Jag skrev om servetter med brun-utan-sol-effekt för ett tag sedan och jag fick massor med frågor om det. Om jag använt själv, om jag tycker det funkar och om en massa andra frågor.

I korthet så ja, jag har provat och ja, det fungerar och jag tycker det kan vara ett alternativ om man vill se fint brun ut när solen inte hunnit vara framme så mycket ännu. Jag själv befinner mig ju utomlands och har det underbart i solen, men när jag inte har haft den möjligheten så vill jag ju ändå vara vackert brun!

Så mitt tips till er som vill vara bruna under våren och början av sommaren är att testa dessa servetter! När jag provade blev det jämnt och fint, med naturlig brun färg, över både ansikte och kropp. Kan verkligen rekommenderas då du slipper solarium och de tar 2 min att lägga på kroppen utan kladd.

Här beställer man: www.blueillume.se

suntanning

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *