Har haters inget eget liv?(till haters)

Jag har bett folk sluta kommentrra dumt. För dom fattar nog inte hur mycket man kan skada en person. Men ändå så fortsätter dom. Att kommentera dumt, att jag gjorde brösten för killarnas skull? Okej att det blivit lite mycket bikinibilder, men har ni tänkt på att jag kanske är utomalands. Och ja, tuttarna är ju någonting som sitter på kroppen. Det är på en av dom små grejerna jag läst. Att alla kankse inte tycker att jag är snygg, äcklig ful dum korkad. Det är ju tur att vi alla är olika. Har ni inte tänkt på det någon gång? Hur tråkigt det hade vart om alla var likadana, då hade ju ingen vart speciell? Och ta det inte fel. Jag kan absolut ta krik, men det är skillnad på kritik och mobbning.. För det blir lite mycket ibland… Be nice!

Jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag hoppas att ni mår bättre av att vara dum mot mig. Det vill jag ge er bittra människor med tråkigare liv än mig.

Och till alla som kommenterar snällt och omtänksamt. Tack till er! Det är för er jag bloggar. Ni är bäst!

7 72336da0bd21a1d993a0e860d0954b5aDear-Haters imagesurl-1

 

(Visited 96 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. SandraMaria april 15, 2014 at 6:26 f m

  Ta inte åt dig vackra paow!

  Reply
 2. Vanessa april 15, 2014 at 7:48 f m

  Holler me. Dom är så dumma och dåliga.. Jag tror inte att dom har nått liv faktiskt. Men de är rätt åt dom

  Reply
 3. w april 15, 2014 at 8:57 f m

  Jag tycker i alla fall att du är awesome! Fattar inte hur folk kan gnälla över lite naken hud och bröst, speciellt när det är din nakna hud och bröst. Du är en stor inspirationskälla och tack vare dig, vågar jag vara mig själv! Kyss på dig!

  Reply
 4. Sabina april 15, 2014 at 9:15 f m

  Du är bäst Paulina! Du är stark. Kommer alltid finnas dem som stör sig, är avundsjuka och mobbr folk. Trist. Stor kram till dig!

  Reply
 5. Isabella april 15, 2014 at 1:17 e m

  Hej Paow!
  Jag ville bara säga, att just du är underbar på ditt sätt! Jag har följt din blogg i 5 år nu och följt din resa. Personerna som sitter bakom skärmarna önskar att de vore du. På ytan verkar du vara en tjej som gör precis som hon vill och tar ingen skit. Det är klart att alla vill vara så? Jag önskar själv att jag vore så. Det de inte förstår är att även om din utsida säger allt det där, så har du en insida också. Den insidan är kanske lite mer skör och tål inte hur mycket som helst. Om jag vore i din situation, hade jag brutit ihop och det vet jag flera andra som också hade gjort även om de inte kan erkänna det. Du är så jävla STARK och du måste lova att fortsätta vara precis som du är. Vet du varför? Jo, för INGEN är som du. Vänd hatet till en motivation, om du inte varit så framgångsrik och modig som du är så hade du aldrig fått något hat. Utan hatet, hade du bara varit en i mängden och hur tråkigt är inte det?
  Vill avsluta med att säga, fortsätt vara du för just du är helt fantastiskt! Det är bara du själv som också ska inse det.
  Puss

  Reply
 6. . april 15, 2014 at 9:17 e m

  Paulina, du bor i Sverige, finns inget värre än svenska avundsjukan. Sätt ditt huvud åt den kloka sidan, du bor bara några timmar iväg från en vacker huvudstad. Oslo. Fuck’em haters.

  Reply
  1. Cathrine april 16, 2014 at 8:21 f m

   Ja Oslo är så nice <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *