Vad ger vitaste tänder smidigast?

Jag tänkte berätta vad jag provat inom tandblekning (ja, jag vet, mina tänder är rätt så vita, men det är riktigt snyggt med gnistrande vita tänder) och ni får gärna skriva era erfarenheter!

Bleka tänderna hos tandläkaren
Att bleka tänderna hos tandläkaren är tryggt och säkert och du får bra resultat, men kostar det ca 1000 – 3000 kr och något som många inte vet är att de använder i princip samma blekningsmedel som det som säljs över nätet för 300 – 500 kr så frågan är om det inte finnas roligare och bättre saker att lägga pengarna på?

Tandblekning med skena
Är den mest kända tandblekningen som du använder hemma. Alla som testat vet säkert redan hur krångligt det är att första forma skenan och sen sitta med den i 30-50 minuter i munnen utan att kunna prata eller göra annat, det är en lång tid och inte alltid får du bra resultat, om du format skenan fel kan de vara så att gelen inte når tänderna och du får göra om tandblekningen vilket kan vara kostsamt.

Bäst enligt mig
Blue Illume tandblekningsskum är ett skum du lägger på tandborsten och borstar tänderna med morgon och kväll i 2 min precis som vanligt, det krävs inga extra rutiner utan det enda du gör är som sagt att borsta tänderna, snabbare och smidigare blir det och riktigt vita tänder får du 🙂

thumb

Vad använder ni när (om) ni bleker era tänder?

(Visited 105 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. nicole april 13, 2014 at 4:47 e m

  du vet inte vad du dillar om…

  /tandläkarstudent

  Reply
 2. Johanna april 13, 2014 at 5:55 e m

  Använder man den lysande tandborsten till skummet eller vanlig tandborste?

  Reply
 3. Jolina april 13, 2014 at 6:47 e m

  Har använt skenor och måste säga att de funkar men som du säger så är de krångligt, lyckades få fel med gelen och skenen en gång att den inte kom åt alltså och då var jag tvungen att beställa nytt :(… Ska nog testa skummet 🙂

  Reply
 4. PrinsessaVanessa april 13, 2014 at 7:56 e m

  Jag använder också blur illume foam. Super bra!

  Reply
 5. paulina april 13, 2014 at 10:06 e m

  Skulle inte du kunna vara en ÄNGEL och lägga upp bild på alla dina tatueringar och berätta om de gjorde ont osv.

  Vill skaffa tatuering och har en bokad tid men vet inte om jag vågar. Min smärtgräns är väldigt låg. Kram på dig Paow från en annan Paow <3

  Reply
 6. Elin april 13, 2014 at 10:10 e m

  Dock hos tandläkaren gör dom en avjuten skena av dina tänder. Det är det som är dyrt! Sen använder man skenan på natten i 7 nätter med gel du får där. Sen när du vill göra om det köper du bara mera gel och har sparat skenan. Simple

  Reply
 7. Jenny april 13, 2014 at 11:34 e m

  hej Paulina, detta är helt olikt detta ämne men jag vet om att du är en stoooor djurvän, vilket jag älskar dig för! jag är också det och du tipsade om en film som heter cove en gång.. och den handlar ju om delfiner m.m. men jag jobbar i en filmbutik som hyr ut filmer och vi har precis fått in en film som heter BLACK FISH. och jag skulle verkligen uppskatta om du för det första kollar på den, kanske är gött med ett filmtips nu när du är nere i thailand och sedan gör ett inlägg om vad du tyckte om den. den handlar om hur valar har/hade det nu i vad ska man säga.. vet du vad Sea World är ? iallafall du har en stor blogg också så jag skulle bara vilja få ut budskapet till fler att se den filmen så vi återigen påminner folket hur elaka vi människor är! en känslofilm om man säger så!
  kram Jenny, ha det så underbart i thailand 🙂

  Reply
 8. anonym april 14, 2014 at 11:25 e m

  Vart kan man köpa det skummet?

  Reply
 9. Helena april 15, 2014 at 3:14 f m

  Bleka tänderna med hjälp av konstgjorda grejer vill jag aldrig göra! Jag borstar mina med gurkmeja (kryddan), bara att ta pulvret på tandborsten:) Ok, kanske inte lika effektivt som kemikalieskit, men bättre för tänderna i längden! Och helt ok. Om jag bara vill polera dem använder jag bikarbonat. Men inte ofta, det kan slita på emaljen.

  Reply
 10. Jessica april 16, 2014 at 2:17 e m

  Hej!
  Jsg köpte de där när du tipsa om de förr. Men tycker inte jag fått resultat? Borstat i 3 v nu. Kan väl inte göra fel! Haha 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *