TBT.

Jag vet att dom flesta sett bilder på mig på skvallerbloggen som ser hemska ut. Men jag var pruttfull. Och sen så är jag blek eftersom att jag solade för första gången på 5 månader igår. Så ja. Man blir blek.. Sen så har jag haft ont i tuttarna så det har vart ”jobbigt” att lyfta armarna över huvudet så orkade inte fixa håret. Menmen… Man kan inte alltid vara snygg. Och känner mig ganska blek och tråkig nu.

Därför blir det lite TBT.

392B0058392B0114392B0131392B0194 392B0211392B0221 392B0222

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)
 • Johanna♡♡♡

  ÄRS! Man kan inte alltid vara på topp. Du är grym! 😉

 • Matilda

  ”Throw back Thursday”.. och så är det Onsdag.

 • Kajsa

  Alla är vi bleka den här årstiden! Det bara är så, det kommer vara så nästa år, och året därefter… Tycker samhället är sjukt som idealiserar (och förväntar sig, gör att man känner sig kravfylld) att leva upp till det. Ideal är till för att vi ska inspireras, inte att vi ska slvmässigt bli exakt likadana. Om vi blir exakt som idealet tyder det på osäkerhet, man vågar inte vara den som man själv tycker är fin.
  Jag är också blek och dan just nu. Det hör till. Så att man längtar extra mycket till sol och ljus. The natrual circle!

  Stor kram från ett 35-årigt fan

 • Mitt liv i USA - New York - Miami

  Men vackra lilla tjej! Bry dig inte om vad andra människor kallar dig de är bara avundsjuka. Vissa klarar inte av att en tjej ”tar mycket plats” om du förstår vad jag menar 😉

  Du kanske är för mycket för Sverige helt enkelt, så har jag alltid känt fram till jag flyttade till USA. Här FÅR man SYNAS & HÖRAS utan att folk bryr sig.. Du borde komma över tycker jag 😉

  The crazy me 😉

  http://youtu.be/i-DTVTL4TSo

  Love från South Beach <3

 • Eazy

  Hej Paow! Har du någonsin funderat på att sluta festa för ett tag? Kanske åka iväg någonstans (då inte till någon partyort) och slappna av? Speciellt nu efter din operation tror jag att du skulle behöva ett miljöombyte och låta dig själv ”komma ikapp”. Och inte bara för en helg, utan kanske för en månad, eller två?

  Pusshej, ha det bäst! 😀 Lycka till med allt, jag hejar på dig!

 • Frida

  Tack för att du kikade in på min blogg!

 • Isabelle

  Throw back time matilda 🙂

 • K

  Bilderna är INTE hemska. Du är SÅ FIN flicka lilla!

 • lina

  Det här är nog första gången jag kommenterar i din blogg men jag vill gärna få det här sagt. Jag bläddrade igenom några gamla kommentarer och jag blev riktigt arg, du så mycket oförtjänt hat att jag tappar lite hopp på mänskligheten och jag sitter och hoppas att du inte har tagit åt dig ett ända jävla ord av vad idioterna skriver. Du verkar vara en riktigt skön brud och en av dom få bloggarna som inte får sig själv att dagligen framstå som en idiot. Gör vadfan du vill för ärligt talat vem orkar bry sig om hur många du ligger med eller vad du gör med dina bröst.

 • Fr

  Alla måste sluta vara så utseende fixerat . Nu måste alla ser kull ut o har löshår, har 30. Kilo smink, vara fitness o silikon. So fort man vill vara naturlig o skita i allt får man negativa komentarer.

 • Annie Carlsson

  Hej PAOW! Tycker att det är sjukt tråkigt att du ska behöva stå ut med allt när hat. Men de kan inte ha mycket till liv om de hellre sitter och kommenterar elaka saker till dig än blir glada över att ännu en kvinna som står upp för sig själv har lyckats! Jag älskar att du är så sjukt brutalt ärlig! Folk kanske inte tycker du är någon vidare förebild som visar bilder på bröst och har vart med i paradise hotel, men jag tycker det! För du visar oss den sanning resten av Sverige vägrar se! Du ljuger inte, du döljer inte! Svenska folket är sååå fegt! Ingen vågar prata om de viktiga sakerna!

  Men ville bara säga tack för att du är du! Kram<3

 • Retorikstudent

  Hur tänker du inför valet 2014?

 • Ps

  Du är vacker oavsett!! Jättekula bilder! Hoppas att du mår bra

 • V

  Hemska?! De tycker INTE jag, snygga fina DU! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *