Självkänslan.

Man är inte mer än bara människa.

Nu på senare tid så har jag börjat bli ledsen när folk är elaka. Det har nog mycket att göra med att jag har fått lägre självkänsla av psoriasisen. Men igår så tog det nog priset. Jag jobbade i utebaren igår och det var extremt mycket folk. Så jag sprang in på toan och ”trängde” mig fram till personaltoan för att gå på toa. Men inne på toaletten så kommer det fram två tjejer till mig och hälsar, är trevliga och säger att dom diggar mig och sen tar dom en lökig selfie. (Väldigt många som kommer fram och tar kort och pratar här i Spanien, tycker det är jätte kul). Sen så går jag in på toan så säger en av tjejerna så att jag hör ”haha hon är lika ful i verkligheten som hon är på tv”.. Jag har extremt svårt att känna mig fin och fräsch utan jag vill bara gömma mig för dom äckliga prickarna. Förlåt för att jag tjatar om det, men jag stör mig så mycket och känner mig så jävla äcklig. Jag är i magaluf, jag borde vilja gå hem med någon snygg hunk från den nya barpersonalen eller hångla med snygga människor (ja för det är typ sånt som man gör här). Men nej, jag förstår inte hur NÅGON ens kan vilja hälsa på mig. Så äcklig känner jag mig….sen när jag fick höra det där igår så fick det mig att må ännu mera skit , även om det är så mycket mer fina komplimanger jag får varje dag. Både från vänner och folk som jag inte känner…

Riktigt länge sedan jag mådde dåligt för hur jag såg ut. Eller för hur jag känner mig..

Bilder från midsommar..

20140623-002045.jpg

20140623-002120.jpg

20140623-002105.jpg

(Visited 90 times, 1 visits today)

131 Comments

 1. Julia juni 23, 2014 at 12:30 f m

  Du är så jävla fin som du är, jag var på Grabbarna grus nu i veckan och du är minst lika fin i verkligheten som på tv. Massa kärlek Paulina ❤️

  Reply
 2. Mikaela juni 23, 2014 at 12:30 f m

  SKIT I ALLA JÄVLA BITCHES SOM SÄGER ELAKA SAKER. DEM ÄR BARA JELLY. DU ÄR SKITSNYGG. 🙂 U GO GIRL. KRAM! <3

  Reply
 3. marie juni 23, 2014 at 12:44 f m

  Hej Paulina.
  har aldrig tidigare kommenterat även om jag tittar in på din blogg emellanåt.
  Trots att jag är typ 10 år äldre än dig är det kul/skönt att fly verkligheten o läsa bloggar emellanåt =))

  Ville hursom säga att du är SNYGG.. psoriasis eller inte.
  De som klankar ner på dig mår troligen otroligt dåligt själva.
  Människorna tyvärr så.. Mår bättre av att få nån annan att må dåligt.
  Det finns ett talesätt.. du är du och du duger..
  Glöm aldrig det.

  Kramar från Göteborg

  Reply
 4. Annika juni 23, 2014 at 1:00 f m

  Du har psoriasis. Du är inte psoriasis. Låt inte sjukdomen ta över. Du är så vacker! Kämpa på

  Reply
 5. elina juni 23, 2014 at 1:07 f m

  hej Paow!

  Jag kan tyvärr inte sätta mig i din situation när det kommer till psoriasis sjukdomen. Men jag vill säga att du är otroligt vacker och de där prickarna förstör verkligen inte din skönhet. Kan tänka mig att det är jätte jobbigt att veta att de finns. men tänk på att det alltid kommer finnas folk som pratar skit och vill nobba andra för deras utseende. Och i detta fall så tror jag det handlar om avundsjuka. att folk väljer att säga dumma saker om psoriasisen etc. för att göra dig ledsen. men i själva verket handlar det om att de vill vara som dig. så försök strunta i vad andra säger och KEEP GOING! du är grym 🙂

  Reply
 6. lin juni 23, 2014 at 1:07 f m

  du är HUR fin som helst! <3

  Reply
 7. Mimmi juni 23, 2014 at 1:13 f m

  Du är sjukt vacker & jag älskar ditt utseende! Ett riktigt dröm utseende, låt ingen trycka ner dig för det är du inte värd!

  Reply
 8. Anders juni 23, 2014 at 4:13 f m

  Du jag vill säga på ett snällt sätt till dig nu . Sluta tänka på detta. du är fin.
  Sen tänk nu på att det var ju dem som sa något dumt inte du och då är de korkade.
  Nä nu skriver jag så här.
  Du är för fan skit fin. både det Indre och yttre.
  Många har varit dumma mot mig så min självkänslan är så gott som borta.
  Men en sak vet jag är att jag har inte varit som dem och det känns jävlit bra.
  Avundsjuka är vad det är.
  jävla idioter är de som sa så om dig.
  Skit i det.
  Vad är detta för tjejer? jo de har sitt flickrum bara och bor hemma o är inget och har inget.
  Du
  Känd i hela Sverige MÅNGA GILLAR DIG. du är med i olika program plus tidningar.
  Du knegar pengar som fan.
  Och du har MYCKET livserfarenhet som du kommer ha nytta av sen när du hittar din dröm kille (Mig)
  Nä skit nu i alla och tänk på oss som älskar dig för den du är.
  Det är skit att ha denna hud sjukdom men du är inte ensam om det.
  Om du träffar en kille som inte gillar att du ser ut så i bland så ska du inte ens prata med honom alls.
  Kram

  Reply
 9. Sandra juni 23, 2014 at 5:51 f m

  Usch vilka brudar det finns. Det där tog priset av falskhet. Om du nu är så ”ful” behövde dom väl inte ta kort med dig. Men många tjejer mår bättre av att trycka ner andra för deras självförtroende ska bli bättre. Dom kanske råkar ut för något själva en dag och inte kan vara så snygga längre. Karma! 😉

  Reply
 10. Sanna juni 23, 2014 at 7:30 f m

  Hej paow 🙂
  Jag tycker du är jätte fin som du är och dem där tjejerna måste ju vara födda på en annan planet, du är jätte vacker både med och utan din sjukdom, vafan lite prickar vad gör det? Du som brukar vara sådan som inte bryr sig om små skit saker, tänk att dessa prickar inte är ett skit 🙂 du har ju jätte fin personlighet och det är ju också det som egentligen räknas! Kram ha en fin dag 😀

  Reply
 11. Emss juni 23, 2014 at 8:45 f m

  Det är svårt när det handlar om självkänslan, just för att det spelar ingen roll hur mycket bra saker man får höra utan de är de negativa kommentaren man faller för, tyvärr.

  De spelar ingen roll vad jag säger eller alla andra som diggar dig, du kommer inte att ta in det. Att folk gör så som dom gjorde där handlar om deras egna avundsjuka. FUCK THEM! Jag tycker iaf att du är en störtskön tjej med bra åsikter och tycker du är jätte fin!

  Sök lite på nätet om vad man kan göra för att få hjälp med självkänslan, finns ganska mycket bra tips man kan göra på egen hand. Lycka till

  Reply
 12. Anna juni 23, 2014 at 9:19 f m

  Du är jättevacker! Förstår inte hur någon kan tro att det är okej att hacka på någon för att denne är ”känd”. Ta inte åt dig hjärtat, säger man att du är ful så ljuger man. Mer eller mindre snygg, visst, man får ha sin åsikt, men man kan omöjligen tycka att du är ful – för det är du INTE. Jag tycker personligen du är skitsnygg och verkar go som fan! puss på rumpan!

  Reply
 13. Sandra juni 23, 2014 at 9:28 f m

  Strunta i avundsjuka haters. Du är ju sjukt snygg och det vet du! Du har sjukt fint ansikte och en skitsnygg kropp. Tråkigt att tjejer ofta säger elaka saker om varandra som man ändå inte menar. Vi borde istället ge komplimanger till varandra och försöka tänka på att när man ser en snygg tjej säg det till henne istället för att vara dryg och snacka skit bakom ryggen. Så fort en tjej är snygg ska andra tjejer alltid försöka hitta fel på henne. Beror säkert på att de själva har dålig självkänsla och säger skit om andra för att trycka ner folk. Inget att bry sig om såklart 😉

  Reply
 14. P juni 23, 2014 at 9:30 f m

  Paulina, du ÄR en otroligt vacker tjej på alla sätt och vis! Supersött ansikte, underbar kropp och du verkar ha en härlig personlighet. Tänk inte sånär skit om dig själv. Dom där otrevliga tjejerna är elaka människor eller bara så osäkra på sig själva att de var tvungna att säga något sånt. Du är superfin, på insidan och utsidan. Det vet du också, men ibland får man en liten djävul på axeln som får en att tänka dumma tankar om sig själv. Ha en underbar fortsatt vistelse i Magaluf. Kram!

  Reply
 15. freddy juni 23, 2014 at 9:36 f m

  fina paulina, bry dig inte om vad avundsjuka flickor säger, du är super fin 🙂 och har det egentligen någon skillnad vad andra människor säger och tycker, dina vänner älskar dig oberoende…
  våga vara den du är, med eller utan din psoriasis, så som du har gjort här tills!! you go girl! kram
  if you can’t be well liked,
  be well hated!! 😉

  Reply
 16. Mc juni 23, 2014 at 9:44 f m

  Låt ingen annan påverka dig! Du är fin även men prickarna!

  Reply
 17. fanny juni 23, 2014 at 9:48 f m

  Du är hur söt som helst Paulina! Stå på dig! De tjejerna kan dra någonstans.. <3

  Reply
 18. Anonym juni 23, 2014 at 10:16 f m

  Jag tycker att du är en helt fantastisk person!! Var dig själv och stå emot för de är dig som alla vi gillar, de som säger elaka kommentarer är bara avundsjuka och kan dra åt helvete, du är nog den person som är mist äcklig på denna jord för istället skulle folk dö för ditt utseende (för du är lätt Sveriges snyggaste), och vilja träffa dig du är en så härlig person forsätter kämpa för vi älskar dig för den du är!!

  Reply
 19. fanyy juni 23, 2014 at 10:22 f m

  Du är ju skit snygg! Bry dig inte om vad de andra säger, de är bara avundsjuka på dig 🙂

  Reply
 20. Bella juni 23, 2014 at 10:37 f m

  Helt ärligt nu blir jag riktigt trött på att läsa dina inlägg om hur folk behandlar dig och din ”sjukdom” vad är det ni tror egentligen? Att det är något man går och ler varje dag för? Paulina är en helt vanlig tjej som började blogga och blev känd. Ni trycker ner henne med Era äckliga fula patetiska kommentarer på bloggen och i verkligheten men snälla rara lilla fjortisar vem har bett er ens lägga ner eran tid på henne? Jag lovar er jag är lite äldre än vad ni alla är som läser hennes blogg. Jag går in hit för att jag gillar denna grymma tjej även fast jag inte gjorde det i början. Jag lägger ner min tid nu och skriver för jag blir så förbannad på er! Skulle jag vart med då någon sa en sån sak till henne så lovar jag att jag hade spårat ut totalt på er. Stora i käften men så himla små i verkligheten. Har ni någon kollat på er själva innan ni börjat kommentera andra? Jag kan lova Er att bakom ert ”fina ansikte” så ser det inte likadant ut när ni vaknar hemma en morgon. Har någon i er familj haft något den mått dåligt av???!!! Nästa gång ska jag skratta åt er. Ska reta er. Allvarligt kan ni sluta lägga ner er energi och förstå någon gång att det här är inget man väljer att få. Samma sak som vi tjejer får mycket vi aldrig önskade. Men hon är en människa som oss precis likadan som alla oss andra. Så lägg ner. När ni får exp finnar över hela ansiktet mår ni bra? Eller munsår så du inte kan gå ut en kväll? Allvarligt. Är på väg till jobbet och läser hennes inlägg hur kan man vara så patetisk? Och jag lovar en sista gång hade jag vart där hade någon av er fått en smäll rakt av. För man säger inte så! Låt henne vara nu och tänk själva på hur ni ser ut först innan ni öppnar käften. För kan lova er att ni inte är perfekta. Paulina gå ut till solen klä av dig naken om det känns bättre för vet du vad Pauli? Titta först hur alla andra ser ut? Lova mig det. Må inte dåligt över patetiska människor som har brist på fantasi. Du är värld ditt egna självförtroende för du är vacker. Glöm inte det! / bella

  Reply
 21. Sara juni 23, 2014 at 10:43 f m

  Du ÄR skitsnygg! Det har du alltid varit, anser jag. Tror du inte att de bara var avundsjuka för din framgång inom social media? Glöm det de sa, det betyder ingenting.

  Reply
 22. J juni 23, 2014 at 10:43 f m

  Asså Paulina, har följt din blogg i år och dar! Du blir snyggare och snyggare för varje år som går! Ta chansen när du är i Magsluf att verkligen njuta av livet!

  Reply
 23. AsoK juni 23, 2014 at 10:49 f m

  Fast, du är inte ful!
  Och som du säger så är det nog självkänslan som spökar. Du behöver lära dig att leva med psoriasisen. Förstår att det stör dig, men tänk såhär: Den försvinner inte för att jag tycker det är fult, eller stör mig eller låter mig bli ledsen över det. Lär dig leva med det!
  Du är riktigt vacker som du är och psoriasis är absolut inte äckligt! Bara fläckar på din hud, inte mer än så!

  Reply
 24. M juni 23, 2014 at 10:50 f m

  Min fd pojkvän har psoriasis. Innan vi träffades visste jag inte vad det var för något. En dag så visade han sig i bar överkropp och han hade ett stort område med psoriasis över magen. Han svarade på en gång, jag har psoriasis. Och jag tyckte bara jaha, efter den gången så lade jag aldrig direkt märke till det. Kan ju tänka mig att han gruvade sig första gången han visade det då alla vet inte vad det är. Det jag vill komma till är att det är ingen stor grej, låt det inte hindra dig från att må bra, du är fin som du är

  Reply
 25. E juni 23, 2014 at 11:15 f m

  Hej, jag vet inte om du läser dina kommentarer men värt att prova. Jag träffade dig på summerburst, precis när det var slut vid utgången och stod och pratade med dig lite och tog en bild med dig (förstår om du inte minns just mig eftersom väldigt många går fram) men det första jag sa till mina kompisar när jag gick tillbaka till dem var hur snygg och trevlig du var! Brukar aldrig gå fram till kända personer men tycker du är verkar så härlig och det va du verkligen i verkligheten med. Skit i vad de där tjejerna säger. Du är skitsnygg!

  Reply
 26. Sarah juni 23, 2014 at 11:18 f m

  Du är ju hur mycket snyggare NU än vad du någonsin har varit! 🙂 Tycker ärligt talat att du ser fräsch, snygg och pigg ut nu, din gläns börjar synas igen, och du har ingen orsak alls att vara ledsen! Ditt ansikte är HUR vackert som helst och jag kan garantera dig för att det tar bort all fokus från vad du inte gillar.

  Reply
 27. Sandra juni 23, 2014 at 11:21 f m

  Jag brukar inte besöka din blogg, men vet vem du är och följer dig via skvallerbloggar och såg det du skrev här via skvallerbloggen…

  Vela bara säga att du borde inte känna dig äcklig eller så alls, jag skulle göra nästan vad som hellst för att ha en kropp som dig!
  Och det jag sett från paradise hotel så verkar du som en härlig person att hänga med!
  Så tänk inte på vad de sa… det är bara människor utan självförtroende som snackar illa om andra… om man är nöjd med sitt egna liv så känner man inget behov av att snacka skit om andra.. så det är hos dem problemet ligger 🙂 inte dig!

  Reply
 28. Fanni juni 23, 2014 at 11:30 f m

  Du är en sådan stor inspiration Paow! Tycker du är vacker! Din psoriasis gör dig unik!

  Reply
 29. Louise juni 23, 2014 at 11:37 f m

  Here you have some quotes to make you happy 🙂

  ”A woman whose smile is open and whose expression is glad has a kind of beauty no matter what she wears.”

  ”We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures that we can have if only we seek them with our eyes open.”

  “We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.”

  “You only live once, but if you do it right, once is enough.”

  “Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.”

  Reply
 30. Jag juni 23, 2014 at 11:37 f m

  du är skit snygg och cool, ditt självförtroende borde vara högre än mig 😛

  Reply
 31. A juni 23, 2014 at 11:40 f m

  Du har lätt den snyggaste kroppen jag sett och skulle jag få välja vilken kropp som helst så din alla gånger! Inte nog med det så verkar du ha en jävligt härlig personlighet och skulle man få träffa någon av alla bloggare skulle det utan tvekan vara du! Jag känner ett par personer med psoriasis och de är riktigt snygga ändå, precis som du! Du verkar allmänt härlig bara och skulle jag vara lesbisk skulle du nog vara drömtjejen för du har både utseendet och personligheten på din sida! 😀 😛

  Reply
 32. Ellinor juni 23, 2014 at 11:43 f m

  Jag har en vän som har psoriasis. Jag har hört många gånger då folk frågar vad det är för utslag, om det smittar osv. Jag ser på min vän att det sårar henne, och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att ständigt plågas av en ”ytlig” sjukdom, för man ”kan” ju inte gömma sin hud. Det jag vill säga egentligen är bara att det inte är ditt fel. DU skall inte känna dig äcklig för att du råkat få psoriasis. Folk som kommenterar hemska och elaka saker angående din hudsjukdom är de som är äckliga. För hade det sedan varit tvärtom, att du som är ”känd” och kommenterat en bloggläsare eller annans psoriasis, då hade det varit mobbning.
  Jag tycker att du skall förstå att du är snygg, du är hur vacker som helst. Låt ingen trycka ner dig. Även fast du får 100 positiva komplimanger och en dålig, inse bara att den med en dålig komplimang tydligen har fel, för varför skulle annars SÅ MÅNGA andra tycka att du är underbart snygg?

  Reply
 33. cassandra juni 23, 2014 at 11:53 f m

  Paow du är jätte fin! Du är är en tjej som har sleeve,kom igen hur många tjejer har de? Du är unik på många sätt så låt ingen trycka ner dig.

  Reply
 34. Titti juni 23, 2014 at 11:57 f m

  PAOOW!
  du är så galet häftig, snygg och verkarr va skit snäll.
  Du vågar göra saker som jättemånga är sjukt rädda för att göra, det är respekt, du säger vad du tycker, det är fan inte många som vågar göra det. Du ska veta att jag diggar dig som fan, och har sjukt mycket respekt för dig.
  Så galet ball är du!
  Och även om det är svårt, så skit i sånna som bara tycker du är fel och va med dom som gillar dig för den du är, för jag LOVAR, handen på hjärtat att du är fin som du är! <3

  Reply
 35. Tanja juni 23, 2014 at 12:02 e m

  Har följt dig i många år Paow, du är jättefin precis som du är. Låt inte några bitches med låg självkänsla trycka ner dig. Du är inte född för att göra andra nöjda. Hur en människa än ser ut så kommer folk alltid kritisera en. Det är starkt av dig att vara öppen med dina känslor och om din psoriasis. Keep on going och fuck them hoes. 🙂

  Kram från Göteborg.

  Reply
 36. Nina juni 23, 2014 at 12:06 e m

  DOM ÄR BARA AVUNDSJUKA!!!!

  Reply
 37. j juni 23, 2014 at 12:11 e m

  paulina du är fin som du är! folk som ska dömma dig på grund av ett condition du har är inte värda att lägga minsta lilla tanke på. även fast de är svårt så tänk hellre på personerna som uppskattar dig och vill dig väl! dina små prickar är ingenting i jämförelse med den utstrålningen du har när du har ett leende på läpparna! du är bra precis som du är.

  ha en super fin sommar!

  Reply
 38. Annie juni 23, 2014 at 12:19 e m

  Du är fin! Är det någon som är ful så är det tjejerna som var så äckligt falska! Usch för såna människor! Bada i havet, sola och slappa så kommer nog psoriasisen att lugna sig. Har du provat smörja med Extra virgin olive oil? Hjälpte min kille jättemycket när hans psoriasis bråkade. Puss å kram på fina Paowie!

  Reply
 39. EvaP juni 23, 2014 at 12:20 e m

  Kära Du!

  Om tjejen sa det högt var det antagligen för att hon hade för avsikt att du skulle höra det. Strunta i så låga varelser, du vet säkert sedan tidigare att det handlar om att ”trycka ner andra för att själv komma upp”.

  Det jag egentligen ville säga är att du borde vara en förebild istället. Bestäm dig för det. Bestäm dig för att du ska vara en av många som har psoriasis och att det är inget med det. Sträck på dig, var stolt över att du tar för dig av livet. Jag vet att det gick ett upprop för ett tag sedan att ni som är kända bloggare inte vill vara förebilder – men att vara en förebild för att ”jag skäms inte över min psoriasis” är fint.

  Följ ditt hjärta, Paulina!

  Du kommer att möta många som vill såra dig och antagligen är det enbart på grund av avundsjuka från deras sida – jo, jag vet att det är en klyscha, men jag tror att det många gånger är sant. Fina människor höjer andra istället för att trampa ner.

  Så….var stolt över din psoriasis. Var stolt över dig själv. Följ ditt hjärta. Gå din egen väg. Gör det som känns rätt.

  Du är bra!

  Reply
 40. Al juni 23, 2014 at 12:28 e m

  Du är vacker oavsett vad såna där brudar säger!
  Tråkigt att de känner att de måste trycka ner andra för att må bättre själva.

  Reply
 41. Kevin juni 23, 2014 at 12:45 e m

  Otroligt synd att det kan finnas sådana personer som ser det som en rolig grej att trycka ner personer. Du är skitsnygg i tv-rutan, i verkligheten kan jag inte svara på, men tvivlar inte en sekund på att du ser lika bra ut då!

  Reply
 42. Johanna juni 23, 2014 at 12:45 e m

  Först och främst måste jag säga att folk som går runt och säger högt ( eller ens tänker det) att folk är fula, tjocka, spinkiga, äckliga m.m. Det handlar aldrig om DIG, det handlar alltid om de. Människor som har ett behov av att trycka ner andra mår själva dåligt och har en dålig självkänsla. Även om det är otroligt smaklöst och man blir väldigt ledsen när folk är taskiga så brukar jag försöka tänka på det där. Lyckliga, självsäkra människor går inte runt och säger att andra är fula m.m.
  Sen tänkte jag bara tillägga att jag tycker du är vacker som du är. Var stolt över dig själv och din kropp. Det var så du föddes och du är menad att vara precis som du är! Så ut och ha kul och ragga och hångla och dra hem nån hunk 😉

  Reply
 43. sabina juni 23, 2014 at 12:46 e m

  Du är sjukt fin, även om andra säger att du inte är det! <3

  Reply
 44. Melisa juni 23, 2014 at 12:46 e m

  Jag läser inte din blogg så värst mycket om jag ska vara ärlig, men ibland har du rätt. Jag blev bara så irriterad över att just du ska må dåligt på grund av att du har några fläckar på din kropp. Dina fläckar är det som utmärker just dig! De är en del av dig, en del av dig som du ska älska! Kvinnor är i en utsatt situation pga olika ideal. Må inte dåligt över din sjukdom. Ta inte åt dig över vad några tjejer säger. Beauty is in the eye of the beholder. Uppenbarligen är det så att tjejer som är osäkra på sig själva måste trycka ner andra för att må bra. Det är en strategi. En patetiskt och hemskt dålig strategi som tjejer använder idag för att överleva. Älska dig och din prickar, de är en del av dig. och jag slår vad om att du har en massa människor runtomkring dig om älskar dig för den du är och dina prickar 🙂 Ha det bra 🙂

  Reply
 45. Marit juni 23, 2014 at 12:46 e m

  Du är en jättefin människa både på insidan och utsidan. Det finns så många korkade människor som tror att man kan uttrycka sig hur man vill, men de är bara blåsta. Du är en vettig människa och väldigt fin

  Reply
 46. Amelie juni 23, 2014 at 1:02 e m

  Den tjejen var förmodligen jätteavundsjuk på dig. Den största anledningen till att folk är elaka mot andra brukar just vara för att dem är avundsjuka. Du har så mycket mer än vad andra har.Dessutom har du vart med om så mycket roliga saker, du har massa fina vänner och minnen. Det finns säkert massor av människor som inte har det i närheten av så bra som dig så dem är säkert väldigt avundsjuka. Jag vill i alla fall att du ska veta att jag tycker du är lika snygg i verkligheten, som på tv och bild om ännu inte snyggare!!! Jag har träffat på dig på olika krogar i sthlm samt i magaluf så jag kan definitivt slå ett slag för hur snygg du är! Synd att andra människor kan få en att känna sig så dålig, men vet du vad – var lite ledsen, känn dig låg och sedan kommer du tillbaka starkare än vanligt. Strunta i vad andra snackar om, det är inte värt det. Stor KRAM till dig!!

  Reply
 47. Cattiz juni 23, 2014 at 1:09 e m

  Helt ärligt är du en av de snyggaste svenska tjejerna jag sätt, och psoriasis är det som gör dig så jävla snygg det klär dig verkligen. De som säger något annat borde låna mina glasögon 🙂

  Reply
 48. Elin juni 23, 2014 at 1:15 e m

  Fan va ledsen jag blir av att folk håller på sådär. Varför ska man vara elak mot folk? Vad tjänar man på de? Jo antagligen har dessa personer dåligt självförtroende och mår bra av att klanka ner på andra (hur man nu kan göra de). Jag tycker du är en av de vackraste personerna i världen, du förtjänar inte att höra sånt skit, INGEN gör det! <3

  Reply
 49. Julia juni 23, 2014 at 1:29 e m

  Måste bara säga att jag tycker att du är skitsnygg och diggar dig som fan, du är min absoluta favorit bloggare och du verkar så jävla härlig. Du är skit cool, och inte alls ful, skulle mer än gärna se ut som dig!

  Reply
 50. sara juni 23, 2014 at 1:29 e m

  due vacker paow!

  Reply
 51. Josefiné juni 23, 2014 at 1:32 e m

  Jag tycker att du är jätte vacker! Alla som har dig i sin närhet borde vara tacksamma! Du verkar vara en underbar människa med passion, lust och kärlek för många saker. Det strålar skönhet om dig! Du är en förebild för yngre och du bevisar att man kan göra vad man vill med sitt liv! Du är självständig och stark och det ser vi (dina läsare) och många har så mycket att lära av dig❤️❤️❤️

  Reply
 52. Emma juni 23, 2014 at 2:21 e m

  Åh lilla vännen.. Du är fan inte ful! Skit i de där äckliga människorna, hade jag vart du hade jag skrattat. Vet att du mår dåligt över prickarna, så fort jag får en finne eller två så vägrar jag gå ut haha.. Men så klart är dina prickar mycket värre, försök att strunt i de för en dag så komme du se hur mycket bättre du mår! Du är absolut den finaste/naturligaste bloggaren! Du är väldigt enkel och sann person! Du är så jävla snygg glöm aldrig det, vill fan slå till de där brudarna i ansiktet för de förtjärnar dom. Avundsjuka snorungar är vad dom är 🙂 ha det så jävla mysigt i Magaluffff!! Dra hem med någon hunk då och då haha 🙂 styrke pussar!!!

  Reply
 53. Hej juni 23, 2014 at 2:54 e m

  Hej! Jag har också psoriasis och min sitter kvar där 365 dagar om året, jag har dock plaquepsoriasis. Min erfarenhet är att man själv bryr sig mycket mer än folk i ens omgivning. Man tror typ att folk ska tycka att man är äcklig men det är sällan dom gör det. Sen så när små äckelfjortisar kommenterar på det sättet så bry dig inte ens. Dom letar ju bara fel! Du är fin som du är 🙂

  Reply
 54. Malin juni 23, 2014 at 3:02 e m

  Hej! Jag är 17 år och har också psoriasis, det gäller att acceptera att man kommer ha det hela livet ut och att man för det inte är fulare, äckligare än någon annan. För mig brukar det bli bättre och ”mildare” när jag befinner mig i fuktiga klimat, dvs när jag är på semester. Jag hade verkligen personligen vela säga till dig hur otroligt vacker du är. Jag tror även att du är en förebild för många, (i alla fall för mig) åtminstone på den fronten eftersom du är en offentlig person och lever med psoriasis, och då får du verkligen utstå mer negativt och framförallt mer POSITIVT bemötande än vad jag som ej offentlig person får.
  Massa styrkekramar till dig <3

  Reply
 55. Zandra juni 23, 2014 at 3:08 e m

  Åh jag vet precis hur de känns, har haft de sen jag va 5. Blivit mobbad av en pojkvän som spred i högstadiet att man hade skabb för de va psoriasis. Men paow det finns massa krämer och schampo för de. Och försök o inte stressa för de kommer utav det. Kämpa på killar bryr sig inte det är bara ett skal du e så söt, fin, vacker!! Va dig själv känner du dig snygg då är du snygg! Kram på dig fina människa!!

  Reply
 56. Johanna Berg juni 23, 2014 at 3:15 e m

  Skit i dom där falska elaka häxorna. Låt dom inte sänka dig. Kramar!

  Reply
 57. Sarah juni 23, 2014 at 3:27 e m

  Jag hittade hit via Svenskabloggares uppmaning att peppa dig, och jag vill bara säga att din skönhet inte är beroende av din hudsjukdom, och ditt värde som människa är inte beroende av din skönhet. Du är väldigt vacker, absolut, men du är också mycket mer; en stark, självständig, smart, rolig, omtänksam människa.

  Reply
 58. Elv juni 23, 2014 at 3:31 e m

  Fyfan vad pissig stil. Du kör din egen stil all in o det är så jävla coolt! Vem bryr sig om lite prickar? Du kanske gör det men samtidgt, det finns iiinget du kan göra åt det så skit i alla andras åsikter o lär dig acceptera dig själv som du är och att andra kommer tycka det är ”fult” osv men att du då bara kan ta det med en axelryckning o känna dig fin ändå! För det är du!

  Reply
 59. Emelie juni 23, 2014 at 3:32 e m

  Lägg ägg, du är skit snygg !

  Reply
 60. Liv juni 23, 2014 at 3:40 e m

  Hej! Du är en av dom snyggaste människorna jag vet och ser upp till just för att du skiter i vad folk tycker och tänker och går din egen väg. Snälla skit i vad sånna männiksor tycker för det är så jävla onödigt! Vilka är dom liksom? Och om det är någon nära som säger något idiotisk så varför ens lägga energi på dom alls när dom bara är dumma i huvudet.
  När jag mår dåligt och har dålig självkänsla så brukar mina kompisar säga att jag ska kolla mig själv i spegeln och säga, hej jag är så jävla fin, 10 gånger och om det inte hjälper så säger dom det till mig istället 🙂 Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin, Paulina är så jävla fin. Sådär nu har du och hoppas du mår bättre snart! 185034594 kramar från mig

  Reply
 61. Chris juni 23, 2014 at 4:09 e m

  Hörru du är snygg, du får försöka tänka att man kan inte tycka alla är snygga , men dåligt av dom att säga de högt , men du ska ju verklien inte ta åt dig, skärp dig! 🙂 rocka där nere nu!

  Reply
 62. Kajsa juni 23, 2014 at 4:10 e m

  Paulina, du hjälper så himla många genom att prata om detta. Jag har själv jätte problem med eksem och känner igen den känslan du beskriver. Det är inte accepterat idag att sticka ut från mängden och alla säger att det är unikt och det gör än till den man är. Men jag tror knappast att de själva skulle vilja ha detta. Jg hatat mig själv precis på samma
  Sätt som dig när man har sina dåliga perioder och jag vet att detta inte hjälper men du är så JÄVLA vacker med eller utan prickar. De tjejer och killar som klankar ner på oss är verkligen hemska människor, hur kan man ens säga något om psoriasis?! Att folk inte bara kan hålla käften, och att folk ens tänker så elaka saker om en tjej man förstår mår dåligt över detta. Snälla paowlina, stå på dig. Du är så fin på alla sätt. Styrkekramar till dig

  Reply
 63. Mija juni 23, 2014 at 4:15 e m

  Du är så fin Paulina! Och du verkar som en riktigt skön brud, skulle gärna hänga med dig och det är jag nog inte ensam om att känna. Jag diggar dig!

  Reply
 64. emma juni 23, 2014 at 4:34 e m

  du är snygg. thats it

  Reply
 65. Sofia juni 23, 2014 at 4:41 e m

  Jag tycker det är skit coolt av dig att göra allt du vill och inte visa att du bryr dig. Även om du kanske ibland gör det så visar du det inte! 🙂
  Ta inte åt dig av vad två små fjortisungar säger. 🙂

  Reply
 66. Anonym juni 23, 2014 at 5:03 e m

  Du är så fin sen verkligen upp till dig jag är också i magaluf.

  Men för att komma till saken du är fin och skämma aldrig över dig! Kom till nikki Beach:)❤️

  Reply
 67. Rebecca juni 23, 2014 at 5:07 e m

  Jag tycker inte du ska må dåligt över din hudsjukdom! Du är så fin oavsett. Och du har en otroligt fin insida träffa på dig på magaluf för 2 år sen och jag tyckte du va så otroligt snäll och glad tjej när man prata med dig, många andra bloggar svarar eller är tråkigt nog väldigt spydiga av sig när man pratar med dom men det är inte du. Din fina insida speglas av så du blir automatiskt bara ännu finare pga det! Sen din hudsjukdom min pojkvän har också en typ av psoriasis som gör att han blir vit på många ställen (han är naturligt ganska brun) och han är lika snygg endå! Det gör han inte fulare bara för det. Sen alla människor har olika smaker man kan inte tänka att alla ska tycka att man är snygg för det gör dom inte. Finns massa som tycker jag är ful för jag inte är deras typ även om jag vet att jag ser väldigt bra ut och likadant med dig och alla människor på denna jord. Och tänk att utseende är inte allt! Jag är också väldigt osäker med mig själv med vissa saker men tjejers fina insida speglas av på oss och det gör oss finare 🙂 Insidan är viktigast Paow. Styrke kramar till dig!

  Reply
 68. Mathilda juni 23, 2014 at 5:11 e m

  Jag måste bara få säga detta paow att du är så extremt jävla vacker med din sjukdom eller utan skulle kunna döds för att få se ut som dig! Varje gång jag är inne på din blogg tänker jag fan vad hon är snygg! Och det är sanning! Man ska skita i vad folk tycker för oavsett hur bra man är eller hur snygg man är kommer det alltid finnas folk som vill trycka ner en som tror dom är bättre själv. Du lever livet som alla vill leva och det stör folk tyvärr lev livet och skit i vad folk tycker du är bäst! <3 många kramar!

  Reply
 69. Manuela juni 23, 2014 at 5:13 e m

  Väldigt modigt av dig att vara så utlämnande, att våga skriva det som många tycker. Det sägs att man behöver säga 8 snälla saker för att kompensera för en förolämpning, därför att kritik tar så hårt. De falska tjejerna borde skämmas, riktigt vidrigt gjort att prata bakom din rygg. All cred till ditt mod!

  Reply
 70. Clara juni 23, 2014 at 5:18 e m

  Fina du! Jag har även jag oturen att leva med psoriasis… Så jag förstår dig… men måste fråga, ”försvinner” inte din psoriasis i solen och av saltvatten?
  Puss <3

  Reply
 71. Rebecca juni 23, 2014 at 5:33 e m

  Jag läser nog din blogg dagligen för jag tycker verkligen du verkar hur bra som helst. Du får mig verkligen inspirerad och vågar stå upp för mig själv 🙂

  Det kommer alltid finnas dåliga dagar i livet och dåliga människor överallt, men du är jätte fin och vacker precis som du är! Och försök att inte slösa din energi på de dåliga och elaka kommentarerna du får. Du är mer värld än så!

  Reply
  1. Rebecca juni 23, 2014 at 5:33 e m

   Du är mer värd än så*

   Reply
 72. Izzyh juni 23, 2014 at 5:39 e m

  Vad de än säger så ska du veta att du är väldigt vacker.
  Jag vet exakt hur du känner för jag har nästan samma sak. Jag får utslag av värme och sol. Blir röd och får prickar över hela brösten, bena och armarna. Dessa utslag brukade hindra mig dagligen från att fara ut och vara med mina vänner. Men jag orkar inte bry mig något mer, för i slut endan vet jag att utseendet inte är allt.

  Men stå på dig nu gumman och du är bästa och du är otroligt vacker. 🙂

  Reply
 73. Sofia juni 23, 2014 at 6:28 e m

  Du är sjukt fin hade jag varit dig hade jag gett tillbaka folk är iofs bara avis

  Reply
 74. Cecilia juni 23, 2014 at 6:32 e m

  Men hörru, seriöst du är ju sjukt jävla snygg o inte ett dugg äcklig!! Jag skulle lätt vilja se ut som dig :))

  Reply
 75. Hanna juni 23, 2014 at 6:50 e m

  Du är fin! Låt ingen få dig tro nått annat.

  Reply
 76. Emma juni 23, 2014 at 6:59 e m

  Jag tycker du ser super vacker ut (-: snyggare än någonsin

  Reply
 77. Annelie juni 23, 2014 at 7:30 e m

  Vilka idioter..
  Du är fin precis som du är!
  Psoriasis är inte en rolig sjukdom (fast vilken sjukdom är det?), men du är ändå en väldigt vacker människa.

  Reply
 78. Anonym juni 23, 2014 at 7:35 e m

  Du är fin!

  Reply
 79. Angelica juni 23, 2014 at 7:35 e m

  Avundsjuka kallas de. Du är skitsnygg!

  Reply
 80. camilla juni 23, 2014 at 7:51 e m

  Paulina, du är så sjukt vacker även med psoarisis! Förstår såklart att det måste vara jobbigt för dig, men jag tycker verkligen att du är en riktigt vacker tjej som jag sett upp till ända sedan jag började följa din blogg 2009. stå på dig du fina människa!! du förtjänar allt bra här i världen!

  Reply
 81. Amanda juni 23, 2014 at 8:07 e m

  Jag tycker att du är fin!

  Reply
 82. Carro juni 23, 2014 at 8:15 e m

  Det bästa av allt är att folk som har behov av att nedvärdera andra, har ännu större problem än vad du har. What´s upp med ett par prickar? Du är inte döende, now that´s something. Du måste hitta nåt att fokusera på. Hitta några grymma mål och foka på vars du VILL och på lösningar, istället för på problem och hinder. Lätt att säga, lätt att göra :). Du vet ju själv att det är som det är. Stå för den du är och som du ser ut, det är ju tuffare än att göra om sig.

  Reply
 83. Frida juni 23, 2014 at 8:29 e m

  Du är verkligen inte ful! Jag tror snarare folk är avundsjuk att du gör de du vill när du vill utan att bry dig att du går mot ”normen”.
  Lilla landet lagom kan man också säga.

  Du är grymt fin och verkar galet härlig! Så skit i andra, dom är inte dina vänner så alltså räknasdom inte!

  Reply
 84. suuuuuuuu juni 23, 2014 at 8:43 e m

  du är jättefin paow. antar att brudarna var över 18 iaf? pinsamt 🙂
  njut av ditt liv 🙂

  Reply
 85. Marie juni 23, 2014 at 8:48 e m

  Snyggare tjej än dig får man leta efter!

  Reply
 86. Saga juni 23, 2014 at 8:49 e m

  Men hallå.. Du är ju såååååå fin!
  Styrkekramar!
  <3
  <3
  <3

  Reply
 87. PF juni 23, 2014 at 9:01 e m

  Tycker du inte behöver må dåligt över din psoriasis. Tycker de passar din ”stil” lite. Lite så där kaxigt 😉 har en son som har gutate psoriasis, så jag vet hur det ser ut. Men du ska inte må dåligt över vad du tror andra tycker och tänker om dig. Dom två tjejerna ärsäkert mer osäker på sig själva än vad du någonsin kommer bli, det är dom som är äckliga om dom vräker ur sig något sånt efter att ha träffat dig. Du är skitsnygg, med elr utan psoriasis. Ta åt dig av det istället för två små flickor som inte vet bättre 🙂 pöss

  Reply
 88. Mary juni 23, 2014 at 9:11 e m

  Tycker att du var både var snygg och hade en skön personlighet i Paradise, har svårt att tänka mig att du är något annat IRL. Njut av sommaren och skit i bitchiga tjejer som trycker ner andra för att själva må bättre.

  Reply
 89. Tove juni 23, 2014 at 9:18 e m

  Åh jag blir på riktigt ledsen när jag läser detta! Paulina du är otroligt vacker, både på utsidan och framförallt på insidan. Det finns inte många som dig och du är en bra förebild för både unga och äldre tjejer. Tycker det är så j*ävla fel att någon ska få dig att känna sådär! Men ta inte åt dig, för varje person som säger något sådant om dig så finns det 10 andra som tycker tvärtom. Du är fin och du är bra!!
  Kram

  Reply
 90. Stina juni 23, 2014 at 9:21 e m

  Whaat? Har sett dig IRL och jag kan konstatera att du är hur jävla snygg som helst! Ta inte åt dig, två små fjortisar som tror dom är snyggast i världen. Va JÄVLIGT glad över ditt utseende för det är är inte många som hade tackat nej! Puss Paow

  Reply
 91. My juni 23, 2014 at 9:32 e m

  Blev så arg när jag läste det här. Det är så förbannat ”typiskt” tjejer att klanka ner på andra för att de själva ska få bättre självkänsla.
  Men jag tycker att du ska ta åt dig alla positiva kommentarer för du är så snygg!
  En familjevän till mig har samma sjukdom som dig och han badar saltvattenbad ganska ofta och det hjälper iallafall för honom en del. Han badar mest i havet på sommaren osv men går även på spa där de har just saltvattenbad. Tänkte bara tipsa dig om det i fall att du inte redan visste om det!
  Men fortsätt som du gör och ta åt dig allt positivt du får. Du är grym och har en kropp att dö för!

  Reply
 92. Michaela juni 23, 2014 at 9:33 e m

  Träffade dig på ett event och än idag är jag helt förbluffad över hur jäkla fin du var! Det kan låta löjligt men det är ren sanning. Så ta åt dig av det och försök ignorera de som är avundsjuka 🙂

  Reply
 93. W juni 23, 2014 at 9:38 e m

  Det finns nog inte så mycket som någon kan säga just nu för att få dig att må bättre, men jag vill bara att du ska veta att det är okej. Det är okej att känna sig nere och ledsen ibland, det är okej att inte alltid känna sig på topp, för du är bara en människa, precis som alla andra som lever i denna värld.

  Jag tror inte att det finns en enda människa i denna värld som är helt nöjd med sitt utseende och det är därför vi alla har någonting gemensamt, och någonting som vi alla kan relatera till. Jag vet att det känns viktigt hur andra ser på en och tycker om en. Men det allra viktigaste är att du själv ska veta att du ÄR vacker, du duger som du är. Du behöver inte den bekräftelsen från någon annan.

  Du ska veta att du är vacker Paulina, det är ingenting jag bara kastar ur mig. Det viktiga är att du själv är medveten om det, för i slutändan är det fortfarande du som lever i din kropp. Kram

  Reply
 94. Linda juni 23, 2014 at 10:03 e m

  Du är fantastisk vacker! hade man sett ut som dig hade man varit nöjd!

  Reply
 95. Emma juni 23, 2014 at 10:19 e m

  De är BARA avundsjuka!!! gud jag hatar verkligen tjejer ibland!

  Reply
 96. Karro juni 23, 2014 at 10:23 e m

  Du e sjukt vacker, ta åt dig det istället! ✌️

  Reply
 97. Emma juni 23, 2014 at 11:02 e m

  Säger som Isabella, det är bara prickar! <3

  Reply
 98. Kalle juni 23, 2014 at 11:12 e m

  Om man bara har utseendet att komma med kan sådana kommentarer stinga. Men har man förutom att va en söt tjej också humor, glädje, skön stil och lojalitet då ska man bara ignorera sånt. Tänk på att du bara lever en gång – låt inte några utslag stoppa dig. Vi har alla våra skönhetsfel och brister!

  Reply
 99. Amanda juni 24, 2014 at 12:15 f m

  Du är fin! Sluta bry dig om vad andra säger, få dom inte att trycka ner dig för då visar du dig bara vara svagare än dom! Lita på mig, du är sjukt fin, söt, snygg och vacker ❤️

  Reply
 100. Sanna juni 24, 2014 at 12:57 f m

  Bitches! Du är vacker, fin och hot precis som du är. <3

  Reply
 101. Josefine juni 24, 2014 at 1:02 f m

  Jag vet precis hur det känns. Att känna sig äcklig, ful och inte ens värd andras uppmärksamhet.
  Och med detta sagt så vet jag att vad andra säger inte alls spelar någon roll, det är bara dina åsikter som spelar någon roll i slutändan. Men för vad det än är värt så tycker jag du verkar vara en skithärlig person som jag mer än gärna skulle vilja hänga med, + att du är galet snygg. 🙂

  Kramar från Josefine, ytterligare en osäker person!

  Reply
 102. Anna juni 24, 2014 at 1:53 f m

  Hej fina paow. Du är jätte vacker och du ska inre känna dig ful alls! Morotstvål är en jätte bra tvål som hjälper mot psosaris, akne och eksem. Är det jobbigt för di så testa det. Jag hade massa scne och morotstval är min livräddare! Köp den om du känner dig ful. Men jag diggar dig och tycker inte du behöver det. Men vet känslan. Styrkelramar till dig ❤️

  Reply
 103. emma juni 24, 2014 at 9:05 f m

  Du är fin som du är. Jag har också lite psoriasis i mitt lår. Så du är inte ensam.
  Dom är bara avundsjuka och osäkra som gillar att trycka ner annan . Jag vet är svårt att glömma men försöker att glömma och tänker det är många tycker att du är fin som du är.

  Reply
 104. Cissi juni 24, 2014 at 9:40 f m

  Så himla vacker som du är! Vill bara sudda ut den dåliga självkänslan hos dig. Kram

  Reply
 105. jenny juni 24, 2014 at 11:24 f m

  Jag tycker att du är jätte jätte jätte vacker! Med eller utan psoriasis! 🙂 Vackra kvinna!

  Tjejerna är bara avundsjuka/svartsjuka tyvärr finns det många sådana speciellt i sverige 🙁
  Haters are gonna hate!

  Reply
 106. Viktoria juni 24, 2014 at 1:36 e m

  Jag tycker att det är hemskt att det är vuxna människor som beter sig på det sättet. Jag tycker att du ska vara stolt över vem du är och hur du ser ut.

  Reply
 107. Nina juni 24, 2014 at 1:57 e m

  Men SNALLA, paulina du ar verkligen sjukt snygg och det kanske inte betyder sa mycket att hora det Fran ngn ”anonym” I ditt kommentarsfalt men jag menar allvar nar jag sager det! Du har ett fint ansikte med vackra drag, och en killer body. Sen att du har psoriasis, so fucking what. Det ar en mycket vanlig hudsjukdom som ar skit jobbig men verkligen Inget fult eller ackligt. Dessutom har du ju tur som ar sa vacker och snygg anda att psoriasisen inte pa ngt stat Kansas gora dig ful!!! Helt arligt talat!! DU AR FIN, Lat inte sma trashiga sorgliga brudar som dem dra ner dig! Fuck em

  Reply
 108. Evelina Löf juni 24, 2014 at 4:06 e m

  Paulina. Även fast jag inte känner dig men skulle vilja göra det för du verkar vara en sån härlig och trevlig brud. Du påminner nästan lite om mig. Men du ska veta att du är vacker, du är ärlig och du är rolig. Glöm aldrig bort att du är en fin person, du har alltid varit en stark tjej i mina ögon. Men det finns många ormar där ute som gärna vill se en svag. Jag har sett dig i verkligheten och du är så mycket vackrare än på tv och på bild. Stay strong <3

  Reply
 109. Linnea W juni 24, 2014 at 4:28 e m

  Min morbror har psoriasis, ganska grov sådan och min mamma köpte ett slags magnetarmband till honom som hon hade fått tipsat av sin frisör. Nästan all psoriasis är borta, han har ytterst lite på något ställe men det är en enorm skillnad. Vet att det kanske låter otroligt o du kanske har testat ”allt” men det värsta som kan hända är ju att det inte funkar 🙂 kan höra med min mamma om vad armbanden heter om du vill?

  Reply
 110. L juni 24, 2014 at 6:53 e m

  Jag gick fram till dig på magaluf förra sommaren och ville ta kort. Det jag tänkte va ”hon är fan ännu snyggare i verkligheten!!”. Tro aldrig något annat, för du är på riktigt den snyggaste och sötaste tjej jag någonsin sett! #paower

  Reply
 111. Amy juni 24, 2014 at 6:55 e m

  Klippte en av dina vänner för ett tag sedan, innan han for tillbaka till magaluf. Han pratade så otroligt gott om dig, ta vara på de kommentarerna, de andra betyder ingenting.

  Reply
 112. Felicia juni 24, 2014 at 8:02 e m

  Det gör så ont i mitt hjärta att veta att du mår dåligt. Önskar ingen människa att bli behandlad dåligt eller pratad om bakom ryggen, men speciellt inte dig. Har läst din blogg i 4 år och jag FUCKING älskar dig!! Du verkar vara den skönaste personen, frispråkig, livsnjutare och galen. Dessutom har du världens killer body, skulle göra nästan vad som helst för att ha din kropp, och ditt anikte för den delen. Du är så jäkla snygg, du har allt! Jag tror inte du förstår hur mycket du kan betyda för en enskild människa. Jag förstår knappt det själv, för du har verkligen påverkat mig så himla mycket. Du är den enda personen jag egentligen inte känner som jag ändå verkligen uppskattar så mycket. När jag såg dig stå utanför Grabbarna, jag började gråta. Som andra människor känner när dom ser typ Justin Bieber eller Beyonce, så kände jag när jag såg dig. Innan har jag aldrig förstått att människor kan bli så galna, gråta och svimma men jag förstår verkligen nu. Det va äkta lycka! Vet inte alls om du läser detta men om du gör det, vilket jag innerligt hoppas så vill jag bara försöka få dig att förstå att du är så galet vacker. Låt inget stoppa dig!!

  Reply
 113. Kooky juni 24, 2014 at 8:14 e m

  Jag tycker du är jättesnygg!! Hoppas du gör det snart igen ocksà, det gàr lite upp och ner ibland. Självklart kan man dessutom ha en dàlig dag rent utseendemässigt, svettigt och stressigt och dant som det säkert är där nere. Men fà fràr du rycka pà axlarna och tänka: so what? Ful är inte det värsta man kan vara här i livet. En dàlig, taskig personlighet (som de där tvà falska tjejerna verkar ha haft) är faktiskt värre än att se lite förjävlig ut dà och dà.

  Jag är ett par àr (ganska mànga) äldre än du men benundrar dig likväl! Skulle med vilja göra en större tatuering, men är liksom orolig för vad omgivningen och familjen ska säga. Tänk att man fortfrande ägnar mer tid àt vad andra tycker än vad man själv känner och vill?

  Aja, massa kramar!

  Reply
 114. Diana juni 24, 2014 at 8:29 e m

  PFFFFT! Fy fan va elaka folk kan vara!? Jag beundrar dig efter ph, din psoresis (eller hur fan det stavas) Jag tror garanterat att de där tjejerna sa sådär bara för att va elaka pga av ren avundsjuka! Och det säger jag inte bara ”för att” jag va i maggan för nåra år sen och jag vart helt skakig när jag skulle beställa av dig i baren för jag tyckte att du var sjuuuukt mycket vackrare irl! Så vacker att man inte ens lägger märke till nåra prickar heller! Och jag måste säga att du var sjukt mkt mognare och vuxnare än vad jag trodde ifrån bloggen också! En helt underbar person. 🙂

  Reply
 115. Diana juni 24, 2014 at 8:31 e m

  #paower 😉

  Reply
 116. Rebecca juni 24, 2014 at 9:51 e m

  Såg dig i gallerian för några veckor sedan och tänkte först ”helvete vilken vacker tjej, kan hon ge sitt utseende till mig”, och efter den tanken kom jag på att det var du. Du har utstrålning som få, ta vara på det! Vad spelar några prickar för roll när man är en pangbrud? #paower

  Reply
 117. Hanna juni 24, 2014 at 11:17 e m

  Bara avundsjuka! Svinsnygg är du! Har träffat dig själv på en kryssning en gång och ja, det är du verkligen.

  Reply
 118. Linnea juni 24, 2014 at 11:17 e m

  Du har verkligen en sååå snygg kropp! önskar verkligen att jag såg ut som du

  Reply
 119. :( juni 25, 2014 at 12:11 f m

  Hej,

  Blir typ jätte ledsen när du säger sånt… Du är världens finaste människa och har min drömm kropp/ansikte och skulle göra vad som helst för att se ut som dig och exakt som dig! Ta hand om dig och lev livet så lever jag vidare livet utan att se ut som dig 😉

  Reply
 120. Lotten juni 25, 2014 at 12:33 f m

  Jamen självklart sa dem det så att du hörde det!

  Du har asmycket pengar, är ung och skitsnygg och har stora bröst och en kanonkropp många tjejer skulle döda för. Såklart missunnar de dig det då de säkerligen inte på långa vägar ser lika bra ut eller har lika mycket pengar eller är kända. Det är tyvärr baksidan av berömmelsens medalj och något som kommer hända så länge du är känd, vännen men misströsta inte, du har allt de vill ha. Avund har ett fult tryne.

  Mvh, Lotten

  Reply
 121. Hej juni 25, 2014 at 10:25 f m

  Paow du är så himla fin!! en SUPERSNYGGIS! Jag får ofta kommentar om att jag är lik dig och jag blir lika glad varje gång 🙂

  Reply
 122. josefine juni 25, 2014 at 8:57 e m

  Tja paow! Egentligen brukar jag inte kommentera blogg inlägg osv men nu gör jag det. Jag själv lider av psoriasis. Hela skallen full och benen och lite i ansiktet. Jag vet hur jävla stressigt det är när det dykt upp en liten prick och eftersom man stressar över att få bort det kommer det bara mer. Jag ville bara säga att du har en sjuuukt jävla snygg kropp, med eller utan psoriasis. Det bara finns dessa idioter som sitter som hackspettar och lägger sina äckliga kommentarer om sånt som dom vet att man tar åt sig lite smått av. Så en mening, fuck those bitches! Människor som trycker ner andra är troligen sånna som tycker illa om sig själva. Så som sagt, du är fett snygg och verkar vara en sjukt rolig tjej så ge såna människor bara ett litet gulligt leende och sedan fortsätt med det du gör.

  Reply
 123. Ebba juni 27, 2014 at 9:47 e m

  Nu menar jag inte att du är ful, eller att det dom sa va okej men det handlade nog knappast om din psoriasis, för den ser bara du. Megaläpparna och megatuttarna däremot ser alla.

  Reply
 124. AA juni 28, 2014 at 8:31 e m

  du är otroligt fin, skulle döda för att se ut som dig! 🙂 skit i alla elaka kommentarer.

  Reply
 125. Amanda juni 29, 2014 at 12:38 e m

  Jag och min polare träffade dig på summerburst och de första båda sa efteråt var att du var ÄNNU snyggare i verkligheten!!

  Reply
 126. Anya juni 29, 2014 at 6:25 e m

  Paulina, du är en av de vackraste människorna jag någonsin sett i hela mitt LIV. Vet att det sårar när folk säger dumma idiotiska saker men snälla jag är säker på att du var dubbelt så snyggare än henne vilket gjorde att hon sa så. Jag lovar dig, du har drömutseendet och vem som helst hade vart världens lyckligaste för att se ut som dig. Du är en gudinna. Le! Du har världens vackraste leende.

  Reply
 127. Mari juni 30, 2014 at 11:23 f m

  Nejdå!
  Du är sjukt fin tycker jag!
  Strunta i dessa tjejer som sa så även om det inte är så lätt…
  Jag tycker att du är bland de vackraste av dom som bloggar i bloggvärlden! :))
  Du är mist lika snygg som Kenza! Om inte snyggare ^^

  Reply
 128. Norrbottens tjej juli 2, 2014 at 1:09 e m

  Ta verkligen inte åt dig! Du är gudomligt vacker. Såna där kommentaren kommer bara från tjejer som själva har dåliga självkänsla/självförtroende och är avundsjuka.
  Det är det då du ska gå ut från toan stoltaren än tuppen och tänka att du är bättre än dom.
  KRAM

  Reply
 129. Susanne juli 3, 2014 at 2:31 e m

  Du har ett väldigt speciellt men vackert utseende Paulina. Bry dig inte om sådana kommentarer, de är bara avundsjuka!

  Reply
 130. Maja juli 16, 2014 at 5:29 e m

  Skit i sådana kommentarer. Du är sjukt vacker och fin! Dom som säger/skriver sådant är bara avundsjuka och dom ser nog inte bättre ut. Hela du inspirerar mig och du är min förebild ^^

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *