SVAR PÅ TAL ANGÅENDE SEXHETS.

Jag läste precis Samirs inlägg. Gå in och läs det här innan ni läser mitt svar på tal. HÄÄR

Jag läste precis Samirs blogginlägg. Där han fortfarande skyller på Jeppe Jesper och Niklas för fyrkanten som hände. Visst så bidrog dom till hetsen men jag visste faktiskt inte om dom andra grabbarnas pakt från börhan. Men jag tror att det som hänt mellan han och Emelie hade gått ännu längre om det inte vore för mig. Det var nämligen såhär. En kväll så hade jag och Jeppe sex, jätte fulla och han var tvungen att springa iväg och kräkas. Och som säkert alla vet så hatar jag spya så jag traskar iväg till närmaste  rum för att leta efter en tändare. Just den kvällen så hade dom på paradise hotel ringt oss och sagt att vi MÅSTe sova på våra respektvie rum inatt. Och Samir hade ju precis blivit partner med Emelie. Nog med att killarna hetsade Samir och sa ”vill du inte ha en high five när du går på götgatan sen”(jeppes ord, den enda gatan han vet om i Stocholm haha).. Men när jag traskade vidare till det rummer så ser jag Emelie under täcket vid Samirs skrev. Jag stör nog dom så jag ber dom följa med och kolla till Jeppe som mår bra och någon av oss får idén att ha en fyrkant. Samir säger först nej men Emelie berättar hur kåt hon är så ja det som händer händer. Inget speciellt eftersom att det inte var speciellt seriöst eller ens fullbordat sex.

När Samir sen ”åker dit” på morgonen så mår han jätte dåligt. Skyller på alla andra att vi hetsade honom till att göra det. Jag kan fortfarande bli lite irreterad eftersom han fortfarande skyller ifrån sig. Men så vitt jag vet så sög Emelie av honom först innan någon av min hets började. Men det brukar ju vara så ”And don’t tell me you’re sorry ’cause you’re not,And baby when I know you’re only sorry you got caught”.. Men det nämnade han aldrig. Det är lätt att skylla ifrån sig när man gjort fel. Om det inte hade hänt någonting mellan Samir och Emelie innan vi ”hetsade” henne. Jag kan inte stå för vad killarna hetsade honom till för det visste jag inget om. Nu pratar jag bara för mig själv. Jag gick aldrig emot Samir. Det var inte min business. Så jag varken stöttade eller försvarade honom utan blev bara grinig om att han berättae hur ledsen han var.

Visst är det jätte tråkigt att han kände som han kände. Och att jag kanske borde vart mer stöttande. Men som man bäddar får man ligga.

Sorry babe. Jag älskar dig iallfall mitt lilla wainmonster <3

Här kan ni se ”fyrkanten”

Skärmavbild 2014-04-16 kl. 04.03.22

(Visited 1 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Korven! april 16, 2014 at 11:10 f m

  Det där är ingen fyrkant.. Så när du alltså skrivit tidigare om att du haft fyrkant, då är det alltså sådär du menar. NEJ, det där är ingen fyrkant. Haha..

  Reply
  1. my april 16, 2014 at 1:52 e m

   Dom vara ju 4 personer?
   Fast jeppe hade paow och samir emelie

   Reply
   1. hipp april 17, 2014 at 4:03 e m

    4-kant = 4 personer har sex med varandra. Alltså inte bara 2 o 2.

    Reply
 2. ellen april 16, 2014 at 12:00 e m

  Jag älskar dina långa inlägg och din brutala ärlighet i dem! Det gör att du står ut bland alla ”livet leker”-bloggar.

  Får du skrivkramp under din resa har jag lite skrivförslag här:
  – hur du får tiden att gå under din utomlandsvistelse
  – varför du valde att resa, hur länge du blir borta
  – skriv om Paow 3, 5 och 10 år framåt i tiden
  – om du har några drömprojekt eller drömsamarbeten
  – berätta om yrket som bloggare: är det ett heltidsjobb? hur pass bra tjänar du? vilka fördelar med yrket ser du?

  Reply
 3. lina april 16, 2014 at 1:35 e m

  hej!

  skrev ett inlägg om hur övergrepp och synen samhället har på sex idag. ganska seriöst men ändå viktigt. http://linasofie.blogg.se/2014/april/gangsta-rap-made-me-do-it.html

  tycker det är viktigt att vi som är öppna och bekväma med vår sexualitet sätter ner foten och säger vad vi tycker. höjer rösten när många andra inte vågar.

  läs om du får lust!

  Reply
 4. my april 16, 2014 at 1:51 e m

  Vidrigt att han blev så trackad och alla visste ju vad han och anja hade!
  Men jaa, de var ju även hans fel.. Men om han inte hade blivit övertalad så hade de inte hänt!

  Reply
 5. Stoffe april 16, 2014 at 3:38 e m

  Han skriver ju att han får skylla sig själv, gör han inte det?
  Du är så jävla rädd för att att någon ska tro att du va med på hela manipuleringsgrejjen att du inte drar dig för att trampa rakt över en person du påstår dig älska.
  Förresten så vet alla som såg på Paradise att du störde dig på Samir där inne och inte drog dig för att haka på dom som var fittiga mot honom.
  Du är i så heavy denial att det liksom blir svårt att inte skriva något här..sluta vara en liten falsk fegis som kommer med konstanta bortförklaringar på allt..dina egna ord ”Det är lätt att skylla ifrån sig när man gjort fel” blir ju ganska ironiska, förstår du inte det?

  Börja med att be Samir om ursäkt för att du var med och hetsade, istället för att komma med ett patetiskt försvarstal.

  Bli inte arg nu..jag är ingen av dina sk ”Haters”, men jag blir irriterad på folk som inte kan stå för vilka dom är, utan projicerar sitt dåliga beteende på sin omgivning, till och med sina nära vänner, vilket är jävligt lågt.

  Reply
 6. Andie april 16, 2014 at 5:29 e m

  Du kallar honom din bror och säger att ni är vänner. Schysst vän du är. Varför kände du dig tvungen att skriva detta? Inte konstigt att du hamnar i bråk med allt och alla.

  Reply
 7. Sophia april 16, 2014 at 5:59 e m

  Hej Paow! Nu tycker jag faktiskt att du skämmer ut dig lite för ofta :/ Varför kallar du alla som kritiserar dig för att du haft sex i tv för ”haters”?
  Förstår du inte att de flesta människor tycker att det är helt galet och patetiskt att ha sex framför svenska folket och därför reagerar med alla kommentarer? Jag är ingen ”hater” (om jag måste använda ditt uttryck), jag tycker att du verkar vara en snäll och gullig tjej annars, men det känns som att det bara går nedåt för dig, dina inlägg blir mer och mer konstiga, du hoppade av skolan och du har inget annat jobb förutom bloggen som inte kommer att hålla förevigt. Du borde verkligen ta tag i ditt liv!!

  Reply
 8. And april 17, 2014 at 11:22 e m

  Alltså hade samir sex eller pillade han bara Emelie tycke det såg ut som de :O

  Reply
 9. Malin april 19, 2014 at 4:16 e m

  Kan helt hålla med Samir i att de andra killarna (och Emelie) både hetsade honom och fick honom att göra något han egentligen inte ville! MEN, varje människa får stå till svars för sina egna beslut och handlingar, han kunde faktiskt gått därifrån och skitit i de andra. Men det gjorde han inte och då får han skylla sig själv 🙂

  Reply
 10. Miss Hemlis maj 6, 2014 at 11:51 f m

  Äh, gjort ä gjort. Feel no regret 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *