Mysdag.

Väldigt mysigt dag idag. Hängde lite i solen, kollade på flarring på barskolan och köpte ”tapas” tillsammans med Lene-Angelica .. Jag har fått dille på inlagd sparris med salt på. Jag har dille på krackers. Iallafall idag. För idag så ska jag verkligen bara ta det lungt! Så kostligt ^^

20140623-003144.jpg

20140623-003154.jpg

20140623-003200.jpg

(Visited 25 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. nyfiken juni 23, 2014 at 8:14 f m

  hur länge ska du stanna i Magaluf?

  Reply
 2. Johanna juni 23, 2014 at 10:08 f m

  Hej Paow!

  Jag är på jakt efter snygga smycken och är helt kär i de som du har på bannern. Var kommer de ifrån?Det är ett par stora, lila örhängen (och även ett halsband som man bara ser lite av). Är jättetacksam om du kan svara eller ge dina bästa smyckestips? Vill ha stora och färgglada smycken!

  Kramar Johanna

  Reply
 3. Tråkigt juni 23, 2014 at 10:58 e m

  att höra att du mår dåligt över ditt utseende – men titta igen på den översta bilden.. hur ser ni ut?? Som 3 slitna använda våp. Långmilare. Det är svårt för många av oss att förstå varför ni kämpar för och lägger så mycket pengar på att se så b i l l i g a ut. Att någon uttrycker att du är fulare än på TV har knappast något med din psoriasis att göra – det handlar nog mer om att du faktiskt ser så vulgär och billig ut.

  Dina nya jättepattar gör ju inte saken bättre heller, utan bidrar bara till den billiga looken. Tyvärr Paow, den bild du visar upp av dig själv är inte vacker. Ärligt talat.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *