Varför är människor så taskiga?

Jag kollade precis på Facebook där jag såg att min vän Samir Badran fått en ”poster” om att han ska vara med på Fitnessgalan i globen.
Blev jätteglad för hans skull eftersom jag vet hur mycket han har kämpat för att komma tillbaka i form efter ParadiseHotel och att han verkligen vill komma bort ifrån alla fester och alkohol kring honom. Jag vet också att han tackat nej till många stora jobb och bartendererbjudanden han fått för att han inte vill komma tillbaka till det livet.

Men sen så kollade jag kommentarerna han fått på bilderna. Jättetaskiga kommentarer och jag antar att ALLT handlar om avundsjuka.
Jag såg också på hans instagram (@samirbadran01) där han har skrivit att han kämpar hårdare ju fler folk som hatar. Du är stark Samir!

LÄS OM DETTA PÅ HANS BLOGG HÄR!

FEEEETLÄNK!

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Sofia april 22, 2014 at 6:41 f m

  Ingen hatar er! men ni har ingenting att ge oss andra. Ni tänker fel, och lever fel, och har fel värderingar och därför ska man säga emot.
  Ni två lever på att blotta ut ert privat liv. Ni bryr er endast om kroppen, sex, fest? silicon, naglar, kläder, mat………..!
  Du har inte gjort någonting bra i ditt liv Paow inte heller din kompis.

  Reply
  1. Moa april 22, 2014 at 4:31 e m

   Inte gjort någonting bra i sina liv? Vem är du att bedöma det? Jag tror knappast att du kan lära känna en människa på grund av deras blogg eller för att de har varit med i en dokusåpa! De har säkert gjort en hel del bra saker i sina liv!

   Reply
  2. Caro april 22, 2014 at 5:49 e m

   On the spot!

   Reply
 2. emelie april 22, 2014 at 9:07 f m

  Alltså.. Jag gillar din blogg och dig, du verkar vara en extremt down to earth och en skön människa generellt – dock börjar jag bli lite fundersam och tröttna lite på dina inlägg. Det känns som du knappt anstränger dig längre, och du tjänar ju ändå på att ha den här bloggen. Borde du inte lägga ner lite mer tid och själ i vad du skriver och lägger upp här då? De få bilderna du lägger upp är med halvkass kvalité och massa selfies tagna med en iPhone, du länkar till Samirs inlägg hela tiden, som i detta inlägg så handlar allt om det i princip, de långa ”åsikts” inläggen känns det som att du slängt ihop snabbt bara för att ha skrivit något och ja, det känns bara som att du tappat gnistan. Inget illa menat som sagt, utan börjar bara bli lite förundrad med tanke på att du har ett drömjobb som faktiskt många av dagens ungdomar strävar efter. Kram

  Reply
 3. Ebba april 22, 2014 at 4:04 e m

  Fortsätt som du gör paow, du vågar iallafall yttra dig och vara dig själv och dessutom stå ut. Det är en väldigt stor avundsjuka som finns i detta landet och människor som bokstavligt talat lägger ner sin tid på att hata. hahhah dom har inget liv. Cred till dig och Samir!

  Reply
 4. Maria april 22, 2014 at 6:50 e m

  Hej.

  Allas mål här i livet är väl att tjäna pengar och hur man gör det spelar väl mindre roll. Att sitta och skriva och blotta sig är väl helt ok så länge man har läsare och tjänar bättre pengar än en svensson som knegar dagarna i ända, men ändå inte lyckas få ihop mer än 20% av den lönen ni har… Avundsjuka så det skriker om det. Själv vill jag jobba, men gör det som är roligt och tjäna pengar i massor. Det Samir gör är strongt!!! Han säger alltså nej till jobb, då han vet att det skulle kunna ge honom mer pengar, men är dåligt för hans egen hälsa!! Var glada istället för att han är KLOK!!!!! Många skulle nog skrikit för de jobberbjudanden som han har fått!!!

  Något att begrunda: Allt är relativt gott folk, vad som är bra och dåligt för varje människa!!!

  Samir, do what you want, feel because the life is short!!
  Paow, http://www.katsumi.se tycker jag har oerhört läckra bikinis för den som har fakeboobs som vi har!!! ett tips, men du vet säkert om sidan.

  byebye för en bra och ärlig blogg!!!

  Reply
 5. sanja april 22, 2014 at 7:40 e m

  Istället för att rannsaka er själva så tror ni att allt handlar om avundsjuka?? Vad tror du att folk är avundsjuka på? Har någon av er en utbildning? Ser någon av er bra ut? Är någon av er framgångsrika? Alla era fans är under 15 år..Vilket är tragiskt då din blogg handlar om silikonbröst pumpade ankläppar sönderblonderat hår tatueringar, o.s.v (trodde bara folk såg ut sådana på 90talet). Efter de gngr jag läst din blogg har det aldrig kommit upp ett ämne värt att ta upp. Inte direkt mode heller.. Du verkar ha ett fint hjärta men jag tycker att du ska tänka lite på att det finns mycket annat att förbättra än sitt utseende 😉 Skaffa dig ett intresse, utveckla några av dina talanger , läs om något du är intresserad av??

  Reply
 6. Sanna april 23, 2014 at 5:41 e m

  Det finns riktiga idioter. Folk utan liv. Folk som är avundsjuka.
  De mår troligen så pass dåligt själva att de har ett behov av att trycka ner andra.
  Fuck you haters!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *