SMALL BOOBS Thailand

392B0512

Det betyder jättemycket allt stöd ni har gett alltså. Mår inte dåligt så ni kan lugna er. Är bara väldigt uttråkad… Brukar bli lite smådeprimerad på vintern. Eller är det vinter? Det är i alla fall fullt med snö.

Men jag tycker att jag klarat mig bra den här vintern. Kanske för att det har vart så mycket med Paradise Hotel.. Men nu är det ju slut på den roliga hypen. Även fast jag gärna hade åkt till Mexico igen på semester! Fast åker ju till Thailand med pappa om ca 3 veckor så det ska bli überskööönt. Blir groggy av all snö. Det är nästan vitare ute än vad det är i turisternas näsor nere i Magaluf.

Tillbaka till saken. Tre veckor känns som en evighet. Vad ska jag göra? Hade gärna tränat, men har fortfarande SKITONT i brösten. Ringde till Proforma idag och frågade om det var normalt. Men det var tydligen lungt. Mina ärr varar inte men det har gått över till en svidande känsla i brösten. Har haft turen att få tillbaka all känsel. På både gott och ont med tanke på att det känns som att det sitter klädnypor i mina bröstvårtor. Och det får mig också lite grinig…

Att man känner sig så rörig. Sen så saknar jag någon att mysa med också, som helst inte är en katt.

Aja. Vi kan dra en kort slutsats mitt i allt klagande. Jag.Vill.Åka.Uutomlands.Nu.Punkt.

P9370011

Härligt va?

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Anonym mars 19, 2014 at 6:09 e m

  Det är en grej som jag inte förstår.. Hur kan du vara stolt över dina bröst om de inte är naturligt stora? Din kropp är ju fan uppbyggd på botox & silikon. Och vad ger dig då rätten att kommentera andras bilder med hora, babbe osv? Du säger att folk är avundsjuka, haha i detta fall är det ju du som är det. Det finns inget att vara avundsjuk på. Att du har knullat runt med killar på TV, eller att du har plastikoperat dig? Skulle nog inte tro att någon är avundsjuk på dig… snarare glada att inte vara så pass skarrig som du är. Och en grej till, varför klänger du ner på 15 åriga tjejer och kommenterar deras bilder på instagram. Ska du inte i detta fall aggera på ett sätt som en mogen vuxen skulle göra? Och att du säger något om att andra är dåliga förebilder ska verkligen inte komma från dig. Så nu kan du sitta där med dina fula opererade bröst och tänka på hur dum du igentligen är. Tack för mig!

  Reply
 2. da mars 19, 2014 at 6:27 e m

  såklart – det enda du gör hela tiden är att fly från dina problem
  – gör nånting vettigt? hur många år ska det ta dig?
  vill du inte ha någon utbildning eller nånting alls?
  din hjärna får ju inte jobba nånting såklart den vill fly

  Reply
 3. Fr mars 19, 2014 at 10:47 e m

  Tjejer tycker det är fult med silikon bröst men killar älskar det

  Reply
  1. Sanna mars 20, 2014 at 7:26 f m

   Åh så fel ”Fr”!
   Du kan inte ha mer fel när du säger detta.
   Nu utgår du ifrån att alla människor är likadana. Så trist!
   *Tummen ner*

   Reply
 4. Sanna mars 20, 2014 at 7:25 f m

  Åh så härligt att få komma bort från denna vita skit ett tag!
  *Avis*
  Du har säkert skrivit tidigare hur stora bröst du har nu, men jag ställer ändå frågan:
  Hur stora bröst har du nu? 🙂

  Reply
 5. Anna mars 20, 2014 at 7:30 f m

  Kom med nåt vettigt nån gång eller sluta blogga..
  Se och lär av andras bloggar!
  Riktigt omogen är vad du är…

  Reply
 6. Ps mars 20, 2014 at 10:26 f m

  Asså….dessa bilder från Bingo är verkligen det bästa som finns. Så kul!!

  Reply
 7. Jenni mars 20, 2014 at 5:01 e m

  Här i Göteborg är det vår väder! Hur skönt som helst, så åk ner hit? 🙂

  Reply
 8. Pernilla Pakruhn mars 20, 2014 at 10:42 e m

  För det första… Pinsamma kommentarer innan mig.

  Jag gjorde min bröstförstoring i maj 2013 och precis efter operationen så hade jag EXTREMT mycket känsel i både bröstvårtor och bröst, men sen efter att tiden gick så fick jag mindre och mindre känsel fast bara i undersidan av bröstet. Känns typ som tandläkarbedövning hela tiden :/

  Men men skitsamma det var lätt värt det 🙂

  Ses i Thailand då Paulina 😉 jag åker 31 mars sen är jag och min pojkvän iväg i 21 dagar :).

  Kram

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *