Jag har länge velat fixa mina ögonfransar då mina egna är rätt ljusa. Jag har sett att Rosanna har haft det i flera år och har varit sugen länge… det är verkligen super snyggt med fylliga fransar! Man ser lixom festfixad ut så fort man kliver ur sängen och det tackar man ju inte nej till! Bokade in en tid hos duktiga Lorena på Sweet Ambrosia Mariatorget (De har även en salong i Vasastan). Det tog knappt två timmar för henne att göra ett nytt set och mina ögon har aldrig sett mer levande ut 😀 Jag kommer definitivt att fortsätta fylla på mina fransar var 3:e vecka! 😀

FÖRE

bild 1

EFTER

bild 2 bild 3 (1) Vad tycker ni? Vill ni att jag ska kika med dem om jag kanske kan fixa en rabatt till er som också vill få fransarna fina?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *