Fixat fransarna på Sweet Ambrosia!

Jag har länge velat fixa mina ögonfransar då mina egna är rätt ljusa. Jag har sett att Rosanna har haft det i flera år och har varit sugen länge… det är verkligen super snyggt med fylliga fransar! Man ser lixom festfixad ut så fort man kliver ur sängen och det tackar man ju inte nej till! Bokade in en tid hos duktiga Lorena på Sweet Ambrosia Mariatorget (De har även en salong i Vasastan). Det tog knappt två timmar för henne att göra ett nytt set och mina ögon har aldrig sett mer levande ut 😀 Jag kommer definitivt att fortsätta fylla på mina fransar var 3:e vecka! 😀

FÖRE

bild 1

EFTER

bild 2 bild 3 (1) Vad tycker ni? Vill ni att jag ska kika med dem om jag kanske kan fixa en rabatt till er som också vill få fransarna fina?

(Visited 51 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Emma juni 10, 2014 at 6:36 e m

  SKRIV ETT INLÄGG OM DIN BISEXUALITET

  Reply
 2. Dennis Widmark juni 10, 2014 at 6:54 e m

  Skönt att slippa fixa med mascara antar jag? =P

  Reply
 3. Jennifer juni 10, 2014 at 7:10 e m

  Din blogg har verkligen blivit bättre och man märker att du utvecklats som människa och får man säga, mognat?
  Keep up the good work!!

  Om du är intresserad av att se hur en läkarstudent som älskar mode lever i Belgrad, kika gärna in på mig blogg: http://donnads.devote.se

  Reply
 4. Josefin juni 10, 2014 at 9:26 e m

  Ja gör det! 🙂

  Reply
 5. Emma Magnusson juni 11, 2014 at 2:18 e m

  Hej Paulina,

  Jag jobbar med löshår i Gävle och skulle gärna vilja erbjuda dej en isättning. Använde brasilianskt topphår som garanterat kommer va det bästa du testat ☺️ Brasilianskt är finare än det grova asiatiska håret och passar oss svenskar bättre ☺️

  Hör gärna av dej om du är sugen!

  (Instagram extensionsbyemma)

  Reply
 6. Viktoria juni 11, 2014 at 3:27 e m

  JAAA! Gör det, snälla! 🙂 🙂

  Reply
 7. Emma juni 11, 2014 at 7:51 e m

  Är utbildad

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *