte du dör i någon cancer.
    Jag är dock stolt över mina små bröst och kommer ha dem med mig tills jag dör. De är grymma. 🙂

    Må väl.

    Reply
  88. Just saying mars 18, 2014 at 1:16 f m

    En kvinna/tjej som gör ”ALLT” för en man/kille som hon tycker om, även när hon blir behandlad som skit tillbaka är en WEAK ASS BITCH som inte vet sitt värde.

    Reply
  89. Niklas mars 18, 2014 at 1:22 f m

    Har inte kommenterat på bloggar innan, men du verkar skön och jag tycker du ska stå på dig! Hade vi mötts på krogen hade jag bjudit dig på en öl!

    Cheers! 😀

    Reply
  90. Hannah mars 18, 2014 at 1:44 f m

    Aldrig kommenterat innan men var bara tvungen att säga att du är riktigt grym! Värd all respekt

    Reply
  91. Sabina mars 18, 2014 at 1:44 f m

    Helt RÄTT Paulina att du vågar säga ifrån!!! Det är de jag gillar med dig och har alltid gjort.
    Jag blir så ledsen när jag ser att folk sitter anonymt och kommenterar taskiga saker om en offentlig person. För hur mycket du en försvarar dig eller säger nåt elakt emot så tar det inte lika hårt på dem pga att dem är anonyma.. Så trist att du ska behöva utstå så mycket skit och mobbning hela tiden. Jag tycker du är stark som både vågar och orkar fortsätta blogga och framför allt ställa upp på en massa event osv..
    Jag vill bara be dig skita i alla elaka människor som trackserar och mobbar dig för att dem är avundsjuka men jag förstår samtidigt att det är riktigt svårt att se bort om alla taskiga saker hela tiden.
    Men hur mycket folk kommer försvara sig mot att dem inte är avundsjuka på dig, så stämmer det inte. Dem ljuger bara! Vem lägger annars ner tid och energi på att hata? Allt de handar om avundsjuka i grund och botten.
    Jag tycker att du är en grymt snygg tjej!
    Har träffat på dig både ute på krogen och i magaluf och jag kan lätt säga att du är en rolig, glad, charmig och snäll tjej!
    Styrkekramar till dig!!!!!

    Reply
  92. Sofia Elander mars 18, 2014 at 2:21 f m

    Förstår hur du känner dig, Jag själv är känd inom datorspelsbranchen så jag får också sånna kommentarer ibland. Men snälla, låt inte dom avundsjuka jävlarna vinna. Sluta inte blogga!! Din blogg är den mest värda att läsa. Du är snygg och du skriver precis som du tänker osv. Finns ingen som du. 🙂 puss!

    Reply
  93. axelia mars 18, 2014 at 2:22 f m

    YOU GO GIRL! <3

    Reply
  94. Josie mars 18, 2014 at 2:26 f m

    Brukar aldrig kommentera. Men nu tamejfan gör jag det. Du är fan bäst!

    Även om jag inte alltid tycker och tänker som du, även om jag ibland skäms över att jag läser din blogg (kan tolkas lite konstigt) men fortfarande…

    Du är tamigfan bäst!!

    Reply
    1. Josie mars 18, 2014 at 2:29 f m

      Publicera gärna inte denna kommentar. Råkade skriva min email haha ops!

      Reply
  95. Josie mars 18, 2014 at 2:28 f m

    Brukar aldrig kommentera. Men nu tamejfan gör jag det. Du är fan bäst!

    Även om jag inte alltid tycker och tänker som du, även om jag ibland skäms över att jag läser din blogg (kan tolkas lite konstigt) men fortfarande…

    Du är tamigfan bäst!!

    Reply
  96. Entjejsomdiggardig mars 18, 2014 at 2:48 f m

    Jag tycker du är en underbar människa. Jävligt sjukt jävla snygg också. Rak, ärlig och ändå ödmjuk och mänsklig. Men jag vill bara ge dig en tankeställare, absolut inte för att trycka ner dig på något som helst vis. Tror att du ändå provocerar lite med ditt rassesnack. Sen är det HELT fel av personen som säger ”Svenne” också. Det är ju den som får oss att bli ett vi och dom när den använder samma metoder som är dom mest kränkande för folk som kanske är i en ”utsatt” situation. Men här kommer en liten tankeställare! Puss <3

    "Hej. Jag vill bara säga en sak.
    Det finns inga invandrarproblem i Sverige.

    Det finns människor bosatta i Sverige som misshandlar sina fruar och döttrar. Det är ett kvinnosynsproblem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som inte talar svenska. Det är ett utbildningsproblem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som betraktar medlemskap i kriminella nätverk som sin väg upp i samhället. Det är ett livsåskådningsproblem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som inte vill vara en del av det svenska samhället. Det är ett socialt problem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som inte anser att den svenska kulturen är värd att ta del av. Det är ett kulturproblem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som ränner ute på gatorna och slåss med kniv på fredagkvällarna. Det är ett ordningsproblem. Inte ett invandrarproblem.

    Det finns människor bosatta i Sverige som inte välkomnar människor med annan etnisk bakgrund än sin egen. Det är ett attitydproblem. Inte ett invandrarproblem."

    Reply
  97. Sarah mars 18, 2014 at 4:08 f m

    Tycker brösten blev riktigt bra, ser jämna ut och inte sådär ”stelt nyopererade” som många gör.

    Reply
  98. lisa mars 18, 2014 at 6:21 f m

    Hej!

    Jag har följt din blogg i flera år nu och jag känner mig tvungen att kommentera, det finns flera tusen läsare, bl a jag, som inte kommenterar så ofta (eller alls) men ändå tycker att du är en superbra tjej! Du har något som så många saknar, och det är ärlighet. Det är verkligen en egenskap jag beundrar hos dig för du är så rak, du har en ryggrad till skillnad från andra och oavsett vad än folk säger för elaka saker så är du väldigt smart och vacker. Jag blir chockad när idioter skriver att du är ful, visst alla har inte samma syn på skönhet och alla har olika åsikter på vad som är fint eller inte men även om du inte är någons ’smak’ så är du fortfarande inte FUL. Du har det mesta man söker hos hos en ung tjej, du har kroppen, ansiktet och så har du det viktigaste av allt .. hjärnan. Utseende är attraktivt men har en tjej något i skallen blir hon tusen gånger mer så attraktiv, och tappa inte dig själv i nätmobbningen. Det är små osäkra människor som avskyr sig själva och mår liiiite bättre av att klanka ner på dig, hör du hur patetiskt det är? haha! det är SÅ synd om dom. STå på dig själv för du är en grym ung vacker klok kvinna och INGET annat!!!!!! kram på dig

    Reply
  99. Elvs mars 18, 2014 at 6:55 f m

    Asså jag tycker du är så sjukt bra, har alltid älskat din attityd! Jag ser dig som en förebild på många sätt. Jag tycker du är helcool som kör ditt eget race, verkligen! Och som du skriver, de som kommenterar dem sitter ju framför sin mobil och letar saker de kan klaga på, varför? Jo för att dom antagligen ser de brister de kommenterar om hos sig själva. Eller andra brister. Går dom inte på dig, då går dom på någon annan. Men jag tycker du är sjukt cool och bara skita i alla idioter och fortsätta köra ditt race!
    Har alltid tyckt om din stil, Paow! Du är för bra!
    <3

    Reply
  100. Isabella mars 18, 2014 at 7:20 f m

    You go girl! :*

    Reply
  101. sassa mars 18, 2014 at 7:22 f m

    Detta är absolut NO HATE! men ja funderade över det med din OP o om du ännu behöver gå me dedär super sexiga ”sport bhna” kanske? Jag behövde ha såna jätte länge efter min för att förhindra svullnad och att se till att inläggen ”lägger sig” rätt. Massa masage osv Men det lönade sig i slutändan! 🙂 Väntar på bild frammifrån på rackarna, skitsnygga!

    Reply
  102. Therese mars 18, 2014 at 7:25 f m

    Fy fan vilket underbart inlägg!! Du är så jävla grym! Har läst bloggen i flera år, och har gillat dig och din ärlighet sen första början så fortsätt med det!

    Reply
  103. Sofia mars 18, 2014 at 7:25 f m

    Du bjuder på ditt privat liv och som du bäddar får du ligga.
    Det är elak av folket att säga-fortsätt som du gör- för att grejen är att du är fast i din kropp och har inget liv utanför kroppen.
    Allt rund omkring dig handlar om bröst, läppar, kläder, skor, mat, dieter, träning, killar,sex och nu solbränna……………….???????
    Du är fast i egot och kommer inte fram! Utveckla dig själv! bry dig om andra, läs vidare, hjälp folk i nöd, gör vad som helst men gör någonting för ANDRA någon gång. Då kommer du att må mycket bättre!
    Din kropp kommer att åldras och dö, oavsett vad du än gör idag. För att det är kroppens öde, att dö.
    Bry dig om det som finns inuti kroppen!
    Du är inte en bra förebild för andra tjejer i din ålder! och du lever på att ge ut ditt privat liv som består av kaos, killar, och nu bröst??
    Jag läser din blogg, bara för att se om du hittar vägen ut till det äkta, sanna men det verkar vara omöjligt för dig.
    Nu ger du dig på små blattar???….tror du att alla blattar tänker på samma sätt? vad är det för idioti du håller på?
    jag hatar inte dig, du var ännu sötare innan du började att plastik operera dig.
    Jag önskar dig lycka till men tycker det är skit vad du håller på
    vänliga hälsningar

    Reply
  104. Mia mars 18, 2014 at 7:33 f m

    Du är så jävla bra Paulina

    Reply
  105. Villemo mars 18, 2014 at 7:41 f m

    Så bra sagt, du är o kommer alltid förbli en stor förebild för mig.

    Reply
  106. Jenny mars 18, 2014 at 7:46 f m

    Jag tycker du är cool och står oftast på din sida MEN det är synd att du sänker dig till mobbarnas nivå och börjar mobba tillbaka. Och att döpa inlägget till ”Så jävla trött på all jävla nätmobbning” och sedan själv nätmobba bl.a. Anja i samma inlägg (eller vilket inlägg som helst) är väl ändå onödigt? Vad har hon gjort dig?

    Reply
  107. Isabell mars 18, 2014 at 7:48 f m

    Snälla Paow sluta inte blogga du är en helt underbar tjej ju! Har aldrig verkligen fattat varför folk har sånna problem med dig eller någon annan tjej som väljer att bjuda på sig själv, du är underbar fin och vacker och tro aldrig något annat! Puss o kram

    Reply
  108. jessica mars 18, 2014 at 8:12 f m

    paow, du är en så otroligt grym tjej, är man kåt vill man ligga o då ska man väl få lov o göra det med? ha hur mycket sex du vill precis som killarna i samhället, bry dej inte så mycket om vad andra tycker och tänker, tänk på dej själv hur du vill att ditt liv ska se ut! du är en otroligt stark människa, det är inte lätt att undvika näthatet men försök, dem skriver så endast för dem inte har annat o göra i sin vardag, dem som skriver laka saker och inte tycker om paow, varför går ni in på bloggen om ni nu hatar henne så mycket? brist på annat… -.-
    av någon konstig anledning så när du lägger ut ”sexiga” bilder så tar jag inte det som att du är en slampa, jag tycker du ska fortsätta med att lägga upp de bilder du vill och att du ska fortsätta o va den du är! din kropp är helt fantastiskt sexig! du är en förebild för oss många! stay strong!

    Reply
  109. klara mars 18, 2014 at 8:18 f m

    sluta mobba andra såsom anja om du vill slippa påhopp själv? logiskt!!
    vafan har anja gjort dig, hon är tusen ggr bättre än dig!

    Reply
  110. Evelina mars 18, 2014 at 8:21 f m

    Jag förstår verkligen att det är jäkligt tufft. Men om du lägger ner och slutar blogga är det som att du låter de andra vinna. Kämpa Paulina, för du är en fin och bra tjej!

    Reply
  111. Jen mars 18, 2014 at 8:22 f m

    Paow….
    Du är en av de vackraste stjärnorna som lyser inifrån & ut, du är så fruktansvärt vacker, förödande stark & gått igenom ett brutalt liv, men du har blivit ännu starkare utav alla bakslag, alla haters, alla svåra år.
    Allt har gjort dig till den du är.
    Du är som solen, många vill vara i ditt ljus – de älska dig & ser hur underbar du är, andra bränner sig och måste sticka tillbaka andra vill hellre leva i skuggan & klarar inte av ditt starka sken.

    Men du är fantastisk, fortsätt lysa!

    Reply
  112. michelle mars 18, 2014 at 8:27 f m

    Du är megagrym! Låt aldrig elaka kommentarer dra ner dig, du är din egen och folk är sjukt avis för att du vågar vara precis som du vill. Dont go with the flow 🙂

    Reply
  113. cattis mars 18, 2014 at 8:33 f m

    hehe Nice skrivet…

    Reply
  114. Anna mars 18, 2014 at 8:55 f m

    Du är fantastisk, sluta aldrig vara dig själv.

    Reply
  115. Andrea mars 18, 2014 at 8:58 f m

    Håller med allt du skriver om nätmobbning, tycker för övrigt att du har en bra blogg!
    Men du sätter ju själv tonen när du skriver dina inlägg. Menar självfallet inte att du skriver hora (har ingen aning om du gör det) men du klankar ofta ner på folk, nätmobbning med andra ord, då blir det nog lätt så att folk som läser din blogg vet att där ligger nivån och gör samma lika.
    Du kan ju inte göra så mycket åt alla idioter som skriver strunt, men du kan ju faktiskt gå ut och försöka bättra dig själv. Inte bli hur snäll som helst, men tänka på hur du uttrycker dig och vad du faktiskt gör mot folk ibland.

    Reply
  116. Nat mars 18, 2014 at 8:59 f m

    Så JÄKLA FANTASTISK!! Älskart inlägget.

    Reply
  117. Malin mars 18, 2014 at 9:07 f m

    Nätmobbing är aldrig kul, men va stark folk är avundsjuka och elaka för att du har nåt inte de har! Bara att ignorera dem och fortsätta vara du! Du är en toppen bloggare!!

    Reply
  118. Hanna mars 18, 2014 at 9:08 f m

    Bra där Paulina! slå tillbaka på de som slår! Men kom ihåg att de som skriver hatiska kommentarer här på bloggen går in läser din blogg av den anledningen att de tycker att du är en intressant person. Du verkar vara en otroligt stark tjej och personligen tycker jag att du är svincool men många kanske blir provocerade av det för att de själva vill vara likadana, därför trycker de ned dig istället.

    Ta ingen skit!

    kolla mitt senaste modejobb på min blogg http://hannabryngelsson.blogg.se

    Reply
  119. Doris mars 18, 2014 at 9:24 f m

    Diggar dig något enormt Paulina! Va bara dig själv och skit i alla dumma kommentarer! Dem försöker trycka ner dig för att dem själva mår ännu sämre än sämst! Visa världen vem den där snygga coola Paulina Paow Danielsson är som alla snackar om ! 😀 <3 Kram från en bloggläsare som Inte ser det dåliga utan blickar framåt och bara ser det bra!

    Reply
  120. Alexandra mars 18, 2014 at 9:30 f m

    Hallo. Första gången jag kommenterar denna sida, och jag håller med dig. Folk kan inte bete sig hur som helst.
    Bara för att du legat med någon i tv. WTH?! Vem fan vill inte ligga om man får chansen och vill liksom? De små snorungarna som skriver hora till dig för det vet antagligen inte vad det egentligen innebär och det är synd att folk använder det ordet till varje brud som inte håller sig till ”normen” eller vad man ska säga (kanske fel ord men hoppas du förstår vad jag syftar på?)… sen de blattarna som skriver trodde man ju i alla fall att deras föräldrar skulle kunna uppfostra dem på ett bättre sätt… Men så fort man nämner deras föräldrar då blir det ett jävla liv! Ingen som håller på på det viset visar respekt för sina föräldrar! (ja svenskar också..)
    Folk trycker ner andra för att själva kunna känna sig bättre! Jag har själv varit mobbad i hela högstadiet, men skrattar åt personerna nu om jag ser dem för att de sitter kvar i den äckliga lilla hålan som vi gick i skolan i och har inget liv! Kan bara tänka mig vilka sunkiga liv dessa personer har, som skriver elakheter på din blogg. Men skratta åt dem! Tänk på vad det är för töntar som inte har något bättre för sig än att sitta på din blogg och glo för att hitta massa ”fel”.
    Håll huvudet högt, för du kommer inte komma ifrån dem.
    (om du inte slutar blogga, men ska de vinna?)
    Nej! Låt dem inte vinna!

    Reply
  121. belinda mars 18, 2014 at 9:35 f m

    Jag tycker du är grym, fortsätt med det du gör. du gjorde precis min dag, tack som fan!

    Reply
  122. Emma mars 18, 2014 at 9:38 f m

    Tycker du gör helt rätt i att ge tillbaka. Du är skitsnygg och verkar vara en riktigt bra tjej. Och dina nya bröst är så sjukt fina!! Be proud <3

    Reply
  123. angelica mars 18, 2014 at 9:39 f m

    yes älskar det her! GO PAULINA!!!

    Reply
  124. Therese mars 18, 2014 at 9:55 f m

    Hade aldrig läst din blogg innan PH, men började för att jag tyckte att du var så jävla skön. Äkta och ärlig och inte lika fjompig som många andra (verkar). Folk kommer alltid hata, förstår att det suger, men det betyder bara att du gör din grej och inte alla andras. Du är grym hörru, skit i dem!

    Reply
  125. johanna mars 18, 2014 at 10:02 f m

    Du är grym paow, jag förstår inte hur folk kan tro att det är ”tillåtet” att kläcka ur sig massa elakheter bara för att en person är känd, dem själva skulle inte ens klara av att ta hälften av den skit du får ta. Och jag säger bara, skit ska ha skit, så varför ska du vara snäll mot någon som är elak? Kör ba kör! 😉

    Reply
  126. ida mars 18, 2014 at 10:02 f m

    Hhaha fan va bra skrivet!

    Reply
  127. Sofie mars 18, 2014 at 10:08 f m

    Skiitsnygga bröst Paulina!
    Jag har också psoriasis men efter du var med i paradise hotel och visade upp det så har jag inga problem att visa mig längre.
    Du är stark och jag har följt din blogg sen du började!
    Du tog dig genom all skit då, och det kan du göra nu med för du är trotsallt jävligt strong.
    Ha en fin dag, puss.

    Reply
  128. ATT KALLAS HORA mars 18, 2014 at 10:09 f m

    Folk har noll respekt, kallar hora hur som helst bara för dom ”känner” för de. Sjukaste av allt när jag läser igenom kommentarerna nu är det en person som kommenterar något taskigt, resten är faktiskt peppkommentarer. Personen som skriver den enda nertryckade kommentaren hoppas paow dör, kallar henne hora och rasist. Ordet hora har tyvärr blivit något som fått betydelse till nästan allt? Hora definerades från grunden en personen som säljer sexuella tjänster mot betalning. Idag är hora ett samligsord för så mycket mer, själv hör jag folk säga de tyvärr varje dag, i olika sammanhang. Men återigen till personen som kommenterade, du kallar henne hora, med andra ord du har inte större vetskap vad detta ord egentligen betyder, För vad jag vet har inte paow sålt sig själv mot betalning, därav igen hora. Nu till rasismen. Hon blev ju även kallad rasist. Paow kan uttrycka sig hårt i detta inlägget, och ja, det kan förekomma hårda ord mot färgade, men om ni tänker såhär, ni som kommenterar är isåfall också rasister. ”Svennehora” det är väll också någon sorts rasism i detta, hatkommentar för man är svensk, hade vart lika illa att skriva ”Blattehora” eller hur? Det är exakt samma sak?
    Något att tänka på nästa gång ni kommenterar, För att knyta samman allt, Paow. Känner ej dig, och har aldrig följt din blogg men idag av misstag ramlade jag in på din blogg, läste inlägget och förstår till fyllo, tillslut får man nog. Eftersom jag inte följt din blogg eller liknande vet jag inte din bakrund. Men de jag såg i detta inlägget visar att du faktiskt är en extremt stark kvinna. Och inte bara paow stå på er ute bland folk, ingen ska få kalla din/er hora eller liknande.

    Reply
  129. Emma mars 18, 2014 at 10:19 f m

    Du har säkert hört flera gånger förut att du inte ska ta åt dig av elaka kommentarer och det ska du inte heller! Folk är så fruktansvärt avundsjuka på dig och tyvärr måste dessa osäkra och avundsjuka människor påpeka ditt sätt att leva och vara för att ”vara bättre själva”. Så jag säger det igen, låt dessa elaka kommentarer rinna av, du är en FANTASTISK tjej och du får knulla, festa och leva livet bäst du vill 🙂 Fler människor som dig behöver vi, kram på dig!

    Reply
  130. Johanna Sohlberg mars 18, 2014 at 10:42 f m

    Skit i dom! Det finns idioter överallt, och jag kan tänka mig att det är svårt att inte ta till sig men gör det inte!

    Reply
  131. Frida mars 18, 2014 at 10:49 f m

    Du är bäst Paow! :-*

    Reply
  132. sofia mars 18, 2014 at 11:10 f m

    Du är så grym!! Fortsätt vara de å!! ;D

    Reply
  133. girl mars 18, 2014 at 11:12 f m

    det krävs jävligt stor styrka att bara skita i alla negativa kommentarer. men hur många är egentligen så psykiskt starka? jag tycker ändå att du är jävligt stark som dag in, dag ut, i flera år orkar blogga trots idioter som kommenterar. fortsätt med bloggen <3 du är grym paow

    Reply
  134. Gelena mars 18, 2014 at 11:14 f m

    Haha skit i dom kolla hur du ser ut 😉 folk är bara avundsjuka och bittra fittor. Bry dig inte för dom gör dig starkare

    Reply
  135. jennifer mars 18, 2014 at 11:31 f m

    stå på dig. bry dig inte om någon. jag har också gått igenom en del men man lär sig och ignorera snorungar efter ett tag 🙂 ha en bra dag. / jeco.spotlife.se

    Reply
  136. Anton mars 18, 2014 at 11:40 f m

    Din kropp är sexig! hade offrat mitt ben för en tjej som dig,vad man än gör o hur man än ser ut så kan man inte duga åt alla då människor har olika smak 🙂 /fitnesskille

    Reply
  137. Cornelia mars 18, 2014 at 11:47 f m

    Paulina, du är stört skön! Mejla mig så tar vi en fika, promenad nån dag!? Vi har nog mer gemensamt en va du tror! Puss

    Reply
  138. Emma mars 18, 2014 at 11:47 f m

    ”Folk med mindre tuttar?” Dina är ju fejk!

    Reply
  139. Sofia mars 18, 2014 at 11:49 f m

    Jag blir så förbannad!!! Vet inte vart jag ska börja, detta landet har blivit helt skevt. Man får inte se ut som man vill, man får inte säga vad man vill. Fattar inte varför folk inte kan bry sig om sig själva och skita i andra (om de inte har något snällt att säga). Stå på dig och fortsätt vara precis den du är!!!

    Reply
  140. Linda mars 18, 2014 at 12:03 e m

    Jag kan glädja dig Paulina med att de andra har ett så pass ointressant och tråkigt liv själva så de måste trycka ned andra. Men även om deras liv är värdelöst så har de ingen som helst anledning att trycka ner dig! Stå på dig tjejen. Du är tusen gånger bättre än de som inte har något eget liv!!

    Reply
  141. f mars 18, 2014 at 12:11 e m

    KING paulina!!!!

    Reply
  142. M mars 18, 2014 at 12:25 e m

    Snälla lilla Paulina.. hur kan du ta åt dig? det kommer alltid att finns personer som är avundsjuka och vill trycka ner andra. du får inte läsa, du får inte ta åt dig. När du kom in i Paradise hotell tyckte jag du var en den enda sköna, jordnära och äkta tjejen. Du hade självförtroende och var en riktig skön pojkflicka.. men du är för snäll.. du lät dig själv bli nertryckt och utnyttjad av Jesper, du är lätt att såra för att du är för snäll, folk kommenterar taskiga kommentarer för att dom vet att du tar åt dig.. Stå upp för dig själv, läs inte dom elaka kommentarerna, kom ihåg vem du är när andra försöker ändra på dig.
    Nu menar jag inte att du ska skriva ut: JAG SKITER I ALLA ERAN KOMMENTARER FÖR JAG TAR INTE ÅT MIG ( det visa också att du fortfarande läser och bryr dig om vad folk tycker)
    Du ska bara ignorera. Skriv inte om kommentarer alls. skriv om allt annat roligt du gör om dagarna. Märker folk att du inte ens lägger märke till deras kommentarer så slutar dom inom en tid.
    Varför ska du ta åt dig av elaka kommentarer. Du vet vad du har gjort och vem du är, tro på det. tro på att du är bra. visa alla yngre tjejer som utsätts för nätmobbning att det är viktigt att inte ta åt sig. Radera allt dumt eller skratta åt det.
    Det enda du gör nu är att tappa dig själv.. och uppmana elaka kommentarer. SKÄRP DIG FÖR FAN, du är bra! tro på det så kommer andra snart att inse det med

    Reply
  143. isa mars 18, 2014 at 12:26 e m

    Måste bara säga att jag är sjukt avundsjuk på dig och din kropp! Jag bara älskar den. 🙂
    Jag ska också operera mina bröst så fort jag har råd!
    Skit i alla haters dom är bara så äckligt avundsjuka på allt som har med dig att göra!
    Puss och kram <3

    Reply
  144. Mathilda mars 18, 2014 at 12:34 e m

    Fantastiskt skrivet! Som alla fått sett och läsa är du en rak och ärlig person, vilket är guld eftersom det tyvärr inte finns så många kvar av dom.. Du är grym, keep it up!

    Reply
  145. tina mars 18, 2014 at 12:35 e m

    ligger en tjej med 2 killar så är hon hora…ligger en kille med 60 tjejer är han kung…wtf asså det är ju så jävla idiotiskt….lixom vet ni ens vad hora betyder?

    Reply
  146. Emma mars 18, 2014 at 12:39 e m

    Det skulle nog aldrig aldrig aldrig våga öppna dörren om du stog utanför haha ska du kolla vad alla de bor? Du måste ju kunna se ip adress? As kul om några gick ditt och snackade med de DE hade dött Såna stakers kollar säkert din sida varje dag och pullar eller runkar till den och sen slänger iväg en elak kommentar för att de själva är så ”pefekta” Äckliga grisar

    Reply
  147. viktoria mars 18, 2014 at 12:39 e m

    Haha jag är en av dom som har små bröst och hade jag haft pengarna hade jag inte tvekat en sekund på att fixa snygga större rattar! you go gir! Det är precis som du säger, avundsjuka. Skratta dom rätt upp i ansiktet, och stå på dig för att du har kommit dit du är idag. Hejjaaaa!

    Reply
  148. Emma mars 18, 2014 at 12:45 e m

    Och förresten så har jag mindre bröst än dig paow men hatar de som håller på . ORKA vara de .. HOPPAS ATT DE DÖR

    Om jag får en polis som kompis någon gång så ska jag böndalla han/henne att ta reda på vart alla såna äckliga särmobbofferfittor finns och så ska jag ta deras kropp och hänga upp och typ skriva på någon sida att det här är min kompis och hon/han vill ta livet av sig så kommer folk att skriva bra det för det var det fulaste ansikte jag har sätt …. Kommer mobba sönder de !!!!!!!!!!!!

    Reply
  149. jennierooh mars 18, 2014 at 12:47 e m

    du är så vacker! Ingen ide att lägga sin energi på avundsjuka männikskor ! kram

    Reply
  150. Nettan mars 18, 2014 at 1:31 e m

    Oftast är det dom som trycker ner en avundsjuka på något. Pengarna,utseendet. eller bara att deras liv suger så då måste man trycka ner andra som har det bra. Man kan inte bara hata någon man ser genom en blogg.

    Reply
  151. Emma mars 18, 2014 at 1:34 e m

    DU är ju förfan BÄST!

    Reply
  152. Elin mars 18, 2014 at 1:36 e m

    Så jävla grym du är! Keep up the good work girl 😀

    Reply
  153. P mars 18, 2014 at 1:56 e m

    För det första vill jag bara få det här klar gjort..

    Jag är inte en hatare eller något fan utav dig, tycker bara det är lite kul att kolla in din blogg lite då och då. Är direkt ingen ”storföljare” som kollar in din blogg dagligen och läser dina inlägg varje dag. Men det jag försöker komma fram till är att jag kan förstå vart du kommer ifrån och att du tycker att det är otroligt jobbigt när folk ska kränka dig och se ner på dig, när de kallar dig hora, slampa osv osv

    Men de får du vara med på dock. Jag menar inte att du är en slampa eller hora. Jag skulle aldrig säga hora eller slampa till någon jag inte känner in och ut, dsv att jag inte vet vem du är och därefter inte dömer MEN tillbaka med att ”du får vara beredd på att få såna ord mot dig”

    När man är en sån pass stor bloggare, vart med på tv och haft samlag i tv samt bloggar stort, lägger ut bilder ute på nätet helt vilt på sina tuttar osv osv så tycker jag att man ska ta ansvar för vad man själv lägger ut på nätet och att man kommer få kommentarer som ”hora, slampa, din fitta, du är ful, ditt cp” osv osv. Du är så pass stor så att du vet hur folk fungerar. Vi lever i sverige lilla gumman.. Hade du inte vart en bloggare idag och inte vart med på tv och hade sätt massa nakna bilder på någon tjej eller killa hade du själv sagt orden ”asså stackars tjej, vad gör hon med sig själv.. jävla hora” och som sagt lägger man ut sådan bilder tycker jag personligen att man får vara beredd på att få hat kommentarer.

    tack för mig

    Reply
  154. Josefin mars 18, 2014 at 1:57 e m

    Haha paulia du är grym och otroligt rolig. Du är en färgstark person och fortsätt vara det.

    Reply
  155. Carnell mars 18, 2014 at 2:01 e m

    Paulina. Jag ska inte mobbas alls, jag tycker att de är förjävligt att tjejer bli måltavlor för alla möjliga påhopp.

    Nu till saken. Jag har också opererat brösten och min läkare var väldigt noggrann med att berätta att man inte får sola solarium så tidigt efter operationen.. Jag tror det hade att göra med att ärren kan bli fula. Och att det inte räckte med tejp. Kan du inte vänta lite med att sola och bara njuta av att du känner dig så snygg nu!

    Ta hand om dig!

    Reply
  156. Carin mars 18, 2014 at 2:06 e m

    Hahahaha asså så skööön du är!!!!!
    Kul med folk som ens orkar att lägga tid och energi på att kommentera elaka saker till en människa som man nu ogillar! Säger ju ganska mycket om dom.
    Skit i vafan alla fruktansvärt tråkiga och miserabla människor skriver till dig, När det är som du säger att det sticker i folks ögon att du kan glassa runt och göra ”vad du vill” när andra får stå på Mc Donalds och fritera pommes.

    Reply
  157. Erika mars 18, 2014 at 2:14 e m

    Jag tycker verkligen att du ska stänga av kommentarsfunktionen ett bra tag. Och bara köra ditt race och lägga upp precis det du vill!

    Reply
  158. Karin mars 18, 2014 at 2:24 e m

    Paulina..jag tror att det är dax att du ransakar dig själv.
    Först och främst, sluta tyck synd om dig själv, det leder sällan till något bra.
    Du måste förstå att du driver en blogg som följs av nästa generations ungdomar, framförallt unga tjejer. Jag personligen tycker att dina värderingar är helt skeva..allt är ytligt. Pumpa läppar, pumpa bröst, blek tänder, tatuera hela kroppen, fixa det här, fixa det där..det mesta du gör utstrålar att vi människor inte duger som vi är..och det värsta med detta är att du får med dig dessa icke formade hjärnor. Småbarn ser fram emot att få fixa sitt yttre, ser fram emot sin tidiga sexdebut..ser fram emot allt tomt och ytligt, för att dom ser upp till dig.
    Visst, du har inte valt att vara någon förebild och ska kanske inte behöva ta emot sån skit som du gör..men försök att i alla fall se kopplingen mellan de negativa kommentarerna och ditt sätt att framhäva dig själv som person, för det är där allt kommer ifrån.
    Vårat samhälle idag är en ganska förvirrande plats för ungdomar. Unga kvinnor för en kamp för att ta plats på sina villkor, som individer, som människor. Vi pratar om hur det ytliga tar upp all fokus och får unga människor att tappa tron på sig själva..men följer man din blogg så kommer man tyvärr inte få någon hjälp i rätt riktning, tvärtom. Och just där ligger i alla fall mitt problem som jag har med dig.
    Missförstå mig inte nu, du är inte nyckeln till dessa unga människors förhållande till vad som är viktigt i livet..för det ska alltid komma från föräldrar eller liknande.

    I dig så tycker jag mig se en varm och snäll människa, med stor potential, vilket du faktiskt redan visat då du är en framgångsrik affärskvinna, men tyvärr så har du alldeles för skeva värderingar för att jag som mor ska tycka att min dotter kan se upp till dig.

    Väl mött och sköt om dig!

    Reply
  159. Hanna mars 18, 2014 at 2:34 e m

    ÄLSKAR DIG. Du är helt klart sveriges coolaste brud och jag tycker du är så jävla stark, håll inte inne skiten, slå tillbaka bara! Alla är avis och dom som sitter och skriver en massa skit till andra via nätet är bara så fett fega. SJUKT snygg kropp har du och du ska vara jävligt stolt och självklart visa upp den om DU vill. Dom som klagar på att du knullat i tv är dom som själva aldrig får ligga !! Fortsätt vara dig själv för du är BÄST.

    Reply
  160. Lotten mars 18, 2014 at 2:42 e m

    Du är BÄST, Paow!!

    Du är så både snygg, vacker, sjukt söt, asfin kropp, intelligent och varmhjärtad. Du har fått så mycket skit av folk som är avundsjuka på dig men tänk. du har det de önskar de hade; massor av pengar, en sjuhelvetes lägenhet i Stockholm, vänner så in i, är ute på inneställen och reser och allt. Det är DÄRFÖR de skriver en massa elakheter, det är ren jävla avundsjuka, vännen. Varför tror du Kissie alltid skryter om sitt liv? För att ge de jävlarna, fight them with feeling great! Or at least pretend. 😉 Och K har även hon opererat sig mycket, tror det är samma där som gäller.

    Reply
  161. Julia mars 18, 2014 at 2:51 e m

    Fattar inte vad folk tjänar på att vara elaka. Att lägga några extra minuter på att vara elak mot någonannan är ju helt absurt. Tänk om alla idioter hade lagt det på att säga något schysst ELLER INTE SÄGA NÅGOT ALLS. Tycker så synd om er och era föräldrar, ni måste ju ha fått en dålig uppfostran som inte kan bete er. Pinsamt.

    Reply
  162. Sandra mars 18, 2014 at 2:56 e m

    You go girl! 😀

    Reply
  163. Elli mars 18, 2014 at 2:57 e m

    Du är en så grym förebild! Du låssas inte vara något du inte är, du säger vad du tycker och tänker oavsett vad folk kommer säga och enligt mig är DET den bästa förebilden som man kan ha. Då låssas inte vara perfekt, för ingen människa är det. Stå på dig, du är grym!

    Reply
  164. sarah mars 18, 2014 at 3:22 e m

    Hahaha! Så jävla bra! e igen till alla haters bara!

    Reply
  165. Emma mars 18, 2014 at 3:35 e m

    Kom ihåg att ärren blir jättefula om man solar för tidigt. Bara ett tips

    Reply
  166. Therese mars 18, 2014 at 3:42 e m

    Du är kung! Fortsätt som du gör och skit i andra:)

    Reply
  167. vanja mars 18, 2014 at 3:45 e m

    haha du är för grym Paulina!

    Reply
  168. andrea mars 18, 2014 at 3:51 e m

    Sug min röv din nedgångna rasist 😀

    Reply
  169. Isabelle mars 18, 2014 at 4:08 e m

    Varför hackar du själv på Anja då? Du är emot negativa kommentarer men själv får du skriva vad du vill om henne? Du är ju dum i huvudet (konstaterat för tionde gången).

    Reply
  170. fiaaa mars 18, 2014 at 4:15 e m

    hahah jisses vilken kärlek jag har till dig! på dom bara.

    Reply
  171. Jullan mars 18, 2014 at 4:19 e m

    Jag diggar dig! Och det handlar ju inte om att man inte ska kunna lägga ut en bild på sig i bikini? Det handlar ju om människorna som kommenterar bilden. Man ska inte behöva gömma sin kropp. Man ska inte behöva ha på någon som man inte trivs i för att man är rädd att någon ska kommentera ens kropp. Man ska fan kunna ha på sig vad man vill som tjej utan att bli trakasserad!!!!!

    YOU GO GIIIRL!!!!!!!!

    Reply
  172. Isa mars 18, 2014 at 4:43 e m

    Save some money, sen kan du lägga ner bloggen och köra på annan bana så kan alla idioter en gång för alla bara hålla käften. Skit i bloggen bygg något nytt 🙂 det fixar du galant! Ha en fin kväll.

    Reply
  173. my mars 18, 2014 at 5:02 e m

    Jaa du är elak själv!
    Säger att de är fel på alla andra, massa hatinlägg om anja..
    Neej jag är ingen anja lover!

    Och de här me otroheten…
    Du var väl 17 när du låg me nemo?
    Eller var den här otroheten långt innan? Antagligen

    Reply
  174. dani mars 18, 2014 at 5:05 e m

    men gumman.. jag tycker att du är en slyna och en äcklig människa och jag är 100% svensk, du påstår att du älskar ditt liv man märker klart hr i bloggen och vad DU skrivit att du vill förändra dig och inte vara ”krogslynan” och kallar dig själv också för slyna, så kom inte och och blir arg när folk håller med dig. du har haft sex med 40 om inte mer (skrev du själv) och är bara 20 något? vad förväntar du dig människa, de mer än en kvinna i din ålder som tar betalt för de, så du klassas helt enkelt som en gratis hora. och med att du kallar alla för tjockisar, och jag har hellre ainas kropp som du säkert ser det som tjock än att vara som dig som hade platta bröst och helt oformad kropp. har hellre en fin stor röv och feta bröst, sexigt och en mans dröm! och jag är inte avundsjuk, jag bara irriterar mig på ditt sett när du kallar folk för saker när du inte alls är bättre som att kalla tjejer för horor inklusive anja. först och främst så måste jag bara säga att DU ÄR DEN SISTA MÄNNISKA SOM SKA KALLA NÅGON FÖR HORA för att du är den största. du är ingenting paow, du är tom, du är de värsta en människa kan vara, du drogar, du har alkohol problem, du snackar mkt skit, du har knullat över 40 killar. hur kan din mamma ens kolla på dig?

    Reply
    1. Julia mars 19, 2014 at 7:53 f m

      Alltså hur kan man ha så mycket hat i sin kropp som du har?
      Hur orkar man gå in o läsa en människas blogg som man föraktar så mycket. Skrämmande!

      Reply
      1. dani mars 19, 2014 at 11:36 e m

        för allt hon säger är dubbelmoral! stör mig grovt!

        Reply
    2. mia mars 20, 2014 at 12:01 e m

      Håll käften ditt fula feta äckel.

      Reply
  175. Josephine mars 18, 2014 at 5:07 e m

    Förebild. Tycker så mycket om dig. <3

    Reply
  176. Josefine mars 18, 2014 at 5:36 e m

    Heja dig Paulina! Stå på dig och bry dig inte om alla negativa kommentarer, även om det är svårt! Det är precis som du säger, det är folk som är avundsjuka på ditt liv! Du är jätte vacker, låt ingen säga något annat!

    Reply
  177. Adam mars 18, 2014 at 5:40 e m

    Stå på dig Paulina, dessa näthaters borde ingå i en forskarstudie på dysfunktionellt socialt beteende på 2000-talet. Förresten, dina bröst ser jättefina ut!

    Reply
  178. Emelie mars 18, 2014 at 6:01 e m

    Paulina jag tycker i alla fall att du har en grymt snygg kropp (även tuttar) du verkar vara sjukt trevlig och leva ett förjävla roligt liv! Ta inte åt dig av det negativa folk skriver till dig. Dom sitter förmodligen i en liten håla någonstans utan något liv och önskar dom var dig. Jag diggar dig som fan och är väldigt säker på att många fler gör det också! 🙂

    Reply
  179. Nicole mars 18, 2014 at 6:06 e m

    Du är bäst. Skit i alla haters, YOU GO GIRL!!!!!! #GIRLPOWER

    Reply
  180. Emil Olsson mars 18, 2014 at 6:07 e m

    Heeeej

    Reply
  181. Grisen mars 18, 2014 at 6:10 e m

    Snygga bröst. Nu är du allt värd något. Dig ska jag ragga på. Ses på V 😉

    Reply
  182. lina mars 18, 2014 at 6:15 e m

    det är faktiskt seriöst att nästan bara blatte killar säger slampa och hora för att visar mer av våran kropp till skillnad till heltäckande muslimer! Och nej jag är inte rasist utan detta är bara sanningen, som vissa inte har fattat!

    Du är hur fin som helst paulina, sjukt jävla ball tjej!

    Reply
    1. Till lina mars 18, 2014 at 10:51 e m

      Men din iq-befriade idiot alla invandrare är inte muslimer. jag är från mellanöstern och jag klär mig utmanade ibland om jag vill och bikinis i stranden. ingen av mina bröder säger hora eller slampa. och vi är inte muslimer heller. och nej det är inte alls bara nästan ’blattar’ som säger så.

      Reply
  183. Carol mars 18, 2014 at 6:35 e m

    Folk är bara avundsjuka på dig. Lägg inte din tid och energi på dem för det är precis det dem vill. Livet är för kort för det. Lev livet och var lycklig istället. Det förtjänar du! !♡

    Reply
  184. Mickis mars 18, 2014 at 6:54 e m

    Hahahaha så jävla skön,det är många åsikter jag inte delar med dig men jag håller fullkomligt med om att denna jävla nätmobbning måste få ett stopp!Speciellt mot oss kvinnor för vi får faktiskt ta en massa jävla skit över internet!

    Reply
  185. Amanda mars 18, 2014 at 6:58 e m

    Måste säga att du är en jäkligt skön brud! Och jag tycker du är värd så mycket finare kommentarer! Och jag ÄLSKAR dina tatueringar! Sjukt cool tjej!

    Reply
  186. Lea mars 18, 2014 at 7:14 e m

    Du är så jävla snygg, grym och har världens skönaste attityd! Ser upp till dig otroligt mycket även om vi båda är lika gamla och jag känner inte dig, men kan bara tänka mig att det är svartsjuka som ligger bakom allt hat mot dig. Avundsjuka människor som också gärna hade haft en sjuk kropp med tatts, och en skön personlighet. Fuck dom, så länge du vet att du är störtskön så betyder andra sorgliga människors åsikter nada. Du e fett skön!

    Reply
  187. Anna mars 18, 2014 at 7:20 e m

    Paow, du är så jävla snygg och stark person! Beundrar dig verkligen! Skönt att höra att du står på dig.

    Reply
  188. B mars 18, 2014 at 7:25 e m

    Sluta dra alla över en kant…..annars håller ja m dig:)

    Reply
  189. nikki mars 18, 2014 at 7:26 e m

    bra skrivet !

    Reply
  190. Jonna mars 18, 2014 at 7:35 e m

    Lägg ingen energi på sådana energitjuvar. Dina nya bröst är skitläckra och du ska vara stolt över
    ALLT du åstadkommit. Du är ju Paow.
    Så gilla din still och jag gillar dina ” rattar” trots att jag är tjej haha.

    http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

    Reply
  191. Sara mars 18, 2014 at 7:55 e m

    Ehh.. du var otrogen i ditt förhållande med Peter (?) inte bara med Nemo. Du kallar förfan dig själv för hora och slampa i TV och bloggen, så är det fel att andra människor gör det? Du respekterar uppenbarligen inte dig själv, så se till att jobba på din självkänsla först.

    svar: Nä det var jag inte

    Reply
    1. Sara mars 19, 2014 at 12:35 f m

      Du skrev att du hade hånglat med en random kille samtidigt som du var i ett förhållande.

      svar: Nej att jag fick känslor för en annan samtidigt som min kille jobbade i miami. Så jag var väl ofrivilligt otrogen även om jag inte gjorde något med den killen

      Reply
      1. Fanny mars 21, 2014 at 1:51 e m

        Jaså gjorde ni inget? Såhär skrev du på din blogg iallafall ”Och det är inte så att jag hånglade med någon annan kille på krogen för att jag ville pajja mitt förhållande. Det bara hände. Och jag kan fortfarande inte säga varför det hände. Men det var en handling som inte var en av dom smartaste handlingarna jag gjort, jag skyller på att jag var pisspackad och det hade inte hänt om jag var nykter. Vem vet? Mitt förhållande kanske såg ut att vara hur bra som helst utåt. Men ingen visste hur osäker jag kände mig. Att inte veta. Att ha ett distansförhållanden med en kille som är utomlands 9 månader om året kanske inte är det mest ultimata. Även om det bara hände en gång. Och att en av mina ”bästa” vänner inte kan knipa ihop käften och går runt och berättar det för alla så kom det fram. Men det är inte de jag gråter över nu. Nu är det andra saker som jag är ledsen över.”

        Reply
    2. Josefine mars 19, 2014 at 12:03 e m

      Alltså Sara menar du på fullaste allvar att bara för att en person har dålig självkänsla så är det okej att kalla den personen för hora? Väx upp för fan.

      Reply
  192. petra mars 18, 2014 at 8:53 e m

    Du är helgrym och alla haters där ute skulle aldrig ens våga säga nått i verkligheten, jag slår vad om att dom tycker du är grym men har så jävla dålig självkänsla att dom måste trycka ner dig och andra för att känna sig bättre.. fortsätt göra din grej, kärlek övervinner hat! 🙂

    Reply
  193. Laura mars 18, 2014 at 9:07 e m

    Vissa människor tål helt enkelt inte att se andra må bra (eller köra sitt race)! De måste göra allt för att försöka trycka ned en så de själva ska må bättre. Precis som du säger handlar det om avundsjuka och ingenting annat…

    Jag tycker du är helt galet grym, Paulina. Du är sjukt skön och vågar stå för vad du tycker, samt är ärlig och rättfram! Det är inge’ bullshit med dig, du säger som det är. Det är kvalitéer jag tycker är beundransvärda.

    Och det här med att lägga sig i folks sexliv, haha, give me a fucking break. Jag förstår inte vad andra människor har med det att göra. Vi lever även på 2000-talet och får killar, så får tjejer också! Så enkelt är det, haha. Skit i vad alla idioter säger och håll huvudet högt. 🙂

    Stor kram!

    Reply
  194. Linn mars 18, 2014 at 9:15 e m

    Du är så grym och det är riktigt bra skrivet, tycker om din ärlighet fortsätt som du gör 🙂

    Reply
  195. Amy mars 18, 2014 at 9:22 e m

    Du är så bra.

    Reply
  196. Frida mars 18, 2014 at 9:28 e m

    Bra Paulina! Stå upp för dig själv!! Jag kan helt ärligt säga att jag är gaaaalet avundsjuk på dina bröst. I want those big titties too! Haha. I framtiden, när jag är färdig med allt det där med barn och tjohej, då jävlar ska jag ha enorma tuttar och jag ska ”bära” dom stolt. De som inte ärligt kan säga vad dom tycker, helt konkret kan äta anal.

    Vi avslutar lite sådär 90-taligt: YOU GO GIRL!

    Reply
  197. K mars 18, 2014 at 9:38 e m

    Jag vet inte vad som är mer komiskt – att en avdankad HORA som du sitter och klagar på nätmobbning, och attackerar Anja, blattar och ”tjockisar” i samma inlägg, eller alla hjärndöda fårskallar här som kommenterar ”You go girl!”.

    Reply
    1. Sara mars 19, 2014 at 12:01 f m

      Släng dig i väggen aphjärna…….

      Reply
  198. Matilda mars 18, 2014 at 9:43 e m

    när jag läser detta blir jag så ledsen. Du är värd bättre än allt detta, men jag blir också ledsen på grund av att jag alltid tycker att du är cool och när jag kommenterar är det alltid något bra. Och jag försöker att inte ta åt mig men man blir som ledsen ändå, jag vet, jag är jobbig som fan nu.
    Du är definitivt ingen hora eller sämre än någon annan. Fuck alla andra.

    Reply
  199. andji mars 18, 2014 at 9:55 e m

    hahahahah… jag brukar aldrig läsa dina långa depp historier meeen den här gången fick du mig tills jag kom till små blatte killar? gumman dessa små blatte killar chillar i min port o röker gräs tro mig dom läser inte din blogg. 🙂

    Reply
  200. linn mars 18, 2014 at 10:07 e m

    Ja det e hemskt med mobbning.. Men du borde fan skämmas över att ha en sådan pass stor blogg och sitta och skriva (blatte).. fy fan vad snevriden du är i skallen..

    Reply
  201. Teresia mars 18, 2014 at 10:11 e m

    Du är grym! Keep it up!!!

    Reply
  202. Teresia mars 18, 2014 at 10:12 e m

    Du är grym! Keep it up!

    Reply
  203. Caroline mars 18, 2014 at 10:28 e m

    KING

    Reply
  204. malin mars 18, 2014 at 10:48 e m

    det är pinsamt att det faktiskt är så många människor i den här världen som vill skapa drama.. Du har ju inte sagt något elakt personligt till någon? Jag fattar inte att folk kan bli så jävla upprörda hela jävla tiden eller hur?
    och jag tycker att det är helt okej av dig att trycka tillbaka till de som skriver elaka saker, för de är det som man får ta när man säger elaka saker till någon, att få tillbaka. Men jag fattar dock inte hur människor kan kalla varandra för hora osv, obviously vet de inte vad ordet betyder.. stackars barn asså…
    Men jag har läst din blogg i FLERA år och detta är min första kommentar till dig, och jag tycker att du är så jävla klok och stark person( av det man får se av dig i bloggen iaf). och jag älskar din attityd och allt.
    Och jag lovar, om ALLA som läser din blogg skulle kommentera samma inlägg, så skulle det vara betydligt mera posetiva komentarer än negativa.
    du är en bra människa och låt INGEN trycka ner dig! glöm inte det snälla <3

    Reply
  205. m mars 18, 2014 at 11:17 e m

    Du är stark som orka läsa alla elaka saker. Sluta inte blogga du har byggt upp ett fantastiskt företag dessutom är det bara folk med mindre framgång som har tid och list att hälla all negativ energi. .. de som är mer framgångsrika än dig har fullt upp med sitt 😉 se det så de har inget bättre för sig stackarna !♡

    Reply
  206. Anna mars 19, 2014 at 12:36 f m

    Jag kan lova dig att ingen som skriver hatfulla kommentarer till dig kommer att växa upp och bli varken hjärnkirurger eller astronauter. Vad folk skriver/tycker säger mer om dem , än om dig. Peace out.<3

    Reply
  207. emlig mars 19, 2014 at 2:20 f m

    foerloet doe. Men du hade fina boobies innan men jag hade gaerna haft sex med dig nu ocksa. Men du har mer att leverera aen ditt utseende…sluta fixera vid det och visa mer ditt inre

    Du kanske ska bli min flickvaen nangang…tror jag.

    Reply
  208. elina mars 19, 2014 at 7:45 f m

    BRA att du ger tillbaka, jag har varit mobbad i nästan hela mitt liv, får jämt höra saker och vet hur jobbigt det är. Du är fin och verkar vara en underbar person. Typiskt blattar/negrar att kommentera och hata, har bra erfarenhet av de. Bry dig inte om idioterna, dom är lika värdelös som en bajskorv på en trottoar. You go girl, bra att du står på dig!

    Reply
    1. Till elina mars 19, 2014 at 10:02 e m

      Du är en idiot.

      Reply
  209. Maja Falk mars 19, 2014 at 8:01 f m

    Skit i haters ❤️ du är finast bäst

    Reply
  210. Aron mars 19, 2014 at 8:39 f m

    För det första: Du kan inte sluta älta Anja va? Vilket förmodligen betyder att hon är ett större hot mot dig än va du någonsin skulle erkänna. Hennes blogg börjar gå bra..och det kan du inte hantera, eftersom hon får den kredit du själv skriker efter. Ungefär som ett barn som får tre godisar motför sin kompis som får fem godisar. ”Det är orättvist…varför får han 5 godisar och inte jag….buääääää ” För det andra öser du ur dig en massa skit om folk …och JA jag kan citera flera av dina uttalande du gjort i din blogg, så kom inte och påstå att jag har fel. Sedan blir du förbannad då folk skriver elaka saker om dig. Eeee ? Om det är så jävla hemskt och synd om dig när folk skriver ”elaka” saker om dig, så kanske det vore smartast att inte ge igen med samma mynt. Det är liksom ett mkt hållbarare argument. Så sluta spela offer hela tiden,….äpplet växer inte långt från trädet om man säger så.

    Reply
  211. Anna mars 19, 2014 at 8:39 f m

    Tycker du är grym! En förebild för personer med psoriasis och liknande. Inte fan är det något somhelst fel på dig för att du har en harmlös hudsjukdom. Alla som poängterar något negativt kan ju granska sig själva först och jag lovar att där finns saker på deras kroppar som inte är ”perfekta”. Själv har jag problem med hormonella bristningar. Inte så jäkla kul eller snyggt, men där finns absolut ingenting jag kan göra åt det. Haters kan gå och dö.

    Reply
  212. Bea mars 19, 2014 at 9:24 f m

    När du skaffat så stora bröst, glöm inte att träna ryggen bara så du orkar med att bära dom 🙂 Lätt att få ryggproblem annars …

    Reply
  213. Madde mars 19, 2014 at 9:24 f m

    Hej.
    Vet att min kommentar bara är en i mängden, men jag måste bara få säga att det jag tycker du verkar vara en riktigt grym tjej. Av det jag sett på tv och läst i bloggen så är du one of a kind. Om alla brudar var minst lika härliga som dig skulle världen vara ett mycket bättre ställe.

    Ta inte åt dig av vad folk skriver. Bara ren svartsjuka.

    Reply
  214. Mirre mars 19, 2014 at 9:44 f m

    Och hur inni helvete vet du att det är en blatte som sitter bakom skärmen när du säger att det bara är ”blattar som skriver så” tänk ifall det är en svenne som utger sig att vara blatte. PLUS, om det nu är blattar som har skrivit de, så klaga fan inte på deras uppfostran då dem flesta kommer ifrån länder där kulturen lär en att uppfostras med självrespekt. Något ni svenskar aldrig uppfostrats med! Sluta vara så jävla respektlös å skriva blattar. Ba för att svenskar aldrig skriver så till dig på nätet betyder det inte att dom inte kallar dig hora irl. För det är de enda dom gör. Tack å hej!

    Reply
  215. Angelica Frohm mars 19, 2014 at 10:09 f m

    Du är grym!! Stå på dig även om det inte alltid är så enkelt. Lägg fokus på det som gör dig glad 🙂 När folk är elaka och säger dumma saker så säger de mer om dom själva vilket jag tycker bara är kul. Big up to you!

    Reply
  216. sara mars 19, 2014 at 10:14 f m

    du är bra som du är. du är också väldigt vacker
    hejdå

    Reply
  217. Kossan mars 19, 2014 at 11:18 f m

    Du sjunker ju lika lågt när du ska svara emot med babbejävel eller blattehora eller whatever . Förstår inte hur det gör dig bättre? Tycker Dock att du är en bra människa och du borde ignorera alla haters

    Reply
  218. Emelie mars 19, 2014 at 11:40 f m

    Du verkar otroligt skön – du har så bra inställning till saker och att du vågar vara öppen med saker är så jäkla bra och att du stå för det du tycker! Tror det finns galet många som håller med men problemet är bara att dem enda som orkar ta sig tid till att skriva kommentarer är haters som inte har någonting bättre för sig.

    Keep it up

    Reply
  219. MissLie - Fucked Up mars 19, 2014 at 12:31 e m

    Haha, så jävla rätt. Fegisar är de också som bara sitter och skriver skit saker. Och vem skulle inte va avundsjuk på dig? Du har det kvinnor vill vara och det killar vill ha.. Kör på bah!! 🙂 You go girl!

    Reply
  220. ingrid mars 19, 2014 at 1:02 e m

    när du skriver att det är ”blattar” skapar du bara ännu mer motsättningar vilket inte kommer leda till något bättre alls. Och det är konstigt att du uttrycker dig på det sättet i din blogg enligt mig. Dessa problem beror ju inte på vilket etniskt ursprung killarna som har, utan att tjejer ofta blir kallade för hora osv beror ju på att vårt samhälle fortfarande inte är jämställd och att det är ”okej” att killar fortfarande kan kalla tjejer för sånt. Det du får uppleva är ett resultat av det.

    Reply
  221. Sandra mars 19, 2014 at 1:13 e m

    HAHAHHAHA jag håller med dig så jävla hårt!

    e så jääääääääääävla trött på att folk kallar mig ”jävla svenne” eller ”svennehora” etc.. och sen om man säger nånting i den stilen tillbaka så är man en rasist.. de e helt sjukt. Haha och jag kommer egentligen från Polen, men född i Sverige så mina föräldrar e ju blattar å har stora näsor 😉 så det blir tom ännu mer irriterande..

    tycker de e så tråkigt att bara för att man e blond, och försöker försvara sig med exakt samma taktik som någon attackerar en med JAAA DÅ E MAN RASIST!!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHH

    Reply
  222. Anne mars 19, 2014 at 1:50 e m

    Fattar inte varför du ska ta ut så mycket ilska på invandrare/invandring. Det är synd att du inte kan rikta din ilska åt rätt håll.

    Sen måste jag säga vaaaarför opererade du dina tuttar, dom var så snygga innan. Inte för att dom är fula nu, men. Om jag hade vaknat en dag med dom tuttarna du hade innan så hade jag typ gråtit av lycka!

    Jag tror att du lever i för mycket hat (både ger och tar), det tar död på vem som helst. Du vore en starkare person om du började leva i kärlek istället för hat.

    Se på blondinbella, hon VAR sveriges mest hatade människa. En pälsbärande brat som hatade invandrare och unga mammor.. Dvs som du är nu typ. Men hon valde BORT det och verkar faktiskt ganska lycklig nu. Och framför allt jävligt mycket mindre hatad/mer respekterad.

    Men jag antar att allt har sin tid.

    Reply
  223. Julia mars 19, 2014 at 3:33 e m

    ”Jag gör ALLT för personen jag tycker om även om jag blir behandlad som skit tillbaka.”

    HUR är detta över huvud taget någonting bra?

    Reply
  224. porre mars 19, 2014 at 3:46 e m

    så jävla mogen du är, ska sluta gå in på din pinsamma blogg, tönt

    Reply
  225. Jenni/revunge mars 19, 2014 at 3:47 e m

    TYP GE MIG DINA BRÖST, sjukt snygga <3 😀

    Reply
  226. P & M mars 19, 2014 at 4:20 e m

    Är det bara vi som blir förbannade att ens höra ordet rasist? Det är ett fruktansvärt ÖVERKUNSUMERAT ord. Tänk efter riktigt noga, vad hör man oftast, ”svenne” eller ”blatte”? Till alla där ute som missbrukar ordet rasist, SUG MIN BLEKA ÄCKLIGA RÖV, SEN SUG MIN POLARES SVARTA HÅRIGA RÖV. Det handlar inte längre om vitt eller svart. Det är precis lika ”rasistiskt” att kalla någon för svenne. Mår illa av att ens skriva det… Vi lever i 2014, stå upp för dig själv, respektera dina andra och lev ditt egna liv. PS, sudda ut ordet rasist ur alla ordböcker i hela sverige.

    Reply
    1. till P & M mars 19, 2014 at 10:09 e m

      Är du helt borta eller, har du inte ens gått in på flashback eller friatider, har du sett vad folk skriver där, är inte det rasism eller vad? Många svenskar säger lika mycket blatte, och babbe så försök inte framstå invandrare som onda som förstör allting. I hela grundskolan blev jag mobbad bara av svenska killar, en gång när jag var runt 11 år så åkte jag ensam till nån galleria i närheten där jag bor och då kom 4 st svenska högstadie tjejer och började trakassera mig bara pga jag var en ’blatte’.
      Så jo det finns visst rasism och vi måste kämpa emot det. det hjälper inte att man gömmer det. svenskar får också utså med sånt i skolor och på internet, men man ska fan inte göra det till en tävling. det är ett problem i samhället som måste åtgärdas. Såna som du bidrar inte direkt till det.

      Reply
      1. P & M mars 24, 2014 at 4:42 e m

        Om du hade läst ALLT jag skrev, samt VILKA som skrev det så hade du förstått att jag satt och skrev detta med min ”blatte” kompis. så försöker absolut inte få invandrare att framstå dåligt på något sätt då 80% av mina kompisar är invandrare. Detta riktas åt båda hållen!

        Reply
  227. anonym mars 19, 2014 at 6:47 e m

    Anledningen varför dom skriver hora är för att kvinnor i deras länder måste bära svarta kläder ner till fötterna annars blir man våldtagen och slagen . Så resonerar deras föräldrar som är helt jävla körda.

    Reply
  228. madde mars 19, 2014 at 10:06 e m

    du är grym!!! keep it up girl <3

    Reply
  229. Anna mars 20, 2014 at 12:35 e m

    Fan det bästa jag läst!! You go girl!

    Reply
  230. V mars 20, 2014 at 7:41 e m

    haha.. babbehora. Du gjorde just min dag 🙂

    Reply
  231. Jennie mars 21, 2014 at 12:08 e m

    Paow, Folk tycker om att döma folk fortare än en annan skiter tyvärr är det så i samhället idag, det är skit tråkigt.
    Vad tjejerna säger om dig så ta det med en klack spark dom är avis på dig i och med du gör såna saker som dom vill göra det är inget mer med det.
    Nu har du gjort bröstförstoring så nu kommer du höra det ena efter det andra om det men skit i det för hur många tjejer har inte gjort bröstförstoring i dagsläget?
    Jag tycker du ska vara dig själv och lägg inte ner energi på dom som hackar på dig låt inte dom vinna och få dig dit dom vill.

    Reply
  232. C mars 21, 2014 at 12:54 e m

    Paow, jag vet själv och förstår att det är sjukt tufft att höra så mycket negativitet ifrån folk som inte känner en. Som dömer en på förhand. Om du inte var en offentlig person innan PH så är du det i alla fall efter programmet och folk har alltid haft och kommer alltid att ha mycket åsikter om mer eller mindre kända personer. De som är duktigast på att snacka skit är de som är missnöjda med sitt liv. Är man nöjd med vad man har så har man inget behov av att lägga energi på att vara negativ. Dessutom är det bara omogna, osäkra och avundsjuka tonåringar som beter sig så som jag ser att många har gjort, hur de har kommenterat och försökt trycka ner dig ang. ditt utseende t.ex här på din blogg. Negativitet föder negativitet, dvs det man fokuserar på, det är det man får tillbaka och får ännu mer utav. Att ge dessa mobbare en reaktion, det är exakt vad de vill ha. Då har de lyckats skada dig. Har du någon möjlighet att ”spärra” de som har lämnat dumma kommentarer från din blogg? Det jag vill säga till dig är, när du ser vart en kommentar barkar hän, sluta läsa. Det gynnar dig inte. Ignorera allt som är dåligt och kör din grej. Att blogga ska ju vara kul, låt de inte ta den glädjen ifrån dig! Fokusera på människor och saker som gör dig glad och ta hand om dig! Med Varma Hälsningar C

    Reply
  233. amanda mars 21, 2014 at 6:24 e m

    uu goo girl!! 😀 från finland!

    Reply
  234. vera mars 21, 2014 at 10:11 e m

    Äsch du vet haters gona hate so give em a reason. Du är vacker och bara bra du solar hjälper lite mot psoriasis (om det var det du hade). Men täck bara snitten från op så du får så fina ärr som möjligt. Du är grym, kör ditt race se all negativ kritik du får som en sporre. Bevisa dom att ingen kan knäcka dig. Vrf skulle dom? Nå fetta, svettiga oskulder ska dom få påverka dig? NÄ för du är paow!

    Reply
  235. www.specious.blogg.se mars 23, 2014 at 4:21 e m

    Jag kan inte säga annat än att jag älskar detta inlägg! 😉

    Reply
  236. Emss mars 24, 2014 at 9:24 f m

    Du kommer alltid att ha folk som ”hatar dig” och ger dig elaka kommentarer när du är en offentlig person. Dock så känner ju inte dessa människor dig, dom har ingen aning om vem du är bakom denna bloggen osv.. Men du vet ju själv, att du är en bra tjej, släng alla dåliga kommentarer, låt det inte sätta sig utan bara skaka av. Läs de positiva, skratta åt de negativa..

    Lätt för mig att säga, Right 😉 Men jag tycker du är en aas ball tjej iaf och din blogg är den enda blogg som jag läser varje dag. Att de personer som ”hatar” går in på din blogg för att läsa den och hata lite, det säger mer om dom än vad det gör om dig….

    Let the show go oooon =)

    Reply
  237. Alfred mars 24, 2014 at 7:56 e m

    haha skönt skrivet

    Reply
  238. Madeleine mars 24, 2014 at 9:10 e m

    Du är helt enkelt grym!! Grymt bra!!
    Skit i alla haters.

    Reply
  239. Yanine mars 24, 2014 at 9:12 e m

    Hej! Följer din blogg dagligen och älskar den verkligen. Tycker du är jättestark, du är grym!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *