Sov du lilla videung

Alltså den som säger att det inte gör ont att göra tuttarna ljuger. Eller så är bara min smärttröskel väldigt låg. Seriöst den värsta smärtan jag upplevt. Idag så är det dag 4 och jag kan inte bajsa alls, haha. Och knappt resa mig upp själv. Käkar dubbla doser av (vilket är okej för min läkare) av citodon. Blir sådär härlig snurrig av dom och sover mest. Försöker att göra lite gympa då & då…

Inget är fel än i alla fall. Det spänner för mycket i brösten för att jag ska kunna svara på frågestunden, gör ont när jag skriver och när jag äter citodonen så är jag för snurrig för att skriva. Usch och fy…

(Visited 339 times, 1 visits today)

42 Comments

 1. Micks mars 7, 2014 at 9:57 e m

  Äh jag var också helt paj typ 6 dagar efter min operation, hört andra som
  Typ vart ute o sprungit dagen efter men jag kunde inte ens öppna en colaflaska typ.. De vände efter typ en vecka – 9 dagar för mig. Men såfort smärtan är borta är de så värt det, och jag gjorde också mina på proforma och dom är sjukt snygga vilket dina säkert också kommer va

  Reply
 2. Sarah mars 7, 2014 at 10:08 e m

  Det blir snart bättre! Kämpa på!

  Reply
 3. soffan mars 7, 2014 at 10:11 e m

  Hade exakt lika ont som dig, och det är hemskt!!!!! Aldrig haft så ont ville typ be dom ta bort implantaten haha.. Jag började gråta av smärta när jag skulle resa mig upp och de kändes som nån stack in en kniv och vred runt ett varv i brösten.
  Men efter en vecka blev det bättre så håll ut =)
  Jag la in 500cc hos Örjan på Proforma och han är en gud!!! Nu efter ca ett år ser dom ut precis som jag ville ha dom

  Reply
 4. Nellie mars 7, 2014 at 10:14 e m

  Följ gärna min blogg och min kamp för att försöka bli frisk från den vidriga sjukdomen anorexi! Kanske är vi fler därute som kan stötta varann?
  Kram Nellie (http://bitterfroken.blogg.se)

  Reply
 5. Emma mars 7, 2014 at 10:17 e m

  Man blir förstoppad av att äta så mkt smärtis. Köp lactulos på apoteket och ta varje dag så länge du äter citodon. Skulle det inte funka med bara lactulosen så köp också laxoberaldroppar och ta så magen kommer igång.

  Reply
 6. Rebecca mars 7, 2014 at 10:19 e m

  Åh din stackare! Gjorde mina igår och jag mår förvånansvärt bra! MEN kommer inte upp ur sängen själv. Känns som dem ska ploppa ut samtidigt som man tar i! Men ack så snygga vi kommer bli! You go girl!!!

  Reply
 7. Mustafa mars 7, 2014 at 10:25 e m

  Tjejer bajsar väl inte? Nu ljög du lite va?

  Reply
 8. Carolina mars 7, 2014 at 10:31 e m

  Det gör nog olika mycket ont beroende på hur många cc man lägger in efts huden spänns ut olika mycket.. Själv la jag in 300 och hade inte så himla ont faktiskt.. Visst var det ömt o spände men efter 3 dar åt jag inte längre några smärtstillande och var ute o gick.. Så jag tror inte att tjejer ljuger men förutsättningarna är olika.. Snart är det över och förbi iallafall!

  Reply
 9. Hemlig beundrare mars 7, 2014 at 10:53 e m

  Vet hur det är, alla sa att det inte skulle kännas knappt men jag kunde inte röra mig på en vecka typ.. Helt olika från person till person. Åt också citodon och man blir förstoppad av det 🙁 asjobbigt.. Vet hur det känns, men det är värt smärtan! 😀 kram på dig världens finaste tjej!

  Reply
 10. S mars 7, 2014 at 11:00 e m

  Citodon innehåller Kodin som görs om till morfin inuti kroppen och den processen gör dig förstoppad. Ta två ducalux innan du lägger dig så kan du bajsa på morgonen förhoppningsvis, annars får du jävligt ont i magen snart. Lycka till 🙂

  Reply
 11. Emma mars 7, 2014 at 11:09 e m

  Vad tråkigt att du ska ha så ont, Jag har själv gjort en bröstförstoring efter jag fick mitt första barn och jag hade inte ett dugg ont efter operationen, jag var precis som vanligt. men alla är vi olika. Nu funderar jag på att göra det igen eftersom jag fått ett till, hoppas jag har lika tur då:) Hoppas smärtan ger med sig och att du snart är på benen. 🙂

  Reply
 12. Hedda mars 7, 2014 at 11:23 e m

  Jag kan inte se några av dina bilder.. nåt knas med bloggen? 😮

  Reply
 13. sussi mars 7, 2014 at 11:47 e m

  exakt, typ, så kände jag! och för mig varade det i 7 veckor. vågade inte ens sova på sidan, utan enbart på rygg haha, och det var sjukt jobbigt… hade ont nästan överallt, kunde inte ens sträcka armarna själv. men nu i efterhand, när det gått ett par år, och allt läkte som det skulle, så kunde jag inte va mer nöjd! försök vara tålmodig, så kommer det löna sig i slutändan! (vilket det gör oavsett tålamod eller ej, haha) krya på dig! kram 🙂

  Reply
 14. becca mars 8, 2014 at 12:07 f m

  Vilken kirurg op du dog hos? Gjorde du bakom eller framför muskeln? Antar att det blev bakom ioförsig då du har så ont, jag vet exakt hur dåligt du mår och hur ont du har för själv kunde jag inte flytta mig från sängen på en vecka typ! D: stackars!!

  Btw, dom där smärtstillande tabletterna är ”farliga”, man kan bli sjuuuukt förstoppad (d blev jag. Inte trevligt haha) så ät saker som håller igång tarmarna, ett tips bara!
  Du är ju så känslig med att må illa och spy så kom på det nu när jag läste ditt inlägg 🙂

  KRAM Hoppas du blir piggare snart, som läkaren säger så är det bästa botemedlet att röra på sig.. En riktig pina, som sagt, i know. . Men försök!! ♡

  Reply
 15. amanda mars 8, 2014 at 1:02 f m

  vill bara hälsa att jag tycker du är en grym människa! fortsätt vara dig själv och stå för vad du tycker, du är bra!!! hahah blev fett irrelevant till inlägget, men jajja.

  Reply
 16. E mars 8, 2014 at 3:31 f m

  Hej Paulina! Jag gjorde också mina bröst på proforma, och jag hade det PRECIS som du. Det är väldigt väldigt få personer som får så ont som jag (eller som du verkar ha). Jag minns att det enda jag gjorde var att ligga i sängen och bara klaga och fråga mig själv 1000 gånger om varför jag hade gjort detta mot mig själv. Jag gjorde det en torsdag, och veckan efter på fredagen (en vecka och en dag efter op.) så firade jag en vän som fyllde år på en rätt galen fest. TRO MIG, dom första fem dagarna är HORRIBLA, men det kommer bli mycket mycket bättre. MEN du MÅSTE göra alla ”gympaövningar” det är det absolut viktigaste för din rörlighet. Jag minns att det tog sju minuter för mig att få upp händerna över huvudet. SÅ JAG VET HUR DU MÅR! Gör alla gymnaövningar flera flera gånger per dag (minst varannan timme eller såfort du börjar stelna igen). Mina är SKITSNYGGA, och har fått höra flera gånger att jag haft dom snyggaste sillisarna folk sett! Så träna träna träna så dom sitter på rätt plats snabbt. Och var inte orolig, dom trillar ner lite grann och sitter inte vid hakan alltför länge haha! Jag gjorde BAKOM muskeln, och antar att det är det du gjort också med tanke på smärtan! Lycka till och grattis till boobsen! 🙂 KRAM

  Reply
 17. Viktoria mars 8, 2014 at 8:32 f m

  Wow, du har större bröstimplantat än kissie! Om jag var känd skulle jag vilja att människor kom ihåg mig för vad jag gjorde… Inte för att jag var två vandrande jätteboobs!

  Reply
 18. jenna mars 8, 2014 at 10:25 f m

  Citodon stoppar upp magen ganska bra, men den kommer igång till slut 🙂 Bara härda ut eller ta nåt laxerande.

  Reply
 19. Lina mars 8, 2014 at 10:25 f m

  Nej du har inte dålig smärttröskeln, de GÖR sådär jävla piss ont.. 🙁 kunde knappt gå på en vecka, bajsade efter 3 dagar..kunde inte ens torka mig, duschen som gällde..fyfan vet hur du har de, jag är inne på v. 1,5 så snart två veckor..å jag har fortfarande ont! Usch

  Reply
 20. Caroline mars 8, 2014 at 10:56 f m

  Det verkar vara så himla olika med smärtan. Jag opererades 12december och upplevde smärtan efteråt som träningsvärk… Jag slutade med smärtstillande efter 5dagen… Har en dotter på 2,5 år och det va inga problem att ta hand om henne, dock bärde jag inte henne och påklädningen gick lite långsammare än vanligt…
  Ha tålamod, det blir bättre… Rör på dig mycket fast det gör ont… Kram

  Reply
 21. Josefin mars 8, 2014 at 11:36 f m

  Stackare!! :/ själv var jag uppe o sprang direkt efter hehe.. När sjuksköterskorna kom med alvedon o citodon på eftermiddagen (andra gången alltså efter jag vaknat) så frågade jag om jag verkligen var tvungen o ta dom då jag inte kände att jag behövde xD dagen efter var jag uppe o sprang runt på stan o hade mig.. Hehe.. De enda som va lite svårt var att ta sig upp ur sängen för mig :p tycker synd om dig! Alla borde få de lika enkelt som jag hade de tycker jag ;( haha.. Känns ju inte som att du kan ”njuta” av de på samma sätt lixom..
  Men kämpa på! De blir bättre snaaaart snart!

  Reply
 22. heidi mars 8, 2014 at 1:19 e m

  hej . du som hade värsta fina brösten gick o gjorde förstoring.. why!

  Reply
 23. Felicia mars 8, 2014 at 2:38 e m

  Jag trodde som du INNAN jag opat mig, att den som säger att det inte gör ont ljuger säkert för jag vet att jag är känslig.

  Men alltså jag hade inte ett dugg ont, kanske för att man gjorde nåt man velat länge och va dövad av lycka men jag va stel och min kille fick hjälpa mig upp ur sängen, typ som man har träningsvärk. Men annars inte ett dugg ont…

  Reply
 24. chris mars 8, 2014 at 3:06 e m

  Haha köp katrinplom mon juice, å mussli drick mycket vatten även 2 paket microlax :D, va med om min hemskaste upplevelse utav citodon 😀 sket cement i 3 dar ajajajaj

  Reply
 25. ida mars 8, 2014 at 4:45 e m

  Haha, det heter ”Sov du lilla VIDEUNG” inte ”videunge”. VIDEUNG är en växt som växer i småskog och själva knopparna kommer på våren (vita, ludna). Det är därifrån låttexten kommer, att den får fortsätta sova, vänta på att blomma för att det fortfarande är vinter. Så det är ingen unge/barn dom pratar om ;D

  Hoppas du känner dig bättre snart! =)

  Reply
 26. angie mars 8, 2014 at 4:49 e m

  Hahahaha ja det känner jag igen! Det var inte kul när man skulle göra nr 2 efter, jag gick på toa å försökte en hel dag nästan. Man märker inte hur mkt muskler i kroppen man använder för än man förstorar brösten.

  Reply
 27. Sandra mars 8, 2014 at 5:27 e m

  Vet hur ont du har. I slut ändan är det värt det. 🙂
  Passa på och utnyttja folk o göra saker åt dig 🙂
  Kram

  Reply
 28. Helén. mars 8, 2014 at 6:26 e m

  Jag hade inte ont alls men alla är olika 🙂 krya på dig !

  Reply
 29. Lotta mars 8, 2014 at 6:40 e m

  Lite kul att jag läste här om dagen ett gammalt blogginlägg som du gjort… Där stod det att du inte alls tyckte det va snyggt med opererade bröst!

  Reply
 30. Tilda mars 8, 2014 at 6:52 e m

  Tog två veckor för mig att ens känna mig ”okej”.. Fick du inte morfin? Det räddade mitt liv! Hahah!

  Reply
 31. Anna mars 8, 2014 at 7:33 e m

  Så otroligt dåligt uppdaterad hemsida. Stelopererade ryggen i tis men jag kan skriva
  Självömkan kanske? Inte för en egen vald operation

  Reply
 32. Sarah mars 8, 2014 at 8:48 e m

  Såklart du blir snurrig.
  Citodon=opiater
  Heroin=opiater

  Mitt tips är att inte äta dubbelt av dem, att bli beroende av opiater är INTE att leka med, opiater är det starkaste beroendet man kan ha!

  Reply
 33. blondizzz mars 8, 2014 at 11:19 e m

  Hej =)
  Jag kan säga att jag förstår dig o den smärtan.. Op:ade mig den 24 februari 570 cc bakom muskeln och idag ca 12 dagar efter kan jag försöka leva lite normalt.. smärtan har varit obeskrivlig så jag hoppas att du blir bättre snart,, se till att vila ordentligt ansträng dig inte,,
  Ta hand om dig och skit i alla andras dumma kommentarer.. det e ditt liv din kropp och du gör vad du vill =) Viktigaste att du mår bra med dig själv för att kunna vara en glad ocH goo tjej =)
  Ha det bäst sköt om dig //Blondizz

  Reply
 34. Jag mars 8, 2014 at 11:35 e m

  Kan du svara på frågestunden i ett videoinlägg? 😀
  puss och kram!!!

  Reply
 35. Sarah mars 9, 2014 at 12:07 e m

  Får man inget starkare än citodon efter man gjort operationen? :O

  Att du inte kan bajsa har nog en del med dina smärtstillande att göra, de orsakar förstoppning ^^

  Reply
 36. P mars 9, 2014 at 12:36 e m

  Jag var beredd på det värsta men morgonen efter kunde jag lyfta armarna för att tvätta håret med schampo, och dessutom gå en runda på stan, hade dock bärhjälp för att för säkerhetsskull inte förstöra resultatet! 🙂

  Reply
 37. Ronja mars 9, 2014 at 2:11 e m

  Jag håller med dej! dom som säger att de inte gör ont måste ju skämta!
  Jag gjorde mina förra året, även jag la under bröstmuskeln, och efter uppvaket så kände jag samma som dej! ville bara plocka av mej brösten och gå där ifrån..
  Jag hade ont och svårt att röra mej dom första 2 veckorna, sen försvann smärtan,
  men än idag (som sagt, ett år senare) så kan jag inte lyfta tunga saker, göra armhävningar och liknande utan att det spänner och är obehagligt.
  När svullnaden gick ner på mina, så hade jag en storlek mindre än när dom var svullna.^^

  Hoppas det går bra för dej!
  kram

  Reply
 38. Frida mars 9, 2014 at 6:14 e m

  Gjorde mina bröst hos Proforma för nästan ett år sedan och är så nöjd.
  Det som fick mig att må bättre var att gå runt mycket. Det sista man egentligen vill men om du bara ligger i sängen blir du stel. Smärtan lättar om du går upp och rör på dig med jämna mellanrum.’

  Reply
 39. sussie mars 22, 2014 at 3:53 e m

  Tyckte inte det gjorde ont mer än en dag efter op, och ändå inte särskilt ont. Beror nog lite på vad man gått igenom innan kan jag tro

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *