SVAR PÅ SEXFRÅGOR DEL 2.

 vem slickar bäst fitta av tjejer och killar?

svar: Alltså eftersom jag föredrar killar så måste jag nog säga. Killar haha. Hade jag legat med en riktigt flata kanske det hade vart annorlunda,

vilken orgasm är skönast? vaginal eller klitoris?

 

svar: Jag måste nog säga att jag kommer rätt lätt vaginalt, eller lättare än många andra tjejer tror jag. Därför tycker jag att det är skönare med klitoris orgasm. För att det är svårare för mig så det känns mer spännande.

Jag hur många gånger har du fått fontänorgasm? hur känns det?

svar: Oj jag kommer ihåg att jag skämdes SÅ mycket över det förut. Men det är en speciell känsla. Har fått det ganska många gånger. Men om jag inte har haft sex på ett tag så glömmer jag bort hur man gör. Det är någonting man kan träna upp. Kroppen är fantastisk faktikst. Hur många gånger jag fått det? Mja.. Det är väl en del :p Fast jag kan inte få det om jag ”tar på mig själv”, då hinner jag få kramp i hela kroppen och slutar precis innan jag får det. Det. Det känns ungefär som en vanlig orgasm fast hela kroppen krampar, på ett nästan onehagligt sätt men ändå skönt. Jag kommer ihåg att jag brukade må illa, känner mig yr i huvudet och blir lätt grådfärdig efteråt eftersom att ogasmen blir så intensiv.

hur många gånger kom du med jeppe?

svar: Inne i huset så kanske jag kom 10-15 gånger med honom, eller kanske fler. Höll inte räkningen Men efter paradise hotel så kom jag bara EN gång med honom. Det beror oftast inte på killen tycker jag. Det beror mer på än själv. Man är faktikst ansvarig för sin egen orgasm.

Jag och min kille har ni varit tillsammans i snart två år, och vårt sex är bra, men kanske inte så ”hett” som det var innan. Hur tycker du man ska göra för att få det att hetta till lite mer när man är i ett långvarigt förhållande? 

svar: Jag har själv haft det problemet, jag är också gaska blyg med sånt och det är lättare att säga vad andra ska göra. Det är lite genanat och ta fram en buttplug liksom. Även fast man vet att killen kanske skulle gilla det, så vågar man ändå inte. Men något som kan vara hett är att börja ha sex i andra ställen än i sängen innan man ska sova. Te.x i dushen på morgonen, i köket. Ute på resturangen, osv… Tror att det kan vara en BRA början på att släppa sina hämningar. Pröva nya saker, köp lite sexleksaker. Kommer ihåg att mitt x tyckte det var skitkul när jag hade fått en dildo och längtade efter att använda den på mig. Även fast det inte gynnade honom någonting egentligen.

Ångrar du någon gång att du haft sex i tv?

svar: Både ja och nej. Det var ju skönt, det var kul och det var spännande att man visste att någon tittade(tänk att dom bara visade vårat sex några gånger, vi hade sex fler gånger än så). Att jag ångrar? Alltså.. Många fick en annan bild utav mig. Säger att jag är en slampa, hora. Det är bara några saker av det jag får läsa dagligen.  Jag är inte enkel att ”ligga” med bara för att jag valde att ha sex med en kille jag var intresserad och attraherad av. Så killar som kommer fram och drar sliskiga raggningrepliker om att knulla går fetbort. Hur söt han än är.. Jag ligger med någon om jag känner för det. Helt enkelet.

Tänker du någonsin skaffa barn?

svar: Klart jag vill skaffa barn. Vem vill inte det? Det måste ju kännas rätt. Men har inte tänkt så mycket på det. Men min mamma fick mig när hon var lika gammal som mig.

Hur ser du på sex?

svar: Jag ser väldigt öppet på sex. Alla har det. Alla är vi lite snuskiga i sängen vare sig man vill eller inte. Det är ju egentligen någonting mellan två personer. Men jag väljer att dela med mig av MINA eftfarenheter. Inte andras. Sex är kul spännande och lite förbjudet, fast ändå inte. Fast min syn har ändras ganska mycket med tanke på att jag vet hur personer pratar om än, dömer.. Vilket är tråkigt. Att det kunde knäcka mig från att inte våga ligga. Men jag jobbar på det… Jag tycker att all sex är okej sålänge alla är med på det. Som Olle hade sagt.

 

 

 

 

(Visited 1 307 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. annilee april 11, 2014 at 8:11 f m

  Berätta om första gången.
  Var du full? Ont? Blödde du?

  Reply
  1. Ks april 12, 2014 at 9:58 f m

   Snälla har du inte lärt dig att googla på internet? Jäklar va du är okunnig!

   Reply
 2. Ks april 11, 2014 at 8:52 f m

  Vad är fontän orgasm?

  Reply
  1. Ks april 12, 2014 at 9:57 f m

   Tror du på fullaste allvar att jag vill googla det gumman? Snälla alla är inte ”sex experter” inte du heller kan jag lova. Det finns ett kommentars fält för en anledning, så jag använder den! :)) kram

   Reply
 3. FrkSolsken april 11, 2014 at 11:15 e m

  Roligt att du som ung och storbloggare skriver om sex. Nu är jag några eller ganska många år äldre än dig. Men väljer också att dela med mig kring erfarenheter i ämnet på ett enkelt sätt! Keep up the Good work

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *