Best om Samir.

Dom flesta av er har säkert redan sett det här. Men han är så sjukt rolig och jag är så himla glad över att vi är vänner.

LÄS ÄVEN HANS BLOGG HÄR: FINEST.SE/SAMIRBADRAN

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Diana april 15, 2014 at 8:18 f m

  Hej paow, jag blir så otroligt upprörd och faktiskt ledsen när du uttalar dig om saker du verkligen inte har någon aning om. ”sosse” och ”kommunist” är verkligen inte skälsord. Om inte sverige var så ”kommunistisk” som det vore skulle vi leva i ett kapitalist samhälle som i USA där folk strider för att kunna åka in på sjukhuset eller få en utbildning, men det vet du ju inget om. Och sedan vill jag att du tar en titt på den här läken ; http://mobil.dn.se/debatt/vi-punkterar-de-vanligaste-myterna-om-invandringen/ .. Det känns som att du behöver plugga på lite på allmänbildningen, jag tror det är nyttigt att du tar dig en titt på riktig fakta och inte hittepå som SD spyr ur sig. SNÄLLA läs länken. Sen brukar jag fråga mig själv ”vilka skulle finnas i mitt liv om inte invandringen existerat i sverige?” Jag kan ju säga att jag mötte en Sverigedemokrat som insistera på att koloniseringen aldrig hänt i Afrika.. ja vad ska man säga? Vill man verkligen va en av .. ”domdära.” Arrivederci!

  Reply
 2. Nathaiieeiiee april 15, 2014 at 12:58 e m

  Hahahahah så jävla go han är! vilken härlig personlighet!

  Reply
 3. :) april 15, 2014 at 1:42 e m

  Hej på dig!
  jag tycker du borde kolla in http://www.nattstad.se/självkänslan hon har skrivit om dig och samir,
  väldigt vettig är hon,
  försvarar er lite mot skvallerbloggar,! och står för det hon säger! ville bara säga de

  Reply
 4. Woryza april 15, 2014 at 3:28 e m

  HAHAHHAAHHA asgarvade mig genom hela klippet, faan va rolig han är, aldrig kollat hans kanal men får göra d! 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *