BACK

Igår åt jag och min Daniel mysmiddag tillsammans och sen gick vi hem till honom och hängde på söder. Alltså…jag har så SJUKT mycket minnen i den lägenheten och det är alltid kul att hänga där. Den är liten men sjukt mysig! Gött med lite middag också, kände verkligen att vi hade en riktigt chill lördag. Lite oklart vad vi skulle göra efter men vi velade lite fram och tillbaka och till slut mötte vi upp Jasse, Julia och några till och körde bord på Ambassadeur! Spontant men jäklar va roligt vi hade och stämningen var på topp!

Hade RIKTIGT kul igår, idag ska jag fortsätta flytta, oppa!

DSC_2591-178
Min Paris! Så jävla mycket kärlek! Lånade bilden från Stureplan.se

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. emmi juni 1, 2014 at 8:47 e m

    ditt nya hår ser så bra ut ! fresh! tycker att hörförlänginar är så 2009! 😀 jätte chic ser du ut ! verkligen !

    Reply
  2. F juni 1, 2014 at 11:41 e m

    SÅ snygg skjorta! Vart har du köpt den?

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *