BARA JAG.

GODMORGON från mig. Uttråkad till döds och röksugen. Så tänkte bara uppdatera er om vad jag älskar och ogillar. Om det har hänt något sen sist jag skrev om det. Trycka här för att läsa det gamla inlägget.

Älskar katter, sosse/kommunist är ett skälsord punkt. Favoritmat? Fransk råbiff. Straight för tillfället. tatueringar. Färggladda nagellack, kort hår. På tok för snäll. Streetsmart. Liberal, såsom till droger att ligga i TV(det är ju bara sex). Okåt. Älskar tecknad film. Games of thrones(mother of dragons <3 ), Paradise hotel, grisiga badboys utan framtid, Min absolut STÖRST fobi någonsin är björnar, jag gråter om jag ser dom på tvn äckliga djur! 

Dille på cigaretter. Allt går som jag vill. Pojkar under 20 <3, instabil, grisig på fyllan, ofukserad, trögtänkt, Maddiken(älskarälskarälsakr), på söder vill jag leva & dö, snowboard killar, magaluf, inte legat på ett tag, Samir Badran, Aina lesse, Daniel Paris, Ellen Bergström <3. ligga i tv igen, träning</3 hatkärlek, SALSASÅS! Hatar björnar mer än ALLT. Borlänge är sveriges hemskaste stad, #vägralöshår, städa suger, sämst på att ta emot komplimanger, tandläkaren suger, gillar ormar.

Sen så tycker jag att vi ger bort våra jobb som inte finns med pengar vi inte har, och bostäder som vi inte äger. Det låter väldigt logiskt. Alla måste ju få ha det lika dåligt. Nä vänta, det var SOSSARNA! Mitt hat förkommunister växer.

e8c3386211b311e39dd822000a1ddafb_7-600x60020120810-20000620131212-171155Skärmavbild-2013-06-13-kl.-11.03.12-600x599 Skärmavbild-2013-07-07-kl.-14.25.19-600x600 20130815-120209

(Visited 134 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. elin april 12, 2014 at 7:47 e m

  Haha, ååh borlänge! Får man fråga varför du tycker den stan är den värsta?

  Reply
 2. m april 12, 2014 at 9:03 e m

  Synd bara att sossar och kommunister inte är samma sak, men vem bryr sig om detaljerna?

  Sen kan man ju fråga vad moderaterna har gjort för Sverige de senaste åren? Nermonterade försvaret (de behövde pengar till alla skattesänkningar) men nu behöver vi visst ett försvar, vilken chock (så vi höjer skatten på tobak)!
  Utförsäljningen av apoteket skulle ju sänka priserna på läkemedel, idag kostar det mer eller ungefär lika mycket som innan…

  Skolresultaten sjunker och folk blir fattigare. Men det är väl sossarna och vänsterns fel antar jag? Trots 8 år med moderaterna vid makten….
  Bra koll!

  Reply
  1. aimee april 13, 2014 at 2:27 e m

   helt rätt m!

   Reply
 3. j april 12, 2014 at 10:08 e m

  Förstår inte din mening på slutet.

  Vadå ger bort jobb och lägenheter? Nu tror jag att,du.syftar på invandrare där, så vadå ska inte vi få en chans i Sverige eller? Jag har bott här,sen 80-talet men är ej född här ska inte jag få skaffa mig en karriär och en bostad bara för att jag inte är etnisk svensk?

  Det roliga är att om invandrare inte jobbar så klassas vi för parasiter och avskum som ska kastas ut ur landet. Men när vi väl jobbar då tar vi alla jobben då enligt såna som dig.

  Om jag missförstod dig så förklara gärna här annars så ber jag om ursäkt.

  Reply
  1. SandraMaria april 13, 2014 at 3:56 e m

   Inte så länge det svenska folket själv mår dåligt. Det här i ditt fall är inte samma sak, kanske situationen i Sverige (arbet,bostäder) var bättre då när dina föräldrar/farföräldrar kom till Sverige. Men nej, det borde verkligen inte tas in mera invandrare i dagens läge.

   Reply
   1. j april 13, 2014 at 6:58 e m

    Jaha? Så om jag kämpar, pluggar och har skaffat mig massa erfarenheter och meriter, det ska alltså inte gällas så länge vissa svenskar har det dåligt? Så mitt liv och framtidsplaner ska hänga på svenskarnas livsstandard. ok…
    SÅ invandrare får inte drömma och komma nånvart i sitt liv eller bli framgångsrika enligt dig. Du är en fascist Sandramaria.

    Om du inte kan få jobb Sandramaria och vill skylla det på alla invandrare, då får du väl ta det upp med dig själv istället, det kanske du som suger och är helt enkelt för lat.

    Reply
 4. Matilde april 12, 2014 at 11:42 e m

  Vad är det för fel på Borlänge? 🙁

  Reply
 5. Lotten april 13, 2014 at 1:41 f m

  Fotot högst upp..Vilken hy, människa! Du strålar ju! är den nytagen och beror det på att du lever nyttigt och har skippat alkoholen?

  Reply
 6. M april 13, 2014 at 10:15 f m

  ”Killar under 20”
  Jag är en 18-årig kille som tycker att du är råsexig. Skulle ju vatt fett najs att styra upp något 😉
  Och det är inte min riktiga mail!

  Reply
 7. Mona april 13, 2014 at 11:25 f m

  Du borde nog bara vara tyst om saker du inte riktigt vet om, för jag tror inte du vet hur dum du låter. Ett tips bara.

  Reply
 8. Sandra april 13, 2014 at 2:35 e m

  Gillar inte sossarna eller kommunister jag heller. Blä!

  Reply
 9. E april 13, 2014 at 3:31 e m

  högerväljare måste alltid hitta på massa skit om sossar (som att kalla dom för kommunister, bl.a.) men de är bara för att om ni tvingas använda sanningen så kommer ni inte hitta några argument mot S.. Du kallar dig street smart, men jag undrar.. hur smart är det att slänga ur sig kommentarer om ett parti du uppenbarligen inte vet något om.

  Moderaterna lånade pengar av statskassan för att sänka skatten, man gjorde de alltså med pengar man inte hade. Eftersom man prioriterat skattesänkningar så har annat fått ta smällen, t.ex. går skola, vård och omsorg åt helvete rent ut sagt, brist på personal och kvalité är så pass utbrett att tillomed Moderater(!) börjar bli förbannade, men inte du.. för du fattar ju faktiskt inte, eller hur? 🙂

  Reply
  1. Susanna april 13, 2014 at 10:36 e m

   Dra inte alla över samma kam 🙂

   Reply
 10. Sanna april 13, 2014 at 5:59 e m

  vad mycket du hade lärt dig om du satte dig i skolbänken igen

  Reply
 11. k april 13, 2014 at 11:12 e m

  ger bort jobb? folk dör. barn dör. barn förlorar sina föräldrar. föräldrar mister sina barn. familjer utplånas i gasattacker. o du tycker att det handlar om att sverige ger bort jobb? det handlar om solidaritet, medmänsklighet. tänk om hela din familj dödats, det finns bara du kvar. ensam, i ett land som inte fungerar, utan demokrati, utan rinnande vatten. utan mat. utan skola. utan någonting alls. ska du stanna kvar där? helt ensam? öppna ögonen paow. på allvar.

  Reply
 12. .. april 14, 2014 at 4:56 f m

  Att du verkligen inte kan någonting om politik märks tydligt på dina ignoranta uttalanden. Det är så pinsamt att jag nästan glömmer bort att hata dig.

  Reply
 13. eeee april 14, 2014 at 9:50 f m

  vafan äre för fel på borlänge?? låter inte som att du ens har varit här

  Reply
 14. Frida april 14, 2014 at 9:52 e m

  Du skulle vara SÅ sexig i kortkort hår, en riktig pojkfrisyr! Om du klipper pojkfrisyr så blir jag lesbisk!

  Reply
 15. Johannes april 15, 2014 at 11:51 e m

  Hhahah Paow vilken dubbelmoral du är… Du la nyss upp ett inlägg om att djur var mer värda än människor och att man inte skulle mörda dom.. Och här skriver du tydligt att björnar är ”äckeldjur”. Dom kanske är ’äckliga’ men dom har iallafall mer IQ än dig blåsta dokusåpskändis… Och du beter dig väldigt fördomsfullt och facistiskt när du tycker att man är mindre värd om man är sosse och att då oxå sosse och kommunist skulle vara samma sak.. Skulle vela se dig om 5 år…

  Reply
 16. Felicia april 16, 2014 at 12:45 e m

  Hello! Jag fyller 18 snart och vill så gärna förstora läpparna, vilken klinik anser du vara bäst?? Och herregud vad snygg du är, alltså sjukt fin!! Älskar din blogg hehe 🙂 Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *