Det är inte tabu att ha sex.

Läste på en liten bloggares blogg att det är trashigt att ha sex i tv(jätte classy att värma tjack på en sked och sen hälla det i arslet, var tvungen. En liten pik bara haha)..

Jag tycker inte att det är tabu att ha sex. Inte med någon. Vart som helst. Folk har sex hela tiden. Och folk som ställer upp i Paradise Hotel är helt vanliga människor med helt vanliga jobb. Men dom har också sex. Ja jag tror att nästan alla vuxna människor på den här jorden har sex? Visst att sex är någonting mellan två personer, men det är det väl iallfall så vitt jag vet så var det bara Jeppe som vad delaktig i våran sexakt? Det är två personer som lär känna varandra, festar ihop och är attraherade av varandra och båda är med på det. Så vad är det för fult med det? Det enda man får se på TV är ju lite juck och oftast inte hela sexakten. Och när man har sex, så är jag inne i en helt annan värld. Det finns ingenting runtom. Så varför ska man hålla tillbaka på det fastän man vill?

Det skrämmer mig att folk fortfarande har en sån tråkig syn på sex. Det är därför vi kvinnor idag oftast bli förtryckta när vi visar oss kåta. Jag kan väl ligga lika mycket som en kille. Och det är exat lika mycket rätt som när en kille har sex i TV. Det är ju tabu att ha sex i tv. Men för mig så är sex aldrig något fult, det är någonting fint. Och jag visar gärna upp att jag tycker det är okej att ha sex. Vart man än är. Att ha sex i TV var inte något val för mig. Det var självklart eftersom jag var attraherad av personen som jag hade sex med.

Tycker att det är så extremt tråkigt att folk har en sån skev syn på sex. Speciellt många unga tjejer som håller tillbaka sin sexualitet bara för att man är rädd för att bli kallad dumma saker.

Kan folk sluta vara så trångsynta. Det är INGEN TABU ATT HA SEX.  20131214148134612969899_sbig.jpg

Sen att jag slagit redkord att ha sex flest gånger i TV någonsin. Det är jag STOLT över.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. olivia april 17, 2014 at 1:19 e m

  Hallå där paulina du skulle vinnit ph trodde jag med jeppe, men pratar du med han nu utan för ph?
  Skulle vilja träffa dig vart bor du asså vilken stad/ort?
  du va verkligen modig att ha sex men ph:s snyggaste kille jeppe, sen kom samir. Kan du skriva hur det känndes att knulla med jeppe?
  Hur det va när du åkte ut ur ph?
  Pratar du med han utan för??
  om du svarar på denna fråga är du värld guld alla mina pengar jag har hela mitt hus allt till och med min säng.
  Använde du kondom med jeppe?
  vart du med barn?du är så sjukt vacker du är min förebild har till och med en bild på dig som bakgrund, ska snart skicka efter en tapet med dig på som jag ska ha i mitt rum. vill se ut som dig paulina. du kan förendra min värld av att svara på min kommentar älskar dig bäst bäs bäst bäst bäst bästa paulina danielsson (PAOW) puss älskar dig paulina. puss och kram olivia <3

  Reply
 2. Fanny april 17, 2014 at 2:15 e m

  När din blogg väl går under och du står där utan inkomst – tror du på riktigt att någon kommer vilja anställa dig?

  Reply
  1. Helena april 17, 2014 at 3:41 e m

   Hmm varför skulle ingen vilja anställa henne??!! För att hon ör ärlig eller för att hon haft sex i tv? Varför ens skriva en sådan sak? Det undrar jag! Finns många andra profiler som haft sex i tv som lever precis som en vanlig Svensson med både bra jobb, inkomst och familj?!! Det ör bara idioti att ens skriva en sådan sak för att förnedra henne, vilket jag hoppas att hon inte tar åt sig av.. Om du nu stör dig sp mycket så lämna dina kommentarer för dig sjölv och sluta lösa hennes blogg!! Hade jag haft eget företag så hade jag utan tvekan anställt henne!

   Reply
   1. Fanny april 17, 2014 at 5:44 e m

    Handlar inte bara om att hon haft sex i tv.. hon har ju skämt ut sig hur mycket som helst.. och hoppat av skolan.. uttalat sig rasistiskt.. bra tjej.

    vem har sagt att jag läser hennes blogg? gjorde det förr men slutade för att hon var så pinsam. klickade mig in här för att försvara isabelle.

    Reply
 3. Angelica april 17, 2014 at 2:30 e m

  Asså paow du är ju bara för skön diggar dig stenhårt. Du ska inte bry dig om vad Isabella skriver. Klart du ska ha sex när du vill och hur du vill. Vill man inte se behöver man ju inte titta. Simple as that!

  Reply
 4. Maria april 17, 2014 at 5:01 e m

  Men alltså, ja vi förstår att du gillar att ha sex och att de flesta andra brukar ha det och det är normalt. Finns det ingenting annat att skriva om eller?

  Reply
 5. michan april 17, 2014 at 5:42 e m

  du är GRYM! glöm inte det. så jävla glad över att du tar upp det här och jag hoppas även att du slutar slutshamea andra som du har en tendens till att göra ibland.

  Reply
 6. NYC Sarah april 17, 2014 at 9:10 e m

  Själv är jag för feg för att ens tänka tanken på att våga ha sex i tv. Måste ge dig creds för att du både är modig & ärlig!

  Love från SoHo <3

  Reply
 7. my april 17, 2014 at 9:43 e m

  Jävlar vad du skriver om sex!
  Kanske ska bli en sex-blogg?

  Reply
 8. Malin april 17, 2014 at 9:44 e m

  Jävligt bra sagt!

  Reply
 9. Ps april 17, 2014 at 9:50 e m

  Du e ba för skön! Bra sagt!
  Och du va ball på PH!

  Reply
 10. Jiggy april 17, 2014 at 10:44 e m

  Lol.

  Reply
 11. Anna april 17, 2014 at 10:55 e m

  Fy fan, vad bra du är. Riktigt feministisk förebild, heja!

  Reply
 12. karolin april 18, 2014 at 1:17 f m

  Sjukt bra skrivet, fortsätt normalisera sex <3

  Reply
 13. Liv april 18, 2014 at 9:17 f m

  ”Sen att jag slagit rekord att ha sex flest gånger i TV någonsin. Det är jag STOLT över”

  Nu är de ju så att du inte alls slagit rekord i att ha sex i tv… Finns MÅNGA andra som haft jävligt mycket mer sex än dig i TV.. Jessica som vann Big Brother till exmpel hade fan så mycket mer sex än dig…

  Reply
 14. Amelie april 18, 2014 at 10:51 f m

  Det är inget fel på att ha sex överhuvudtaget! Detta är 2014 trodde vi hade kommit längre än att vi ska ”dissa” sex. Herregud. Dock så tycker jag vi ska fortsätta dissa droger trots att det är år 2014. Det känns ute och kommer aldrig kännas inne.. Tror folk som yttrar sig om saker och ting ska tänka sig för som sagt – man ska inte kasta sten om man själv bor i ett glashus.
  Tycker det är bra att du står på dig Paow. Du är en förebild 🙂

  Reply
 15. elin april 18, 2014 at 1:29 e m

  Skulle du kunna kalla dig själv feminist? Gör ett inlägg om det är du snäll 😀

  Reply
 16. Maria april 18, 2014 at 10:05 e m

  Fast det måste vara Jeppe som slagit det rekordet. För han hade sex alla gånger du hade sex och EN GÅNG TILL 😀 Men ja, som tjej i svensk tv kanske. Vet inte hur det ser ut utomlands.

  Reply
 17. Micha2 april 18, 2014 at 11:38 e m

  Håller med dig!!! Fortsätt vara vara dig själv och stå för det, du är asgrym!

  Reply
 18. Isabelle april 21, 2014 at 11:15 e m

  Du är grym Paulina!

  Reply
 19. tina april 24, 2014 at 1:15 f m

  Jag kan inte påstå vitsen att ligga i TV, det är ju bara omoget, de är väl inget fint med det? kallas desperat få uppmärksamhet, göra drama. Och att sex är fint, ja det är fint med någon man tycker om ÄLSKAR, inte någon toyboy i ett program.

  Reply
 20. Therese april 25, 2014 at 1:07 e m

  Att du är stolt över att ha haft sex i tv säger mkt om dig som person. Du som är en sån offentlig person bör föregå med gott exempel. Tänk vad många små tjejer som läser och ser allt du gör. Är det verkligen en sådan förebild du är stolt över att vara?
  Det är för mig en gåta. Ne det var ett misstag utav mig att besöka din blogg.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *