För er som inte är i solen – brun utan sol servetter

Jag skrev om servetter med brun-utan-sol-effekt för ett tag sedan och jag fick massor med frågor om det. Om jag använt själv, om jag tycker det funkar och om en massa andra frågor.

I korthet så ja, jag har provat och ja, det fungerar och jag tycker det kan vara ett alternativ om man vill se fint brun ut när solen inte hunnit vara framme så mycket ännu. Jag själv befinner mig ju utomlands och har det underbart i solen, men när jag inte har haft den möjligheten så vill jag ju ändå vara vackert brun!

Så mitt tips till er som vill vara bruna under våren och början av sommaren är att testa dessa servetter! När jag provade blev det jämnt och fint, med naturlig brun färg, över både ansikte och kropp. Kan verkligen rekommenderas då du slipper solarium och de tar 2 min att lägga på kroppen utan kladd.

Här beställer man: www.blueillume.se

suntanning

(Visited 58 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Felicia april 21, 2014 at 9:58 e m

  Hej! Jag undrar om du kanske kan göra ett inlägg där du tipsar om balklänningar? Jag slutar 9:an snart och har inte riktigt hittat någon klänning… Gillar din blogg och du är super fin! Kram:)

  Reply
 2. alex april 21, 2014 at 11:50 e m

  Snygg är du paow

  Reply
 3. E&L april 22, 2014 at 12:57 f m

  Hej! Nu är våran Persbrandt-blogg uppdaterad! Kika gärna in! 🙂 KRAM/E&L

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *