Två av mina bästa killar med fööööööör mycket energi, (absolut inget illa menat) har slagit sina kloka huvuden ihop och gjorde en design av som en amerikansk fotbolls t-shirt med märket Success 01 på. Riktigt  feta! Jag har både en svart och vit och det funkar så jävla snyggt på tjejer med!

Det är ett UNISEX plagg för både tjejer och killar. Nu till det roliga jag hänger med killarna här i Stockholm på lördag där dem ska sätta upp en popupstore. Adressen är Sigtunagatan 3, Vasastan.

Sen på söndag så åker vi till Göteborg för att sätta upp en popupstore där med, jätte roligt att träffa er läsare med. Adressen i Göteborg samt tiden är inte klar ännu men det återkommer jag med direkt jag vet!

designs Skärmavbild 2014-03-20 kl. 20.33.57

Riktigt snyggt på oss tjejer med! Bilden är på Samirs tjejkompis.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *