Svar på frågestunden om min operation. del 1

Varför? Du sa ju att du redan var nöjd med dina bröst?

Svar: Jag har alltid tyckt att silikontuttar är så jäkla snyggt. Jag har alltid klämt och känt och frågat en miljon frågor till mina vänner med silikon. Jag har till och med drömt om att göra brösten. Jag har verkligen aldrig haft komplex för mina bröst, utan alltid vart nöjd med dom. Annars hade jag väl inte visat dom så mycket? Utan det handlar mest om att jag tycker att det är så jäkla snyggt med fejkbröst! Nu för tiden så känns det som att man måste ha komplex för något för att operera det? Jag har haft STORA komplex för mina tänder (innan jag hade tandställning)… Så jag vet hur det känns att ha komplex. Jag tycker inte att andra tjejer som har/hade mindre bröst än behöver ha komplex. Det är snyggt med små tuttar också. Men jag ville helt enkelt ha sillisar.

Och delvis för att mina bröst ändrade form mycket från när jag var 17-18. Här är en bild från när jag var 18. Här älskade jag dom!

La du inlägget framför eller bakom muskeln?

Svar: Min läkare sa att jag kunde välja båda med valde bakom muskeln. Vilket gör mycket ondare tydligen..

Vart placerade du snittet?

Svar: Valde att lägga snittet under bröstet då det var minst risk för komplikationer.

Hur mycket valde du att lägga in?

svar: När jag var på konsultation som kom vi fram till 350 cc. Men tänkte efter och ångrade mig och ändrade mig. Men sen när jag kom dit innan jag skulle opereras så sa jag, äsch kör på 450 cc. Det tilltalade mig på något sätt. Dock så var jag väldigt blyg på konsultationen därför lyssnade jag mer på vad kirurgen ville än vad jag vill, men det blev ju bra till slut ändå.

vilken bh storlek har du nu?

Svar: Kanske H? Dom blev betydligt större än vad jag tänkt mig haha. Fast det kanske är för att dom är svullna?

Hur var de att vakna upp efter operationen? Hade du ont? Grät du?

Svar: Jag var väldigt rädd för att sövas eftersom jag aldrig gjort det förut. Såg någon gång på TV att det var en tjej som dog under narkosen. Men jag var mest rädd för att må illa efteråt och kräkas vilket läkaren sa att man kunde göra. Och när dom körde in mig i narkossalen så körde vi förbi uppvaket och där låg det två tjejer med varsin kräkpåse…

Var livrädd och bad om extra mot illamående vilket jag fick. Dom stoppade in en liten kanyl i min arm och sprutade in ett medel som sved lite och bad mig räkna till 10, hann räkna till 4 innan jag somnade. Sen vaknade jag upp på uppvaket av något som kändes som ca 1 minut efteråt och hade så JÄVLA ont i brösten. Vaknade innan dom hade väckt mig och sa att jag ville ha en BH på mig. Hade även en liten tuss i näsan som sprutade luft,sjukt skönt. Jag mådde inte illa. Sen så körde dom in mig till rummet där jag fick lägga mig i sängen. Och det var OKEJ i typ 2 timmar innan smärtan började, jag grät, skrek och bad om smärtstillande hela tiden. Vet inte om jag är mesig men det var på riktigt bland det mest obehagliga jag känt. Ville bara ta av mig pattarna och gå därifrån.

 

Det spänner sjukt mycket i börsten när jag skriver så svarar på mer frågor imorgon.

(Visited 2 350 times, 1 visits today)

18 Comments

 1. Pingback: Paow svarar på frågor ang bröstoperationen | GossipBlog

 2. linda mars 9, 2014 at 12:38 f m

  Jag hade ont typ 4 veckor 🙁 Men det är nog olika. Bästa är att vila och bara ta det lugnt 🙂 Jag tycker du gjorde rätt för det e vad man själv tycker inte vad andra tycker o tänker om en. utan man gör ju saker för sin egen skull 🙂 kram på dig.

  Reply
 3. Lebanezzas mars 9, 2014 at 1:14 f m

  Kommentera vad mitt nästa inlägg ska handla om 🙂

  Reply
 4. melinda mars 9, 2014 at 2:01 f m

  Jag kan inte se dina bilder på bloggen längre 🙁

  Reply
 5. 19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT. mars 9, 2014 at 10:26 f m

  Jag hade innan 75B. Jag lade in 450cc, bakom och hamnade H till I-kupa, du kommer eventuellt få större eftersom att du hade väl större bröst redan från början? Ja, brösten brukar ta bort svullnaden under de första dagarna men de sjunker även nedåt (vilket kan ta några månader).

  Kram!

  Reply
 6. Jila mars 9, 2014 at 1:46 e m

  ”ville bara ta av mig pattarna o gå därifrån”
  hahahah va skön du är”

  Reply
 7. Julia mars 9, 2014 at 2:09 e m

  Hej Paulina!
  Jag har också tänkt att förstora mina bröst därför slänger jag ut en massa frågor som jag hoppas du kan svara på:
  1. Valde du silikon eller koksalt? Varför valde det du valde?
  2. Hur lång tid tar det innan man ”känner sig OK”? Får du lyfta/träna osv?
  3. Hur blev ärren?
  4. Vad motsvarar 350cc i bh-storlek?
  Krya på dig! Kram!

  Reply
 8. Nenna mars 9, 2014 at 4:36 e m

  Hej! Tänkte bara efterhöra hur dina åsikter ändrats ang bröstinplantat.. Något år sedan så var du helt anti och tyckte det var fejk! Vad fick dig att ändra åsikt? För du var ju ganska fast besluten dära! 😉
  (Har själv fixat mina då jag inte hade ett dugg till bröst, numera är de stor b liten c, dvs väldigt naturliga för att vara fejk..) Allt gott! 😀

  Reply
  1. Alana december 14, 2014 at 1:21 e m

   Hej! Får man fråga vart du opererade brösten och hos vem? Låter som du är väldigt nöjd med dem 🙂

   Reply
 9. Ida mars 9, 2014 at 6:46 e m

  Hej Paulina! Jag har bokat in en operation hos Carl Johan på proforma. Var det han som opererade dig eller har du hört något bra/dåligt angående honom? Jag är väldigt osäker på form/storlek och undrar vilken form samt implantat du använde dig, placerade du bakom eller framför bröstmuskeln och ifall du är nöjd med resultatet? Och slutligen om du kan rekommendera proforma som klinik? 🙂

  Reply
 10. Nenna mars 9, 2014 at 10:26 e m

  Sorry, *implantat ska det ju stå! Fail! 😛

  Reply
 11. Sandra mars 10, 2014 at 12:18 e m

  Var det hos DR gerlee du gjorde skulle uppskatta att du svarade verkligen för jag ska operera mig hos honom om två veckor 🙂

  Reply
 12. Jennifer mars 11, 2014 at 8:43 f m

  Hej hoppas du kan överleva smärtan och att det snart blir bättre. Men har en fråga bara har själv funderat på silikon men när du skulle göra frågaddu hur det blir när du får barn och ska amma elle vet du hur det funkar?

  Ha det bäst!

  Reply
 13. Malin mars 13, 2014 at 8:03 f m

  Du är absolut inte mesig för att du grät eller var dryg! Jag var precis lika dan. Fan vad ont det gjorde! Jag beskrev känslan som ” tänk att du blivit överkörd av en lastbil”. När du börjar träna sen så kommer t.o.m en träningsvärk att ta dig tillbaka till den där operationsdagen (gör inte ens hälften så ont, men känslan påminner om det)

  De sa på sjukhuset att de första 3 dagarna är värst, jag hade nog som mest ont i 5 dagar sen gick det successivt ner (5 år sedan nu) men jag hade rätt ont i 2-3 veckor efteråt 🙂 smärtan kom och gick!

  Reply
 14. My mars 14, 2014 at 3:05 e m

  Vill jättegärna veta vilken klinik du gjort op på? har också stora tuttar normalt och känner igen det där med att ena tutten är lite större än den andra… och att de inte är riktigt lika som när man var 17-18 år…. Har alltid velat göra en bröstoperation, så kom med så mycket tips och råd som möjligt!
  kram

  Reply
 15. Linnea mars 20, 2014 at 9:19 f m

  Det är så roligt att läsa om andras upplevelser efter op. Jag hade knappt ont alls, var ute och gick dagen efter min op, jag hade däremot en väldigt dålig sömn den första veckan och vaknade flera gånger varje natt och kunde ligga vaken i timmar. Det var svårt att ta sig upp från sängen första dagarna men nät jag väl var uppe så gick det bra. Lade in 375 cc bakom bröstmuskeln

  Reply
  1. Michelle december 16, 2016 at 3:52 f m

   Nu är detta flera år senare, men ändå så roligt att läsa att det iallafall finns en till tjej som mådde lika bra som mig efteråt 😂😍 Jag la i 470cc bakom brösgmuskeln, nöjd med allt utom storleken då jag fick en bild i huvudet innan OP om att dom skulle bli större…
   Hoppas du och dina bröst mår bra, samt att du är nöjd med dom!!

   Reply
 16. Ma april 28, 2017 at 9:22 e m

  Hejsan.

  Hur mycket implantat har du? Hur lång är du och vad väger du om jag får fråga? Jag var nyss på en konsultation och provade och klämde och kände. Hon mätte och kom fram till att 320 cc var bra men sa att jag ville ha 350 cc och nu börjar jag tänka på om de kanske var för lite. Jag är 156 och väger 58. Vill inte ångra mig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.