Den här oskulden. Blir man någonsin redo?

Efter min sexfrågestunden så har jag fått frågan ”när jag redo”.. Jag har spekulerat med mig själv och tänkt efter. Egentligen så borde jag skriva att man ska vänta tills man är redo, förlora den till någon man älskar och sen vara med den personen resten utav livet. Det hade ju vart en fin historia.

Men om man förlorar den, oskulden alltså till en ungdomskärlek. I nästan alla fall så hatar man väl sina x. Eller tycker iallfall ofta väldigt illa om den personen och man ångrar flera gånger att man gav sin fina dyrbara oskuld till den personen. Så jag tror aldrig att man är redo. Jag kan inte se när jag förlorade min oskuld som något fint. Det var på mitt landställe och jag var 15 år. Med en kille som jag var tilsammans med när jag var 12 år gammal. Det var spännande men extremt oskönt. Inte alls speciellt nice. Andra gången jag hade sex var på en hemmafest. Han var full, jag gruglade sprit för att låtsas vara full. Det var ganska äckligt tyckte jag då. Men var jag redo då-då? Nej. Sen så hände det en gång till. Men den här killen var jag lite småkär i. Han var 18 år och inte speciellt snygg, men den gången kändes det inte heller rätt. Sen träffade jag Hugo(min första pojkvän), one minute man. Visst var det skönt och jag fick äntligen en chans att utforska min sexuella lust. Men kändes det rätt då? Nu efteråt så kan jag tänka att ”alltså wtf?”.. Han ansträngde sig aldrig under sexet och jag trodde att det skulle vara så. Sen när vi gjorde slut så var jag snyggare än någonsin, åkte till Marbella och låg med 4a st på två månader. En i veckan då alltså. Var det nice? Nja.. Jag trodde att sexet skulle vara killens njutning, så jag fokuserade aldrig på mig själv. Att man hade sex för att göra killen nöjd och jag ville så himla gärna bli omtyckt. Att bli ett bra knull helt enkelt. För det var ju det jag lärde mig under mitt två åriga förhållande. (och jag påstår inte att mitt x är dålig allmänt, vi förstod oss inte på varandra helt enkelt). I marbella så träffade jag en kille, som var det snyggaste jag har sett och det är likadant idag. Han är så jävla snygg alltså.  Jaja, det hände aldrig någonting i marbella mellan oss ialfall. Inte förns slutet på sommaren. Han kom till min nya lägenhet, han var lite småfull. Och jag hade gjort jätte fint i min dåvarande lägenhet. Han älskade min katt. Vilken drömkille. Vi hade väl halv kasst sex den gången. Men sen så ville han träffa mig igen.

Den här gången åkte jag till Uppsala. Och han satt och spelade på sin gitarr och tände ljus. Det var så klyshigt och så jäkla fint. Den gången hade vi också sex, men jävlar så bra det var. Han fokuserade mer på mig än på sig själv och allt var ömsesidigt. Det var så jävla bra. Även om jag aldrig var kär i honom så kände jag mig trygg. Vi träffades då och då och gjorde det i flera år. Så nu i efterhand så kan jag ju säga att det var DÅ jag var redo. Allt annat innan det var helt jävla osexigt och meningslöst. Han var bara 6 meinglösa engångsknull från att få min oskuld. Jag borde ha väntat. Men gjort är ju gjort.firsttime

Har ni känt så någon gång?

(Visited 259 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. angelica april 12, 2014 at 3:40 f m

  Jag älskar att läsa när du skriver såhär. Du är duktig på att skriva.

  Reply
 2. P april 12, 2014 at 8:15 f m

  Jag känner precis lika dant som dig. Blev av med oskulden när jag var 14 år på fyllan, haft många dåliga knull efter de. Varit i långa o seriösa förhållande men aldrig haft riktigt bra sex.
  Tills jag träffade en kille för 2 månader sen (vi är kk nu) o det är så sjukt bra sex. Kan tillägga att jag är 26 år idag. Alltså tog de 12 år att hitta den ”rätte” i sängen.

  Reply
 3. Michaela april 12, 2014 at 8:33 f m

  ja!

  Reply
 4. Hanna april 12, 2014 at 8:40 f m

  Så jävla bra. Fan vad skönt, du är grym som är öppen och inte leker perfekt. Tar bort pressen från oskuldsgrejen. För vanliga människor har inte bra sex första gången och sen lever lyckliga i alla sina dar.

  Reply
 5. J april 12, 2014 at 9:00 f m

  Fan vad jag älskar ditt skrivande. Det är så brutalt ärligt. Jag beundrar din styrka vilja lite mer glimt i ögat snäckan then we talking 😉

  Så jävla sjukt du är som en hemlig soulmate till mig. Du har ingen aning vem någon är i kommentarfälten men jag kan säga vi har så mycket gemensamt så det skrämmer mig. Haha 🙂

  Reply
 6. Anna april 12, 2014 at 10:51 f m

  Så bra skrivet! Kram

  Reply
 7. Jenny april 12, 2014 at 10:55 f m

  Men om du tänker såhär, om du väntat med att förlora din oskuld till det tillfället kanske det inte alls varit lika bra och fint som det va nu? Eftersom då hade du fått erfarenhet och gått igenom den här biten då det gör ont och är pinsamt . Jag tycker att man inte ska noja så jävla mycket, eller vänta för länge på den perfekta killen eller det perfekta tillfället för 9 av 10 gånger är första ligger värdelöst. Som dom som inte har sex innan äktenskap, enligt mig är det så himla dumt, hallå man måste testa bilen innan man köper den, om du förstår? Man har inte bra kemi med alla, stelt om sexet suger så ska man tillbringa resten av livet med den partnern. Folk anser att det är fint, men jag tycker men ska förlora oskulden ute på landet, på en kryssning eller helt enkelt med en random kille på en fest i hopp om att man aldrig träffar personen igen så har man fått den onda och pinsamma delen avklarad

  Reply
  1. Till Jenny april 12, 2014 at 5:21 e m

   Jag kan förstå hur du resonerar fast det där blir också ganska stressigt att tänka så. att man ska pressa sig till att tänka att man måste ha sex tidigt och med flera för att duga senare inom sexet. Det är ju bättre att låta det komma av sig själv när man känner sig redo och när man faktiskt vill göra det. Vissa kanske tycker att det är obehagligt att ligga med nån man inte känner, då ska man väl inte göra det.

   Jag har haft sex med bara en kille och vi är ihop (haft ett förhållande tillsammans i över 10 år) och sexet i början var spännande men samtidigt lite trist, flera år senare så har sexet blivit mycket bättre och mer skönt.

   Alla ska göra precis vad de känner för. man ska inte lägga sina åsikter på någon annan när det gäller sex.

   Reply
 8. jessica april 12, 2014 at 11:44 f m

  Jo visst ibland önskar man att man väntade. Men i den åldern vill man ju testa och de är något slags tvång att förlora oskulden tänker man. Sen har man några Ungdomskärlekar de går upp och ner och man är ganska psykiskt instabil mellan 13 – 25 skulle jag nästan kunna säga. Men visst jag har testat och nu vet jag vad bra sex är etc men finns ftf inget som slår att älska någon känna sig trygg och va med den. Men att hitta den där kan ju ta sitt lilla tag.. Jag hade en relation med en rätt självgod macho man han va sjukt het och bra i sängen. Men de va ingen som jag kunde känna mig trygg med. Sen kanske man träffar någon och man tror man aldrig kan ha så bra sexigt sex igen med någon men du träffar någon får känslor och sexet blir bättre och bättre ju mer känslor och ju mer man lär känna varandra.. Men jag är glad för mina erfarenheter och nu vet man vad man vill och killar är ju rätt tacksamma när de kommer till sex så är man avslappnad och tror på sig själv så är ju allt fine.. Men man ska nog inte ge sig själv för enkelt utan helst med någon som kan satsas på eftersom de alltid känns bättre att va med någon som har känslor för en och som man själv har känslor för. Men vissa one night stand kan ju vara kul med förstås Yolo 😛

  Reply
 9. aina april 12, 2014 at 12:10 e m

  Jag hatar lösa fylleknull. Och precis som för dig så var mina första ligg meningslösa av samma anledning. Sex är verkligen ömsesidigt och jag brukar titta på klippet som Nour El Refai gör på Raw comedy club och skratta för att ibland är det precis så. DET ÄR BARA SKÖNT FÖR DIG DÖÖÖÖÖ! Haha ibland har jag tänkt på klippet och fnissat under sex när killen tar mig bakifrån, hahah.
  Men sex blir bättre ju mer man lär känna sig själv, när man vet hur man vill ha det och vågar säga till. Och ju fler gånger man har sex med samma person. Kemi och att man andas i takt, tantra helt enkelt. Man lär sig att slappna av när man blivit varm i kläderna och det är oftast då vi tjejer kan komma.
  Vill bara säga till alla tjejer att ta för sig! För det bästa killar vet är tjejer som vet vad dom vill och det är det sexigaste. Att försvinna in i dimman av njutningen och SKITA i hur man ser ut, om man putar lite så eller inte:)

  Reply
 10. Sarah april 12, 2014 at 12:16 e m

  Hej Paulina! Jag har faktiskt väldigt länge varit anti-dig, pga dina sjuka hållningar till politik, men jag börjar faktisk gilla dig för den personen du är – Du verkar hur skön som helst! Det här inlägget är dessutom korrekt. Måste även påpeka, att de som kallar dig hora och ditten och datten med stor sannolikhet aldrig har upplevt sex.

  Reply
 11. Emma april 12, 2014 at 1:37 e m

  Hur kan du hänga ut någon sådär? Hade du tyckt om det?

  Reply
 12. Helena april 12, 2014 at 2:18 e m

  Vi borde sluta se oskulden som en fin gåva vi ska ge till en kille. Att vi liksom måste spara den, inte kasta bort den på någon som inte var värd det, blabla. Fuck that, första gångerna är nästan alltid jättedåliga. Vi blir besvikna för att vi blåst upp förväntningarna och tror att det ska vara fint, kärleksfullt… Och visst, det kan det vara, men ofta gör det ju bara ont?

  Nä, vi borde lägga ner de rosafärgade föreställningarna om att förlora oskulden. Varför heter det ens ”förlora”? Som att killen tar något fint av en, som man aldrig kan få tillbaka, och därför måste det vara underbart för att vara värt det. Nej man förlorar inget. Man öppnar dörren till sitt sexliv som blir bättre ju mer man lär sig.

  Reply
  1. Till Helena april 12, 2014 at 5:38 e m

   Jag tappade oskulden när jag var 21 och idag flera år senare så är sexet mycket bättre för mig, jag ligger med samma kille som tog min oskuld. Jag tog också hans oskuld och vi bara utvecklas och lär känna våra kroppar på helt andra plan ju äldre vi blir.

   Allt har med hur man ser själv på sin kropp och sexlivet. Visst har jag varit kåt i tonåren men inte brydde jag mig om att tappa den och ha sex så fort som möjligt jag var verkligen inte redo, för mig var det verkligen inte viktigt och jag skämdes inte alls att säga till folk att jag var oskuld.

   Alla ska få ligga med hur många de vill och när de än vill men man ska inte se ner på folk som faktiskt inte vill göra det. Sex är inte viktigt för alla och vissa tycker att det är obehagligt att ligga med flera eller ha ONS. då ska man väl inte känna sig pressad till det.

   Men du har rätt man ska inte tänka att sex är nåt ’perfekt’ rosafärgad föreställning där allt är så vackert och oskuldsfullt.

   Reply
  2. SandraMaria april 12, 2014 at 6:21 e m

   Ja. Tycker det också. Jag tycker också tabun med hela oskuldsgrejen borde suddas ut så det inte skulle behöva vara en sån stress och oro för många. Sex är ju inte nån stor grej, bara naturligt och skönt

   Reply
 13. my april 12, 2014 at 5:06 e m

  Fattar inte varför du ska berätta hur hugo var i sängen, berättat de förut.. Vi behöver inte vi veta! Ganska respektlöst
  Men du kanske är avis för hans nya liv?
  Du flashar ut hela dit sexliv, typ..

  svar: Nä vi hade inte bra sex helt enkelet. Och han är en del av min kassa sexhistoria. True shit. Avis? Nä. Jag unnar honom allt 🙂

  Reply
 14. Bell april 12, 2014 at 9:06 e m

  Bra inlägg! Men funderar lite på en sak.. Är det inte lite respektlöst att dra upp Hugo fast att han är en del av ditt gamla sexliv? Han har ju fästmö & barn. Jag hade personligen inte uppskattat ett sådant inlägg , oavsett om jag var Hugo eller Paula.

  Reply
 15. Nathalie april 12, 2014 at 9:18 e m

  Jag själv tycker att första gången är totalt överskattat. Man behöver inte va redo. förstår inte alls de där. det är bara sex. redo behöver man vara om man ska ha barn genom sex däremot.

  Jag var nyfiken och ville testa och gjorde de med första bästa och de kändes konstigt. Tog ju några år innan man fattade hur kroppen fungerade och det började bli skönt. utan träning så blir de aldrig bra 😉 haha .

  Reply
 16. Anne april 12, 2014 at 11:48 e m

  Jag miste oskulden till min stora kärlek som jag höll ihop med. Dock berodde inte det på att jag var pryd och väntade (hade sex när jag just fyllt 15), det var ju mer tur.. Att den killen liksom hängde kvar i mitt liv och bara blev viktigare och viktigare för mig. Ganska kort efter så flyttade vi ihop och förlovade oss, idag har vi bostadsrätt, letar hus och försöker få barn. Känns som en kärlekshistoria som är för bra för att vara sann, jag är verkligen glad att han dök upp så tidigt i mitt liv <3 Och jag i hans!

  Reply
 17. Anne april 12, 2014 at 11:55 e m

  Kan ju tillägga att, enligt mig, ska det vara något fint att ha sex första gången. Något man ska vara rädd om, man kan aldrig få tillbaka första gången. Det gäller både killar och tjejer!! Har man sex med rätt person så blir det ett minne man kommer uppskatta och värdesätta i resten av livet. Jag älskade killen jag miste oskulden till (är ju fortfarande tillsammans med honom), och det var typ mitt livs bästa sex. Kände mig HÖG. Unnar alla en sådan ”första gång”. Men vill man ha det på ett annat sätt är det ju bara att köra. Det är ju svårt att veta i FÖRHAND att personen är rätt eller fel.. Det visar sig, Det är bara att köra, om det känns RÄTT.

  Reply
 18. claudia april 13, 2014 at 9:39 f m

  Sorry bruden men du verkar fortfarande inte fatta hur skönt sex är på riktigt.
  På tv när han den där fjanten knullade dig in och ut och sedan sprut under mindre än 5 minuter så garvade man ju inte lite mycket!
  Och sen när du efteråt sitter och säger ” jo, ja det var skönt”.

  Vilket skämt alltså, man undrar ju om du ens vet vad du har mellan benen och hur det kan kännas när man har sex med massa skönt smek och oralsex och stimulans och inte bara, få en kuk intryckt i fittan och sen är det klart.

  Det är precis sånt sex som är som det du skrev innan, det är för att pleasa killen, men det enda du får ut av det är en spermakladdig mutta liksom. Ew!

  Min polare hälsar att hon kan visa dig hur det ska göras på riktigt, när du inte är ”straight” längre.

  Dessutom kan du ju inte hoppa fram och tillbaka mellan att vara bisexuell och straight! Du har varit med tjejer och du säger du tänder på kvinnokroppar.

  Jag kan konstatera att en brud har sjysta pattar och fina läppar, men att hålla på att kladda på nåns bröst eller dyka ner med munnen mellan hennes ben får det att vända sig i magen på mig. No thanks.

  Obs! Jag tycker inte det är äckligt om andra gör det men jag själv vill inte ha nån bruds håriga och kladdiga muff i min mun.
  Det hade dock varit sjukt najs att tända på både killar och tjejer. Verkar mycket roligare liksom, tänk på alla spektakulära trekanter o djupa samtal man kan ha med brudar och om de sen skulle övergå till fullständig sexuell eufori!!

  Reply
 19. Jagsjälv april 13, 2014 at 9:54 f m

  Jag tappade min oskuld när jag var sjutton, jag gjorde precis som du och tänkte bara att det var min dåvarande pojkvän som skulle ha skönt… Jag hör hemma inom en väckelserörelse och där heter det att man ska tappa sin oskuld först efter man gift sig, alltså förbjudet att ligga me nån före man är gift…..
  Vi var tillsammans i 6månader och under hela den perioden hade jag fejkat mina orgasmer, kanske känns löjligt men jag lämnade honom sen och det är de bästa jag gjort, jag började lixom tänka egenom, ”ska de va så här hela livet eller?” Han var sjukt dålig i sängen och jag ångrar de så sjukt mycket, jag har börjat må dåligt pågrund av de så varit o pratat med kuratorn och såå..
  Jag vågar inte berätta till mamma att jag tappat min oskuld eftersom det r ”förbjudet”, jag har ingen aning va ja ska göra, allt känns så konstigt.
  Jag är en sån som blir lätt kåt men sen när jag får lite pillafitta så tänker jag aldrig på att jag ska ha skönt, fattar inte för blir alltid så nervös och börjar ba fokusera på hur killen har de.
  Måste bara säga en sak till, jag bryr mej egentligen inte om regeln om sexeftermangiftsig, utan jag kommer ha sex så ofta och med hur många jag känner för att ha sex med!
  Men problemet, jag tänker bara på killen, hur gjorde du Paow när de började tänka att du också ska ha skönt i sängen?

  Reply
  1. Ebba april 14, 2014 at 9:05 e m

   Men du kan ju inte fejka orgasmerna och sen klaga på att han va dålig i sängen? Han trodde väl antagligen att det va skönt för dig eftersom du va för feg för att säga hur du ville ha det, skyll dig själv

   Reply
 20. Cissi april 13, 2014 at 2:46 e m

  Min förste var inget vidare speciell heller men jag ångar det inte för fem sekunder. Jag tror att det hade kvittat för mig om jag struntat i att ha sex den gången eller väntat på killen jag blev kär i efter ett halv år (hade fruktansvärt sex med honom) bara för att man är kära i varandra så betyder inte det att man funkar som sex-partners.

  Jag försöker se alla de killarna jag haft sex med som vägledare till att hitta vad jag själv uppskattar i sängen. Om jag väntat på den perfekta killen så hade jag nog fortfarande varit oskuld, men det känns himla trist att tänk så med tanke på hur göttigt det kan vara utan att det ska vara något speciellt med i bilden 🙂

  Reply
 21. Julia april 13, 2014 at 2:53 e m

  Vid vilken ålder tycker du att man är ”redo”? alltså inte för ung eller så 😉

  Reply
 22. Sofie april 13, 2014 at 10:04 e m

  blev av med min oskuld när jag var 15 med en snubbe som var 21.
  var kär i en annan kille men eftersom killar omkring en snackade om brudar dom hade legat med och slängde ur sig negativa kommentarer som ”hon var så jävlaa dålig i sängen alltså” så blev jag skygg.
  Så istället för att ha sex med killen jag var kär i så hade jag sex med 21åringen för att pröva hur det kändes och vad det handlade om.

  Så jag blev av med min oskuld genom ett utvalt engångsligg för att se vad sex handlade om.
  ångrar det inte alls 🙂 PS. fick min kärlek efter det ändå 😉

  Reply
 23. ellen april 20, 2014 at 1:11 f m

  förlorade min oskuld med en kille som var 4a år äldre än mig, jag var dö kär i honom, så sexet var jätte skönt inte för att han var så bra idag när jag har nått att jämföra med men eftersom jag var så kär var det skönt att bara ha han i mig. har bara varit kär två ggr och det är det bästa sexet när man är kär anser jag.

  Reply
 24. Emma december 16, 2014 at 9:53 e m

  Jag är 22 år och är fortfarande oskuld. Jag har aldrig tänkt på att jag måste bli av med den då jag vill ha sex första gången med någon jag tycker om. Tyvärr så har det aldrig blivit så att någon jag tycker om som tycker om mig och tvärtom. Därför har det aldrig blivit av och eftersom jag är 22 år och blir äldre o äldre hela tiden känner jag en pressen att bli av med den och jag vill verkligen ha sex, är trött på väntandet på att ha känslor för någon. Jag går ut väldigt ofta med mina vänner och framförallt mina killkompisar men samtidigt har jag inte modet att ha det med någon kompis för det känns bara inte rätt. Vad ska jag göra? Mitt självförtroende har dessutom bara gått ner, men är det verkligen en stor grej att jag inte har haft sex än?

  Reply
  1. Johanna april 5, 2015 at 11:56 e m

   Hej, är snart 22 år och fortfarande oskuld, känner så igen mig i vad du skriver. Har samma tankar som dig…

   Reply
 25. Kåtkille24/7 juni 6, 2016 at 8:55 e m

  Någon som vill byta bilder

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *