En dag för sent.

Min hyllning till oss. Är detta okej??

Vad anser ni om det här?

20140309-072206.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (22)
 • Jessica

  Bra Paulina!!! 🙂 Riktigt rätt. Har själv stört ögonen ur mig på detta fenomen. Ser så många killar med t.ex. profilbild på en halvnaken tjej i porrig ställning vilket FB verkar anse okej….

 • HP

  You go girl!! 😀

 • Sandra Michaela

  Eller att kvinnor får visa bröstvårtor också. Good.

 • Elin

  Men…det är två olika kön? Det är väl inte speciellt märkligt egentligen om du tänker efter.

 • elin

  heja dig Paulina!

 • dani

  att en kvinna lägger ut en bild topless är inte likadant som när en man gör det. det finns ingen sexuell attrahering när en man är topless.

  Svar: Och du är…? Vad man attraheras av är väldigt olika.

  • dani

   haha men komigen.. jag tycker 6 pack på killar är skitsexigt men kvinnor blir inte kåta av de som när män blir småkåta på när en tjej visar brösten. det är en självklarhet , orka med erat trams. och personen som svarade mig med ”vad man attaheras av är väldigt olika” NOO SHITTT??? vet jag väl, men för de mesta så är de som jag säger. att en kvinna visar sina bröst är ju precis som om en man visar sin kuk. man får exakt samma sexuella reaktion. och varför så mycket fokus och energi på att visa brösten? man får de, vad är egentligen erat syfte? de fan mer jämnställt i sverige än vad de e i ett annat land. ni horar ju er dygnet runt och finelly så hittade ni något nytt att klaga på och de är att visa bröst.. men gå fucking ut på gatorna och visa dem då? men lägg ut bilder på facebook och andra nätverkar om ni så mycket vill de och kom inte ens med ursäkter som ”men facebook kommer ta bort de” ni har ingen vettig anledning. och anna vem fan bryr sig om varför bröst grundades, men idag så ses bröst som sexuellt eftersom man blir småkåt av det som sagt. ni har brist på fritid, jag utmanar er alla som är emot mig att lägga ut en bild på era bröst på facebook eller någon annanstans och lägg upp länken här om ni så har magar till det så ska jag bevisa för er att ni bara vill ha något att klaga på (förutom paow)

 • Anna

  Till dani: Kvinnors bröst egentliga funktion är att ge mat. Sedan klart att man kan attraheras av bröst men det är ju inte deras första syfte och attraktionen av brösten är ju en social konstruktion. Hade inte kvinnas bröst sexualiseras så mycket så hade det förmodligen inte skapat en social konstruktion.

  Sedan tycker nog många kvinnor att en mans sexpack kan vara sexigt men inte fan betyder det att de måste dölja sig, snarare tvärt om!

  Kul att du uppmärksammar detta, Paulina!

 • Anna

  Oj! ”hade inte kvinnans bröst sexualiserats så mycket så hade det förmodligen inte skapat en attraktion” skulle det ju stå!

 • Sofie

  Du har ju fått allt om bakfoten? Internationella kvinnodagen handlar inte om sådant som du tar upp!! Vi kämpar för kvinnor som blir slagna i hemmet, kvinnor som inte får höras eller synas, kvinno förtryck… Läs på och förstå vad den dagen egentligen handlar om.

 • Fanny

  dani: Kvinnor attraheras absolut sexuellt av halvnakna män.

 • Elin Fohlin

  Åh vad överdrivet det där är.. Det är inte samma sak när en kille lägger upp det som en tjej och kan alla sluta skylla allt på samhället. Vilka har skapat samhället då? Va? Jo VI och dem politiker VI valde ska styra sverige, typ. Och vadå bröst är gjorde för att ge mat? Jo men visst, det är sant men jag ser inte pattar som två maskiner bara för det.

  En mans sexpack sexualiseras PRECIS lika mycket som ett par snygga sillisar. Feminister överallt… Varför ska vi hata på män för? Inte konstigt att kvinnor framstår som gnälliga och jobbiga när dem ständigt drar upp diskusioner om hur dåliga män är hur mycket lättare det är att vara man. Tänker ingen på hur skönt det är att vara kvinna? Hur ofta blir man inte bjuden på drinkar, middagar, skjuts ect.? Det är sällan jag behöver betala på en buss t.ex om jag glömt mitt busskort. Sånna småsaker. Men självklart är ju det fel också. För alla killar som köper något eller bjuder på något vill ju bara ha sex. Alla killar ser inte tjejer som sexobjekt, alla killar gör inte saker BARA för att ligga. Sluta hata på männen. Om vi nu klarar oss så jävla bra ensamma behöver vi ju inte gifta oss eller skaffa barn. Vi kan inte få t.ex barn utan en mans sperma, det är HAN som GER dig barnet. Men det är säkert också fel för alla män är ju dumma i huvet. Vad är det för män ni har stött på? Om ni endast lyckas träffa idioter så kanske de ni de fel på. De ni som dras till sånna.

  KVINNOFÖRTRYCK ÄR GAMMALT, snälla. Män blir lika förtryckta som vi bara att det inte handlar om samma saker? Och om ni vill flasha pattarna för gamla gubbar och småpojkar som runkar till er, GÖR DET, VARSÅGOD! INGEN HINDRAR ER. Och hur många scandalbeauties lägger inte upp bilder på sina pattar varje dag och dem tog inte facebook bort, ge er eller skaffa en hobby.

  • Sigrid

   Men det handlar inte om att hata män. Det handlar om att ha lika villkor i samhället när det gäller exemplevis lön. Sluta blanda ihop feminism med manshat, det handlar om jämställdhet. Lika villkor oavsett kön.

   • dani

    sen är det mer kvinnor som förtrycker ner varandra än män. män uppskattar faktiskt en bild på bröst, har nt sett någon man klaga på de? felet i samhället sitter hos kvinnor. ni feminister är ett skämt. och nu handlar det inte om lön, nu handlar det om att tjejer vill visa upp brösten.

 • sofia

  Hejja dig!!
  Du har helt rätt i att klaga på facebooks skeva syn på kvinnors kroppar Paow. Mäns och kvinnors kroppar är lika, vår hjärnor är lika, vi föds likadana och dör lika. Synen på våra kroppar/kåthet(synen som bla dani uttrycker här ovan) är formad av människor omkring oss, samhället, media och uråldriga mossiga normer som under alla årtionden skapats av gubbar. Tyvärr verkar dani vara ett offer för de strukturerna, trist 🙁 Men jag LOVAR i grund och botten är vi gjorda av samma kött.. Kött som kött och hjärn-gojjs som hjärn-gojjs liksom. Sen kan en ju fråga sig varför sånna som dani och elin lägger ner tid och energi på att dissa paows initiativ för lika syn på män och kvinnors kroppar?
  Aja, Paow; du äger iaf och är en grymt peppig inspiration för alla, feminist eller ej.

 • Felicia

  Asbra! Du är så jävla grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *