9 Comments

 1. Johanna juni 23, 2014 at 4:13 e m

  Hey tjejen!

  Jag brukar inte läsa din blogg, men jag läste om dig i Svenskabloggares blogg och kände för dig.

  1. Människor som inte är snälla är inte heller snälla mot sig själva. Dvs tjejerna som vill ta en bild av dig för att vara elaka har säkert dålig självkänsla och tycker att de själva inte duger. Det försvarar inte deras beteende, men du måste vara en större människa och inse att de är outvecklade och osäkra, kanske mår de bättre en dag, men det enda du kan göra är agerat vuxet och och visa att du är större än dem, säg att du blev sårad, och visa dem gärna att du förväntar dig att de också agerar som de vuxna kvinnor de ska bli en dag, fattar de inte det utan muppar sig – tja det är inte ditt problem utan väldigt mycket deras och deras tråkiga attityd mot omvärlden.

  2. Jag har psoriasis (kroppen, ansiktet och hårbottnen) som jag håller i schack med olivolja, olivoljan är lite frätande samtidigt återfuktande. Det gäller att smörja och torka bort överskottet och sen smörja igen.

  Lycka till tjejen och fortsätt att växa!

  Reply
 2. hejhej juni 23, 2014 at 5:33 e m

  du är världens finaste Paow! Tänk inte på vad andra säger, de är bara avundsjuka 😀 Vet att det är svårt att tänka så. Men vad har du som inte de har? ALLT!

  Reply
 3. Linnea juni 23, 2014 at 5:44 e m

  Hejsan! Skulle vara guld om du ville kika in på min blogg. Skriver öppet om hur det är att leva med ätstörningar och depressioner som tonåring i dagens samhälle. Hur det är att vara 18 år och dödligt underviktig, samt leva med hjärnspöken.. VARNING FÖR KÄNSLIGT INNEHÅLL, läs inte om du är lättpåverkad..!
  Bloggar dessutom om min vardag, resor, tips, produkttester & mat. Kämpar mot ett friskt och lyckligt liv. Kram! <3

  Reply
 4. kai juni 23, 2014 at 7:46 e m

  Du ser väldigt ledsen ut i ögonen.

  Reply
 5. linette juni 23, 2014 at 7:59 e m

  Du är sååååå fin

  Reply
 6. Lotta juni 23, 2014 at 9:34 e m

  vore ju kul med lite info om dig och Carl appelskog :), har bara läst skvaller på andras bloggar och sett bilder på din och hans insta men inget på din blogg??

  Reply
 7. Amanda juni 24, 2014 at 12:00 f m

  Skit i alla andra! Du är ju skit fin herregud, du ska verkligen inte klaga, folk är avundsjuka bara….

  Reply
 8. Isabelle Cherry juni 25, 2014 at 11:35 f m

  Måste få säga åt dig att du har sjukt fina läppar 🙂 Tycker mina egna är så små o jag har ett vanprytt ärr på överläppen :/ mEN någon gång ska jag ta mig råd att operera dom 😉

  MVH Isabelle aka Cherry

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *